Ahojte, omlouvám se, že zakládám nové téma, když už jsem psal do jiných ale třeba si to tu někdo přečte líp..

)
Jak jsem psal jinde, došlo k tomu, že jsem překročil onen $1500 limit a oni si odemě vyžádali nějaký Proof of ID a Adress. Poslal jsem jim výpis z banky a řidičák.
Poprvé to neuznali, tak jsem ty samé dokumenty poslal znova

Na to už napsali, že můj účet zůstane limited protože když jsme ho zakládal, nebylo mi 18 let. Asi porovnávají datum narození a datum založení nebo co a tak ať si prej založím novej účet.
Tak jdu na to ale hned první zádrhel. Mám 3 emaily ale všechny přidružený ke starému PayPal accountu a ten je nepustí, prostě jakmile je účet limitován, nejdou smazat

Tak paráda, zákládám další mail a hurá do verifikace. Tam další zádrhel - kreditka. To jsem tak nějak tušil ale doufal jsem, že to prostě nějak musí jít. Jdu na staarý účet a snažím se z něho jakkoliv vymazat svoji kreditní kartu. Píšu na support, žádná odezva. Dneska píšu znova a přišel automaticky generovanej email. Na to se můžu.. Sbírám veškerou odvahu, nabíjím telefon na dostatečnej kredit a volám na PP support do Irska

Naštěstí pánovi bylo pěkně rozumět takže i s mojí angličtinou se zdá být vše v pohodě. Dokonce mu ani nevadilo, že jsem spletl písmenka při spelování příjmení

Zdělím mu svůj problém, pán že se na to podívá, záhy se ale doslíchám, že karta ani jemu nejde odstranit a že to musí dát na jiné oddělení. Bohužel s tím jsem nemohl asi víc dělat s mojí slovní zásobou a tak se jen ptám a dozvídám, že mi bude zaslán e-mail buď dnes, nebo až po víkendu s mím rozhřešením

.
Takže mě paypal dost zklamal, kdyby to šlo, hned bych se na něj vykašlal ale prostě na placení na internetu je jediný, co skoro všichni používají, tak to musím nějak vyřešit..
Chci se jenom zeptat, dá se třeba u České spořitelny změnit číslo účtu a nové číslo kreditky? Nebo jak byste toto řešili vy?

Děkuju