Ja vim ze pro vsechny registratory to je jen: kliknout, kliknout podruhe vlozit udaje , opustit stranku ale i tak
-----------------
Jsem dělal nějaké upravy na katalogu
http://www.battlebrowser.czechian.net/ a zajimalo by mě co byste uvítali ?
- Hodne kategorii ( kvuli lepsimu SEO - zarazeni do sekci) nebo jen zakladnich 10 ( bez zarazeni ale rychlejsi)
tak stredne 98 kategorii- Poslat email o zarazeni - neposlat ( kdyz to schvaluje automaticky)
OK je - udelat vyhody pro vlozeni webu s backlinkem (pochybuju ze to nekdo vyuzije)
- Nejake statistiky ( krom poctu webu " a zabanovanych a cekajicich" poctu katagorii "podkategorii",Stari katalogu, PR, S rank)
----------------
Pak me napada udelat svoje vlastni hodnoceni stranek ( battlebrowser rank 1- 100 nebo 1-10) - Ale taky pochybuju ze by to nekdo vyuzil
- Pokousim se najit nejaky prikaz co bych mohl pouzit na pingnuti Google sitemap ale na free hoste to moc nejde
- Rozeslal jsem par emailu s linkem katalogu , ale i tak mi tam regujou 1-2 stranky za 2 dny ( coz je malo)
- krom Czemoney a webtrh kde bych mel propagovat katalog?
registrace do katalogu je--------
Uvitam jakykoliv napad ci pripominku co byste radi meli nebo videli v nejakem katalogu
Chci být opravován - info