Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 24.05.12 15:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Ověření BÚ na PP
Napsal: 29.01.09 12:44 

Toto je úvodní příspěvek

Mám takový dotaz.

Před chvílí jsem si nechal na PP ověřit bankovní účet, kvůli mé limitaci, ale po zadání se mi v Resolution Center nic nestalo, jako bych tam ten bankovní účet ani nedával, ale po potvrzení mi to oznámilo, že nyní můžu vyplácet na účet a že mi bylo odebráno 200 korun, což je v pořádku, ale to s tím, že se mi ta událost hned nevyřešila, fakt nechápu, ani to není v průbehu.

A ještě něco. Když mám účet např. u ČSOB, jak se na jeho stav můžu podívat online?

Díky za odpovědi.

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Ověření BÚ na PP
Napsal: 29.01.09 12:48 
Charita
Charita

PP se neoveruje Buctem, ale jen platebni kartou.

Pokud chcete vybirat na ucet, tak ten se pak dodatecne take overuje (ovsem neverifikujete tim PPucet), ta castka 200 je tam informace o pripadne pokute, pokud ucet neni veden v Kc, jinak by tam mela byt zaslana mensi castka, kterou pak overite, tim je verifikace dokoncena a muzete zacit vybirat na ucet.

Chci být opravován - info
nový hosting ... update phpbb + modulu ... testing + mensi zlepsovaky ... IDEA ... implementace IDEA

Napsal: 29.01.09 12:49 

messal píše:
PP se neoveruje Buctem, ale jen platebni kartou.

Pokud chcete vybirat na ucet, tak ten se pak dodatecne take overuje (ovsem neverifikujete tim PPucet), ta castka 200 je tam informace o pripadne pokute, pokud ucet neni veden v Kc, jinak by tam mela byt zaslana mensi castka, kterou pak overite, tim je verifikace dokoncena a muzete zacit vybirat na ucet.

Mě jde ale o odstranění limitace. Chce to po mě kreditku, bankovní účet a ověření adresy. Všechno již mám kromě účtu, který jsem tam nechal dát před chvílí a prostě to nějak nereaguje.

EDIT:
Ještě k tomu ověření. Vždyť příchozí částky potvrzuje banka, takže jak já bych to měl potvrdit?

EDIT 2: Jo a není pravda, že když mám limitovaný účet, stačí ověřit jenom kreditku a pak můžu dál peníze posílat? Někde jsem četl, že tohleto stačí. Ale i tak 2 dny čekám, že už nebude moje kreditka "in review" a že mi těch 50Kč příjde na PP účet.

Napsal: 29.01.09 16:06 
Charita
Charita

verifikace PP se dela jen kartou tot vse.

nekdy se ale dooveruje identita clovek, to ale vetsinou chteji kartu a doklady a utility bill.

to ze chteji BU je pro me novinka a zda se mi to divne. (Ty tam pak mas nejak potvrdit na PP jakou castku ti poslali - tim se overi BU)

Chci být opravován - info
nový hosting ... update phpbb + modulu ... testing + mensi zlepsovaky ... IDEA ... implementace IDEA

Napsal: 29.01.09 22:42 

messal píše:
verifikace PP se dela jen kartou tot vse.

nekdy se ale dooveruje identita clovek, to ale vetsinou chteji kartu a doklady a utility bill.

to ze chteji BU je pro me novinka a zda se mi to divne. (Ty tam pak mas nejak potvrdit na PP jakou castku ti poslali - tim se overi BU)

Ještě by mě zajímalo, že nevím, kam bych pak měl potvrdit tu přijatou částku na BÚ, když mi to tam zůstalo tak, jako bych to ani neřešil. Jinak děkuju.

EDIT: Tak mi to dneska ráno odemkli, již není žádný problém :)

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina