CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 09.01.09 23:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:26  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 7|0|0
Nejsi, já to taky nejd?ív nechápal ;)

PříspěvekNapsal: 10.04.08 19:31  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 0|0|0
moc bych se zeptat jeste mam maly problemy s aktivaci na payonner. napsalo mi to neco abych Load money to a card nevis co s trim?

PříspěvekNapsal: 10.04.08 20:01  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

evelina30 píše:
Já jim taky psala, aby mi to poslali už na kartu. Žádala jsem asi p?ed týdnem na alertpay, ted jsem si zm?nila v profilu, že chci platbu na kartu tak doufám, že mi odepíšou. Kdyby to necht?li zm?nit, nezablokuje se mi ta karta, když nebude tak dlouho aktivní?

karta by se mela zmrazit po 60 dnech co bude na 0.....ale kdyz na ni pak prevedes nejaky penize tak se zase rozmrazi.....
jo a kdyz na ty karte nic nemate ani se vam neodecitaj poplatky....(jinak je tam 3mesicne za kartu)
+ sou tam dalsi poplatky za vybery atd

PS:nechteli byste do 1. postu dat: http://www.payoneer.com/Pricing.aspx
jen aby to lidi nehledali,nekteri se sice i presto 10x zeptaj jaky sou poplatky ale nekteri so i chytri ;)

PříspěvekNapsal: 10.04.08 20:06  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 13|0|0
Link pridan do 1. postu. Diky

PříspěvekNapsal: 10.04.08 20:29  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Píšu to i sem..
?au, dneska jsem si objednal kartu na sebe, a je 16 let. Myslíte že s tím bude n?jaký problém ?
Z karty chci jen vybírat z bankomatu, takže pokud dorazí, tak by žádné problémy být n?meli že ?

PříspěvekNapsal: 11.04.08 11:55  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Nurbis píše:
Píšu to i sem..
?au, dneska jsem si objednal kartu na sebe, a je 16 let. Myslíte že s tím bude n?jaký problém ?
Z karty chci jen vybírat z bankomatu, takže pokud dorazí, tak by žádné problémy být n?meli že ?

nevim ja tu svoji kartu objednal na tatku,tak doufam ze hlavne dorazi a pak mu ji hned seberu :D stejne mame stejne jmeno....

mam jednu otazku na ty co si ji objednali a treba uz jim i prisla....kdyz ste zadali ty informace a dali to poslat k overeni ci co...prisel vam nejaky email ze to prijali a overuji to???a nebo pak ze je karta overena a posilaji ji?diky za odpoved ja ty informace vyplnil vcera a to mi zadny mail neprisel tak doufam ze neco prijde at mam prehled...

PříspěvekNapsal: 11.04.08 14:00  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

no mi zadny neprisel ale zkusil sem se lognout do payoneer a de to....tak nevim no.....snad uz mi ji posilaj :)
jo a kdyz mam adresu U Oblouku 501/9 a nejde tam dat lomeno....tak sem dal jen U Oblouku 9.....to by slo ne..?

PříspěvekNapsal: 11.04.08 14:06  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

v PO uctu mi to nahore pise: YOUR APLICATION IS UNDER REVIEW.
to znamena ze me jeste proverujou ne....

PříspěvekNapsal: 11.04.08 18:49  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Mám 1 faktickú otázku : Ak niekto zarába viac ako 20 000 Sk ro?ne, tak môžu ?ahko prís? na to(cez výbery z karty cez bankomat), že neplatí dane, nie? Resp. myslíte si, že by sa zaoberali takýmito vecami v spoupráci s Payoneerom? :shock:

PříspěvekNapsal: 12.04.08 00:00  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

?au lidi,
Prosim vas slyšel jsem o tý Payoneer MasterCard kart? k Premium ú?tu. A te'd k mému dotazu... když mi vyprší Premium account, tak bude dál fungovat ta karta nebo ne? Jako necht?l bych p?ijít o své peníze.
Dále - Je to klasickej MasterCard, že? Ale jak to je s poplatkama? A v?bec, když budu chtít jít vybrat do místního bankomatu ?S, p?jde to? A platit s tim v obchod?? Zvažuju, že v ?ervnu koupim premium a refferaly. Diky moc.. 8)

PříspěvekNapsal: 12.04.08 00:36  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Robbie píše:
?au lidi,
Prosim vas slyšel jsem o tý Payoneer MasterCard kart? k Premium ú?tu. A te'd k mému dotazu... když mi vyprší Premium account, tak bude dál fungovat ta karta nebo ne? Jako necht?l bych p?ijít o své peníze.
Dále - Je to klasickej MasterCard, že? Ale jak to je s poplatkama? A v?bec, když budu chtít jít vybrat do místního bankomatu ?S, p?jde to? A platit s tim v obchod?? Zvažuju, že v ?ervnu koupim premium a refferaly. Diky moc.. 8)

1/ karta fungovat bude, nemá s tím nic spole?ného, otázkou je, jestli t? na ni vyplatí. => hlídej si to a p?ed skon?ením platnosti to obnov.
2/ Ano, klasická MasterCard, mezinárodní platební karta
3/ Poplatky: 10 USD za aktivaci, 3 dolary za vedení za m?síc, 2.15 USD za výb?r + poplatky bankomat? t?eba.
4/ Ano, z jakéhokoli bankomatu -> je to mezinárodní platební karta
5/ Ano, jako se všemi MasterCard
6/ Není za? :lol:

PříspěvekNapsal: 12.04.08 00:36  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Pilifo píše:
Mám 1 faktickú otázku : Ak niekto zarába viac ako 20 000 Sk ro?ne, tak môžu ?ahko prís? na to(cez výbery z karty cez bankomat), že neplatí dane, nie? Resp. myslíte si, že by sa zaoberali takýmito vecami v spoupráci s Payoneerom? :shock:

Taky by m? to zajímalo. Pokud to tady nikdo nebude v?d?t, zeptám se na to d?kladn? mého právníka a da?a?e ;)

PříspěvekNapsal: 12.04.08 08:32  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

tak tohle m? taky moc zajímá.. osobn? si ale myslím, že práv? tenhle zp?sob vyplácení je nezjistitelný. už vidím, jak píše finan?ák payoneeru aby jim sd?lil, kterej ?len má jaký p?íjmy :D :D :D

ps: o výplatu jsem zažádal 1.4. kartu jsem aktivoval v?era. není to problém? a opravdu zatím plat?j za 2 dny jak jsem ?etl na za?átku tohoto vlákna? díky

PříspěvekNapsal: 12.04.08 10:23  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

tak uz nekdo bezte do bankomatuu...at vidim ze to vali....zatimec :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 12.04.08 14:21  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

miqis píše:

Zažádal jsem v pátek, takže ?ekám v pond?lí výplatu. Pokud to prob?hne dob?e, p?jdu vybrat do bankomatu 3000 K? a zbytek znovu investuju do bux.to tak, že to zaplatím práv? tou kreditkou.

Dám v?d?t ;)

PříspěvekNapsal: 12.04.08 14:33  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
miqis píše:

Zažádal jsem v pátek, takže ?ekám v pond?lí výplatu. Pokud to prob?hne dob?e, p?jdu vybrat do bankomatu 3000 K? a zbytek znovu investuju do bux.to tak, že to zaplatím práv? tou kreditkou.

Dám v?d?t ;)

cakame :-D

PříspěvekNapsal: 12.04.08 15:17  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

tak doufam ze vse bude bez problemu.... 8) :lol:

PříspěvekNapsal: 12.04.08 23:46  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Ahojte. Mám n?jaké dotazy.

1. Jde i tahle kreditka p?idat k Alertpay a platit tak p?es AP, ale z té bux. to kredity, aby se p?i nakupování zase neode?ítali poplatky?
2. Je vázaná k n?jakému ú?tu, nebo jak bych si na tu kartu mohl vložit n?jaké peníze?
3. M?žu n?kde sledovat, kolik je na kreditce pen?z, nebo chodí n?jaký výpis, nebo to zjistím jen u bankomatu?
4. Má ta karta n?jaké limity (nap?. že jde vybrat jen 100 dolar? za týden atd.) ?
5. A poslední dotaz. P?i té registraci karty musím zadat telefon. Pokud pevnou nemám, tak si to ?íslo mám asi vymyslet že? Je n?co p?i té registraci, co bych m?l vyplnit stejn? jako u bux.to (t?eba login, nebo email atd.)?

Díky za odpov?di.

PříspěvekNapsal: 13.04.08 10:20  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
Pilifo píše:

Taky by m? to zajímalo. Pokud to tady nikdo nebude v?d?t, zeptám se na to d?kladn? mého právníka a da?a?e ;)

Tak potom napíš, ?o si zistil :wink:

PříspěvekNapsal: 13.04.08 13:12  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

dá sa tou kartou verifikova? paypal ?

PříspěvekNapsal: 13.04.08 18:13  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

samozrejme tak jako s kazdou VISA/MC kaartou.

PříspěvekNapsal: 13.04.08 18:16  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Seleqman píše:
samozrejme tak jako s kazdou VISA/MC kaartou.

Ano, logicky se to usoudit dá, bohužel:
Touto kartou NELZE verifikovat PayPal, ani jiné pen?ženky. M?žeš p?es internet realizovat jen tzv. jedorázové platby, ale neustálé navázání s kartou možné není!

PříspěvekNapsal: 13.04.08 18:18  Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Pilifo píše:

Tak potom napíš, ?o si zistil :wink:

To víš, že jo. Taky m? to zaráží a bojím se toho, ale uvidíme. Zatím ?ekám teprve na 700 USD, takže mám ješt? ?as :lol:

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina