CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 06:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 8 z 10 [ Příspěvků: 236 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 26.05.08 15:29    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 0
filipp píše:
No jo, teď bude následovat minimálně tejden hýčkání doma, tzn., když jsem ji dostal, tak jsem se o ni bál, že mi skoro měsíc ležela na stole. Bál jsem se ji dát do peněženky :D

aa preco som na tom rovnako ako ty?:D rozmyslam aku ju kde dam:D ,,,tak lezi tu pri mne,,,,,nezlomi sa mi v penazenke???ked ju nosim vo vrecku a tak:D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 27.05.08 22:17    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Ahoj.
Jsem na tom stejně jako PetrFOX. Registroval jsem se 16.5.

Po přihlášení mi to píše:
Your application is under review
Žádný mail nepřišel.
Že neuvidim první čísla karty sem pochopil. Může tedy někdo konečně odpovědět na otázku PetrFOXe a nyní i mě jak vlastně probíhá schvalování? Protože mě taky zaráží všude číst: registrace 10.5., schváleno 10.5., karta přišla xxxx. Vůbec totiž neviim jestli čekat měsíc nebo se nějak ozvat. A viditelně nejsem první.
Díky za odpověď a přeju pěkný den.

PříspěvekNapsal: 27.05.08 22:44    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 7
Schvalováním se bere to, že vidíš poslední 4-číslí, TEČKA!

Mně žádný mail nedošel a přes to mám kartu doma ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.05.08 12:02    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Zkus tohle :
bod 12.
http://buxbb.com/index.php?showtopic=42450

Rychlopřeklad :

12. Změny v žádající o Bux kartě v novém skriptu
Začít od implementace nového skriptu, minimální množství kreditu vy potřebujete máte ve váš Bux.vyúčtovat je $20. (musíte také být prémiový člen první) $20 bude odečtený z vašeho Bux.vyúčtovat kdy vy žádáte o kartu, ale vy přijmete ten $20 kredit uvnitř karty. Cashout bude jen dokončený jestli množství je $75 nebo více.

V shrnutí:
1. Vy potřebujete přinejmenším $20 na vaší Bux účetní bilanci k tomu, aby žádala o Bux kartu.
2. Kdy karta přijíždí, budete mít $20 v kartě již pro použití ihned.

Třeba to platí už teď . Co ?

PříspěvekNapsal: 01.06.08 11:04    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 14
pitbit píše:
Zkus tohle :
bod 12.
http://buxbb.com/index.php?showtopic=42450

Rychlopřeklad :

12. Změny v žádající o Bux kartě v novém skriptu
Začít od implementace nového skriptu, minimální množství kreditu vy potřebujete máte ve váš Bux.vyúčtovat je $20. (musíte také být prémiový člen první) $20 bude odečtený z vašeho Bux.vyúčtovat kdy vy žádáte o kartu, ale vy přijmete ten $20 kredit uvnitř karty. Cashout bude jen dokončený jestli množství je $75 nebo více.

V shrnutí:
1. Vy potřebujete přinejmenším $20 na vaší Bux účetní bilanci k tomu, aby žádala o Bux kartu.
2. Kdy karta přijíždí, budete mít $20 v kartě již pro použití ihned.

Třeba to platí už teď . Co ?

no ja som o kreditku ziadal uz skoro pred mesiacom, support na mna kasle alebo mi napise ze mam cakat... a na konte mam rozhodne viac nez pytaju kedze mam moznostvo refov... bux.to je strasne pomale a to ma odradza od dalsich investicii

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.06.08 00:57    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Ja som poziadal 14.5 a dnes mi prisiel mail, ze mi ju schvalili :)

PříspěvekNapsal: 02.06.08 08:38    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

ONeil píše:
Ja som poziadal 14.5 a dnes mi prisiel mail, ze mi ju schvalili :)

Tak to se mas to ja stale cekam toz uvidime a to mi email snad ani nedosel asi budu muset zkusit napsat tiket

PříspěvekNapsal: 02.06.08 16:23    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

nezalezi na tom jestli vam prijde email.....pokud neprisel zkuste se lognout do vaseho uctu na payoneer a pokud vidite posledni 4 cisla vasi karty tak to znamena ze ji schvalili

PříspěvekNapsal: 02.06.08 16:42    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 1
tak já žádal 18.5. :) dnes approved = schváleno :)

jsem happy, akortá nevím jestli jsem tomu pomohl tím, že jsem koncem minulýho tejdne live mluvil se supportem :)

možná jo možná ne... ale jestli dlouho čekáte tak zkuste live chat :D

teď už se akorát těším až přilítne 8)

PříspěvekNapsal: 02.06.08 23:18    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

hehe toz to bych se asi nacekal na kartu prvni pokus o registraci jsem nezvladl ted uz se dostanu do uctu tak si musim pockat ty 2 dny na schvaleni

PříspěvekNapsal: 05.06.08 12:18    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 14
tomatom píše:
hehe toz to bych se asi nacekal na kartu prvni pokus o registraci jsem nezvladl ted uz se dostanu do uctu tak si musim pockat ty 2 dny na schvaleni

no ja mam schvalenu kartu ale stale mi neprisiel 2. mail. a to ma ani tak netrapi ako to ze bux.to ma strasne dlhe vyplatne dlhe vyplatne casy :(

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.06.08 12:58    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

mapper píše:
tomatom píše:

no ja mam schvalenu kartu ale stale mi neprisiel 2. mail. a to ma ani tak netrapi ako to ze bux.to ma strasne dlhe vyplatne dlhe vyplatne casy :(

jj je to desny ale muzu te ujistit ze zatim neco obcas zaplati treba mne zaplatily asi 14 dnu z5 stale se ceka na novej script prej maji 12.6. narozky tak bud nase penize prochlastaji a nebo spusti new script toz uvidime

PříspěvekNapsal: 07.06.08 10:04    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Ahoj. Měl bych dotaz ohledně karty. Včera jsem koupil premium (vyplatili mi $69) a chtěl bych si nechat poslat tu kartu. Jenže nevím, jak na to. Teda vím jak zažádat, ale nechápu to schválení. Na bux.to ve fóru je, že pro schválení musím mít zažádáno o výplatu. Ale když není karta schválena, tak přece nemůžu žádat o výplatu na kartu ... to by znamenalo, že musím zažádat na AP? Jde to pak změnit?

PříspěvekNapsal: 07.06.08 16:18    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

jardasmid píše:
Ahoj. Měl bych dotaz ohledně karty. Včera jsem koupil premium (vyplatili mi $69) a chtěl bych si nechat poslat tu kartu. Jenže nevím, jak na to. Teda vím jak zažádat, ale nechápu to schválení. Na bux.to ve fóru je, že pro schválení musím mít zažádáno o výplatu. Ale když není karta schválena, tak přece nemůžu žádat o výplatu na kartu ... to by znamenalo, že musím zažádat na AP? Jde to pak změnit?

No menit muzes email kam ma jit vyplata na BUX.TO klidne kolikra chces nejdulezitejsi je abys v den vyplaty byl email bud s kartou ci AP. ale na kartu se musi poslat min 75$ a 10$ si strhnou za zrizeni karty ale jen jednou pak sou dalsi poplatky za vedeni atd.

PARDON SEM SI TO TROSKU SPLETL SEM TO OPRAVIL TY $$$$

Naposledy upravil tomatom dne 08.06.08 08:05, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 07.06.08 18:48    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

PetrFOX píše:
tak já žádal 18.5. :) dnes approved = schváleno :)

jsem happy, akortá nevím jestli jsem tomu pomohl tím, že jsem koncem minulýho tejdne live mluvil se supportem :)

možná jo možná ne... ale jestli dlouho čekáte tak zkuste live chat :D

teď už se akorát těším až přilítne 8)

Říkal jsem, že máš být v klidu ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.06.08 18:50    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

tomatom píše:
jardasmid píše:

No menit muzes email kam ma jit vyplata na BUX.TO klidne kolikra chces nejdulezitejsi je abys v den vyplaty byl email bud s kartou ci AP. ale na kartu se musi poslat min 90$ tedy presneji 100$ protoze 10$ si strhnou za zrizeni karty

To jsem nepobral. Jakých míň 90$?

Musíš si posílat alespoň 75$, jinak Ti platbu zruší. Ano, 10$ si ztrhnou za aktivaci, ale to neznamená, že musíš mít 85$. :roll:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 17.06.08 08:08    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Jak je to s tou platností karty? Prej se zruší po třech měsících neaktivity. Co mám udělat pro to aby mě nebyla zrušena když mě do té doby nevyplatí???

PříspěvekNapsal: 17.06.08 09:16    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Za jak dlouho vam kartu schvalily? uz cekam 14 dni a stale nic zebych nebyl vyvoleny ikdyz je mi to fuk stejne nez by mi dosla vyplata tak mi kartu zrusi :-D

PříspěvekNapsal: 17.06.08 16:49    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

tomatom píše:
Za jak dlouho vam kartu schvalily? uz cekam 14 dni a stale nic zebych nebyl vyvoleny ikdyz je mi to fuk stejne nez by mi dosla vyplata tak mi kartu zrusi :-D

Nově musíš mít payment request, aby ti ji schválili

PříspěvekNapsal: 17.06.08 17:47    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

jardasmid píše:
tomatom píše:

Nově musíš mít payment request, aby ti ji schválili

Trosku mi to objasni nejak nevim co si mam predstavit pod payment request

PříspěvekNapsal: 17.06.08 20:53    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

tomatom píše:

Zadost o vyplatu :-)

PříspěvekNapsal: 18.06.08 18:19    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

jardasmid píše:
tomatom píše:

Zadost o vyplatu :-)

Jak zadost o veplatu to jako musim nastavit email kterej sem zaregistroval na Payonner? jinak mam zazadano nejakejch 230$

PříspěvekNapsal: 21.06.08 15:49    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Znovu opakuju dotaz, jak je to s tou platností karty??? Je Vás spousta co jste si pořídili premium, zažádali o výplatu a objednali kartu. Pokud ale kartu fakt zruší po třech měsících nečinnosti tak jste všichni taky bez ní...

PříspěvekNapsal: 21.06.08 19:53    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Stanley píše:
Znovu opakuju dotaz, jak je to s tou platností karty??? Je Vás spousta co jste si pořídili premium, zažádali o výplatu a objednali kartu. Pokud ale kartu fakt zruší po třech měsících nečinnosti tak jste všichni taky bez ní...

No asi jo no ale asi ti presne nikdo nerekne konkretni pripad ta kjak to popisujes - ja si zazadal o kartu ucet unich mam ale karta mi doted nedosla a ani na ni nespecham kdyz nez mne vyplati to bude trvat dyl jak ty 3 mesice

PříspěvekNapsal: 22.06.08 00:35    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Stanley píše:

Po nabyti se opet aktivuje, ale nevim, jestli se znovu plati aktivacni poplatek.

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]