CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 06:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 10 [ Příspěvků: 236 ] Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 10.04.08 17:08    Předmět příspěvku: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 7
Info o karte je zde :arrow: http://www.payoneer.com/Pricing.aspx

Tady je informace z české sekce oficiálního bux.to fóra o tom, co dělat, až vám dorazí karta a chcete zažádat o výplatu (od uživatele vawaver):

Pokial chcete si nechat vyplatit na kartu je nutne splnit nasledovne body. Je potreba aj dodrzat poradie.

1. Musite mat kartu fyzicky v rukach ! Nie na ceste.
2. Po tom co fyzicky vlastnite kartu, musite si ju aktivovat na Payoneer.
3. Az ked mate aktivovanu kartu, mozete si v svojom My Stats -> My Profile ->AlertPay Address For Payments zamenit Vasu Alertpay adresu za YourBuxUsername@buxcard.net, kde YourBuxUsername - je vase prihlasovacie meno na Bux.to

Netreba sa bat pokial mate inu Alertpay adresu ako prihlasovaci login na Payoneer, nakolko nalinkovanie Vaseho loginu na Bux.to s Vasim Payoneer kontom (kartou) vzniklo pri registracii a zaziadani o vydanie karty. A to ste robili cez svoj Bux.to login !!! - a na toto som hladal odpoved predtym

4. Poziadat o zmenu vyplaty z Alertpay na Kartu - ticket by mal stacit. Vyplatny cas 30 pracovnych dni by sa nemal predlzit odznova na 30 dni od datumu zmeny ziadosti o zmenu vyplaty na kartu, ale pokracujete v tom istom vyplatnom termine v akom ste si ziadali o Cashout.

edit: Dekuji uzivateli " filipp ", ze se Vam zde snazi poctive odpovidat na otazky a Vam ostatnim za to, ze zbytecne nezahlcujete vlakno o samotne klikacce bux.to.

Naposledy upravil malejpstros dne 10.04.08 20:05, celkově upraveno 4

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 17:44    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 0
som z toho somar :-D
na co mi ta karta vlastne je?? dostanem tie prachy rýchlejsie alebo co???,
sry nekce sa mi citat tych 240 stranok

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 18:03    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

malejpstros píše:
http://www.cgpay.ru/cz/

Zde je info o Payoneer karte.

Sry, ale co tam chceš najít? Nic tam není :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 18:04    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

netman92 píše:

:arrow:
Umíš anglicky? Podívej se na ificiální fórum, tam to máš hned na začátku.

Ve zkratce:
Je to druhá možnost výplaty. Jen pro PREMIUM. Dostaneš kreditku. Bux.to tam vyplácí průměrně za 2 dny, takže sakra rychlejší...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 18:05    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
netman92 píše:

:arrow:
Umíš anglicky? Podívej se na ificiální fórum, tam to máš hned na začátku.

Ve zkratce:
Je to druhá možnost výplaty. Jen pro PREMIUM. Dostaneš kreditku. Bux.to tam vyplácí průměrně za 2 dny, takže sakra rychlejší...

kolko sa plati za tu kreditku????

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 18:07    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

10 USD jako aktivační poplatek... (nějakých 160 Kč)
:!: Musíš mít ale PREMIUM :!:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 18:08    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
10 USD jako aktivační poplatek... (nějakých 160 Kč)
:!: Musíš mít ale PREMIUM :!:

a oplati sa mi premium kupovat???
PS par krat som pouzil autoclicker takze mi zrusia ucet
mam sa regnut pod novym meno alebo ako postupovat???

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 18:18    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Pokud jsi použil AC, nemá to cenu řešit - dostaneš BAN. Pokud se chceš regnout znova, musel bys mít úpně jiný mail i na AP, atd.

Vyplatit se to vyplatí jak pro koho. Pokud jsi spíše svátečnější klikač nebo příliš moc nevyděláváš, nekoupil jsi moc refů a moc jsi jich neměl, tak to smysl nemá. Pokud ale třeba hodláš investovat větší sumy, také více vydělávat, tak je to určitě velké usnadnění ;)

Záleží pouze na tom, co si od bux.to představuješ ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 18:24    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
Pokud jsi použil AC, nemá to cenu řešit - dostaneš BAN. Pokud se chceš regnout znova, musel bys mít úpně jiný mail i na AP, atd.

Vyplatit se to vyplatí jak pro koho. Pokud jsi spíše svátečnější klikač nebo příliš moc nevyděláváš, nekoupil jsi moc refů a moc jsi jich neměl, tak to smysl nemá. Pokud ale třeba hodláš investovat větší sumy, také více vydělávat, tak je to určitě velké usnadnění ;)

nie som sviatocny klikac klikam na vela klikackach
:arrow: ked si pridam na AP novy email tak by na mna nemali prist????
:arrow: a mal som iba nejakych 10 ref takze to nebolo nic moc
:arrow: ked maju refovia AC mozmu aj tak zabanovat??
diky za odpoved

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 18:27    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 12
filipp píše:

Neboj, to ja vim, svatecni klikac nejsem, ale kuli tomu, ze dostanu BAN tak tam neklikam, mam pozadano o tech 10$ a uvidm, pokud me vyplati zacnu tam shanet refy, pokud ne, tak se nic nedeje ;)

PříspěvekNapsal: 10.04.08 18:40    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Cau, prave mi dneska prisla karta a chtel sem se zeptat co mam udelat aby me na ni bux.to vyplatil. Na bux a na payoneer mam ale jiny nick. Jaky mam kam napsat aby me vyplatili pres tu kartu moc dik ...

PříspěvekNapsal: 10.04.08 18:56    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

netman92 píše:
filipp píše:

nie som sviatocny klikac klikam na vela klikackach
:arrow: ked si pridam na AP novy email tak by na mna nemali prist????
:arrow: a mal som iba nejakych 10 ref takze to nebolo nic moc
:arrow: ked maju refovia AC mozmu aj tak zabanovat??
diky za odpoved

1/ Změníš e-mail, vytvoříš nový účet a jedeš od znovu
2/ Ne, to cenu nemá :(
3/ Ne, když refs používají, zabanují maximálně je ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 18:58    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Skript píše:
Cau, prave mi dneska prisla karta a chtel sem se zeptat co mam udelat aby me na ni bux.to vyplatil. Na bux a na payoneer mam ale jiny nick. Jaky mam kam napsat aby me vyplatili pres tu kartu moc dik ...

1/ aktivuj si ji
2/ musíš mít stejný mail i na bux.to i na payoneeru
3/ do kolonky AP v profilu zadej: nick_na_bux.to@buxcard.net
4/ zadej cashout na AP alespoň 75 USD, jinak tě nevyplatí
5/ během 2-3 dnů tě přednostně většinou vyplatí

Fajn vydělávání ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:04    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
Skript píše:

1/ aktivuj si ji
2/ musíš mít stejný mail i na bux.to i na payoneeru
3/ do kolonky AP v profilu zadej: nick_na_bux.to@buxcard.net
4/ zadej cashout na AP alespoň 75 USD, jinak tě nevyplatí
5/ během 2-3 dnů tě přednostně většinou vyplatí

Fajn vydělávání ;)

Aha, takze mam zadat o novou kartu? ... kdyz mam jiny email na payoneeru i na buxu?

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:06    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Aha, tak to bude problémek...
No, o novou kartu bych nežádal, co si ji změnit na bux.to? :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:07    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

no, to by asi opravdu neslo prisel bych o dost velkou sumu a stabilni prijem ... co s tim ale :(

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:09    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Pročpak? Účet můžeš mít stejný. Jen jdi do "My profile" a změň si mail na ten, co máš na payoneer ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:12    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Skript píše:
no, to by asi opravdu neslo prisel bych o dost velkou sumu a stabilni prijem ... co s tim ale :(

měl jsem stejný problém a změnil jsem ho na bux.to :D Dnes jsem jim napsal že chci zrušit výplatu na AlertPay že ji chci poslat na kartu tak doufám že jí zruší :roll:

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:14    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

mco ti nerozumim. Reknu to takhle na bux.to mam nick: Jarda147@email.cz a na payoneer mam Konik@email.cz ... Napis mi prosim jakej mam kam napsat do bux.to

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:15    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Taky jsem jim psal, ale napsali mi, že nemůžou zrušit žádost...
Stejně mají zpoždění s výplatou, takže k očekáváné výplatě si připočti měsíc. ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:16    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Skript píše:
mco ti nerozumim. Reknu to takhle na bux.to mam nick: Jarda147@email.cz a na payoneer mam Konik@email.cz ... Napis mi prosim jakej mam kam napsat do bux.to

Tak na Bux.to zadej ten, co máš na Payoneeru ;), tj.: Konik@email.cz
Na obou museš mít tento mail a nikomu to neublíží ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:17    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Skript píše:

Tak si přepiš email v bux.to na Konik@email.cz

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:18    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
Skript píše:

Tak na Bux.to zadej ten, co máš na Payoneeru ;), tj.: Konik@email.cz
Na obou museš mít tento mail a nikomu to neublíží ;)

Takze do profilu na bux.to mam zadat do * AlertPay Address For Payments:Konic@buxcard.net ? ...

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:20    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Ne :lol:

Otevři "My profile a tam dej:
1/ E-mail adress: Konik@email.cz (ten co máš na Payoneer, oni to na něj pošlou)
2/ AP mail: tvujnicknabux.to@buxcard.net (podle toho poznají, tvůj nick na bux.to a podle buxcard.net, že to mají poslat na kreditku.

Už chápeš? 8)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:25    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
Ne :lol:

Otevři "My profile a tam dej:
1/ E-mail adress: Konik@email.cz (ten co máš na Payoneer, oni to na něj pošlou)
2/ AP mail: tvujnicknabux.to@buxcard.net (podle toho poznají, tvůj nick na bux.to a podle buxcard.net, že to mají poslat na kreditku.

Už chápeš? 8)

Jo, aha jasne tak teda moc dik uz je mi to jasny :D sem trosku lama :mrgreen: :P

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 236 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]