Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 24.05.12 15:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
Napsal: 12.10.10 20:17 
Charita
Charita

Toto je úvodní příspěvek

Zdravíčko.
Nebol by PayPal PayPalom, keby sa z času na čas nestala nejaká uplne stupidna hovadina vdaka ich praktikám.
Asi začnem písať seriál o PayPale... Skusenosti s nimi mám na rozdavanie.

O čo ide tento krát?
Ako ste sa dočitali v prvej časti tohto serialu (bože :lol:), tak mi PayPal zablokoval 2 paypal učty s asi 4000€ na nich. Peniaze mám z polovice už späť (klop klop), ale kedže som zavyslý na nakupovaní cez Ebay, tak si priebežne robím nové učty, vybavujem kreditky (už ich mám tolko že sa mi penaženka nevojde do vrecka, a z banky mi tetušky telefonuju či som sa nezblaznil), a PayPal stále blokuje. Na jednom z "nových" PayPalov zaregistrovaných cez Španielsku proxy som si dovolil prijať platbu asi €250, samozrejme som si ich radšej hned previedol na kreditku. PayPal do 2 dní zablokovaný, a čo to... negative balance €250 :lol: Ten kto peniaze posielal ani nežiadal o refund ani nič podobné. Ale proste treba spraviť niečo stupidne, tak mi to zablokovali s tým že mám 2 mesiace na uhradenie dlhu inak na mna pošlu vymahačov.
Tak som im napísal pekný mail (šlušný) že to chcem zaplatiť cez kreditku, alebo prevodom na účet z účtu inej osoby (kedže na PayPale bolo fake meno a PayPal neprijma peniaze z učtov na iné meno ako je na PP).
Bot mi odpovedal (podotýkam BOT!!) že mám poslať €254.74 šekom na ich adresu v Španielsku alebo prevod z mojho učtu s tým menom ako je na PayPale.
Tak som im znova poslal ten istý mail čo prvy krat, že to neni možné, a že chcem platit kreditkou.
To néééé! Opakovalo sa to asi 10 - 15 krat (ctrl+c a ctrl+v mám už zodraté) a potom som to vzdal s tým že to snad nepotrebuju a nebudu na mna nikoho posielať ....

A pozor!
Dneska pozerám email. Španielsky pisaný, predmet mailu ".... saldo...." a už so vedel že je zle :lol:
Piše mi vymahačská agentura :lol:
Šok, zdesenie, a hladanie telefonu že podávam na PayPal sťažnosť na nejaké europské organy za to blokovanie, ignorovanie atd. čo mi robili pri prvých 2 acc.
Potom som zistil že ten mail nepísal BOT, a zahrialo ma pri srdci.
Otvorím link ktorý je v maile, a tam na mna pozerá veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelka kolonka na udaje o kreditke... Do 2 minut je dlh splatený, a ja som spokojný že som zasa jednu kapitolu uzavrel.

Čo tým získali?
Otázkou je čo tým PayPal získal?
Považuje sa za lídra v platbách. Keby mi dal možnosť zaplatit to priamo jemu z kreditky, mal by to bez poplatkov.
Agentura si zobere minimálne €50 - €100 z tých povodných €254, a maju akurat o kopec roboty viac.

Ďakujem za prečítanie, a teším sa v ďalšom diely nášho serialu kde si povieme ako z "electronic format utility bill" spravíme takú verzia, ktorá sa PayPalu bude pačiť. (fakt som nič nepil).

Napsal: 13.10.10 06:44 

ty sa máš s tým paypalom :lol:

Registrace do katalogů
Predaj odkazov a správa webov

Napsal: 13.10.10 09:53 
Charita
Charita

Nahodou :lol: Raz vydám knižku "(Ne)Pracujeme s PayPal-om" a zarobím miliony dolarov :lol:
(Dufam že dovtedy zanikne)

Napsal: 13.10.10 14:53 
Charita
Charita

Asi tě nemají rádi, já zatím neměl žádný problém, ale je fakt, že nemám zdaleka tolik transakcí co ty.

Pro získání nebankovního úvěru využijte půjčky bez registru ihned nebo nebankovní půjčky online. Jestliže si chcete půjčit od soukromých investorů, pak navštivte půjčky na směnku. Pro investice doporučuji investice a finance.

Napsal: 14.10.10 18:22 

ze te to porad este bavi :lol:
radsi se na nej vyser a mas to ;)
jinak jak to myslis s tim utility bill?? :) myslis ze jako kdyz jim posles pdfko tak ze to neprijmou a kdyz to stejny pdfko vytisknes a naskenujes tak ze to vemou?? :-D

jinak ja PP nepouzivam 3 mesice a jediny co z toho vzeslo je ze sem usetri xxx$ diky tomu ze na ebay kolikrat neprijimaj nic jinyho :-D a k tomu mam usetrenou spoustu nervu :-D
to vse diky memu "milovanemu" PayPalu.. dekuju :lol:

vazne, PayPal NEVER AGAIN!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Napsal: 16.10.10 05:10 

veselé skúsenosti... :?

Registrace do katalogů
Predaj odkazov a správa webov

Napsal: 16.10.10 19:54 

Lenochod4 píše:
...
to vse diky memu "milovanemu" PayPalu.. dekuju :lol:
vazne, PayPal NEVER AGAIN!!! :twisted: :twisted: :twisted:

absolutně souhlasím, nemůžu pochopit fakt, že jsou stále nejpopulárnější a nejpoužívanější peněženkou, proč sakra? :evil:

Napsal: 17.10.10 04:06 

Bydliště: Praha / California / Florida / Georgia / Deutschland
Protože eBay :)

Směnárna mezi PayPal, AlertPay, MoneyBookers, LibertyReserve a českou i slovenskou bankou!
Využijte možnost rychlé směny bez rizika! Směněno zde již přes 700.000Kč!

Napsal: 16.01.12 15:21 

oxi píše:
Nahodou :lol: Raz vydám knižku "(Ne)Pracujeme s PayPal-om" a zarobím miliony dolarov :lol:
(Dufam že dovtedy zanikne)

Jj a budes to prodavat na netu a lidi ti budou platit na paypal :-D

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina