CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 09.01.09 06:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 305 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 22.10.07 19:31  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 3|0|0
na vasom mieste by som si niekde sadol, pousmiel sa a zabudol na tie peniaze a bral to ako krasne velke alebo aj obrovske ponaucenie. Urobite najlepsie :wink:

Potom vas to aspon prekvapi ked pridu a o to lepsie ich vyuzijete

A inu moznost nemate, aj ked si to mnohi myslite:)

Peace

PříspěvekNapsal: 22.10.07 21:15  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0|0|0
fary píše:
foort píše:
Why?! píše:
:D jj ale rozdíl je být ?estný, bez pen?z, ale "chtít" je vrátit, a být ?estný, mít peníze, a vrátit je :D

hele tohle mi ne?íkej, já jsem totiž s Ondrou mluvil a ?íkal mi že má te? dobré zam?stnání a že si na redundy bude odkládat z víplaty. Takže se nebojte, v??ím že refund ur?it? bude. 8)

Odkladat z vyplaty??Myslis ze ty miliony si bude odkladat z vyplaty tak ted jsi me rozesmal ehm.....to fakt bude refund v roce 2050.Trva to uz dlouho,za dalsi zadna odezva mame tady jen pufa a to vi jen buh kdo to je.Ted mi sice ondra odepsal tj ale pred tydnem a nic jsem se nedozvedel.Stale verim prt nic jineho mi nezbyva.Me to tady prijde ze spousta lidi to uz vzdalo a ja chci aby se vedelo ze ja ty prachy nekomu jen tak nenecham!Aby s tim admin pocital,nic vic,nic min.

já netuším ?emu se divíš. Takový protivy jako jsi ty a další co se dožadují svých pen?z Ondra vyrefunduje v roce 2050 když to chceš. Ale nás co poctiv? ?ekáme vyrefunduje d?ív, p?ednostn?, protože si d?lá rezervy ze svého platu a ješt? k tomu MNOží. :wink: Navíc o refund si musíš zažádat, pokud jsi tak neu?inil.

PříspěvekNapsal: 22.10.07 21:26  Předmět příspěvku:
Vrchní Moderátor

foort píše:
Ale nás co poctiv? ?ekáme vyrefunduje d?ív, p?ednostn?. :wink: Navíc o refund si musíš zažádat, pokud jsi tak neu?inil.

To si se do?et kde? jakože taky po?ád potichu v??ím a vím že se ondra nevypa?il, ale tyhle informace sem nikde nevid?l...

PříspěvekNapsal: 22.10.07 23:37  Předmět příspěvku:

T?eba Ondra ?eká, až bude USD stejn? drahý jako CZK. :D No už te? by asi dost lidí kv?li kurzu na refundu nevyd?lalo. Ale alespo? n?jaké peníze by byly zp?t. Ale nebudu nic ?íkat,nebo mi tady zase n?kdo napadne, že Ondru urážím. Tak hezky se?te a ?ekejte, jestli se smiluje. :D

PříspěvekNapsal: 23.10.07 18:28  Předmět příspěvku:

ze se na to nekaslete porad dokola tu brecite jak male decka

PříspěvekNapsal: 26.11.07 21:36  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

zdravým všechny p?íznivce internetového výd?lku. P?ináším vám dobré zprávy.
Minulý týden jsem m?l tu možnost, mluvit (psát) s Ondrou Majerem. Ujistil mn? že vše probíhá podle plánu a refundy se chýlí ke konci. Hodn? mu pomohl pád dolaru, nebo? celkový refund se neskládá jen z internetového výd?lku, ale i ondrových soukr. investic. Tudíž nemusí p?evád?t takový ob?m pen?z. Výborné tedy je, že ?ekání se blíží ke konci. Vše dopadne tak, jak se na kvalitní ?eský HYIP investi?ní program pat?í. Tak doufám že jsem vás zprávou pot?šil a vyjasnil tady ty nepodložené spekulace.

PříspěvekNapsal: 26.11.07 22:13  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

foort píše:
zdravým všechny p?íznivce internetového výd?lku. P?ináším vám dobré zprávy.
Minulý týden jsem m?l tu možnost, mluvit (psát) s Ondrou Majerem. Ujistil mn? že vše probíhá podle plánu a refundy se chýlí ke konci. Hodn? mu pomohl pád dolaru, nebo? celkový refund se neskládá jen z internetového výd?lku, ale i ondrových soukr. investic. Tudíž nemusí p?evád?t takový ob?m pen?z. Výborné tedy je, že ?ekání se blíží ke konci. Vše dopadne tak, jak se na kvalitní ?eský HYIP investi?ní program pat?í. Tak doufám že jsem vás zprávou pot?šil a vyjasnil tady ty nepodložené spekulace.

:lol: Toto im tu pisem rok ak nie dlhsie ale ludia ked ide o peniaze neveria slovam iba skutkom. To nie je nic zle, ale mnohi uz mohli pochopit ze okrem cakania inu moznost nemaju a len to cakanie je sanca na uspech v tomto pripade.. Preto cakajte a ak chcete byt milo prekvapeny tak s tymito peniazmi nepocitajte, a dostanete to ako "darcek" od snad jedineho poctiveho admina co v oblasti SK/CZ hyipov bol..

PříspěvekNapsal: 26.11.07 22:28  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 1|0|0
M?j pohled na v?c je stejný jako má Pufo. Všichni adminové p?ece nem?žou bejt hajzlové ne? To už bych si tu p?ipadal jako poctivej blbec a snad i s t?ma pen?zma zdrhnul :D Ondra.majer se snažil jednat férov? a je ve složitý situaci. Je t?eba to chápat.
Buran Vlaststam a? za ukradený prachy nakrmí svojí rodinu a ostatním zlod?j?m bych p?ál a? je p?ed vánocma navštíví zástupce finan?áku. Peace!

PříspěvekNapsal: 26.11.07 22:45  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com
Vrchní Moderátor

Hodnocení: 17|0|0
Vlastam byl primitiv a svou promitivností ale hodn? lidí dokázal oblbnout, protože on tomu sám asi v??il že to je všechno OK jako m? sta?ilo když jsem mu volal po tom co oznámil oficiáln? konec že bych m?l zájem investovat velký a on mi tvrdil jasn? že je to v po?ádku že je to normální a že se domluvíme. Normální zlod?jskej ksindl. Ondr?v p?ípad to ale není stále má dobrou v?li to vyrovnat a to i když nemusí dávat vracet nic, protože slovo garance v HYIPech nemá žádnou váhu pro n?j jako ?lov?ka to ale váhu má a vám nezbývá nic jiného než ?ekat. Cože ale neznamená že budete potichu diskutováním to téma z?stává živé a neupadne tak v zapomn?ní.
Jen si vzpome?te jak PZN byla jediná jistota a nejlepší investice jen hodn? lidí ztratilo soudnost a narvali tam moc pen?z aniž by se drželi toho neinvestovat víc než si mohu dovolit ztratit. Ale že to bylo fajn to?it prachy v PZN 12DP RedPage, Kingsurf nebo jak se to jmenovalo a pár dalších tahoun?.

PříspěvekNapsal: 26.11.07 22:57  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com
Admin

Hodnocení: 32|2|0
vzdycky kdyz vidim tohle tema tak si vzpomenu jak mi kdysi ondra nadaval ze jsem Scamer atd :lol:

PříspěvekNapsal: 29.11.07 21:20  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Arnie píše:
Vlastam byl primitiv a svou promitivností ale hodn? lidí dokázal oblbnout, protože on tomu sám asi v??il že to je všechno OK jako m? sta?ilo když jsem mu volal po tom co oznámil oficiáln? konec že bych m?l zájem investovat velký a on mi tvrdil jasn? že je to v po?ádku že je to normální a že se domluvíme. Normální zlod?jskej ksindl. Ondr?v p?ípad to ale není stále má dobrou v?li to vyrovnat a to i když nemusí dávat vracet nic, protože slovo garance v HYIPech nemá žádnou váhu pro n?j jako ?lov?ka to ale váhu má a vám nezbývá nic jiného než ?ekat. Cože ale neznamená že budete potichu diskutováním to téma z?stává živé a neupadne tak v zapomn?ní.
Jen si vzpome?te jak PZN byla jediná jistota a nejlepší investice jen hodn? lidí ztratilo soudnost a narvali tam moc pen?z aniž by se drželi toho neinvestovat víc než si mohu dovolit ztratit. Ale že to bylo fajn to?it prachy v PZN 12DP RedPage, Kingsurf nebo jak se to jmenovalo a pár dalších tahoun?.

podle mn? jsi nakonec i Vlaststam uv?domí co provedl a k refundu se dožene. V??ím, že pomyšlení že okradl poctivé lidi se stejnými zájmy jako jeho - zvláš?, když, na foru panuje taková rodiná atmosféra... M? by to nedalo spát. M?l celkem chyt?e vymyšlený systém refundu k 50 centu - stále tu nad?je je. Možná je to naivní ale je to tak.

PříspěvekNapsal: 20.12.07 15:13  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Ahoj všem, tak jak to vidíte? Konec roku a refundy nikde. Nemá n?kdo n?jaké info o refundech? P?ece není možné aby byli všichni ?eský admini svin?. :roll:

PříspěvekNapsal: 20.12.07 20:20  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Taky ?ekám:)Ondra se už asi týden neozval ani na icq......

PříspěvekNapsal: 20.12.07 20:53  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com
Admin

sice O nemusim, ale popravde se v tuhle dobu ani nedivim.) precijen jsou V.)

PříspěvekNapsal: 22.12.07 09:24  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 1|0|0
Poslední m?síc ondra za?izoval v?ci ohledn? pobytu v Anglii a p?ed Vánocema taky neni tolik ?asu. Ale refundík jako dárek pod strome?ek by bylo p?kné p?ekvápko :D

PříspěvekNapsal: 23.12.07 12:10  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Trewis píše:
Poslední m?síc ondra za?izoval v?ci ohledn? pobytu v Anglii a p?ed Vánocema taky neni tolik ?asu. Ale refundík jako dárek pod strome?ek by bylo p?kné p?ekvápko :D
tyhle reci se tu uz objevili i minuly rok jestil se nepletu :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 23.12.07 12:24  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

no lol preboha dajte uz konecne pokoj!!! este pred vianocami a Novym rokom.. ze vam hanbi nie je. Ked ste neschopni si zarabat pravidelne staly prijem tak neinvestujte do hyipov a potom neotravujte ludi naokolo

PříspěvekNapsal: 23.12.07 15:27  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Pufo píše:
no lol preboha dajte uz konecne pokoj!!! este pred vianocami a Novym rokom.. ze vam hanbi nie je. Ked ste neschopni si zarabat pravidelne staly prijem tak neinvestujte do hyipov a potom neotravujte ludi naokolo

Ty hele chlape,o co ti jde?Ondra ?íkla že kolem vánoc.Je n?co špatného se zajímat o to jak to vypadá?Hold každej nemá asi pod ?epicí jako ty a možná kdyby jsi tam m?l taky n?jaké peníze tak f?ukáš ze všech nejvíc,takový já znám.Poku? se nepletu je tohle forum,tak se ptám,o tom to tady p?eci je a jestli tob? to vadí,že se o tom tady po?ád píše dokola,tak to ne?ti ju :shock:

PříspěvekNapsal: 23.12.07 18:01  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Pufo píše:

:o tak ondra okradl (ano, dokud peníze nevrátí, tak je prost? ukradl, nehledn? nato, jestli ty lidi byli blbý nebo ne - v?etn? m?) x desítek lidí, a když se n?kdo ptá, kde sou ty peníze, tak na n?j ješt? vyjedeš a? dá pokoj? To snad ani nemyslíš vážn?!

Nejsem zastánce n?jakého vydírání nebo nátlaku, ale aspo? informovat lidi když se ptaj by mohl, a ne utýct z fóra aby m?l pokoj, a nechat tady n?jakýho Pufa s názorem typu "no sou ty lidi v?bec normální, když se zajímaj o svoje peníze, který m?li dostat p?ed dvouma rokama? A ješt? s tim otravovat te?, p?ed vánocema... dejte s tim pokoj a táhn?te pry?!"

Up?ím? ti ?eknu, takový keci nikoho nezajímaj, a ješt? lidi po?ádn? nas**ou.

Bu? ?ekni, jestli lidi peníze dostanou nebo ne, pop? kdy, ale nebuzeruj tu lidi kuli tomu, že se zajímaj o svoje peníze.

Jo, lidi byli blbý, nebo spíš neznalý (i já) a vložili, v podstat? si zato m?žou sami, ale to neznamená, že ondra je nevinej, za nic nem?že a nic neud?lal. ?iká se, že se má investovat tolik, kolik m?žeš ztratit, ale pokud vím, tak to u n?j na webu nikde nebylo a bylo tam jenom to, že je plán se 100% garancí, to znamená, že ?lov?k nem?že nic ztratit. Ano, to tam m?že napsat každej, a je to jenom slovo, žádná smlouva, nic, ale stejn?, je to slib, kterej nesplnil a tudíž je to lhá?, zastáváš se lhá?e? Pak nejspíš budeš i ty! Nemluv? otom, že lhal už n?kolikrát když ?ikal že peníze budou v n?jaký termín.

Vim že s tim asi nikdo stejn? nic neud?lá, ale nas**e m?, když se ho ješt? n?kdo takle zastává! Až budou peníze, pak se klidn? omluvim, ale do tý doby je to pro m? podvodník a zlod?j.

PříspěvekNapsal: 23.12.07 18:37  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

fary píše:
a možná kdyby jsi tam m?l taky n?jaké peníze tak f?ukáš ze všech nejvíc,takový já znám.Poku? se nepletu je tohle forum,tak se ptám,o tom to tady p?eci je a jestli tob? to vadí,že se o tom tady po?ád píše dokola,tak to ne?ti ju :shock:
mal som tam a mam tam peniaze, ale ked som ich tam investoval tak som na ne okamzite zabudol , pretoze som vedel ze je to hyip. Byt ondrom tak vam nevratim nic a vratim len tym co vedeli ze je to hra. A robte si co len chcete :)

PříspěvekNapsal: 23.12.07 19:58  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com
Admin

hh vidis a ja bejt tema lidma tak ponem du a poradne, kord kdyz se tu ohanel jistotama a sliboval co slo.

nejvic se vzdycky zasmeju kdyz si vzpomenu jak me nadaval ze sem scamer (bezduvodne), kdezto on je ok on jen 2roky slibuje.))

PříspěvekNapsal: 23.12.07 20:57  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

ondra není skemr je to ?estný ?lov?k který by nikoho neokradl.

PříspěvekNapsal: 23.12.07 23:31  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Nechápu, jak to m?že n?kdo ?íct. Prost? nás okradl... nemáme prachy který nám m?l vrátit už p?ed dvouma rokama... a vy ješt? budete ?ikat jak je ?estný a že by nikdy nikoho neokradl... Vid?li ste toho ?lov?ka osobn?? znáte ho? Vždy? jste vid?li tak maximáln? pár jeho p?ísp?vk? na fóru, nic víc. Ani ten jeho nick neni jeho pravý jméno...

To ste tak blbý nebo co? Je to stejnej princip, jako kdyby hrozn? ?estný, dobrý, nicmén? na svou práci nekvalifikovaný ?lov?k ?ídil stavbu lešení, který by pak na n?koho spadlo a zabilo ho... Taky byste ?ikali že to tak nemyslel a že je ?estný? ?estný ješt? neznamená zodpov?dný! Mohl tomu klidn? zabránit, kdyby m?l lepší systém, takovej, aby mohl opravdu ?íct že má 100% garanci, anebo tím, že by garanci nedával.

To ale nem?l a lhal všem lidem co vložili do garantovanýho plánu!

Vy se tady zastáváte upln? neznámýho ?lov?ka o kterym víte jenom to, že je to lhá?, a s jistotou ?ikáte že to neni zlod?j? Používejte hlavu, otev?ete o?i a ned?lejte ze sebe tupý fanatiky co nic nev?di ale po?ád tomu s jistotou v??í!

PříspěvekNapsal: 24.12.07 10:11  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

Hodnocení: 2|0|0
déjá vu

PříspěvekNapsal: 24.12.07 14:30  Předmět příspěvku: Re: penizeznetu2.com

njn, nekterym to nedojde ani po 10 letech...

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 305 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina