CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 21.11.08 12:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 16 [ Příspěvků: 392 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 02.12.05 09:48    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
JAk se dá verifikovat učet a kreditka?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.12.05 15:31    Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 27
James7 píše:
JAk se dá verifikovat učet a kreditka?

pridas si ji v profilu oni ti z nej ztrhnou 1-3$ a tvym ukolem je zadat kolik ti vlastne ztrhli, jakmile to zadas tak muze kreditku normal pouzivat.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.12.05 22:41    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1
Mám jednu otázku.... právě sem si aktivoval kreditku na MB.Potřeboval bych si z kreditky převést peníze na MB učet.Poradíte, jak na to? 8)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 06.12.05 17:19    Předmět příspěvku:

messal píše:
jonaro píše:
Mám jednu otázku.... právě sem si aktivoval kreditku na MB.Potřeboval bych si z kreditky převést peníze na MB učet.Poradíte, jak na to? 8)

upload funds
vyber kreditku
zadej castku
a potvrd

Uf, tak sem to naštěstí udělal, ale radši sem se zeptal... díky moc :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.12.05 06:16    Předmět příspěvku: Odpovedel nekomu customer service?

Uz jsem jim psal nekolikrat, dokonce jsem si kvuli tomu zalozil special mail. A nic. Uz pres tyden! Penize teda chodi ok. Chtel jsem zvysit limit skrz identifikaci meho uctu v bance. Poslali mi hned cca 10Kc (zadara). Jaxem pochopil tak ve VS mel byt kod, ale VS ta platba nemela. Nemela vubec zadnej symbol. Baba v bance na to koukala dost divne. Takze identifikace nejde a limit na odchozich 1000 Eur je skoro na nule. Nemate s tim taky nekdo zkusenost?

PříspěvekNapsal: 11.12.05 15:06    Předmět příspěvku:
Admin

nebyl treba v avizu pro prijemce?

ja uz si to moc nepamatuju.

ale dkyz mas vetsinou papir s udajema pred sebou tak to z toho prost epoznas.)

ale nevim kdyz zenska kouka do monitoru a vlastne nevi co chces tak ej to tezky mno. bud pockej na vypis nebo ji pozadej jestli by ti nevyjela vypis cca 20Kc z toho uz bys to snad vycist moh.

nekde ten kod urco napsanej je. teda pokud to jeste prez kod je. nechtej treba abys zadal jen castku ktera ti dosla??

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.12.05 19:07    Předmět příspěvku: Prave ze nic..

Diky za odpoved. Melo by to byt asi na variabilnim symbolu. " In the reference field of the payment we will include a unique verification code. " Ale VS, KS, SS byly samy nuly. Zadnej text k tomu pry neni. Kdyz jsem zkousel zadat castku co dosla..hodilo to eror, ze to chce nejakej 6 digit nr. (no to taky mohli poslat :) Pravda je, tam jakesi 6ciferny cislo bylo, ale to mi MB nebere taky. Papirovej vypis neni zatim hotovej...pry tam toho vic nebude, ale doufam ze jo. At zije Komercni banka - banka roku.

PříspěvekNapsal: 11.12.05 19:09    Předmět příspěvku:
Admin

kdyz tam nic nebude tak napsi an support MB voni se juknou jestli ti nahodou kod nezapomeli poslat a kdyztak to nak ukecate.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.12.05 00:30    Předmět příspěvku:

JJ. Jenze 4 maily a nikdo se neobtezuje mi odpovedet. A uplne nejmensi penize tam netocim... Zklamani. System teda az na tenhle missing symbol funguje ok, ale zakaznicka podpora 0. Pravda je to skoro zadarmo.

PříspěvekNapsal: 12.12.05 00:37    Předmět příspěvku:
Admin

jako odpoved na mejl cekej tak az za tejden. psat jim tech mejlu vic akorat zapricini to ze se to protahne.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.12.05 04:37    Předmět příspěvku:

sakra to je lhuta... koukam zlaty cesky banky

PříspěvekNapsal: 29.12.05 22:45    Předmět příspěvku:

Prosim poradte.Neznam to sve satum narozeni, ktere jsem tam dal, jak mam zrusit ucet a zalozit zase novy?Teda jestli to jde.diky moc

PříspěvekNapsal: 29.12.05 22:52    Předmět příspěvku:
Moderátor

inos88 píše:
Prosim poradte.Neznam to sve satum narozeni, ktere jsem tam dal, jak mam zrusit ucet a zalozit zase novy?Teda jestli to jde.diky moc

Jestli tam nemas penize, tak ho nerus a proste si zaloz jiny se spravnym jmenem a datumem narozeni. Pokud tam mas penize, tak si v pruseru. ;-)

PříspěvekNapsal: 29.12.05 23:01    Předmět příspěvku:
Admin

jelikoz si prisel na to ze si to datum nepamatujes tak tam asi penize mas co?

Pokud si zadal pravdivy udaje a mas tam penize a je ti 18+ tak doporucuju jim napsat na support zes asi spatne vyplnil datum pri registraci, oni si vyzadaj kopii obcanky a datum ti pak opravej.

Stejnej postup doporucuju pokud uz sis tam pridal bankovni ucet pripadne kreditku, pze pokud vytvoris dalsi tak uz ti nedovoli v sytemu vyuzit ani ten ucet ani kredtiku!

Pokud je to jen holej acc kde nic nema jen jmeno, tak je asi nejschudnejsi reseni si zalozit novej, radeji pravdivy udaje. A pokud sou tma udaje stejyn jako v tom prvnim, tak pocitej stim ze ti pravdepodobne odstavi oba, ale to se da mejlem na support zaridit tak ze si vyberes kterej maj zprovoznit a druhej zustane navzdy zamcenej.

kdyz popises problem a situaci lip da se najit lepsi reseni-)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.12.05 21:12    Předmět příspěvku:

Diky chlapi, ne je to v pohode, prave ze jsem si tam chtel penize poslat a nastesti jsem narazil na tohle o tom datu.Takze stesticko mi pralo.Mejte se. :wink:

PříspěvekNapsal: 29.01.06 22:12    Předmět příspěvku: Výplaty na MB

Na 4daily psali,že MB přestává spolupracovat s autosurfama,nevíte o tom něco?Nejen s nimi,ale se všemi.

PříspěvekNapsal: 30.01.06 09:55    Předmět příspěvku:
Admin

tohle uz plati nakou dobu, je to uz z priciny jejich politiky proti prani spinavejch penez.

taky snima mela zatim spousta AS velky problemy.

Ale nektery je nadale vyuzivaj, je to holt o nahode ci dohode zda MB bloknou ci ne. A 4D uz bylo precijen dost podezrely, takze se ani nedivim ze MB radsi dalo ruce pryc (resp jim spis blokli acc).

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.02.06 22:46    Předmět příspěvku:

Cau lidi, uz dyl sleduju tohle forum, a mam neco i vydelano, ale zajimalo by me, jak je to s MB, kdyz jeste nemam bankovni ucet (je to divny, ja vim) :oops: , nebude to vadit? Ja jen ze sem se zhrozil nad tema pokutama co tu pisete, tak abych treba zbytecne neplatil (a navic ani nevim kde bych to vzal). Proste bych si chtel ten ucet zalozit, neco si tam nastradat a casem, az budu mit ucet v bance, si je tam poslal... dik za odpovedi.

PříspěvekNapsal: 01.02.06 23:06    Předmět příspěvku:
Admin

warpdrive píše:
Cau lidi, uz dyl sleduju tohle forum, a mam neco i vydelano, ale zajimalo by me, jak je to s MB, kdyz jeste nemam bankovni ucet (je to divny, ja vim) :oops: , nebude to vadit? Ja jen ze sem se zhrozil nad tema pokutama co tu pisete, tak abych treba zbytecne neplatil (a navic ani nevim kde bych to vzal). Proste bych si chtel ten ucet zalozit, neco si tam nastradat a casem, az budu mit ucet v bance, si je tam poslal... dik za odpovedi.

pokud si MB zalozis na svoje real jmeno tak muzes bejt vklidu.
pze az si nekdy v budoucnu zlozis bankovni ucet tak bude taky na tvoje jmeno. a tj uplne v pohode :wink:

akorat jako neverifikovanej asi budes mit limit na odchozi transakce za 90 dni, nevi kolik to je ale uz sem videl i limit na 50$ (ten se samozrejme zrusi jakmile budes mit verifikovanej i bnak account)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.02.06 23:14    Předmět příspěvku:

Pri kazde verifikaci neceho ti zvednou po urcitem case a transakcich limit. Nejdrive jsem mel na kreditku 1500Kc potom za mesic to bylo 4000 a ted mam 15000Kc a odchozi limit na platby pres pul milionu Kc za 90dni. Muzes verifikovat mobil,bank.ucet,kreditku. S verifikaci bank. uctu je to horsi, protoze ne vsechny banky maji v elektronickem bankovnictvi zobrazenu zpravu pro prijemce, kde najdes kod. Pak musis cekat na vypis z uctu. Treba CSOB to ve svem e-bankovnictvi vubec nema, KB ano,eBanka myslim taky a dale nevim. Cim dele mas ucet a cim vice mas verifikaci, tak tim vice se ti casem zveda limit na transakce. Jinak pro vyber penez mit ucet nemusis, ale sek stoji 120Kc + bankovni poplatky za proplaceni...

PříspěvekNapsal: 01.02.06 23:19    Předmět příspěvku:

messal píše:
akorat jako neverifikovanej asi budes mit limit na odchozi transakce za 90 dni, nevi kolik to je ale uz sem videl i limit na 50$ (ten se samozrejme zrusi jakmile budes mit verifikovanej i bnak account)

Takze - jestli jsem to spravne pochopil - muzu mit ten ucet, delat si s nim (dle pravidel samozrejme) co chci (odesilat, prijimat) ale budu na odchozi platby omezenej nejakou castkou dokud si neverifikuju bankovni ucet. Spravne? Diky.

PříspěvekNapsal: 01.02.06 23:38    Předmět příspěvku:
Admin

presne. a uplne v nejhorsim scenari ten MB nekomu posles a von ti za ne posle penize na ucet u nas.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 06.02.06 11:17    Předmět příspěvku:
Moderátor

Založil jsem si MB, nechal si verifikovat účet a už to přišlo... Mam Komerční Banko... Problém je ten, že to po mě na MB chce něco 6ti místnýho , jenže u tý platby nic takovýho nebylo, bylo tam nějaký ID , ale to je 7mi místný číslo (jestli mi to nadiktovala správně...) Tady se už komerčka řešila, kde to tam je u tý platby atd... ? díky za pomoc

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 06.02.06 11:36    Předmět příspěvku:
Moderátor

Hodnocení: 12
u MB je třeba nějaká verifikace?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 06.02.06 11:43    Předmět příspěvku:
Admin

Arnie píše:
u MB je třeba nějaká verifikace?

neni potreba ale muzes si verfikovat ucet