mandarinka33 píše:
No a skoncilo to uz? Strasne ma to zaujima, lebo raz budem chciet vybrat miliony z jedneho fondu a ked mi PP zablokuje ucet, tak sa akurat obesim, ak najdem nejaky povraz doma
naposledy co sem mluvil s oxim rikal ze ho blokli, a penize by mel dosta presne na vanoce ;oD
jinak kdyz uz sem pisu, tak muzu pridat svuj pribeh ;oD
no tak PP sem si zalozil tak cca 3 a pul roku zpatky.. kdyz sem dosahl limitu, tak sem se rozhodl ucet verifikovat, ucinil sem tak, ale omilem sem pozdeji kliknul na upgrate, a muj ucet pak byl Premier v ty dobe byl jeste rozdil mezi personal a premier, (premier snad platil penize za kazdou prijatou platbu, ale to nevim jiste ;oD ) tak proto sem se rozhodl zalozit si druhy ucet (v te dobe PP umoznoval mit jeden ucet personal a druhy bud premier nebo bussines, nevim jak je tomu ted.. ) jenze sem udelal banalni chybu a to ze sem ho zalozil na falesne jmeno (to se pozdeji, asi po roce ukazalo byt osudnym) ale nebudu predbihat, asi po mesici pouzivani druheho PP mi limitovali ten prvni, tak sem na to sral, ptz sem tam nic nemel a stejne sem ho neviuzoval.. jenze po chvili mi blokli i druhy ucet, ten sem se snazil znovu sprovoznit, ale po nekolika mailech (este s lidma ne robotama jako ted ;oD ) a rozporu plnejch odpovedi mi bylo zamitnuto zmenit jmeno, tim padem sem prisel o svuj ucet.. nakou dobu sem tedy PP nepouzival, ani mi nak nechybel, jednou za cas mi vzdycky prisel meail o uporozneni ze sem limitovanej a at to koukam vyresit (na to je pul roku tusim) tak asi mesic pred koncem casu na obnovu meho prvniho uctu sem se rozhodl ho zachranit ;oD s mencima komplikacema, a po nahrani vsech dokumentu (obcanka, asi dve faktury, vypisy z uctu, karet) mi nakonec ocet obnovili..
asi po pul roce me opet limitovali, tentokrat ale chteli pouze zmenit heslo, vysvetlit naky platby a zmenit kontrolni otazky, to sme hnedka vyresili, a elo se dal.. po dalsim pul roce, tedy cca rok po konci prvniho omezeni, prislo druhe.. jako vzdy chteli ty totalne stejny dokumenty.. mel sem novou obcanku, (ptz tu starou sem ztratil, pisu to aby ste si nemysleli ze mi koncila platnost aproto to omezeni..) tak se aspon podivali na novou fotku jak zrovna vypadam.. tak tenhle problem sme s PP taky vyresili pomerne rchle, tak cca do tydne..
tak a ted se dostavam k finalni a konecne limitaci... ta nastala 25.07.10 (schodou okolosti prvni limitace byla tusim 28.ledna a treti 27.rijna) omezeni sem dostal za velke potencialni riziko (konecne to aspon poprvi nebylo pro moji bezpecnost ;oD ) ja si myslim ze to bylo za komentovani jednoho refoundu ;oD no tak co po me chteli, prvni den mi tam vyskakalo asi 6 veci, ruzne overeni plateb, zakazniku apod, to sme hnedka ten den sfoukli, pak tam jeste bylo ze chteli pas nebo ridicak, a vypis ke karte koncici, (ted uz presne nevm ale nebyla to ani jedna z tech co tam mam..) a pak klasicky vypisy z uctu a obcanku..
druhy den zmizelo to overeni plateb, pas a ta kreditka, a misto toho se obevilo overeni adresy, a konecne spravne vypisy ke vsem kartam jo a este pridani bankovniho uctu (mam tam pridane celkemm 4 uz asi rok) no tak obcanku sme zvadli hnedka, k jejich smule je to stale ta stara, dokonce i naprosto stejne dokument.. nezdalo se jim overeni adresy, tak sem jim tam nahral vic dokumentu, coz mi nakonec uznali (porad bydlim tam jako od zacatku) overeni uctu bylo taky lehke, ale po nahrani vsech dokumentu uz sem mel plnej ten 5MB prostor, a oni si to nedali vysvetlit.. tak zbyle dokumenty sem jim musel faxovat..
po dalsich dnech dohadovani nakonec uznali ze proc bych mel pridavat dalsi ucet kdyz uztam mam 4.. zbyvalo uz tedy jen overeni karet, jenze po poslednim potvrzujicim mailu mi napsali ze az jim potvrdim ty karty, tak chteji prejit k vyreseni limotovani druheho uctu, ktery je udajne muj ( napsali mi jenom p**********@seznam.cz - v kazdym dalsim mailu byl ruzny pocet * nekdy dokonce napsali jen seznam.cz

)
tak po vyzadani si vypisu z bank od mych karet, sem jim to postupne odfaxoval, a uz mi zbyvala jen jedna karta a ten udajne muj druhy ucet..)
tak sem se zkusil prihlasi na muj stary druhy ucet (pokud ste cetli pozorne tak vite ktery

) jenze prihlasit se neslo, a vyhodilo to hlasku ze ucet je zrusenej se zustatkem 0,00 czk.. tak tedy pri odeslani posledniho vypisu sem se jich ptal jak mam vyresit tu posledni vec kdyz ten ucet je zrusenej, a at mi napisou ten PP ucet celej, ze to neni asi muj ze sem mel jen druhej a to xxx napsal sem jim ho tam, ale odpovedi sem se nedockal, jen
ptvrzeni ze mi to schvalili a uz mi chybi jen vyresit ten druhej ucet tak sem si rek fajn, treba to necetli to prehlidli, tak sem jim poslal ten dotaz znovu, trochu sem to rozepsal, ale misto odpovedi na mou otazku sem dostal nasledujici den email at jim poslu veci na overeni ty karty co mi pred dvema dny schvalili

to me trochu nastvalo, a napsal sem jim jako co to ma znamenat, ze proc po me chtej ty naprosto stejny dokiumenty ktery mi schvalili pred dvema dny.. k tomu sem jim poslal screeny s dukazama ze to schvalili.. (byl sem nastvanej, ale v dopisu sem nepouzil ani jedno sprosty slovo, jen prirovnani k opicim.. a nakonec sem jim dopsal este ze jestli se jich to dotkla, tak ze se omlouvam, ale to co predvadej ze je neskutecny.. )
no a 2 dny nato mysto odpovedi, tebo vyjadreni se mi dosel mail ze po prezkoumani mi ucet kvuli bezpecnosti zablokovali..

tak sem jim napsal co je vedlo k tomu me zablokovat, jestli sem zkutecne blokovanej, (ptz za tu dobu mi prislo spoustu mailu ktery druhy den vyvratili to co napsali prvni) a na to uz sem se nedockal odpovedi, jen potvrdili ze dopis prijali a ze se na nej vyjadri, ale skutek utek.. a stejne tak to bylo i s druhym dopisem

tak to je asi tak cely, do toho clanku sem nestihl vmisit vsechny problemy co sem za ty vic nez tri roky s "mym milovanym" paypalem mel.. ani sem nedoazal presne popsat vsechny ty zmeni co nastali v poslednim omezeni.. ve skutecnosti toho bylo vic a byl to horsi

no tak ted budu na svych 30K cekat do pristiho roku

hlavne me mrzi to ze sem prisel u tehle ucet, precejenom mel sem ho od zacatku, prosly pres nej tisice transakci, a ted se z nej stane jen dalsi ucet v nekonecne rade s nalepkou zrusen...

myslel sem si se na PP teda uz vyseru, ale nejhorsi je ze se bez nej temer uz neobejdu, precejenom pri ruznych nakupech na ebay a i jinde je kolikrat bran jen PayPal.. tak si asi zalozim dalsi ucet a zacnu novou kapitolu s PP..