CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 09.01.09 22:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 08.02.07 10:38  Předmět příspěvku: obeus.com
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10.05.06 05:58
Příspěvky: 349
Hodnocení: 0|0|0
Obeus.com je neco podobneho jako AdSense s tim rozdilem ze berou kazdeho narozdil od google, ktery si vybira ...
Jestli plati zatim nevim, jsem tam druhy den, takze pokud mate nejake zkusenosti, napiste ...

http://obeus.com/?ref=2754

zatim jsem narazil na jediny problem: ze mi to treba celej den pise ze neni reklama :-(

P.S.: divim se, ze to tu jeste neni, bud je to tak spatne, nebo jsem spatne hledal??? :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08.02.07 10:52  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25.10.05 23:21
Příspěvky: 307
Hodnocení: 0|0|0
berou prasarny a warez? :lol: // yo tak je tam v kategoriich adult, tak to by mohlo jit :lol: a warez web nemam tak to je jedno

// kde najdu kod pro vlozeni na stranku? az po schvaleni webu? jinak sem zalozil DB 8)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08.02.07 13:50  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10.05.06 05:58
Příspěvky: 349
Hodnocení: 0|0|0
jj. po schvaleni webu si udelas "Advertising Block" pro ten web a vygeneruje ti to kod ...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08.02.07 14:07  Předmět příspěvku:
Offline
Vrchní Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21.10.05 17:15
Příspěvky: 1191
Hodnocení: 3|0|0
We accept sites with English contents ONLY.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08.02.07 15:34  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10.05.06 05:58
Příspěvky: 349
Hodnocení: 0|0|0
ppp píše:
We accept sites with English contents ONLY.

aha, no abych se priznal, tak cestina je tam taky, ale nezkousel jsem - rikam: urcite je lepsi AdSense, ale me z AdSense odpovedeli:
Citace:
Typ stránek: V sou?asné dob? neschvalujeme webové stránky v?nované program?m, které platí uživatel?m za klikání na reklamy nebo nabídky, za vyhledávání, procházení webových stránek nebo ?tení e-mail?. Jedná ze nap?íklad o stránky "Placení za ?tení e-mail?" nebo stránky, které porovnávají programy "Placení za surfování".

taxem hledal neco jineho ... ( a jentak mimochodem, jejich - AdSense - cestina je excelentni :-D )


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08.02.07 17:41  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25.10.05 23:21
Příspěvky: 307
Hodnocení: 0|0|0
toz kua schvalili mi web, ale na tom posranem blogspotu mi nak hapruje edit zdrojaku, mi tam pulka zdrojaku chybi a kdybych tam neco pridal a ulozil tak mam blog v riti :lol:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08.02.07 20:04  Předmět příspěvku:
Offline
Vrchní Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21.10.05 17:15
Příspěvky: 1191
Hodnocení: 3|0|0
Tak hura...registroval jsem tri sajty, z nichz jedna je "tak trosku english". ;-) A mam tu vysledky! :-)

Kód:
Your site was declined and deleted from Obeus Catalogue.
Moderator expained this issue:----------------------------------------
Sorry, but now we accept English sites only.

Kód:
Your site was declined and deleted from Obeus Catalogue.
Moderator expained this issue:----------------------------------------
Sorry, but now we accept English sites only.

Kód:
Your site was declined and deleted from Obeus Catalogue.
Moderator expained this issue:----------------------------------------
Sorry, but now we accept English sites only.

Tak nic no. :lol:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08.02.07 20:10  Předmět příspěvku:
Offline

Registrován: 27.10.05 20:22
Příspěvky: 507
Hodnocení: 0|0|0
me vyplatili a sajtu smazli z katalogu, jelikoz jsem mel kliky od stejnejch lidi, jsem je prosil at kliknou :) ale stalo to za to


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08.02.07 20:19  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 19.09.06 19:41
Příspěvky: 299
Hodnocení: 0|0|0
Macek píše:
toz kua schvalili mi web, ale na tom posranem blogspotu mi nak hapruje edit zdrojaku, mi tam pulka zdrojaku chybi a kdybych tam neco pridal a ulozil tak mam blog v riti :lol:


asi to máš v nové verzi bloggeru ;)
Ten tam nepovoluje dávat žádné scipty atd :(


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08.02.07 21:10  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25.10.05 23:21
Příspěvky: 307
Hodnocení: 0|0|0
nene ve starem... jeden blog mi jde vpohode upravovat a v druhem chybi kus zdrojaku kdyz to chcu zmenit :(


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08.02.07 21:19  Předmět příspěvku:
Offline
Vrchní Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21.10.05 17:15
Příspěvky: 1191
Hodnocení: 3|0|0
Bude tam neco, co vadi parseru vaseho systemu...zpravidla to byva uvozovka, apostrof, ci lomitko... Podivej se, kam az ti to sezralo a ten znak musis nejakym zpusobem oescapovat...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08.02.07 21:48  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25.10.05 23:21
Příspěvky: 307
Hodnocení: 0|0|0
mno skoncilo to v pulce kodu od adengage :lol: a vzhledem k tomu ze adengage nejak jebe a ani se nemozu prihlasit na ucet a ani nezobrazuje reklamy a nic tak nevim :lol:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 09.02.07 11:58  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10.05.06 05:58
Příspěvky: 349
Hodnocení: 0|0|0
tak me napadlo, ze by treba meli zajem o CZ stranky, kdybysme si tam zadali reklamu v CZ :-D
ale nejak jsem tam nenasel cenik ... tak on neni dulezitej, proste se tam nastavi denni limit treba 10 dolcu ... no uvidme ...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 09.02.07 22:01  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25.10.05 23:21
Příspěvky: 307
Hodnocení: 0|0|0
Paid Clicks: 2
earned: 0.00 USD ? :lol: toz kua kolik davaju za klik 0.0000000001 ? :lol:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 12.02.07 15:45  Předmět příspěvku:
Offline

Registrován: 27.10.05 20:22
Příspěvky: 507
Hodnocení: 0|0|0
centove kliky jsou a nektere dokonce i za 5c


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 24.07.07 16:31  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 19.06.07 19:21
Příspěvky: 371
Hodnocení: 2|0|1
uz tam pridali aj cestinu takze hura do toho:)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 05.08.07 12:42  Předmět příspěvku: Re: obeus.com
Offline

Registrován: 03.07.07 14:02
Příspěvky: 86
Hodnocení: 0|0|0
od kolika a kam vyplácí?? Jestli platí na paypal tak bych do toho šel 8)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 05.08.07 13:31  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26.09.06 16:50
Příspěvky: 876
Hodnocení: 5|0|2
hmm asi to tiež skúsim :wink:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 06.08.07 09:19  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 26.09.06 16:50
Příspěvky: 876
Hodnocení: 5|0|2
hmm

Citace:
Your site was banned and deleted from Obeus Catalogue.
Moderator expained this issue:----------------------------------------
fraudulent clicks
----------------------------------------------------------------------


Ale ja som tam mal stále 0 klikov :lol: :lol: Žeby v noci prišla parta hackerov s Proxynami a poklikali mi stránky? :lol:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08.08.07 18:38  Předmět příspěvku:
Offline

Registrován: 02.08.07 13:50
Příspěvky: 40
Hodnocení: 0|0|0
ondra.majer píše:
me vyplatili a sajtu smazli z katalogu, jelikoz jsem mel kliky od stejnejch lidi, jsem je prosil at kliknou :) ale stalo to za to


Takze oni vyplacej? nebo to je scam?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 17.10.07 17:28  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 22.08.07 17:25
Příspěvky: 140
Hodnocení: 5|0|1
hej pár lidi mi na to kliklo a po?ád to nic nep?i?etlo jak je to možné ? :lol:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 17.10.07 18:01  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 09.09.07 11:27
Příspěvky: 1688
Hodnocení: 24|1|0
Njn aj mne tam stale svieti 0.00 a pritom ludia klikali :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 17.10.07 19:10  Předmět příspěvku:
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 19.06.07 19:21
Příspěvky: 371
Hodnocení: 2|0|1
KoD1X píše:
ondra.majer píše:
me vyplatili a sajtu smazli z katalogu, jelikoz jsem mel kliky od stejnejch lidi, jsem je prosil at kliknou :) ale stalo to za to


Takze oni vyplacej? nebo to je scam?


samozrejme ze vyplacaju, payout 1$ na egold, za jeden klik dostanem asi tak 2-5 centov, uz mi 13$ vyplatili


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21.03.08 18:48  Předmět příspěvku: Re: obeus.com
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 16.03.08 20:47
Příspěvky: 61
Hodnocení: 0|0|0
Vyplácej i na PayPal ??


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20.09.08 09:36  Předmět příspěvku: Re: obeus.com
Offline

Registrován: 01.09.08 20:25
Příspěvky: 19
Hodnocení: 1|0|0
tak co mam se tam regnout? funguje to? platí? Sem n?kdo hodte n?jake info pls


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Rychlá odpověď
  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Partneři CZEmoney-blog, Test Drive Unlimited, Výdělek, TravianTipy, Výdělek na netu, Prizee.cz, Web o Ikariamu.cz, Xbox360Live, Internetový Katalog
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
Dostupnost podle Monitoring-serverů.cz Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: czemoney.com Statistics for project czemoney.com etracker® web controlling instead of log file analysis