CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 07:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 8 z 8 [ Příspěvků: 197 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 28.08.08 09:37    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

Hodnocení: 3
ano to vsetko viem ale nemam nikde moznost to vratit naspat...chcem aby to niekedy robila banka inokedy PP, ale neviem, kde sa to da nastavit

PříspěvekNapsal: 28.08.08 10:28    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

Hodnocení: 18
Cbl píše:
ano to vsetko viem ale nemam nikde moznost to vratit naspat...chcem aby to niekedy robila banka inokedy PP, ale neviem, kde sa to da nastavit

...to cervene..link change :lol:

PříspěvekNapsal: 28.08.08 12:29    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

dexter78 píše:
Cbl píše:

...to cervene..link change :lol:

boze ja niesom debil :shock: ani tam to nie je, mam tam na vyber kartu a nic ine
///aby sme predisli zbytocnym konfliktom pridavam screen

Přílohy:
pp.jpg
pp.jpg [ 32.08 KiB | Zobrazeno 32 krát ]

PříspěvekNapsal: 29.08.08 00:12    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

Příloha:
ptc02.jpg
ptc02.jpg [ 100.35 KiB | Zobrazeno 32 krát ]

hmmm...tak to ja mam potom asi nejaky cudny nestandardny paypal... :lol:

PříspěvekNapsal: 29.08.08 10:02    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

skor by som povedla ze ja mam cudnu nestandardnu kartu..overim to u banky

PříspěvekNapsal: 29.08.08 10:16    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

potrbeujem zaplatit 5000EURO, denny limit na karte mam milion SKK, paypal mi pise:
You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.

ako mozem poslat viac penazi?

moje konto ukazuje:
Kód:
You are now a Verified PayPal user. In addition to increased security, buyers and sellers value your Verified status because it indicates you have passed PayPal security checks.

Your member status is: Verified

This means that you have linked and confirmed your card and can send an unlimited amount of money with your PayPal account.
ja uz fakt neviem o co im ide :roll: kartu mam verifikovanu od roku 2007, tak co tam trebu za blbosti :?

PříspěvekNapsal: 29.08.08 11:19    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

...pri transakciach vyssich ako $250 to ide cez internal paypal check=>teda kontrola aby ti nikto neukradol ucet a za den dva ho stihol vybielit a teda transakciu treba potvrdit aj niekolkokrat dokym ju system akceptuje...jednoducho je tam nieco ako firewall...to mi vysvetlila suportacka paypal-u na dialogu kedysi pred rokom mozno ked som sa pytal preco to nejde... :P
btw neviem ci mam este ten e-mail(predsa je to doba) ale povedala mi ze mam taketo moznosti:
1. skusat do dalej dokym to cez ten program neprejde(niekedy aj na X krat)
2. povedat predajcovi nech mi posle poziadavku request money v tej hodnote
3. v najhorsom napisat jej naspat a ona mi tu ochranu vypne resp. spravi manualne

P.S. mas urobenu aj verifikaciu odscanovanou adresou ??? nemal si niekedy blokovany ucet ??? ak ano tak oni ti tam daju limit na transakcie(transaction limit)...over ci je tak... 8)

PříspěvekNapsal: 29.08.08 11:31    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

nemam verifikaciu adresy, chcel som ju,napiosalo mi ze v sucasnosti je len pre US dostupna. Nemal som nikdy zablokovany ucet.

Dakujem za radu, pre mna je prijatelna len ta mozost ze mi posle predajca poziadavku na zaslanie penazi v tej hodnote.

Vdaka,skusim

PříspěvekNapsal: 07.09.08 08:40    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

Hodnocení: 0
ludia ... mozem mat registrovane dva PP ucty na jednom PC ???
prosim rychlu odpoved

PříspěvekNapsal: 07.09.08 13:53    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

ano ale rozdielneho ty&pu

PříspěvekNapsal: 25.09.08 17:32    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

Hodnocení: 11
zdravim, posielal som peniaze ejdnemu chlapikovi, aby mi zmenil z PP na AP a poslal som mu teda 10,7 dolarov a tvrdi ze mu neprisli a mne pise v PP ze Status: Unclaimed . Co to znamena ?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.09.08 17:57    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

to znamena ze ich este neprijal

PříspěvekNapsal: 25.09.08 18:06    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

Hodnocení: 11
jofiel píše:
to znamena ze ich este neprijal

akoze mu este nedosli ? Alebo dosli ale neprijal ich ? Za aku dobu to zvykne dojst ? A keby som klikol na cancel tak sa to zrusi a vratia sa mi okamzite tie peniaze ?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.09.08 19:43    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

M4rek píše:
zdravim, posielal som peniaze ejdnemu chlapikovi, aby mi zmenil z PP na AP a poslal som mu teda 10,7 dolarov a tvrdi ze mu neprisli a mne pise v PP ze Status: Unclaimed . Co to znamena ?

1. poslal si to na vadny e-mail(preklep)
2. poslal si to ako neinstantnu platbu a on ju musi potvrdit kliknutim na accept
3. poslal si mu peniaze z kreditky na personal ucet(jedna z neinstantych)
4. poslal si mu peniaze cez jeho recieve limit(recieve limit/month alebo recieve limit/year)
5. ma ine problemy s uctom(held,claim,verifikacia a spol.)

P.S. kliknutim na Cancel sa ti vratia... :P

PříspěvekNapsal: 09.10.08 10:29    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

neviem ci to tu uz bolo a ja som na to zabudol dokedy som vsetko precital ale chcem sa opytat ci samotne zalozenie PP nieco stoji ci tam musim poslat nejake peniaze ak si nedavam verifikovat kartu alebo je to bezplatne a hned si tam mozem posielat peniaze z klikaciek? A este ci stahuje nejake peniaze ak si dam verifikovat len ucet a nie kartu. Dakujem za odpoved

PříspěvekNapsal: 09.10.08 11:58    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

Drakke píše:
neviem ci to tu uz bolo a ja som na to zabudol dokedy som vsetko precital ale chcem sa opytat ci samotne zalozenie PP nieco stoji ci tam musim poslat nejake peniaze ak si nedavam verifikovat kartu alebo je to bezplatne a hned si tam mozem posielat peniaze z klikaciek? A este ci stahuje nejake peniaze ak si dam verifikovat len ucet a nie kartu. Dakujem za odpoved

omg... :lol:
1. nie zalozenie je zadarmo
2. nemusis posielat nic
3. ako si chces dat verifikovat ucet ? verifikuje sa iba karta a adresa! ak myslis tu hlasku pri pridavani uctu tak tym sa mysli iba v pripade problemov nieco platis... :P

PříspěvekNapsal: 16.10.08 19:35    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

dexter78 píše:
Příloha:
ptc02.jpg

hmmm...tak to ja mam potom asi nejaky cudny nestandardny paypal... :lol:

tak som to riesil s PP supportom ze preco mi to nejde, skusil som tri karty a nic a odpoved je :

Unfortunately since we are preparing our system for the change to Euro in
Slovakia the option to pay in SKK is not available anymore.

//cize nechapem ako ti to moze ist...

PříspěvekNapsal: 17.10.08 17:33    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

Cbl píše:
tak som to riesil s PP supportom ze preco mi to nejde, skusil som tri karty a nic a odpoved je :

Unfortunately since we are preparing our system for the change to Euro in
Slovakia the option to pay in SKK is not available anymore.

//cize nechapem ako ti to moze ist...

...lasko ale tam ide o to ze v SKK nikdy nic nezaplatis=>SKK paypal nikdy nepoznal....ja mam vedeny BU v referencnej mene SKK a na paypali pouzivam referencnu EURO...=>to znamena ze paypal strne z karty cez banku SKK a preda ako devizu v svojej banke a prepocita na EURO do balance...ta druha moznost je ze paypal posle banke prikaz na strhnutie EUR a teda moja banka prevadza kurz SKK->EUR... :lol:

btw darmo sa seres na mna ale mne to ide tak ako som ti povedal...=>ked neveris ta pozicaj ucet vyskusam... :twisted:

P.S. paypal nepouzivam "dva dni" aj to moze byt dovod... :wink:

PříspěvekNapsal: 17.10.08 17:56    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

pp pouzivam dva roky a kedysi mi islo to co pises teraz nie a support mi odpisal na to len hento...
konto ti poziciavat nebudem:) cize chyba neodhalena, neviem co im dalej napisat..
tie moznosti co ty tam mas na obrazku tam proste nemam

PříspěvekNapsal: 17.10.08 19:14    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

dexter:
reagoval som konkretne na tento tvoj obrazok http://img172.imageshack.us/my.php?image=ptc02px9.jpg
kde to je prepocitane na SKK. Mne to vsak par mesiacov neprepocitava a paypal mi odpisal ako dovod presne to co pisem.Potom nechapem ako to ze tebe ano.Paypal si vymysla asi alebo nevedeli prist na dovod tak napisali hento..

Inak neviem co mas stale proti mne, tie tvoje oslovenia atd, vzdy ked napisem nieco co tebe protireci alebo sa ta nieco opytam, akoby som bol na teba hruby alebo ti nadaval, ja len normalne diskutujem;-)

PříspěvekNapsal: 17.10.08 21:43    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

...ja viem naco presne si riagoval ale v tom ti nedokazem lepsie pomoct...ber to jednoducho tak ze ja mam nestandarny paypal...lepsie vysvetlenie pre teba nemam... :D

P.S. to mozno preto lebo ty mas stale nieco proti mne...teda vzdy ked nieco napisem alebo co...ty vzdy tvrdis opak alias 18-karta,studensky ucet,tento paypal,... :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 27.10.08 08:02    Předmět příspěvku: Re: PayPal (slovenské problémy)

musim sa pochvalit ze historicky prvy claim bol uzavrety v moj prospech a dokonca sa podarilo vykonat 100%tnu refund:) a bolo to v dolar a dolar odvtedy krasne stupol,tak som aj nieco na tom zarobil:)

islo o SCAM obchod

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]