CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 06:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 16 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 10.11.07 17:19    Předmět příspěvku: najlepši učet (slovensko)

Hodnocení: 0
Zdravým mohli by ste mi poradiť ako presne postupovať pri založení účtu na slovensku aby sa dali primať platby cez paypal ?

zaujímalo by ma :
- ktorá banka je najvhodnejšia (som ešte študent ale nemusí byt študentský účet som 18+)
- ako presne postupovať pri registrácií paypal účtu... ako vypýtať overovací kód a pod....

PříspěvekNapsal: 10.11.07 18:07    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

Hodnocení: -2
osobne som študent a som taktiež spokojný klient Slovenskej Sporiteľne (SLSP)
mám od nich študentský účet, ktorý je do 26 rokov a k nemu kartu VISA electron :wink:
Platim 9Sk mesačne ale sú tam nejaké vyššie percentá takže už mi to moje uper úroky platia a mám vedenie zadarmo.
Prevody a všetko je úplne zadarmo jedine za čo sa plati je vklad penazí v pobočke. To stojí asi 10Sk ale ešte ani zar som t nevyužil :lol: Prste žijem v 21. storočí a všetko robím elektronicky.
PayPal som si kráse verifikoval a môžem na neho platiť kartou ale aj z neho vyberať. Karta na nete funguje na 100% sclapujem niekedy kasina a prevody tam aj naspäť realizujem iba cez moju visu.

som rozhodne zástanca SLSP ale myslím že aj TatraBanka ma v celku dobrý študentský účet :arrow: nemám ho tak neviem posúdiť...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.11.07 18:47    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

Hodnocení: -2
ako vidím rozoberá sa podobná téma aj vedľa
:arrow: platobna-karta-pre-15-rocnych-vt10960.html

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.11.07 20:27    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

Hodnocení: 3
http://www.zarabajte.net/?q=node/12

asi tri banky z testu su moje dielo :)

PříspěvekNapsal: 11.11.07 10:10    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

thx za odpovede velmy ste mi pomohli.... ešte jeff pls ako si si presne vyžiadal ten overovací kód
od paypalu ? Alebo si počkal kým ti príde výpis účtu domov ?

PříspěvekNapsal: 28.11.07 18:05    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

prave mi prisla k mojmu uctu bez akejkolvek ziadosti alebo bez informovania vopred kreditna visa electron karta od Slovenskej sporitelne. Okamzite som ju rozstrihol na 10 kuskov, vyhodil do kosa a PIN kod ku nej zoskartoval a tiez vyhodil. Taketo somariny si fakt nezelam prijimat :roll:

PříspěvekNapsal: 07.01.08 11:45    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

Hodnocení: -1
Jeff píše:
mám od nich študentský účet, ktorý je do 26 rokov a k nemu kartu VISA electron :wink:
Platim 9Sk mesačne ale sú tam nejaké vyššie percentá takže už mi to moje uper úroky platia a mám vedenie zadarmo.
Prevody a všetko je úplne zadarmo jedine za čo sa plati je vklad penazí v pobočke. To stojí asi 10Sk ale ešte ani zar som t nevyužil :lol: Prste žijem v 21. storočí a všetko robím elektronicky.
PayPal som si kráse verifikoval a môžem na neho platiť kartou ale aj z neho vyberať. Karta na nete funguje na 100% sclapujem niekedy kasina a prevody tam aj naspäť realizujem iba cez moju visu.

som rozhodne zástanca SLSP ale myslím že aj TatraBanka ma v celku dobrý študentský účet :arrow: nemám ho tak neviem posúdiť...

A potrebujem suhlas rodiča alebo niečo podobne ?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.01.08 20:41    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

okrem tatrabanky vsade(TB porusuje zakon, ale netrapi ich to :lol: )

PříspěvekNapsal: 08.01.08 15:33    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

Hodnocení: -1
Pufo píše:
okrem tatrabanky vsade(TB porusuje zakon, ale netrapi ich to :lol: )

podla mna je to blby zákon, pretože niekedy rodičia chcu tie peniaze alebo ne chcu urobit učet no a myslim, že je v tom dosť problem

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 08.01.08 15:54    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

Hodnocení: 2
Studentský - myslím neznamená že ti musí být míň jak 18 a pokud je, tak je souhlas a nějaká podpisová práva rodičů na místě. Kartou si můžeš vybírat sám apod. (teda aspon to tak bylo), a do určitého stanoveného limitu i na pokladně (záleží na rodičích, stejně jako, že máš kde spát a co jíst nebo ne? ;-).... takhle by ses mohl dívat i na řidičák. Pokud máš strach, že ti rodiče odsud budou brát peníze, pak je problém možná jinde :| .
Já být tebou tak jsem ještě rád a užívám si život bez nutnosti účtu :wink:

PříspěvekNapsal: 20.03.08 11:52    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

Hodnocení: 1
ja mam studentsky ucet u Tatrabanky, Tatra academy, a som nadmieru spokojny. I ked trosku pracne, ale podarilo sa mi verifikovat paypal, neplatim momentalne absolutne nijake poplatky, jedine pri vklade hotovosti na ucet. Vednie uctu stoji 11Sk mesacne, tie vsak ako som uz spominal neplatim, neplati ho nikto,kto ma cely mesiac na ucte viac ako 20 000Sk... Prevody po internete mam tiez celkom zadarmo, takze to, na co vyuzivam ucet ma nestoji ani korunu. A hej, nepotreboval som suhlas rodica na zalozenie uctu, i ked nemam este 18, beriem to ako vyhodu, i ked myslim je mi to absolutne jedno, kedze prvykrat tam bol so mnou aj tak oco (som nemohol vediet ze ho tam nebude treba), tam nam len spomenula slecna, ze treba este potvrdenie o navsteve skoly (v mojom pripade papierik od skoly, pe vysokoskolakov staci ukazat index). Potom som tam s tym dosiel uz celkom sam a behom pol hodiny som mal zriadeny ucet. 8)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.04.08 15:47    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)
Nebezpečí
Nebezpečí

Hodnocení: -3
ja som si vcera otvoril ucet v SLSP a vyzera to celkom dobre dufam ze mi tu kartu visa electron paypal zoberie

PříspěvekNapsal: 16.04.08 22:07    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

Jeff píše:

kolko platis za tu visu rocne???
alebo mas ju viac ako rok??

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 17.04.08 06:38    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

za tu visu sa u stud.uctu neplati rocne ziaden poplatok(samozrejme max jednu mozes mat)

PříspěvekNapsal: 14.05.08 16:49    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

Hodnocení: 31
paypal mi nechce zobrat visa electron od SLSP...

PříspěvekNapsal: 14.05.08 16:51    Předmět příspěvku: Re: najlepši učet (slovensko)

Jasonq píše:
paypal mi nechce zobrat visa electron od SLSP...

ktoru mas urcite odblokovanu a nastaveny moto limit? ak nie tak sem ani nepis:)

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 16 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]