Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 24.05.12 15:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: PayPal limit a bezmoc
Napsal: 18.11.11 10:27 

Toto je úvodní příspěvek

Ahojte, omlouvám se, že zakládám nové téma, když už jsem psal do jiných ale třeba si to tu někdo přečte líp.. :))
Jak jsem psal jinde, došlo k tomu, že jsem překročil onen $1500 limit a oni si odemě vyžádali nějaký Proof of ID a Adress. Poslal jsem jim výpis z banky a řidičák.
Poprvé to neuznali, tak jsem ty samé dokumenty poslal znova :mrgreen: Na to už napsali, že můj účet zůstane limited protože když jsme ho zakládal, nebylo mi 18 let. Asi porovnávají datum narození a datum založení nebo co a tak ať si prej založím novej účet.
Tak jdu na to ale hned první zádrhel. Mám 3 emaily ale všechny přidružený ke starému PayPal accountu a ten je nepustí, prostě jakmile je účet limitován, nejdou smazat :D Tak paráda, zákládám další mail a hurá do verifikace. Tam další zádrhel - kreditka. To jsem tak nějak tušil ale doufal jsem, že to prostě nějak musí jít. Jdu na staarý účet a snažím se z něho jakkoliv vymazat svoji kreditní kartu. Píšu na support, žádná odezva. Dneska píšu znova a přišel automaticky generovanej email. Na to se můžu.. Sbírám veškerou odvahu, nabíjím telefon na dostatečnej kredit a volám na PP support do Irska :D Naštěstí pánovi bylo pěkně rozumět takže i s mojí angličtinou se zdá být vše v pohodě. Dokonce mu ani nevadilo, že jsem spletl písmenka při spelování příjmení :D Zdělím mu svůj problém, pán že se na to podívá, záhy se ale doslíchám, že karta ani jemu nejde odstranit a že to musí dát na jiné oddělení. Bohužel s tím jsem nemohl asi víc dělat s mojí slovní zásobou a tak se jen ptám a dozvídám, že mi bude zaslán e-mail buď dnes, nebo až po víkendu s mím rozhřešením :roll: .
Takže mě paypal dost zklamal, kdyby to šlo, hned bych se na něj vykašlal ale prostě na placení na internetu je jediný, co skoro všichni používají, tak to musím nějak vyřešit..
Chci se jenom zeptat, dá se třeba u České spořitelny změnit číslo účtu a nové číslo kreditky? Nebo jak byste toto řešili vy? :) Děkuju

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: PayPal limit a bezmoc
Napsal: 18.11.11 10:39 

Cislo karty nezmenis, jedine zrusit a nasledne pozadat o novou. U cisla uctu totez. Zmenit nelze. To uz je asi lepsi zalozit novy ucet u nejake "free" banky mBank, Zuno.... kde je i karta.
Jinak mi neni jasny tel limit 1500$ (kredit). Ja ho jen letos taky urcite presvihnul, ale nic po me nechteli (doufam ze jsem to nezakriknul). O tom limitu se ruzne pise, ale nikde neni nic konkretniho, alespon ja to nenasel.

SmartBarre - dlouholety platici surfbar (15€, PayPal)
Dekuji touto formou Vam vsem, kterym stalo za to obetovat svuj cas za napsani vaseho nazoru na moji osobu na tomto foru formou hodnoceni. Velmi si toho vazim a jeste jednou dekuji Vam vsem.

Napsal: 18.11.11 10:46 

Aha sakra.. Free ale nebude až tak uplne free ne? Kouknu na to, díky :))
Neví jeslti to dělají namátkově nebo ne, já ho taky přesáhl možno aj o 500$ a až teďka ho chtěli, tak si to radši sleduj :) Je to prej kvůli EU, že musej kontrolovat, jeslti někdo nepere špinavý peníze... Nwbo jsem někde četl, že stačí uskutečnit prodej/nákup od nějakýho podezřelího člověka, nebo někoho kdo měl s PP už nějakej problém prostě a už tě řešej taky :D
Jsem zvědavej, jeslti vůbec se mi ještě ozvou..

Napsal: 18.11.11 17:00 

Aha tak jsem s zmýlil a zrovna mi přišel email
Kód:
Hello D.,
Your credit card ending in **** is no longer disabled. Please re-add this card to your PayPal account.
Thanks,
PayPal Card Services Department

Takže paráda, aspoň že tak :)

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina