CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 21.11.08 12:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 3 z 16 [ Příspěvků: 392 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 07.02.06 09:32    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
no já jsem ho měl napsaný ve svým měsíční výpise z účtu co mi posílají domů

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.02.06 10:26    Předmět příspěvku:
Moderátor

Problém je, že já si výpis nechávám zasílat tříměsíčne... :oops: :D , no uvidíme...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 08.02.06 12:43    Předmět příspěvku:

Našel jsem na netu zprávu, které se mi ani nechce věřit:

Here is a quote from MoneyBookers:

"Please be informed that in accordance with recent regulatory obligations moneybookers
cannot offer payment services to any businesses offering bonuses of any kind for surfing,
visiting, reading, advertising sites/ emails and/or referring other parties to the given programme.
That includes autosurfing but also any other kind of pay-to-click/surf sites."

Že nechtějí podporovat autoserfy mě ani tak nepřekvapuje, ale že jim vadí i platba za klikání a čtení mailů?! Není to jenom vtip?

PříspěvekNapsal: 08.02.06 13:27    Předmět příspěvku:

A ako sa tam verifikuje napríklad účet, alebo telefón alebo hocičo, aby sa mi zvýšil limit? Ja som to nenašiel nikde, márne som to hladal! Alebo treba naskenovať výpis z bank.účtu a telef.účet a to poslať? Nevím, nevím! ďakujem za informácie!

PříspěvekNapsal: 08.02.06 15:57    Předmět příspěvku:

Jobovka! Paid2Read/Click Sites are not allowed to use MoneyBookers anymore! Moneybookers končí s podporou stránek, které platí za čtení mailů a klikání. Kdo to hodlá porušovat, tomu hrozí zmrazení účtu! :cry:

PříspěvekNapsal: 09.02.06 11:11    Předmět příspěvku:

tak to je fajn.. :cry: to abych předělal své payouty :roll:

PříspěvekNapsal: 09.02.06 11:58    Předmět příspěvku:

Kur.. co se do toho vubec ty cur... sero.!
Jako by jim nemohlo bejt jedno zaco ty zkur..ny prachy dostanu a co si s nima delam

At vsichni chcipnou, kterejm to vadi :evil:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 09.02.06 12:51    Předmět příspěvku:

Kalleef píše:
Kur.. co se do toho vubec ty cur... sero.!
Jako by jim nemohlo bejt jedno zaco ty zkur..ny prachy dostanu a co si s nima delam

At vsichni chcipnou, kterejm to vadi :evil:

Presne tak, mor na ne! :x

Ja uz sem si to tak pekne naplanoval ze si prachy z PTC apod. budu posilat na MB a budu platit Skype a v budoucnu mozna i s bank. uctem delat machinace, ale tohle me teda celkem nasr.... Asi teda vytezi E-gold a messal se svou smenarnou :wink:

PříspěvekNapsal: 09.02.06 13:18    Předmět příspěvku:

Jj, taky sem mel vetsi plany, a to s vetsima penezma. Tohle sakra velka a tlusta cara prez rozpocet.

No nic, pockejme, az jak to dopadne a zkusme si to naplanovat jinak. A jestli mne zmrazi ucet este u MB, tak to bude na masli :shock:

Treba u EMO a AlertPay budou vstricnejsi. Kazdopadne vse ma prozatim v rukou E-Gold.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.02.06 16:18    Předmět příspěvku:

mmnt jestli to chápu,tak MB nebud příjímat peníze,takže nejlepší je asi E-GOLD?jo?

PříspěvekNapsal: 22.02.06 00:14    Předmět příspěvku:

penize prijimat bude ale pokud zjisti ze odesilatel parti do skupiny "ptc" tak ti bud daji pokutu nebo ti v horsim pripade zrusi ucet

PříspěvekNapsal: 04.03.06 20:08    Předmět příspěvku:

Prosím Vás pomôžte mi! Chcem previesť z môjho sporožírového účtu peniaze na moneybookers účet, ale neviem ako na to! Keď dám v moneybookers UPLOAD FUNDS, a zvolím si Bank transfer, tak potom čo? Tam neviem dopísať ani sumu, ani nič! Alebo to treba robiť tak, že zo sporožírového účtu prevediem peniaze na ten účet, čo majú v HVB Slovakia(pre Slovensko)? Alebo ako? :( :(

PříspěvekNapsal: 05.03.06 01:38    Předmět příspěvku: ako na to

Ked chces previest peniaze zo svojho bank. uctu do MB, musis urobit prikaz na uhradu a previest peniaze na ich ucet v HVB Banke. Ked si zvolis v MB upload funds, tak ti tam iba vypise cislo uctu v HVB Banke a este ID, ktore zadas pri platbe do poznamky a ako variabilny symbol. Potm pockas 5 dni a peniaze sa objavia na tvojom MB ucte.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.03.06 13:27    Předmět příspěvku:

díky, už som dostal info aj z viacerých miest! už som to urobil, dal som variabilný symbol čo červené číslo ID, ale do sekcie POZNÁMKY som nenapísal nič! Dúfam, že sa to podarí aj takto! Nie je to probléM??? :(

PříspěvekNapsal: 05.03.06 17:00    Předmět příspěvku:

Ja jsem zase nedaval variabilni symbol a do poznamky jsem daval to cervene ID a prachy normalne prisly, takze myslim, ze nemusis mit strach... MB jsou v tomhle ohledu spolehlivi :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.03.06 17:50    Předmět příspěvku:

nikolasvegas píše:
díky, už som dostal info aj z viacerých miest! už som to urobil, dal som variabilný symbol čo červené číslo ID, ale do sekcie POZNÁMKY som nenapísal nič! Dúfam, že sa to podarí aj takto! Nie je to probléM??? :(

Neni. Vzdy vyplnuji jen variabilni symbol cislem ID. Ostatni nevyplnuji. Z deseti plateb vse do tri dnu na ucte u MB.

PříspěvekNapsal: 06.03.06 23:54    Předmět příspěvku:

A keď si chcem uploadnuť z kreditnej karty? Tam chce nejaké 3 posledné čísla z mojej kreditnej karty! To je to CVV2/CVC2 číslo na zadnej strane kartičky! Ale všetok číslo čo sa tam nachádza, je len telefónne číslo na Sporotel(SLSP)+adresa banky s PSč a v pravom hornom kútiku nejaké 5cíferné číslo...všetko! Nevie náhodou niekto ako sa to robí?

PříspěvekNapsal: 07.03.06 10:34    Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 27
no podle me nemas kreditni kartu, ale jen nakou debitku.
takze prez ni si na MB asi nic neposles.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.03.06 11:21    Předmět příspěvku:

nikolasvegas píše:
A keď si chcem uploadnuť z kreditnej karty? Tam chce nejaké 3 posledné čísla z mojej kreditnej karty! To je to CVV2/CVC2 číslo na zadnej strane kartičky! Ale všetok číslo čo sa tam nachádza, je len telefónne číslo na Sporotel(SLSP)+adresa banky s PSč a v pravom hornom kútiku nejaké 5cíferné číslo...všetko! Nevie náhodou niekto ako sa to robí?

tady si nekdo asi trosku plete pojem "kreditni karta"..... to je karta, ktera ti pujci prachy - za urok.... Ale bezne se na netu plati embosovanymi platebnimi kartami - napr. VISA..... (krome Visa electron- tou nelze). A to cislo CVV2 - to je cislo, ktere ma kazda embosovana karta vzadu na podpisovem prouzku. Pokud tam neni - nemuzes ji pouzit k platbe na netu ani jine takove transakce. Takze napr. Visa electron tam nema nic - tudiz s ni nic takoveho neudelas. Ale Visa Classic to uz treba ma. Ty asi podle me nemas takovou kartu, toz si nic neposles.

PS: kreditka neni ta karta, kterou platis v obchode (ve vetsine pripadu neni) To je normalni platebni karta. Kreditku pouzivas (pokud ji ovsem mas) na platbu za neco, na co momentalne nemas - a tak to zalatis pozdeji - samozrejme s urokem :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 08.03.06 01:08    Předmět příspěvku:

jj, mám visa electron! :cry: :cry:
díky moc za info, čo ste mi dali! Fakt som nevedel v čom je rozdiel!

PříspěvekNapsal: 16.03.06 14:26    Předmět příspěvku:

jezisi ja nevim jaky datum sem tam zadal a poslal sem tam dost penez uvidim je nekdy,asi sem podlehol PANIKE,poradte nekdo RYCHLE :cry:

PříspěvekNapsal: 16.03.06 16:38    Předmět příspěvku:
Admin

Tak to sou 2 moznosti.

1. Da se stornovat bankovni prevod. Ale jen do urcite doby (musis zavolat do banky)

2. Napsat na support a poslat zes asi pri registraci splet datum narozeni. Ale budou chtit kopii obcanky bo ridicaku

ted me napadla jeste 1
3. Napsat jim jestli by ten urcitej transfer nestornovali oni. Mozna ti to poslou zpet na ucet, ale za nakej ten fee.

Doporucuju za 2. (predpokladam zes vyplnil pravdive udaje a je ti 18)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.03.06 19:07    Předmět příspěvku:

hmmm...ja chci jen udelat tohle z moneybookers to dat na betandwin.com ja chci jen ty penize provest na moneybookers a pak na betandwin potrebuji k tomu spravny datum???

PříspěvekNapsal: 16.03.06 19:19    Předmět příspěvku:
Admin

jo na kazdej transfer v MB potrebujes to datum, proto to vsem pripominam kdyz rikaj ze nemaj MB

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.03.06 20:01    Předmět příspěvku:

sakra nesnasim moneybookers :oops:

//ok tak sem jim napsal,zmenili vsechono je OK

ale penize byli odoslane pondeli o asi 00:20 a uz je 5 dni a tam to ma byt do 5 dni a jeste se mi nepripsali na ucet

penize sem poslal sem

Account holder: Moneybookers Ltd.
Bank: HVB Slovakia
City/Town: Bratislava
Account number: 1*****400*
Sort / Bank Code: 8080
Account currency: SKK
Reference:
16***** Your user ID - MUST BE PROVIDED!

**-moje cenzura

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 392 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]