CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 07:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 4 z 10 [ Příspěvků: 236 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 14.04.08 17:00    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 0
Filipp : jj tak uz se tesim na prvni zazitky z vydelanych penez...hh :D :D

PříspěvekNapsal: 14.04.08 17:30    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 7
Nurbis píše:
JJ, je mi 16, tak jsem jim už napsal na ten mail, problém ale je, že mi ted blokli jednak ten účet o který sem žádal a jednak nový registrace

Tak to jsem měl štěstí, že mi to prošlo.

No každopádně to s nimi řeš a nakonec to regni na otce a máš to ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.04.08 15:41    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Tak mi z payoneeru kvuli bloklý registraci poslali tendle link
Kód:
http://buxbb.com/index.php?showtopic=32624

Jestli to dobře chápu, tak už nemám další možnost si kartu udělat ?
Jestli jo tak je to dost v ****** :cry:

PříspěvekNapsal: 15.04.08 17:05    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Tak furt nikdo nic? .....nikdo nehral jeste bankomaty?

PříspěvekNapsal: 15.04.08 18:32    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Ne, trochu jsem jim to zkomplikoval :D

Psal jse, jestli by mi nevyplatili všechny prachy co mám, že si ulehčí práci, protože hned požádám o zbytek, když mi vyplatí jen tu část, co jsem zadával dávno. Napsali mi, že bohužel, že mi vyplatí jen tu částku, o kterou jsem si zažádal. Tak to očekávám zítra. Nevím ale, jestli se mi kvůli 80 (teda 70 s odečtenou částkou) bude chtít jít do bankomatu...Uvidíme ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.04.08 18:41    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

ale bude :D hh...ne tak zkusit bys to moh ne? at vime....budes obětní beranek

PříspěvekNapsal: 15.04.08 18:44    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Jo? A zaplatíš mi nějakých 5 USD za poplatky a za rychlé naloadování? Složte se na 5 dolarů a hned po přijetí půjdu třeba i v noci do bankomatu a nafotím to :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.04.08 07:01    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Mám zažádáno o kartu a na payonner účtě už se mě objevilo poslední čtyřčíslí karty tak předpokládám, že už je vyrobena a poslána. Za jak dlouho asi můžu očekávat, že dorazí?

PříspěvekNapsal: 16.04.08 14:36    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Stanley píše:
Mám zažádáno o kartu a na payonner účtě už se mě objevilo poslední čtyřčíslí karty tak předpokládám, že už je vyrobena a poslána. Za jak dlouho asi můžu očekávat, že dorazí?

Počítej tak okolo měsíce. Když přijde dřív, budeš šťastný, když normálně, bude to ok ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.04.08 14:51    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

caute...taky se mi uz objevila posledni 4 cisla...jen se chci zeptat kdy ste dostali nejaky email od nich?treba ze uz je schvalena,vyrobena,nebo treba mame vas radi nebo podobne hovadiny.,... :D proste kdy ste tak dostali od nich email...diky

PříspěvekNapsal: 16.04.08 14:54    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Já nic nedostal, ale došlo mi to v pořádku...

Mají teď hodně velký nával, tak ještě nechtěji, aby posílali informační maily :D

Ne, teď vážně. Většině lidí to nedošlo, tak si z toho nic nedělej, jakmile vidíš poslední 4 čísla, karta je už na cestě ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.04.08 15:54    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 1
Tak se tady nějak zamluvilo, jak to vlastně je se zdaněním příjmů... tohle můžou být ve finále dost veliký příjmy ale nikde jsem odvádění daně neviděl... nerad bych aby u mě za pár let zaklepali policisté a odvedli si mě 8)

PříspěvekNapsal: 16.04.08 23:59    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 2
kartu jsem objednal 30.3., dostal 15.4. celkem fofr :P aktivoval ji, zmenim adresu v alertpay radku a co myslite, kdyz nemam zadost o vyplatu, cekam jeste na vetsi castku, mam taky napsat ticket o zmene mista vyplat?

PříspěvekNapsal: 17.04.08 10:04    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Ne, nemusíš

PříspěvekNapsal: 17.04.08 10:11    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 2
pitbit píše:
Ne, nemusíš

diky 8)

PříspěvekNapsal: 17.04.08 19:20    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 3
Tak co lidi uz nekomu prisla vyplata na kartu?

PříspěvekNapsal: 17.04.08 19:27    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

zapikmrtin píše:
Tak co lidi uz nekomu prisla vyplata na kartu?

Zatím asi ne, ale karta je jedna z mála věcí, u kterých jsem si skoro 100% jistý ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 17.04.08 20:36    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

1)Hi I have requested 10 dolars,but i want to cancel it....if i will change my AP email to: @buxcard.net you will cancel it because I have requested too low amount to payout with card???and is it true that you will cancel it sooner,because you will try to cashout members with card first..??thx for help

Date: 2008-04-16 18:21:25
Name: Alex

1.- is not possible
Remember that minimum to cashout is 75 $.
If You try to cashout less than 75$, will be canceled

Zaznam me komunikace s bux.to support...vim ze uz se to omylalo asi 10x....ale jak to chapete???se mi zda ze ma anglictina je moc spatna a ze me nepochopil presne,ale ze zakladni myslenka ze by vysla a ze by mi zrusili tu vyplatu na AP takhle....

PříspěvekNapsal: 17.04.08 21:25    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

JIMI píše:
1.- is not possible
Remember that minimum to cashout is 75 $.
If You try to cashout less than 75$, will be canceled

na kartu mužeš vyplatit minimalně 75usd... a on ti myslel pokud chces vyplatit 75 tak ti tu předchozi zruši a daj těch 75 a víc jestli tolik máš... jestli ne tak to neni možné... jestli jsem to pochopil dobře

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.04.08 00:02    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Psali mi neco podobneho. Zrusit nejde - kdyz bude mensi nez 75dolaru, zrusi se automaticky...Ale vypada to ze az ve vyplatnim terminu. Takze je skoro jedno jestli tam budes mit AP nebo payoneer. Ale ja tam mam radsi adresu karty a budu doufat ze ji zrusi drive :D

Z jake adresy vam prisla karta? Jako postovni adresy-odesilatel. Jen abych vedel doma co rict, aby mi to nevyhodili ;)

PříspěvekNapsal: 19.04.08 18:24    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

zdravim vsechny, kterym uz prisla karta :mrgreen: vim ze uz tady bylo par postu o tom, ze zazadani o vyplatu na AP nejde zrusit -abyste si mohli zazadat o vyplaceni vice penez na kartu (a urychlit to) - nektere prispevky byly dosti zmatene ...... chci se jen zeptat, zdali to skutecne nejde ...nebo se to nekomu podarilo .... PROSIM PISTE - JESTLI SE VAM TO PODARI ZRUSIT.... at se dari pri vyberu z ATM .caw

PříspěvekNapsal: 19.04.08 19:40    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Zrušit to nejde, pokud máš zažádáno o víc než 75 USD, můžeš změnit výplatu na kartu. Prozatím se vyplácí stejně dlouho jako na AP, se zavedením nového scriptu (+-2 týdny) se výplaty na kartu hodně zrychlí.

Jakmile budou vyplácet rychleji, doufám, že hned dostanu už dlouho zažádaných 80 USD a potom zažádám zkušebně o 500 dolků. Jakmile mi to přijde, půjdu zkušebně vybrat 2000 Kč z bankomatu a koupit si mobil/novou myš nebo klávesnici do elektra, všechny doklady naskenuju, popíšu zážitky, abychom věděli, na čem u bux.to jsme ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.04.08 20:04    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
... se zavedením nového scriptu (+-2 týdny) se výplaty na kartu hodně zrychlí.

vsetci tu hovoríte o novom skripte co to vlaste je???
dik

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.04.08 20:06    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

netman92 píše:
filipp píše:
... se zavedením nového scriptu (+-2 týdny) se výplaty na kartu hodně zrychlí.

vsetci tu hovoríte o novom skripte co to vlaste je???
dik

Postě bux.to bude vypadat úplně jinak a pro adminy to bude přehlednější. Bude tam normálně kolonka na výplatu karta, atd., takže výplatu na ni by měly být rychlejší a spolehlivější ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 20.04.08 21:18    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Juchů. karta dorazila :D Zažádal jsem o ní asi 5tého, plus mínus jeden den...

Šlo by prosím od někoho shrnout poplatky spojené s kartou až do doby než máte CZK v ruce?
Třeba takhle: Poplatek za aktivaci karty- 10dolaru - strhne se pri prevodu prvni vyplaty
Mesicne- vedeni karty - 3dolary - strhava se pouze pokud jsou na karte penize(jestli chapu dobre, tak nejen na payoneer uctu,ale musi byt naloadovane na karte,ano?)
Prevod penez z bux.to na kartu - zadarmo (snad se nepletu)
Vyber z bankomatu (pripadne nejake poplatky s tim spojene-zmena meny z USD na CZK) - prosim,pisnete kdo vite
Platba kartou - prosim,pisnete kdo vite

Vim ze na strankach je cenik, jen nekdy trochu nejasny. Jde mi spise o strucne receno - poslu tolik, na ruku dostanu tolik :D

dik moc

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]