CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 07:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 9 z 10 [ Příspěvků: 236 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 22.06.08 00:39    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 0
tomatom píše:
Jak zadost o veplatu to jako musim nastavit email kterej sem zaregistroval na Payonner? jinak mam zazadano nejakejch 230$

Musis zazadat vyplatu na AP, pak chvilku cekat (ja cekam od 7.6.) nez ti ji schvalej. Pak teprve zmenis v profilu tvuj AP na buxtousername@buxcard.net. Penize ti vyplati na kartu, i kdyz si zadal na AP. Neboj se toho, ze ti penize poslou driv nez ti dojde karta a aktivujes ji, penize prijdou i na neaktivovanou kartu.

PříspěvekNapsal: 10.07.08 14:14    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Ahoj všichni.

Ptřebuju trochu pomoct. Kartu už mám, ale když sem ji chtěl aktivovat na netu tam mě to píše: Your Account is locked. Please contact customer support for help. Psal sem jim maila a jediné co mě odpověděli je nejaké číslo tiketu, nevíte co s ním, žádné ofic forum sem nenašel.

PříspěvekNapsal: 10.07.08 22:06    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

jirkaryba píše:
Ahoj všichni.

Ptřebuju trochu pomoct. Kartu už mám, ale když sem ji chtěl aktivovat na netu tam mě to píše: Your Account is locked. Please contact customer support for help. Psal sem jim maila a jediné co mě odpověděli je nejaké číslo tiketu, nevíte co s ním, žádné ofic forum sem nenašel.

Nazdar moc se v tom nevyznám tuhle kartu nemám ale podle mě tvuj ticket teprve budou vyřizovat a to číslo ti zaslaly aby jsi mohl někde na jejich stránce kontrolovat jak na tom je tj jestli už ho vyřizují nebo ještě čeká na vyřízení atd..Jestli kecám tak promiň ale tohle je jediný co vim. :D

PříspěvekNapsal: 10.07.08 22:07    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Tak mi schvalili kartu :-D tak ted cekam na postaka schvalovani trvalo cca 1-2 mesice

tak pokud plati ze kartu zrusi pokud 3mesice nani nebu zadny pohyb tak to tak vypada ze brzo dojde veplata :-D

PříspěvekNapsal: 01.08.08 01:19    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Zapomněl jsem napsat, že už mi ji schválili. Žádost 7.6., schváleno 17.7. Teď čekám na doručení (cca měsíc) a pak tak měsíc, dva než pošle bux.to výplatu ($563) :-)

PříspěvekNapsal: 02.08.08 20:06    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 7
jardasmid píše:
Zapomněl jsem napsat, že už mi ji schválili. Žádost 7.6., schváleno 17.7. Teď čekám na doručení (cca měsíc) a pak tak měsíc, dva než pošle bux.to výplatu ($563) :-)

Gratulace ;)

(a ať se vše podaří...)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.08.08 21:58    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 1
mám jednu prosbu, mám zažádáno o prachy na bux.to, jsem premiák...a bux.to kartu mám doma aktivovanou víc jak 4 měsíce, vložil jsem si na ní asi 30$ aby ji nezablokovali,ale zajímámě to jak je to s platbou, dla jsem cash via Alertpay/Bux.to card..... musí se něco v BUx.to profilu měnit, nebo BUx.to zjistí že mám od nich Bux.to kartu??? Díky za odpovědi

PříspěvekNapsal: 11.08.08 22:30    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Tomulo píše:
mám jednu prosbu, mám zažádáno o prachy na bux.to, jsem premiák...a bux.to kartu mám doma aktivovanou víc jak 4 měsíce, vložil jsem si na ní asi 30$ aby ji nezablokovali,ale zajímámě to jak je to s platbou, dla jsem cash via Alertpay/Bux.to card..... musí se něco v BUx.to profilu měnit, nebo BUx.to zjistí že mám od nich Bux.to kartu??? Díky za odpovědi

Musíš si v profilu změnit výplatní adresu v kolonce: "AlertPay" na: "tvůjnicknabux.to@buxcard.net"

Toť vše ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.08.08 22:35    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 12
Pokud ma nekdo zajem upravit 1. post, tak se nebojte a napiste mi SZ ;) neo pokud uzz to ma fillip aktivovany ze to muze taky editovat...

PříspěvekNapsal: 11.08.08 22:49    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

malejpstros píše:
Pokud ma nekdo zajem upravit 1. post, tak se nebojte a napiste mi SZ ;) neo pokud uzz to ma fillip aktivovany ze to muze taky editovat...

V této sekci práva nemám, to jen někde jsem to vybojoval :D

Pokusím se sestavit úvodní post... Stejně je to ale nefér, smetánku si shrábneš ty :D :D :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.08.08 22:54    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Rikam, klidne napisu messalovi, aby si mohl 1. post upravovat ty. Mas na top ravo, kdyz se o to tady staras. Ja to jen zalozil, aby se nespamovalo v tematu bux.to.

edit: napsana SZ messalovi

PříspěvekNapsal: 11.08.08 23:00    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Díky moc, ale to nemusíš. Myslel jsem to ze srandy. To, že občas odpovím, mi ještě nezaručuje to, že budu mít práva. Dělám to dobrovolně a nic za to nechci. Zase tak často se ten první post neupravuje, takže když ti to semtam napíšu, klidně to postačí.

;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.08.08 23:05    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Pozde, SZ uz sem poslal a mazat ji nechci :) Nevim proc bys nemel mit narok, kdyz tady obcas neco pises...ono by se tohle hodilo i na nekterych klikajdach, co jedou pul roku, ale zakladatel uz se tady ten pulrok neukazal...

PříspěvekNapsal: 12.08.08 10:04    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Njn, tak díky ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.08.08 14:57    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Tak jses autorem 1. postu :) messal vyslysel SZ ;)

PříspěvekNapsal: 13.08.08 09:36    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

OK, díky moc, pokusím se do pátku udělat nějaký kompletní texty ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 13.08.08 20:41    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Tak karticka je doma ted uz jen vyckat prvni veplatu

PříspěvekNapsal: 18.08.08 01:09    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
Hlusa píše:
Neudělal by někdo návod , jak si tu kartu objednat ? Jestli mi ho někdo udělá a podaří se mi to tak vám pošlu zbytek , co mám

Kde na foru ? Tady v tom příspěvku to není a v tema bux.to je to dost nepřehledné .
Jo a na tom alertu mám 3,38 dolku

Ale tak dobře no, ve zkratce:

1/ jdi sem: http://bux.to/buxregistercard.php
2/ přihlaš se

Prihlasim sa, ale vyhodi toto:
Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected. in /var/www/buxregistercard.php on line 43

Nepusti ma k ziadnej registracii. Kde je chyba? Jednoducho neviem si tu kartu objednat.
Som premium a mam zaziadane o 10$.

PříspěvekNapsal: 18.08.08 17:37    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Ahoj,

takže ty jdeš na ten odkaz, na Bux.to je napsané, aby ses první přihlásil, pokud jsem to správně pochopil. Ty, když klikneš na přihlásit se, tak ti to vyhodí chybu.

Moje rada:

1/ Jsi trvale přihlášený. Když přejdeš na odkaz jako já, podle pravého horního rohu jsi přihlašený, ale stejně Ti nabíhá hláška, aby ses přihlásil. Pokud ano, zkus se nejdřív normálně na stránce www.bux.to odhlásit a potom teprve přejít na ten odkaz. Přesměruje Tě to na přihlášení, zadáš potřebné údaje a po úspěšném nalogování Tě to přesměruje na Payoneer.

2/ Tvůj prohlížeč nespolupracuje s Bux.to přesměrováním a s registrací na Payoneeru. Teď už nevím, jestli to dělalo i mně, ale u některým registrací musím můj prohlížeč Opera vypnout a zaregistrovat se tam přes jiný. Zkus tedy použít všechny z těchto prohlížečů: Opera, Mozilla Firefox, Internet Explorer.

Pokud Ti i po tomhle nepůjde registrace, obrátil bych se s ticketem přímo na support Bux.to, aby Ti pomohli s registrací ručně. Pokud bys neuměl dobře anglicky, pomůžeme Ti to nějak splácat :D

Doufám, že Ti to pomohlo,
Filip ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.08.08 21:18    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Takze nepomohlo, stale ukazuje ten error.
Anglictina nie je moja najsilnejsia stranka, tak by som bol rad ak by niekto napisal co presne a kde mam napisat a samozrejme anglicky.
dik

PříspěvekNapsal: 22.08.08 16:03    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Chtěl jsem jenom napsat, že jednu mojí známou vyplatili (150$) na kartu a návštěva bankomatu byla rovněž úspěšná. :-)

PříspěvekNapsal: 22.08.08 22:04    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Uz je to OK, bolo to ich chybou, ze nefungoval ten odkaz na kartu.

PříspěvekNapsal: 23.08.08 14:49    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Super, tak teď už jen aby to rychle dorazilo domů ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.11.08 17:17    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

...penize mam v Payoneeru, ale kdyz sem strcil kartu do bankomatu, tak vyjela karta ven, tak asi neni aktivovana? To je ten odkaz: LOAD MONEY / CREDIT CARD AUTHENTICATION ??? Mate-li nekdo zkusenosti s touhle kartou, tak mi kdyztak pisnete soukromou zpravu, diky...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.11.08 18:13    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Peníze si nejdříve musíš "naloadovat" = nahrát na kartu. Jednoduše klikni na LOAD MONEY, vyber jednu z možností:

1/ Rychlá - stojí 4$, máš to do 2h na kartě
2/ Normální - nestojí nic, ale trvá okolo jednoho dne

Jakmile už ty peníze uvidíš v balance na liště, můžeš to vybrat ;)

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]