Takže, máme zde nový program. Je těžké ho zařadit do kategorie. Ale asi bych ho zařadil mezi HYIP/game/fond.
Admin je shodný s basebucks.net, který jede od srpna 2011 (jedná se již o 2. start), v tomto programu jsem byl a bylo mi vyplaceno přes 150 USD.
My traffic value se chystal, podle adminových slov již 2 roky.
Nyní probíhá pre-launch, který se posunoval asi měsíc. Vzbudilo to tedy ve mě dojem, že se bude jednat o něco opravdu velkého. Myslím, že jsem se nemýlil. Sice zatím nemohu nic vyzkoušet, ostrý start se plánuje na konci února. Ale přesto....
INVESTICE:Zatím je těžké napsat, o co konkétně jde. Přetlumočím jen info z webu.
Invest $1+ to earn either 110% or 125% back automatically (Investujte více než 1 USD abyste vydělali buď 110% nebo 125% automaticky zpět)-> čili typický HYIP, uvidíme na jak dlouho budou plány.
-dále máte možnost nakoupit akcie
Buy/Sell shares to earn weekly cash dividents based on our Main Investment turnover.( Nakupujte/prodávejte akcie abyste vydělali týdně dividendy, jejichž výše záleží na našem hlavním investičním obratu)
GAMES:
The Change Game
$1000 Gameuvidíme, o co půjde...
dále se chystá Blackjack
Dalšími způsoby výdělku jsou: refferalové a reklama
Traffic Value Investments 2% 1%
Banner Auction Winning Bids 9% 1%
Ad Purchases 9% 1%
Action Ads - paid Tasks 5% 5%
Monitor Listing $75 $25
-> v prvním sloupci je level 1 ve druhém level 2
Platení procesory:
Bank wire od 250 USDHD-money od 1 USD
PM od 1 USD
LR od 1 USD AP od 10USD - nelze zakoupit akcie a hrát hry
PP od 5 USD - nelze investovat, zakoupit akcie a hrát hry
Western - union od 200 USDhttp://mytrafficvalue.com/ref/hyipcheckerZatím investováno 15 USD do shares!