Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 24.05.12 15:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
Napsal: 20.04.10 17:19 
Charita
Charita

Toto je úvodní příspěvek

Chcete sa zaregistrovať na PayPal ? Chcete využívať jeho "super lacné", a hlavne "bezkonkurenčné" služby ? Čítajte moje skusenosti.

Som používateľom paypalu zhruba 2,5 roka.
Mesačne mám obrat dajme tomu 5 ciferné číslo v eurách -> to znamená že sa (okrem ineho) na mojich poplakoch pekne nabalí.
Momentálne na PayPale cca €2.000,00 EUR.

Takže... 2,5 roka v pohodičke. Hned asi po dvoch mesiacoch čo som PayPal začal používať chceli odo mňa občanku, proof of address a tie ich ostatné volovinky, všetko som vtedy nahral, všetko potvrdili, a hurá používať PayPal.
Hej, služby dobré ... Nehovorím o cene ktorá je teda naozaj bezkonkurečná, ale v opačnom slovazmysle.
Cca 2 roky používania bez problémov, až pred mesiacom sa asi nejaký pracovník PayPalu zle vyspal, a čo to... PayPal je limitovaný. Reason - neni treba, načo sa obťažovať s nejakým slovákom.
Takže čo asi tak chcu. "Proof of address" - paradička, upnem im screen faktury za telefon, a bude ok.
Scan nahratý, po asi 15 hodinách prišiel mail od PayPal (moj pocit: "super, je udblokovaný)... a v nom že proof of address sice pekný, ale chcelo by to ešte Photo ID (občanku) -> no ok... čo narobím. Nahrám, na druhý den prišiel mail (znova som dufal - marne) a v nom zasa všetko ok, akurat by to chcelo ešte vodičák ... ok mate ho mať, další deň už pre zmenu chceli Pas. Nahral som aj ten. Veď to je už posledná vec čo možu chceť. Tak som nahral, a dufam že na druhý den bude odblokované.
Den prešiel...
2 dni prešli...
72 hodín (maximum pre odpoveď ktoré píšu na stránku) prešlo...
- poslal som mail...
týžden prešiel - žiadna odpoved na mail, žiadna ohladom pasu.
nahral som pas znova a zaroven poslal mail.
... ďalší týžden ubehol ako vola...
... ubehli aj 2 týždne...
pas som nahral pre istotu 10 krát, a poslal znova mail...
další den nič.. -> další mail posledný.
takto asi dalších 5 dní - vždy další mail.
potom prestávka do dnes.
dnes poslaný další mail.

Uprimne... To že sa niekedy dočkám odblokovania.. tomu neverím. To že sa dočkám odpovede na maily tomu tiež moc neverím. Ale sere ma to že oni sa normálne hraju s mojimi peniazmi.

Väčšinou ked do pár dní nenahra uživatel dokumenty ktoré chcu tak to bloknu natrvalo, a po 180 dnoch peniaze pošlu.
Ale v mojom pripade sa nedeje ani toto.

Tož to je moja skúsenosť s paypalom.

a môj jednoznačný záver: PayPal? NEVER AGAIN!

Naposledy upravil oxi dne 12.10.10 20:03, celkově upraveno 1

Napsal: 15.09.10 18:45 
Charita
Charita

oxi píše:
Tak dneska som sa po dlhšom čade dostal na net, tak som im skusil ešte raz napísať.
Písal som rovno na vedenie paypalu ktoré rieši oficiálne stažnosti od používateľov, napísal som im zasa všetko znova + že ak to odignoruju tak píšem na luxemburské urady (+ som ich vymenoval oficialne nazvy).
A tradadá ... do hodiny odpísali :lol:
Dám vedieť ako to skončí... ak to skončí.

No a skoncilo to uz? Strasne ma to zaujima, lebo raz budem chciet vybrat miliony z jedneho fondu a ked mi PP zablokuje ucet, tak sa akurat obesim, ak najdem nejaky povraz doma :lol:

Napsal: 17.09.10 05:48 

Bydliště: Praha / California / Florida / Georgia / Deutschland
Občas se to stane, četl jsem stížnosti dost lidí i mimo fórum.

Na druhou stranu, stále je určitě min. 95% zákazníků spokojených. Já měl na PP několik měsíců přes sto tisíc a bez problému.

Dát peníze kamkoli je risk, mít je u sebe je taky risk. Vlastníci peněz prostě vždy nesou riziko. Takže teoreticky je nejlepší žádné peníze nemít (proto bych měla být ráda, když ti je PP sebere) :D

Směnárna mezi PayPal, AlertPay, MoneyBookers, LibertyReserve a českou i slovenskou bankou!
Využijte možnost rychlé směny bez rizika! Směněno zde již přes 700.000Kč!

Napsal: 17.09.10 07:36 

Prologer píše:
(proto bych měla být ráda, když ti je PP sebere) :D

Já celou dobu myslel, že si kluk :roll: :D

Napsal: 17.09.10 09:03 

mandarinka33 píše:
No a skoncilo to uz? Strasne ma to zaujima, lebo raz budem chciet vybrat miliony z jedneho fondu a ked mi PP zablokuje ucet, tak sa akurat obesim, ak najdem nejaky povraz doma

naposledy co sem mluvil s oxim rikal ze ho blokli, a penize by mel dosta presne na vanoce ;oD

jinak kdyz uz sem pisu, tak muzu pridat svuj pribeh ;oD

no tak PP sem si zalozil tak cca 3 a pul roku zpatky.. kdyz sem dosahl limitu, tak sem se rozhodl ucet verifikovat, ucinil sem tak, ale omilem sem pozdeji kliknul na upgrate, a muj ucet pak byl Premier v ty dobe byl jeste rozdil mezi personal a premier, (premier snad platil penize za kazdou prijatou platbu, ale to nevim jiste ;oD ) tak proto sem se rozhodl zalozit si druhy ucet (v te dobe PP umoznoval mit jeden ucet personal a druhy bud premier nebo bussines, nevim jak je tomu ted.. ) jenze sem udelal banalni chybu a to ze sem ho zalozil na falesne jmeno (to se pozdeji, asi po roce ukazalo byt osudnym) ale nebudu predbihat, asi po mesici pouzivani druheho PP mi limitovali ten prvni, tak sem na to sral, ptz sem tam nic nemel a stejne sem ho neviuzoval.. jenze po chvili mi blokli i druhy ucet, ten sem se snazil znovu sprovoznit, ale po nekolika mailech (este s lidma ne robotama jako ted ;oD ) a rozporu plnejch odpovedi mi bylo zamitnuto zmenit jmeno, tim padem sem prisel o svuj ucet.. nakou dobu sem tedy PP nepouzival, ani mi nak nechybel, jednou za cas mi vzdycky prisel meail o uporozneni ze sem limitovanej a at to koukam vyresit (na to je pul roku tusim) tak asi mesic pred koncem casu na obnovu meho prvniho uctu sem se rozhodl ho zachranit ;oD s mencima komplikacema, a po nahrani vsech dokumentu (obcanka, asi dve faktury, vypisy z uctu, karet) mi nakonec ocet obnovili..
asi po pul roce me opet limitovali, tentokrat ale chteli pouze zmenit heslo, vysvetlit naky platby a zmenit kontrolni otazky, to sme hnedka vyresili, a elo se dal.. po dalsim pul roce, tedy cca rok po konci prvniho omezeni, prislo druhe.. jako vzdy chteli ty totalne stejny dokumenty.. mel sem novou obcanku, (ptz tu starou sem ztratil, pisu to aby ste si nemysleli ze mi koncila platnost aproto to omezeni..) tak se aspon podivali na novou fotku jak zrovna vypadam.. tak tenhle problem sme s PP taky vyresili pomerne rchle, tak cca do tydne..
tak a ted se dostavam k finalni a konecne limitaci... ta nastala 25.07.10 (schodou okolosti prvni limitace byla tusim 28.ledna a treti 27.rijna) omezeni sem dostal za velke potencialni riziko (konecne to aspon poprvi nebylo pro moji bezpecnost ;oD ) ja si myslim ze to bylo za komentovani jednoho refoundu ;oD no tak co po me chteli, prvni den mi tam vyskakalo asi 6 veci, ruzne overeni plateb, zakazniku apod, to sme hnedka ten den sfoukli, pak tam jeste bylo ze chteli pas nebo ridicak, a vypis ke karte koncici, (ted uz presne nevm ale nebyla to ani jedna z tech co tam mam..) a pak klasicky vypisy z uctu a obcanku..
druhy den zmizelo to overeni plateb, pas a ta kreditka, a misto toho se obevilo overeni adresy, a konecne spravne vypisy ke vsem kartam jo a este pridani bankovniho uctu (mam tam pridane celkemm 4 uz asi rok) no tak obcanku sme zvadli hnedka, k jejich smule je to stale ta stara, dokonce i naprosto stejne dokument.. nezdalo se jim overeni adresy, tak sem jim tam nahral vic dokumentu, coz mi nakonec uznali (porad bydlim tam jako od zacatku) overeni uctu bylo taky lehke, ale po nahrani vsech dokumentu uz sem mel plnej ten 5MB prostor, a oni si to nedali vysvetlit.. tak zbyle dokumenty sem jim musel faxovat..
po dalsich dnech dohadovani nakonec uznali ze proc bych mel pridavat dalsi ucet kdyz uztam mam 4.. zbyvalo uz tedy jen overeni karet, jenze po poslednim potvrzujicim mailu mi napsali ze az jim potvrdim ty karty, tak chteji prejit k vyreseni limotovani druheho uctu, ktery je udajne muj ( napsali mi jenom p**********@seznam.cz - v kazdym dalsim mailu byl ruzny pocet * nekdy dokonce napsali jen seznam.cz :-D)
tak po vyzadani si vypisu z bank od mych karet, sem jim to postupne odfaxoval, a uz mi zbyvala jen jedna karta a ten udajne muj druhy ucet..)
tak sem se zkusil prihlasi na muj stary druhy ucet (pokud ste cetli pozorne tak vite ktery :) ) jenze prihlasit se neslo, a vyhodilo to hlasku ze ucet je zrusenej se zustatkem 0,00 czk.. tak tedy pri odeslani posledniho vypisu sem se jich ptal jak mam vyresit tu posledni vec kdyz ten ucet je zrusenej, a at mi napisou ten PP ucet celej, ze to neni asi muj ze sem mel jen druhej a to xxx napsal sem jim ho tam, ale odpovedi sem se nedockal, jen ptvrzeni ze mi to schvalili a uz mi chybi jen vyresit ten druhej ucet tak sem si rek fajn, treba to necetli to prehlidli, tak sem jim poslal ten dotaz znovu, trochu sem to rozepsal, ale misto odpovedi na mou otazku sem dostal nasledujici den email at jim poslu veci na overeni ty karty co mi pred dvema dny schvalili :-D to me trochu nastvalo, a napsal sem jim jako co to ma znamenat, ze proc po me chtej ty naprosto stejny dokiumenty ktery mi schvalili pred dvema dny.. k tomu sem jim poslal screeny s dukazama ze to schvalili.. (byl sem nastvanej, ale v dopisu sem nepouzil ani jedno sprosty slovo, jen prirovnani k opicim.. a nakonec sem jim dopsal este ze jestli se jich to dotkla, tak ze se omlouvam, ale to co predvadej ze je neskutecny.. )
no a 2 dny nato mysto odpovedi, tebo vyjadreni se mi dosel mail ze po prezkoumani mi ucet kvuli bezpecnosti zablokovali.. :lol:
tak sem jim napsal co je vedlo k tomu me zablokovat, jestli sem zkutecne blokovanej, (ptz za tu dobu mi prislo spoustu mailu ktery druhy den vyvratili to co napsali prvni) a na to uz sem se nedockal odpovedi, jen potvrdili ze dopis prijali a ze se na nej vyjadri, ale skutek utek.. a stejne tak to bylo i s druhym dopisem :-D

tak to je asi tak cely, do toho clanku sem nestihl vmisit vsechny problemy co sem za ty vic nez tri roky s "mym milovanym" paypalem mel.. ani sem nedoazal presne popsat vsechny ty zmeni co nastali v poslednim omezeni.. ve skutecnosti toho bylo vic a byl to horsi :-D

no tak ted budu na svych 30K cekat do pristiho roku :-D
hlavne me mrzi to ze sem prisel u tehle ucet, precejenom mel sem ho od zacatku, prosly pres nej tisice transakci, a ted se z nej stane jen dalsi ucet v nekonecne rade s nalepkou zrusen... :cry:
Obrázek
myslel sem si se na PP teda uz vyseru, ale nejhorsi je ze se bez nej temer uz neobejdu, precejenom pri ruznych nakupech na ebay a i jinde je kolikrat bran jen PayPal.. tak si asi zalozim dalsi ucet a zacnu novou kapitolu s PP..

Napsal: 17.09.10 09:34 
Charita
Charita

Docela smutný to je :-(

Napsal: 18.09.10 10:07 
Charita
Charita

Heh Lenochod, Good Luck s novou kapitolou. Osobne som novu kapitolu začal tiež asi pred mesiacom, zatial (klop,klop) bez akehokolvek problemu.

Čo sa týka starých učtov tak na jednom malo prejsť 180 dní od zablokovania asi 20. Septembra, no už okolo 5. Septembra mi prišiel mail, že si môžem peniaze z PayPalu vybrať.
Tak trpezlivo po 500eurách vyberám (denný limit vyberu na kartu). Dokonca myslím že piatok mi už aj jedna platba prišla.
Na ďalšom účte zablokovanom mám myslím 180 dní presna na 24. Decembra. Tak uvidime :-)

Napsal: 18.09.10 10:20 
Charita
Charita

takze vidite na metodach PP tu silu, moc .... ako sa da vyuzivat postavenie ...

takto to je aj v inych sferach spolocnosti a najhorsie je, ked sa k moci dostanu blbci :(
...ale za vsetkym zlom, co existuje stoji jedina vec: peniaze, peniaze a este raz peniaze...

Napsal: 18.09.10 19:39 

Muj denicek:

Listopad 2007: Vytvoren ucet. PayPal je nejuzasnejsi sluzba, kterou jsem kdy videl. Tesim se az dostanu prvni vyplatu z klikacek.

Cerven 2008: Prvni problem. Prijemci nedosla platba. Vzhledem k tomu, ze se jednalo jen o par $, nechteli jsme volat na support. Zjistuji, ze PP support nejde napsat, jen zavolat.

Leden 2009: Prihlaseni na ucet pres CyberGhost a nasledne zablokovani. Pro odblokovani je nutna kreditni karta. Poprve shanim VCC, ale kdyz ji koupim, zjistim, ze je na PP asi bug, po vlozeni karty me to hodi na prehled uctu. VCC expiruje za cca 16 hodin a ja nestihnu ani napsat na support, aby to opravili. 10$ v pr... Kdyz jsem dalsi tyden zkousel vlozit opravdovou kreditku, vse slo a ucet odblokovan.

Unor 2009: Ucet zablokovan, tentokrat duvod neudan. V tuhle dobu uz jsem tam mel nekolik tisic a prijit o ne by me mirne stvalo. Tentokrat jsem zavolal na support, kde jsem se dozvedel, ze mi prisly penize od nekoho, kdo PayPal "zneuzil" k nejakym kradezim, ci co. Pet minut jsem te "mile" pani na telefonu tvrdil, ze o nicem nevim a ze tohle prece nemuzu ovlivnit. Nakonec se nechala premluvit a ucet byl dalsi den odblokovan. Od teto situace uz mam 3 PP ucty, aby v pripade, ze jeden zablokujou, zustaly alespon zbyle 2 aktivni.

Kveten 2010: Znovu zablokovano, stejny duvod. Na screeny uctu a adres zadna reakce. Ani pani na telefonu se presvedcit nenechala a ucet nechala zablokovany. Po nejake dobe uz se na nej neslo ani prihlasit. Skoda asi 3500Kc. Od teto situace si nechavam na PP jen nekolik stovek korun.

A vcera sem mel stejny problem problem jako v lednu. Pridani VCC nefunguje. Znovu jsem prisel o 12$. Rekl bych, ze u me PP skoncil. :wink:

Napsal: 19.09.10 16:46 

oxi: dik, tobe taky ;) ja tu novou kapitolu mozna ani nezacnu psat :-D

mandarinka33: jj presne tak, oni moc dobre vedi ze sou "jednicky" tak serou na "jedince"..

x3me: vitej do klubu ;)

Napsal: 27.09.10 14:35 

Je to opravdu hrozné, jak to tak čtu, tak to spíše vypadá že v tom mají obrovské zmatky při takovém počtu uživatelů.
Asi by jsi měli udělat lepší organizaci.
Navíc víte vy co máte s tímto problém přesně proč Vám tyto problémy vznikly?
Dostaly jste od nich nějaké srozumitelné vysvětlení?

Jinak jaká je podle Vás lepší náhrada platebního systému než PayPal?
(LR, PM, atd...)

Nebo je lepší mít peníze jen v bance (v poslední době se jim už také nedá moc věřit) a nebo doma pod postelí... :)
Případně ve zlatě. :wink:

Napsal: 27.09.10 15:51 
Charita
Charita

Tak hlasim dalsí block :lol:
Zatial pýtaju občanku, vodičak a proof of address aj keď som im presne tie iste dokumenty nahral na web asi pred týždnom :lol:

warp: Nie, prečo sme limitovaný nevieme, to vedia len cvičené opice made by PayPal
Ako najlepšia náhrada namiesto PP mi pripadá MoneyBookers, neuveriteľne ústretový support (to sa môže aj PP aj Google aj hocikto iný strčiť tam preč), dobré služby, a začina byť dosť používaný. Potom LR (nie pre veľké platby). V banke to môžeš mať, to je relativne bezpečné. Ak máš väčší obnos tak určite zlato (resp. striebro), ceny neustále stupaju, a aj budu. Každým dnom lamu rekordy. Len tam sa pod +- 30k neoplatí moc investovať (eur samozrejme).
(osobne skušam - čo sa investovania týka - fondy. napr. http://www.vubam.sk/Default.aspx?CatID=39&fundId=4, ale to nieje pre ľudí ktorý sa boja riskovať).

Napsal: 27.09.10 16:26 

ja to vim naprosto presne za co to mam :lol:

mam to za to ze sem se jich na neco ptal :lol: (pred 1. otazkou mi chybela doresit posledni vec na tu sem se zeptal, misto odpovedi po me pak chtely jeste dalsi vec, kterou sem jim poslal cca 2 dny zpet a kterou akcepovali, tak sem se jich po druhe zeptal, a to uz sem byl asi moc opovazlivy tak me rovnou radsi blokli :-D ) poslal sem jim celkem neco pres 20faxu... do ameriky to precejenom neni uplne zadarmo a vysledek byl este horsi nez nulovej x((
kdybych se na ne vysral tak jako voni na me, tak sem dopadl stejne, akorad bych usetril par korun a spoustu nervu :lol:

a to limitovani bylo (si myslim) za komentar k jednomu refoundu :-D

jinak me se taky libi MB, maj skvelej support (u PP zadnej neexistuje, max pres telefon a tam sem se nikdy nedovolal :-D) fakt, laskavej, vstricnej, rychle, intelegenti... :) a vsechno resej jako lidi a ne jako "opice" u PP (musim se omluvit opickam ze sem je timto urazil :D )
LR maj taky dobrej support, staci si chvilinku pockat a nekdo se te ujme a hned snim muzes chatovat a vsechno si vysvetlit (u lr to ale temer neni ani potreba, ptz po tobe nikdy nic samy nechtej :) )

musim uznat ze PP je jednickou v poctu lidi, a taky ho prijimaj ze vsech e-penezenek nejcasteji, ale je naprosto nejhorsi v supportu a celkove v pristupu k zakaznikum :lol:

Napsal: 27.09.10 16:37 

Nakonec to asi vidim tak, že na PP raději nezdržovat žádné peníze, pouze ho využít jako rychlý transakční prostředek z jednoho místa na druhý.
Žádné pozitivní zprávy, máte to těžký.

Více se poohlédnu po té MB. Tak mě zajímá kde se dá MB využívat, PP je tak oblíbený, protože je prolezlý všude kde se dá.
LR se mi libí, zabezpečení a všechno toto kolem, jen jsem četl více stížností na ně, protože se tam prý lidem ztrácely peníze.
Ale to asi spíše bude způsobeno tím, že lidi se přihlašují přes falešný emaily a pak se diví..

Oxi, nevim kam to mám zde zařadit, je vidět že máš určité zkušenosti. Momentálně se zajímám o různé investice, k fondům jsem se zatim ještě nedostal.
Zajímá mě ale co říkáš na poměrně nové BBI?
Kód:
http://www.bbi.cz/cs/nabizime.html

Napsal: 27.09.10 17:13 
Charita
Charita

MB má tiež dosť používateľov, naviac ked chceš poslať niekomu peniaze na MB, tak si ten dotyčný môže MB spraviť, a hned vybrať peniaze na učet - žiadne overovanie atď. ak to dotyčný nechce.
Na LR je dosť podvodov, ale stačí sedlicky rozum, zdravé oči (alebo okuliare) pozret si na akej domene sa prihlasuješ a je to OK.

O tom BBI som zatial nepočul. Osobne čo sa týka veľkých investícií verím len bankám (momentálne v SR je najvýhodnejší termínovaný vklad od Poštovej Banky. Je tam garantovaných 2.5% p.a. a je to proste bez rizika a starostí). Ďalej ako som spomenul mám dosť v DKF od VUB Banky, a nejaké drobné po ďalších produktoch VUBčky. Až budem veľký rád by som skusil nehnuteľnosti a zlato (nejaké pozemky som už skušal, ale to je na dlhé ľakte).
K tomu BBI, nevyzerá to na banka, osobne nie som profesionál v investíciách, takže osobne by som tam veľké peniaze nedal.

Napsal: 30.10.10 20:51 

mal som už aj ja konflikt menší ja PP velmi nepoužívam ked treba kúpim vyprázdnim a hotovo , nedržím si tam money ale money si budem držať na alertpay :D na 100% radšej alebo moneybook

Napsal: 31.10.10 19:49 
Charita
Charita

AP ... AP-mu neverim, ani neviem prečo.
MB je momentálne TOP1.

Napsal: 31.10.10 20:05 
Charita
Charita

ked budes robit zlobu, aj MB ta vykopne :lol:

Napsal: 31.10.10 20:28 

Já už po těchto zkušenostech používám jen AlertPay... "Zde je svět ještě v pořádku"... Tedy, aspoň u mě...

http://www.rolexbux.com/?ref=silverangel - Jistota, jede od 18/10/2010
http://www.rolexbuxmatrix.com/?ref=silverangel - Jistota, jede od 15/03/2011

Napsal: 01.11.10 00:12 
Charita
Charita

orange píše:
ked budes robit zlobu, aj MB ta vykopne :lol:

Narozdiel od PayPal-u potrebuješ robot zlobu aby ta vykopli. Pri PayPale sa nemusíš snažiť ani zlobu robiť :lol:
Každopádne MB je najrozumnejšie a najkompromisnejšie riešenie.

Napsal: 24.01.11 12:02 

Tak přecejenom můj příběh s PP pokračuje :-D

V pátek (21.1.) to bylo 180dní od začátku blokace, mělo mi tedy být umožněno vybrat peníze na BÚ.. V tomhle musím PP pochválit, snad na minutu přesně mi přišli instrukce jak to provést..
Všimnul sem si toho v sobotu, tak sem si řek že to klidně počká do pondělí, ptž banky stejně o víkendu neprocují tak co.. jestě sem si řek že jim zkusim poslat poslední fax stim jestli je ňáká možnost jak to udělat abych nepřišel o svůj milovanej účet (nečekal sem ani žádnou odezvu, ptž mi asi na posledních 6 faxů neodpověděli..)
Tak dneska sem se teda přihlásil, směnil peníze ve špatnym kurzu (těch 180dní mě vyšlo cca na -3000Kč :-D) a dal si to poslat domu.. hned mi přišla automatická odpověď na mail že to proběhlo v pořádku a přijde to do 2-3 pracovních dnů... No a cca dvě hodiny na to mi přišel mail od PP, tak sem se zděsil co to zase bude.. s údivem sem zjistil že to je "odpověď" na můj fax :-D no nebyla to "odpověď", přišlo jen tohle:
Kód:
"Hello M....,
Our review is complete and we have restored your account.
We appreciate your patience and thank you for your help in making PayPal
the safest and most trusted online payment solution.
Thanks,
PayPal "

Sem na to tak nevěřícně koukal, a projistotu sem se šel mrknou na PP, a ona to byla pravda :shock: :lol:

Když si přečtete můj příspěvek kterej je o něco víš tak zjistíte že mě po předložení všech možnejch dokumentů a různejch vysvětleních bezeslova trvale zablokovali.. pak sem musel čekat 180dní, po tu dobu mě totálně ignorovali, a teď mě zase bez jedinýho slova vysvětlení odemknou účet :evil: fakt nechápu jakej to mělo význam.. (krom toho že sem půl roku nesměl používat PP a přišel sem o 3 litry :lol: )

tak to je prozatím vše, ale sem si 100% jistej že "příběh nekončí" a do půl roku tu bude další pokračování :lol:

Napsal: 24.01.11 23:19 

Este ze ja na paypale mam len desiatky dolarov, nie tisicky :D inak by som neprezil blokaciu uctu :shock:

Obchod s oblečením, značky jako Quiksilver, Roxy, Converse a plno dalších!
ESSENS - Od září nový MLM. Spolupracujeme! Přidejte se do CZEMONEY TÝMU

Napsal: 25.01.11 00:35 

Bydliště: Praha / California / Florida / Georgia / Deutschland
Přesně, na všech peněženkách je lepší mít spíš méně. Já jsem na PP těsně před odjezdem do USA měl přes $6000 (120.000Kč) a taky jsem se toho dost bál. První co po příletu jsem udělal bylo zřízení US BU a převedení $ z PP na BU.

Ale je to fakt divné, že si počkali, až si vše vybereš a pak ti to odblokovali. Třeba věděli, že dolar bude padat a chtěli něco vydělat :D

Každopádně, mluvil jsem o tom s lidmy z PP a řílkali mi, že o tomto problému s blokacemi ví a že se na jeho vylepšování pracuje. Ale zatímco většina lidí věří, že PayPal mrazí účty podle tohoto obrátku ( http://www.paypalsucks.com/graphics/PPS-Cartoon1.gif ), oni říkali, že je to komplexní a téměř dokonalý systém :)

Směnárna mezi PayPal, AlertPay, MoneyBookers, LibertyReserve a českou i slovenskou bankou!
Využijte možnost rychlé směny bez rizika! Směněno zde již přes 700.000Kč!

Napsal: 25.01.11 10:38 

no este ze sem asi ejden 2 tejdny predtim kupoval par veci na ebay, jinak bych tam mel este vic :-D

jj, je to lepsi, od ted si tam budu nechavat max $1000 ;)

nevim, mozna ze by mi napsali ikdybych to nevybral, ale kdo vi (ja uz ani necekal ze napisou)

spis verim tomu obrazku nez jim :-D kdyby to meli tak promysleny, tak by mi mohli rict z jakyho duvodu me zablokovali, konkretne za co, a ne ty jejich obecny kecy :-D a taky by mi pak mohli vysvetli jaktoze najednou uz muzu bejt odblokovane :-D z niceho nic, bez jedinyho dokumentu, vysvetleni ...

proste uz jim neverim, a moji duveru si jen tak zpatky neziskaj :(

Napsal: 26.01.11 19:03 

tak dneska prisel dalsi mail od PP:
Kód:
Dear M............,

We understand that your PayPal account may have been temporarily limited due to questions or concerns by our Account Review team. Thank you very much for your cooperation during this process. We are pleased that your account has now been reinstated.

As part of PayPal's commitment to excellence, we would like to ask you to take just a few minutes to answer questions about PayPal's account limitation process.

To respond to our survey, please click on the web address below. If that does not work, please cut and paste the entire web address into the address field of your browser.

NOTE: Please respond within five days. After 5 days, this invitation will expire.

tak sem jim vysvetlil co vsechno se mi nelibi, ale myslim si ze opicky to stejne nepochopi a poedou si dal po svym :lol:

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina