CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 07:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 5 z 10 [ Příspěvků: 236 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 21.04.08 15:18    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 0
sakra....jestli to dobre chapu,tak bux.to posle ty penize na ucet u payoneer a ja si je pak musim naloadovat na kartu???a ty 3 dolary za mesicni vedeni se scitaji jen pokud je to na karte nebo i z toho payoneer uctu?

PříspěvekNapsal: 21.04.08 17:33    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 3
taky by mne zajimalo jak je to s tim nahranim penez na kartu furt se o tom mluvi takze to bude nak tak ze prijdou penize z buxu a pak nak na payoneer.com si ty penize budem muset nahrat na kartu? jak?

PříspěvekNapsal: 21.04.08 17:46    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 7
Přijde ti mail, že ti BUX.to chce poslat peníze a ty si vybereš:
1/ normální naloadování (+-5 dnů) -> ZADARMO
2/ rychlé naloadování (+-2hodiny) -> stojí 4 dolary!!!

Tím tu platbu jakoby obdržíš, uvidíš ji tam pod tím číslem a normálně ty peníze budeš moct používat...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 22.04.08 12:23    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 1
mopy píše:
Z jake adresy vam prisla karta? Jako postovni adresy-odesilatel. Jen abych vedel doma co rict, aby mi to nevyhodili ;)

Karta přišla z této adresy

PAYONEER Inc
410 Park Avenue 15th floor
New York, NY 10022

PříspěvekNapsal: 22.04.08 13:49    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

ta karta to je ako naormalna kreditka? da sa nou platit v obchodoch vyberat penaize z bankomatov a tak???a potom daju sa este niekde..pozerat obraty ..o pohoboch na ucte?

PříspěvekNapsal: 22.04.08 20:23    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Jojo, přesně jak píšeš. Můžeš vybírat peníze, platit v obchodech. Pohyby na účtu sleduješ na internetu. Karta je debetní(ne kreditní). Znamená to akorát to, že nemůžeš jít do mínusu...
Pořád platí, že na výplatu čekají i premium s kartou stejně jako na alertpay? Nebo jim mám napsat ticket, ať si pospíší? :)

PříspěvekNapsal: 22.04.08 20:36    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Hodnocení: 3
mopy píše:
Jojo, přesně jak píšeš. Můžeš vybírat peníze, platit v obchodech. Pohyby na účtu sleduješ na internetu. Karta je debetní(ne kreditní). Znamená to akorát to, že nemůžeš jít do mínusu...
Pořád platí, že na výplatu čekají i premium s kartou stejně jako na alertpay? Nebo jim mám napsat ticket, ať si pospíší? :)

debetne-a-kreditne-platobne-karty-vt15221.html
to nema s minusom nic spolocne, aj u debetnej mozes ist do minusu a u kreditnej prakticky mozes a nemusis v zavistlosti od toho co za minus povazujes :wink:

PříspěvekNapsal: 22.04.08 22:29    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

"...ke kreditní kartě banka nabízí kredit (čili takovou půjčku/úvěr)
Kdežto debetní vám dovolí platit jen tolik kolik fyzicky na účtě máte."
Nějak takhle jsem to měl na mysli. U kreditní je k dispozici také něco od banky-lze si na ní "vypůjčit" i to, co zrovna na účtě nemáš. Debetní ti to nedovolí...
Ale díky za doplnění včetně odkazu a uvedení na správnou míru :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 22.04.08 22:38    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

mopy píše:

Nepiš, nemá to smysl, jen jim přidáváš starostí. Odepíšou Ti to samé, že zatím vyplácejí normálně. Během příštího týdne už snad ale přijde nový script a půjde to rychleji ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.04.08 16:05    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

A platí to, čo som tu niekde čítal, že výplatný čas na kartu je 30 dní pre 1. výplatu a potom 2 - 5 dní pre ďalšie?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.04.08 20:37    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Nemáte někdo tušení co se stane pokud mám zažádáno o 10 dolků na AlertPay a po
spuštění nového scriptu to změním na kartu?
Fakt se mi nechce čekat na tu trošku do srpna.

PříspěvekNapsal: 23.04.08 22:48    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Změnit to můžeš i teď. Když budeš mít menší než 75 USD, platbu automaticky zruší ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.04.08 22:49    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Pilifo píše:
A platí to, čo som tu niekde čítal, že výplatný čas na kartu je 30 dní pre 1. výplatu a potom 2 - 5 dní pre ďalšie?

Co jsem já slyšel, tak teď na kartu vyplácí se stejnými termíny jako na AP. Po zavedení nového scriptu by výplaty na kartu měly být za 2-5 dní, posléze možná i automatické do 2 hodin ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.04.08 23:04    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Jestli mas zazadano o 10dolaru, tak to zkus zmenit a snad to zrusi. Ja mam to same s 20ti :) Ale cetl jsem ze nekoho sprdli, protoze platbu mu poslali, payoneer to stornoval,poslal zpatky a prachy nekam zmizly... Ale z ticketu mi napsali proste a jednoduse - bude-li platba pod 75dolaru, automaticky se zrusi a ja pak muzu pozadat znova o vetsi castku. Takze tak... Ja to prubnu :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 24.04.08 07:45    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

mopy píše:
Jestli mas zazadano o 10dolaru, tak to zkus zmenit a snad to zrusi. Ja mam to same s 20ti :) Ale cetl jsem ze nekoho sprdli, protoze platbu mu poslali, payoneer to stornoval,poslal zpatky a prachy nekam zmizly... Ale z ticketu mi napsali proste a jednoduse - bude-li platba pod 75dolaru, automaticky se zrusi a ja pak muzu pozadat znova o vetsi castku. Takze tak... Ja to prubnu :mrgreen:

Jj jdu do toho taky, týden zní líp než čvrt roku :twisted:

PříspěvekNapsal: 24.04.08 08:43    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Martinka669 píše:
mopy píše:

Jj jdu do toho taky, týden zní líp než čvrt roku :twisted:

hmmm a jak sa to da zmenit ? :D

PříspěvekNapsal: 24.04.08 09:16    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Ve svem profilu na bux.to zmenis adresu na vyplaceni z te co mas na alertpay na adresu tvujnickcomasnabux@buxcard.net
Ale pouze v pripade, ze mas premium a kartu uz doma...

PříspěvekNapsal: 24.04.08 09:34    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

mopy píše:
Ve svem profilu na bux.to zmenis adresu na vyplaceni z te co mas na alertpay na adresu tvujnickcomasnabux@buxcard.net

njn na kartu este cakam ;D ale aj tak nezrusia mi to az v den ked by som mal dostat vyplatu ? :D

PříspěvekNapsal: 24.04.08 09:47    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Zatim tomu tak je. Ale pry s prichodem noveho scriptu(otazka nekolika dnu, mozna par tydnu-snad) by meli jit karty mnohem rychleji...Tak snad se brzy dockame

PříspěvekNapsal: 24.04.08 16:47    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

peterkurt píše:
mopy píše:

njn na kartu este cakam ;D ale aj tak nezrusia mi to az v den ked by som mal dostat vyplatu ? :D

Ano, jak tady psali, že lepší čekat týden než čtvr roku, tak je to pravda. Zatím vyplácí na kartu se stejným termínem jako na AP, takže i když zadáš kartu, budeš muset čekat stejně jak na AP ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.04.08 23:10    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

filipp píše:
Ano, jak tady psali, že lepší čekat týden než čtvr roku, tak je to pravda. Zatím vyplácí na kartu se stejným termínem jako na AP, takže i když zadáš kartu, budeš muset čekat stejně jak na AP ;)

Jj to je mi jasný, ale čekám že to zkrátí novej script. 8)
A ten by podle oficiálního fóra měl být během tohoto týdne.
Předpokládám že to se do konce dubna dočkáme :wink:

PříspěvekNapsal: 26.04.08 15:21    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

tak už někdo ví jak je to s těma daněma ? nebo si za rok budeme podávat ruce za mřížemi ? :)

PříspěvekNapsal: 26.04.08 17:26    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

kolers píše:
tak už někdo ví jak je to s těma daněma ? nebo si za rok budeme podávat ruce za mřížemi ? :)

no nefim ale podla mna to mas akoby si zarabal v zahranici a to tez nezdanujes u nas ;D hold moj nazor neberte vazne ;D

PříspěvekNapsal: 27.04.08 09:30    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

Prosim sem tu zahlid ze Premium ucet muze byt omezeny na nejakej cas plati to i pro BUX.TO nejak jsem to prehlid a nikde to nevidim sem se domnival ze je to nafurt

ale na nejake jinne klikacce jsem videl ze je to casovne omezeno maj tam i ruzne ceny za tyden mesic ci rok mozna i neomezene

PříspěvekNapsal: 27.04.08 12:42    Předmět příspěvku: Re: Payoneer MasterCard + bux.to

lidi co vam to vyhodilo kdys ste se registrovali na payoneer ? ja kdys sem vsechno zaskrtl a dal finish tak me to zase hodilo na ty nevyplneny formulare, bylo to vcera a e-mail mi nedosel ani prihlasit se nemuzu :(

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]