Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 24.05.12 15:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
Napsal: 20.04.10 17:19 
Charita
Charita

Toto je úvodní příspěvek

Chcete sa zaregistrovať na PayPal ? Chcete využívať jeho "super lacné", a hlavne "bezkonkurenčné" služby ? Čítajte moje skusenosti.

Som používateľom paypalu zhruba 2,5 roka.
Mesačne mám obrat dajme tomu 5 ciferné číslo v eurách -> to znamená že sa (okrem ineho) na mojich poplakoch pekne nabalí.
Momentálne na PayPale cca €2.000,00 EUR.

Takže... 2,5 roka v pohodičke. Hned asi po dvoch mesiacoch čo som PayPal začal používať chceli odo mňa občanku, proof of address a tie ich ostatné volovinky, všetko som vtedy nahral, všetko potvrdili, a hurá používať PayPal.
Hej, služby dobré ... Nehovorím o cene ktorá je teda naozaj bezkonkurečná, ale v opačnom slovazmysle.
Cca 2 roky používania bez problémov, až pred mesiacom sa asi nejaký pracovník PayPalu zle vyspal, a čo to... PayPal je limitovaný. Reason - neni treba, načo sa obťažovať s nejakým slovákom.
Takže čo asi tak chcu. "Proof of address" - paradička, upnem im screen faktury za telefon, a bude ok.
Scan nahratý, po asi 15 hodinách prišiel mail od PayPal (moj pocit: "super, je udblokovaný)... a v nom že proof of address sice pekný, ale chcelo by to ešte Photo ID (občanku) -> no ok... čo narobím. Nahrám, na druhý den prišiel mail (znova som dufal - marne) a v nom zasa všetko ok, akurat by to chcelo ešte vodičák ... ok mate ho mať, další deň už pre zmenu chceli Pas. Nahral som aj ten. Veď to je už posledná vec čo možu chceť. Tak som nahral, a dufam že na druhý den bude odblokované.
Den prešiel...
2 dni prešli...
72 hodín (maximum pre odpoveď ktoré píšu na stránku) prešlo...
- poslal som mail...
týžden prešiel - žiadna odpoved na mail, žiadna ohladom pasu.
nahral som pas znova a zaroven poslal mail.
... ďalší týžden ubehol ako vola...
... ubehli aj 2 týždne...
pas som nahral pre istotu 10 krát, a poslal znova mail...
další den nič.. -> další mail posledný.
takto asi dalších 5 dní - vždy další mail.
potom prestávka do dnes.
dnes poslaný další mail.

Uprimne... To že sa niekedy dočkám odblokovania.. tomu neverím. To že sa dočkám odpovede na maily tomu tiež moc neverím. Ale sere ma to že oni sa normálne hraju s mojimi peniazmi.

Väčšinou ked do pár dní nenahra uživatel dokumenty ktoré chcu tak to bloknu natrvalo, a po 180 dnoch peniaze pošlu.
Ale v mojom pripade sa nedeje ani toto.

Tož to je moja skúsenosť s paypalom.

a môj jednoznačný záver: PayPal? NEVER AGAIN!

Naposledy upravil oxi dne 12.10.10 20:03, celkově upraveno 1

Napsal: 20.04.10 17:30 
Charita
Charita

Skus im napisat akoze posledny mail, ze ak Ti neodpovedia co najskor, ze poziadas o sluzbu svojho pravnika /financneho poradcu alebo nieco take/.... treba este ale popremyslat, nic ma nenapada zatial ine ... :roll:
alebo ze pravnik Ti poradil podniknut nejake kroky ....

Napsal: 20.04.10 17:56 

Ja používam PayPal cca dva roky a nemal som problémy, až na malé, ktoré som vyriešil... ale celé to bude asi k voli tvojmu zisku (ja som mal na PP napr max 150euro, priebežne som si ich posielal do banky) a mať tam 2000euro je teda fakt dosť... :)

Napsal: 20.04.10 18:05 
Charita
Charita

blbosť... ako sa to vezme. Ja som PayPal bral ako serozný platobný systém, a dôveroval mu snad rovnako ako mojej banke.
A 2000€... no kedže som PayPal použival denne, a mal som denne 10 - 20 transakcií, tak nieje celkom reálné aby som stále držal nulu :-)

madarinka: nn to nepomože. Ani nevieš s čím všetkým si pri registrácií na PayPal suhlasila :-)

Napsal: 20.04.10 18:12 
Charita
Charita

oxi píše:
madarinka: nn to nepomože. Ani nevieš s čím všetkým si pri registrácií na PayPal suhlasila :-)

njn :( su to asi tiez svine a robia si, co chcu z pozicie moci :D - kebyze sa to nevyriesi - mozes urobit protikampan resp. popisaniu Tvojho pripadu na velkych forach, blogoch a pod....

Naposledy upravil mandarinka33 dne 21.04.10 13:07, celkově upraveno 1

Napsal: 20.04.10 18:14 

mandarinka33: Tech uz je!

http://www.google.com/search?q=paypal+s ... cs___CZ344

Napsal: 20.04.10 18:15 
Charita
Charita

w3m píše:

hmm... asi nic nenarobis - ... zaujima ma co Ti sem napise messal - PP je jeho tema

Naposledy upravil mandarinka33 dne 21.04.10 13:07, celkově upraveno 1

Napsal: 20.04.10 18:24 
Charita
Charita

Ne to o to nič.
Keby mi to bloknu, a napišu že za 180 dni mám peniaze späť, tak to nechám tak. Mne by tie 2 tisicky nechýbali dovtedy.
Ale tá ignoracia, tá ma privadza do zurivosti, a v neposlednom rade aj to že im moje peniaze určite nenechám.
Každopádne ešte pošlem pár emailov, potom im asi napišem normálne poštou podpísaný dopis, no a potom nezostane nič iné ako to dať naozaj k súdu.

Napsal: 20.04.10 18:29 
Charita
Charita

jasne....tak nejak :) ....mna tiez privadza do zurivosti, ak sa clovek citi bezmocny ... teraz sa jedna len o peniaze, ale vo vseobecnosti ma to vie dobre nastvat....

Naposledy upravil mandarinka33 dne 21.04.10 13:08, celkově upraveno 1

Napsal: 20.04.10 18:31 
Charita
Charita

:-) np.

Ten mail čo som mal poslať dnes som zabudol potvrdit, tak som ho trošku zmenil a poslal teraz.

Napísal som im že ma už mesiac ignoruju, maju všetky moje dokumenty, a že čakám do piatka na vyjadrenie a zrušenie limitácie, inak nebudem mať inu možnosť ako navštíviť právnika.

Napsal: 20.04.10 18:33 
Charita
Charita

super :) mozno sa ale budes musiet rozlucit naozaj s tym PP, uvidis .... podla mna sa spoliehaju taki a ini podobni kreteni na svoju moc a bojazlivost klientov :)

Napsal: 20.04.10 18:35 
Charita
Charita

ja to hovorím stále že oni len využivaju toho že su najväčší.

tie poplatky, support a nakoniec aj tento moj incident ma v tom len utvrdil.

Napsal: 20.04.10 18:37 
Charita
Charita

mozno aj nejaky tvoj zavistlivy neschopny konkurent ci niekto ich na teba upozornil -tak robia problemy .... zacinam teraz rozmyslat :D

Naposledy upravil mandarinka33 dne 21.04.10 13:09, celkově upraveno 1

Napsal: 20.04.10 18:40 
Charita
Charita

nie nie... to je len ich namyslenosť.
Nemám nič proti ich overovaniu. Ani proti občankám, pasom atd. (aj keď je to veľmi prisny spôsob overovania - tolko dokumentov nechcu ani banky) - aspoň nieje až tak veľa podvodnikov.
Ale takto niekoho ignorovať ?
Nepoviem jeden krat odignorovať. Ale prečitať 10 mailov, a ani na jeden odpovedať, alebo to riešiť je silná káva aj na mna.

Napsal: 20.04.10 18:42 

oxi píše:
nie nie... to je len ich namyslenosť.
Nemám nič proti ich overovaniu. Ani proti občankám, pasom atd. (aj keď je to veľmi prisny spôsob overovania - tolko dokumentov nechcu ani banky) - aspoň nieje až tak veľa podvodnikov.
Ale takto niekoho ignorovať ?
Nepoviem jeden krat odignorovať. Ale prečitať 10 mailov, a ani na jeden odpovedať, alebo to riešiť je silná káva aj na mna.

A víš určitě že je přečetli? Vim že u některjech meilů se dá nastavit aby ti přišlo doručení o přečtení, pokud to fakt čtou a neodpovídaj tak to od nich neni zrovna férový jednání

„Život je záhada, ani se nesnaž ho pochopit.“

„Lidé mi říkají, že jsem flegmatik.....ale mně je to jedno“. :D

Napsal: 20.04.10 18:43 
Charita
Charita

njn...mozno Ta preveruju a chcu prijat medzi seba :lol:

Naposledy upravil mandarinka33 dne 21.04.10 13:09, celkově upraveno 1

Napsal: 20.04.10 18:44 
Charita
Charita

Žeby sa na nejakej schôdzke dohodli že moje emaily čitat nebudu ?
Šanca že si nevšimli ani jeden z mojich 10 emailov a ani 4x nahratý pas mi pride dosť malá.

Napsal: 20.04.10 18:47 
Charita
Charita

preco? :lol: mozno ich niekto hackol :D a oni tu uz vobec nie su - a pripravuju sa na geotermalnu burku dopredu
:D

//geomagneticku burku :roll:

Naposledy upravil mandarinka33 dne 20.04.10 19:04, celkově upraveno 1

Napsal: 20.04.10 18:48 
Charita
Charita

mandarinka :lol: ty budeš určite ten typ človeka ktorý ked je doma sleduje iba scifi :lol:

Napsal: 20.04.10 18:50 
Charita
Charita

nie, ja len sledujem temy na tomto forku :D a som viac informovana ako z TN :) - kuk topik katastrofy

//uf.... ja som myslela, ze som v kecarni :shock: Co teraz? :D

// trochu som tie posty upravila, nech z tohto topiku nie je az taka kecaren, nebudem davat tri bodky -potom by to bol zas oxiho monolog :)

Naposledy upravil mandarinka33 dne 21.04.10 13:12, celkově upraveno 1

Napsal: 20.04.10 19:36 

njn, nerad to ctu, nejsi prvni kdo ma takovy problemy s PP :lol: :twisted:

ja jen cekam kdy se to stane i mne :-D mel sem s nima spoustu problemu, je pravda ze mi aspon jedonou za den odpovedel nakej robot na mail (vim ze to nic neznamena, ale porad lepsi nez absolutni ignorovani :-D ) zpravilo se to az po telefonu..

zkus jim zavolat a servat je tam trochu, s tvoji anglictinou by to nemel bejt problem ;)

jestli to nezabere, tak je fakt zazaluj, a udelej kolem toho trochu poprask, uvidis ze se k tobe prida vic lidi ;)

rek bych ze PP ma vic odpurcu nez priznivcu :-D

treba se lidi pak budou vic bat a prestanou ho pouzivat a PP bude v prdeli :lol:

Napsal: 20.04.10 19:45 

Bydliště: Praha / California / Florida / Georgia / Deutschland
Teď to nemohu najít, ale nedávno jsem na stránkách PP narazil na nějaký odkaz na úřad EU, kde si můžeš stěžovat, když máš problém. Prý, že je to jejich povinnost to tam uvést. Ale teď to tam nikde najít nemohu, ale někde to tam je :)

Směnárna mezi PayPal, AlertPay, MoneyBookers, LibertyReserve a českou i slovenskou bankou!
Využijte možnost rychlé směny bez rizika! Směněno zde již přes 700.000Kč!

Napsal: 20.04.10 20:19 
Charita
Charita

Dík za odpovede.

K tomu robotovi. Hned po odoslaní odkazu cez ich stránky mi pride nejaký auto-mail, ale vždy po nom ešte odpísali, teraz nič...
Uvidime do piatku, potom prepostujem všetky fora, a napišem list / resp. zatelefonujem.

Napsal: 21.04.10 10:10 

Bydliště: Rochlice, Liberec, Liberecký kraj, Česká republika, Evropa, Země, Sluneční soustava, Mléčná dráha
Jinak hlásim se k podobné (ale ne tak drsné) zkušennosti. Chtěli po mě Proof of address, tak jsem jim tam nahrál účet za telefon, čekám asi 4 dny a nic, tak jsem jim ho tam nahrál znovu, zase čekám a nic, pak jsem jim tam pro jistotu nahrál ještě pár dokumentů, kde je moje adresa. Asi po týdnu jsem šel na účet a koukám, že mi všechny ty nahraný soubory zmizely. Tak jsem to tam nahrál ještě jednou a asi po dalším týdnu mi to odblokovali.

Potřebujete něco naprogramovat v PHP? Ozvěte se mi, třeba to dokážu.
Pokud potřebujete poradit s PHP, pište do sekce Programování, ne do SZ! Pravidelně tuto sekci čtu a když budu znát odpověď, rád pomohu.
Nechci být opravován

Napsal: 24.04.10 08:09 

teda to sou zkušenosti, já paypal používam jen přes placení kartou na eBay a vidím že jiný využití ani nemá cenu. Díky za info, pomohlo mi to rozhodnout se ve výběru.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina