CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 06:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 15.11.06 19:46    Předmět příspěvku: MyLot

Hodnocení: 0
MyLot je nieco medzi chatom a forom. Dostavate peniaze za to ze prispievate do diskusii, zakladate diskusie, uploadujete obrazky a vela dalsieho. Narozdiel od inych get paid to post for je to velmi jednoduche. Skusam to odvcera, stravil som pri tom dost malo casu a za 1 den 56 centov. Podla toho co som precital od inych uzivatelov, ide o to aby vase posty boli kvalitne a diskusie ktore zalozite aby mali co najviac prispevkov. Peniaze vam pribudaju na ucet kazdych 24 hodin podla nejakeho systemu ktory nieje zverejneny, ale ako hovorim, skusanim sa da dojst na to za co je najviac penazi. Vyplatne minimum je 10$, platia bud na PayPal alebo na nejaku specialnu ATM kartu ktora sa da cez nich objednat. Ak si najdete diskusie o vyplacani tak uvidite ze zatial vsetkych vyplatili a zarobit sa tam naozaj da, jeden clovek pisal ze ma zatial za november cez 60$ len vlastnym pisanim! a to je len polovica mesiacu...

Podmienkou je pisat po anglicky, pokial neviete dobre po anglicky tak to ani neskusajte, teoreticky sa mozno da zarobit aj nejakou chudobnou anglictinou ale asi to bude pomalsie pretoze to nebudu kvalitne posty.

http://www.mylot.com/?ref=pepo69

Kto sa prihlasi, pridajte si ma do friendov a aj tu do diskusie napiste vas username na mylot nech si vas pridaju dalsi. Budeme si prispievat navzajom do diskusii co nam vsetkym pomoze :)

Naposledy upravil pepo dne 07.02.07 20:21, celkově upraveno 1

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 17.11.06 09:25    Předmět příspěvku:

jsem v tom s tebou :wink:

PříspěvekNapsal: 17.11.06 11:36    Předmět příspěvku:

ja taky,uz mam 0.22$,ale ted jsem psal celkem dost tak jsem zvedav kolik mi to dneska hodi..

PříspěvekNapsal: 18.11.06 02:52    Předmět příspěvku:

zalozil jsem DB

PříspěvekNapsal: 20.11.06 14:38    Předmět příspěvku:

Takze ponukam bonus pre ludi co sa prihlasia podomna, bonus plati aj pre tych co sa prihlasili doteraz, bonus si ziadajte tu alebo cez postu.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.02.07 20:10    Předmět příspěvku:
Moderátor

Hodnocení: 1
Sice staré, ale já se teď přihlásil a dost se mi to líbí ;) :P

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 6 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]