CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 09.01.09 22:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 13.04.08 18:40  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 0|0|0
filipp píše:
Taky jsem jim psal, ale napsali mi, že nem?žou zrušit žádost...
Stejn? mají zpožd?ní s výplatou, takže k o?ekáváné výplat? si p?ipo?ti m?síc. ;)

kyš kyš :lol: Message:

Please could you cancel my disbursement money (120$) on Alertpay. I am got a new Payoneer MasterCard today so I will do this operation to this card in future with more money.

Thank you very much!

Tomas

Date: 2008-04-12 01:05:45
Name: Leon64

You may change it from alertpay to the Bux card though the profile.

tak to je božíííí :lol:

PříspěvekNapsal: 13.04.08 19:38  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 7|0|0
Pro? kyš, kyš?

Dosáhl jsi úpln? stejného výsledku... Žádost ti nezruší ;)
:arrow: Jinak to, že si m?žeš v profilu zm?nit druh výplaty na kartu, tak to je známe asi už m?síc a psal to i sám Tri ;)

Já jsem pot?eboval zrušit tu platbu, protože jsem to cht?l na ni, ale ješt? jsem ji doma nem?l ;)

PříspěvekNapsal: 13.04.08 21:31  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

no a co...jednoduse si zmeni AP na kartu....pak by oni meli videt email s kartou ze si nekdo zada a meli by to vyridit hned rychleji...pokud ma zazadano o min jak 75 dolaru meli by to asi zrusit a pokud o vic jak 75 tak by ho meli normalne vyplatit na kartu...i podle toho jak mu odepsali to znamena ze proste ma 120 zazadane a kdyz si prehodi alert na kartu tak ho vyplati na ni.....kyš kyš :D

PříspěvekNapsal: 13.04.08 21:37  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Neud?lal by n?kdo návod , jak si tu kartu objednat ? Jestli mi ho n?kdo ud?lá a poda?í se mi to tak vám pošlu zbytek , co mám na alertu , asi 2 dolky :)

PříspěvekNapsal: 13.04.08 21:46  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hlusa píše:
Neud?lal by n?kdo návod , jak si tu kartu objednat ? Jestli mi ho n?kdo ud?lá a poda?í se mi to tak vám pošlu zbytek , co mám na alertu , asi 2 dolky :)

hladaj vsetko je tu a potom na fore v teme bux.to :-D

PříspěvekNapsal: 13.04.08 21:55  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

netman92 píše:
Hlusa píše:

hladaj vsetko je tu a potom na fore v teme bux.to :-D

Kde na foru ? Tady v tom p?ísp?vku to není a v tema bux.to je to dost nep?ehledné .
Jo a na tom alertu mám 3,38 dolku

PříspěvekNapsal: 13.04.08 22:05  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Podívej t?eba na oficiální fórum. Je to i na hlavní stránce p?i vrchu odkaz na téma s kartou. Tri tam popisuje co a jak ud?lat ;)

PříspěvekNapsal: 13.04.08 22:10  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

JIMI píše:
no a co...jednoduse si zmeni AP na kartu....pak by oni meli videt email s kartou ze si nekdo zada a meli by to vyridit hned rychleji...pokud ma zazadano o min jak 75 dolaru meli by to asi zrusit a pokud o vic jak 75 tak by ho meli normalne vyplatit na kartu...i podle toho jak mu odepsali to znamena ze proste ma 120 zazadane a kdyz si prehodi alert na kartu tak ho vyplati na ni.....kyš kyš :D

Nechci ti brát iluze, ale pro? myslíš, že bux nepodporuje vyplácení pro nonpremium? A pro? jsou výplaty na kartu možné od 75 USD? Je možné, že t? nezabanujou, dokonoce, že to i vezmou, ale spíš se p?ikláním k té druhé variant?, ve které ?eknou, že jestliže není premium, tam mu to ani na tvoji nevyplatí. Zkusit to ale m?žeš ;)

Stejn? si nem?že nechat vyplatit ?ástku menší než 75 USD a jestliže takovou ?ástku normáln? má, tak mu ?ekni, a? si po?ídí premium a svout kreditku ;)

PříspěvekNapsal: 13.04.08 22:15  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hlusa píše:
Neud?lal by n?kdo návod , jak si tu kartu objednat ? Jestli mi ho n?kdo ud?lá a poda?í se mi to tak vám pošlu zbytek , co mám

Kde na foru ? Tady v tom p?ísp?vku to není a v tema bux.to je to dost nep?ehledné .
Jo a na tom alertu mám 3,38 dolku

Ale tak dob?e no, ve zkratce:

1/ jdi sem: http://bux.to/buxregistercard.php
2/ p?ihlaš se
3/ registruj se na Payoneer
4/ m?l by ti p?ijít mail
5/ do 5 dn? od registrace bys m?l vid?t poslední 4 ?ísla tvé karty, tzn., že karta byla vyrobena a odeslána
6/ od registrace p?ibližn? do m?síce ti dojde dom? kreditka
7/ aktivuješ ji
8/ zm?níš profil na bux
9/ bux ti vyplatí peníze
10/ loadneš prachy
11/ vybereš z bankomatu

Pomohlo? :roll:

PříspěvekNapsal: 13.04.08 22:33  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
Pro? kyš, kyš?

:arrow: Jinak to, že si m?žeš v profilu zm?nit druh výplaty na kartu, tak to je známe asi už m?síc a psal to i sám Tri ;)

Já jsem pot?eboval zrušit tu platbu, protože jsem to cht?l na ni, ale ješt? jsem ji doma nem?l ;)

Nezruší? :shock: a pro?? pochopil jsem z toho že mn? tu výplatu zruší...když mn? napsal že si to mám p?epsat na tu kartu. Žádal jsem o zrušení když jsem ješt? nem?l p?ehozenej mail Alertpay na bux kartu. Když ješt? výplata neprob?hla a já tam nebudu mít email na Alertpay tak to p?ece nebudou mít jak vyplatit.

PříspěvekNapsal: 13.04.08 22:42  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

JIMI píše:

no že jo ...taky jsem to tak pochopil :D kyš kyš všem kdo budou muset ?ekat :D

PříspěvekNapsal: 13.04.08 22:47  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
JIMI píše:

Nechci ti brát iluze, ale pro? myslíš, že bux nepodporuje vyplácení pro nonpremium? A pro? jsou výplaty na kartu možné od 75 USD? Je možné, že t? nezabanujou, dokonoce, že to i vezmou, ale spíš se p?ikláním k té druhé variant?, ve které ?eknou, že jestliže není premium, tam mu to ani na tvoji nevyplatí. Zkusit to ale m?žeš ;)

Stejn? si nem?že nechat vyplatit ?ástku menší než 75 USD a jestliže takovou ?ástku normáln? má, tak mu ?ekni, a? si po?ídí premium a svout kreditku ;)

sry ale zda se mi ze totalne mluvis o necem jinem nez ja myslim...ja sem nikdy nechtel aby se nekdo vyplacel na moji kreditku.,...a proc mluvis o vyplaceni non-premium???dyt on je premium a ma kartu....jen potrebuje zrusit tu platbu nebo prehodit tak,aby moh vyuzit te kreditky kterou dostal a proto sem to napsal......proste jen jako zpusob pro lidi co maj premium a kartu aby nemuseli cekat starou vyplatu na AP...

PříspěvekNapsal: 13.04.08 23:06  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

blackeyed píše:
filipp píše:
Pro? kyš, kyš?

Nezruší? :shock: a pro?? pochopil jsem z toho že mn? tu výplatu zruší...když mn? napsal že si to mám p?epsat na tu kartu. Žádal jsem o zrušení když jsem ješt? nem?l p?ehozenej mail Alertpay na bux kartu. Když ješt? výplata neprob?hla a já tam nebudu mít email na Alertpay tak to p?ece nebudou mít jak vyplatit.

Ne, myslel tím, že si máš p?epsat místo AP tam dát buxcard info. Ale to potom jsi špatn? pochopil. Protože oni t? vyplatí, ale už na kartu, když budeš teda mít víc než 75 USD zažádaných ;)

PříspěvekNapsal: 13.04.08 23:37  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Zdravím všechny... mám takový jednoduchý dotaz. Když si objednám kartu, p?jde platba za aktivaci z Alertpay nebo p?ímo z bux.to? Díky za info... rád bych to ud?lal hned, ale na AP zatím nic nemám. Na buxu bude snad zítra p?es 70$.

PříspěvekNapsal: 13.04.08 23:50  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

percy píše:
Zdravím všechny... mám takový jednoduchý dotaz. Když si objednám kartu, p?jde platba za aktivaci z Alertpay nebo p?ímo z bux.to? Díky za info... rád bych to ud?lal hned, ale na AP zatím nic nemám. Na buxu bude snad zítra p?es 70$.

Na AP žádné peníze nepot?ebuješ. Automaticky se ti t?ch 10 USD ode?te p?i první obdržené výplat? na kartu. Takže si necháš vyplatit t?eba 100 a dojde ti 90.25 ;)

PříspěvekNapsal: 14.04.08 08:54  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Tak jsem si procetl cele vase vlakno a jsem zvedavy jak to provedou se mnou :D Mam zazadano o 20dolaru, kartu na ceste. Chtel jsem to zrusit, abych to mohl pak poslat na kartu(uz vice, ted tam mam pres 100) - na to napsali ze to nejde. Tak jsem jim ted psal dotaz na variantu - ze si zmenim v acountu vyplatni mail na kartu a stejne to zrusi automaticky. Tak jestli jsem to pochopil spravne. Tak doufam ze to pujde, rad bych kartu brzy vyzkousel :)
Uz nekdo z vas vybiral z bankomatu konkretni castku?

PříspěvekNapsal: 14.04.08 12:02  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Já bych to pochopil tak, že jestli jsi to takhle provedl, bude platba poslána na kartu - ale je to vytržené z kontextu, m?l bys sem napsat i svojí otázku, a? víme na co odpovídali...

PříspěvekNapsal: 14.04.08 14:34  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

takc o lidi uz mate nekdo prachy fyzicky v ruce ? :D

PříspěvekNapsal: 14.04.08 15:49  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hej co znamená když mi napsali :
Kód:
We're sorry, but your recent application for a Prepaid MasterCard® has been declined.

Should you believe this to be an error please contact us at Support@payoneer.com

Your Application Reference Number for this matter is: 124225.

?

PříspěvekNapsal: 14.04.08 16:06  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Vytržené z kontextu...
Co se d?lo? To ti napsali, když se registroval? Možná, pokud nemáš 18, tak to znamená, že to zrušili a na ten problém se máš obrátit na to ?íslo na n?jakém ticketu na payoneer, pokud jsem to dob?e pochopil. V jaké jsi fázi?

PříspěvekNapsal: 14.04.08 16:07  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Seleqman píše:
takc o lidi uz mate nekdo prachy fyzicky v ruce ? :D

Ne, ?ekám kažou chvíli prachy na payoneeru, tak chvilku loadnutí a pak už vesele do bankomatu :lol:

Nebojte, hned, co obdržím prachy jdu, takže napíšu zážitky ;)

PříspěvekNapsal: 14.04.08 16:09  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

evelina30 píše:
Mohl by mi n?kdo prosím p?eložit p?esn? co mi napsali z bux.to? Díky.

if you have done that then payment will be sent to card

Best regards,
Tri

Doslova to znamená:
Pokud jsi to ud?lal/a, potom platba bude poslána na Vaši kartu. Tzn., že když jsi zm?nila profil a máš zažádáno více než 75 USD, prachy Ti pošlou už na kartu ;)

PříspěvekNapsal: 14.04.08 16:27  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

JJ, je mi 16, tak jsem jim už napsal na ten mail, problém ale je, že mi ted blokli jednak ten ú?et o který sem žádal a jednak nový registrace

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina