CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 09.01.09 22:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 407 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 06.09.07 19:37  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0|0|0
mohol by my niekto odpovedat na moju otazku ako presne verifikujem svoj bankovi ucet

PříspěvekNapsal: 06.09.07 21:25  Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 32|2|0
na ucet ti poslou nahodnou castku a tu pak zadas v menu ve verifikaci.

PříspěvekNapsal: 06.09.07 21:36  Předmět příspěvku:

nezmar píše:
mohol by my niekto odpovedat na moju otazku ako presne verifikujem svoj bankovi ucet
Nepamatují si to p?esn?, protože je to už dávno kdy jsem to d?lal. Myslím, že když si tam ten tv?j ú?et p?idáš tak ti na n?ho zašlou n?jakou malou ?ástku. Mne myslím zaslali 1,10 K?. Ty pak musíš v administraci tvého ú?tu Moneybookers zadat ?íslo které u této transakce uvedli jako variabilní symbol. Tím se tv?j ú?et verifikuje. Jinak když se podívaš na stránky Moneybookers tak by to tam n?kde myslím m?lo být napsané.

PříspěvekNapsal: 06.09.07 22:22  Předmět příspěvku:

uz si spominam dik

PříspěvekNapsal: 04.10.07 19:25  Předmět příspěvku:

mam zablokovany ucet u moneybookers chcu po mne naskenovany obciansky a bankovy vypis to vsetko som im poslal a uz su to 3 tyzdne a stale nic ani sa neozvali nevie niekto jak dlho to trva uz ma to prestava bavit

PříspěvekNapsal: 04.10.07 20:08  Předmět příspěvku:

nezmar píše:
mam zablokovany ucet u moneybookers chcu po mne naskenovany obciansky a bankovy vypis to vsetko som im poslal a uz su to 3 tyzdne a stale nic ani sa neozvali nevie niekto jak dlho to trva uz ma to prestava bavit
Tak to se mi zdá dost hodn? divné k ?emu by jim ten naskenovaný OP a bankovní výpis byl. Nenapsali ti náhodou d?vod toho zablokování ú?tu.

PříspěvekNapsal: 05.10.07 09:34  Předmět příspěvku:
Admin

standardni verifikace. proste aby vedeli ze ac cje opravdu tvuj.

ale co vim tak MB vetsinou posila i cislo paragrafu dle kteryho se blokace provedla atd.

Ale doporucuju se ujistit ze opravdu posilate do MB a mejl je od MB!

jinak pokud tj bez reakce napis jim na support ze co se deje.

PříspěvekNapsal: 05.10.07 10:06  Předmět příspěvku:

Já si myslím, že taková verifikace p?íliš standardní není. U mne prob?hla veškerá verifikace bez zasílání jim naskenovaného OP a bankovního výpisu.
Nevylou?il bych v tomto p?ípad?, že se m?že jednat o n?co co nepochází p?ímo od Moneybookers, ale od n?koho kdo se takto chce dostat k cizímu ú?tu Moneybookers aby mu ho pak mohl vykrást.
Kdysi asi p?ed p?l rokem mi p?išly 2x n?jaké podez?elé e-maily údajn? od Moneybookers na které jsem samoz?ejm? nereagoval. Když jsem pak kv?li tomu psal n?kolikrát na support Moneybookers tak to zkon?ilo bez jakékoliv odezvy a v?bec nic mi na to neodepsali.

PříspěvekNapsal: 05.10.07 10:50  Předmět příspěvku:
Admin

je to standardni verifikace identity v pripade blokovani uctu z podezrelych transakcich apod.

mimo jine se tim da provest i t azakladni verifikace ktera se provadela pres pridani uctu ci zaslani pinu na adresu.

dela to i PP, epasporte (netteler to dokonce vyzaduje okamzite od CZ) kdyz dojde ke komplikacim atd atd. klidne to potka za tejden i vas.

PříspěvekNapsal: 05.10.07 11:20  Předmět příspěvku:

co kdyz budu pres MB casto pretahovat penize? treba nekde vlozim a behem dne to treba 2x vratim zpatky na MB a preposlu dal? asi me bloknou ze

PříspěvekNapsal: 05.10.07 12:02  Předmět příspěvku:
Admin

no takle tj tezky.

jako neblokujou vetsinou zase jentak,

ale kdyz sou transakce vetsi nebo naopak moc casto presuny jendim smerem a tak, tak si overujou.

taky pokud pouzivate dyn IP, tak je to obcas nakopne.

PříspěvekNapsal: 05.10.07 21:21  Předmět příspěvku:

tak jednalo by se o castky okolo 100 dolaru ze by proste odesli nekam potom prisli treba behem dne 2-3 krat na MB a zase by zmizeli - bylo by to pravidelne mezi ucty ktere by se opakovali- mb se ucty hlasi jako eshopy no ... jinak jestli mam dynamickou Ip to nevim pouzivam wifinu- nejspis mam statickou neverejnou

PříspěvekNapsal: 06.10.07 17:23  Předmět příspěvku:
Admin

na tohle fakt nedokazu odpoved. osobne myslim ze problem by bejt nemel.

PříspěvekNapsal: 12.10.07 17:45  Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1|0|0
Co si myslel s tymto?
(netteler to dokonce vyzaduje okamzite od CZ)
CZ ako nejaka policia ci tak nejak?:)

PříspěvekNapsal: 17.10.07 18:50  Předmět příspěvku: dotaz

Dobrý den, mám takový dotaz. Vytvo?il jsem si na MB ú?et. Rád bych verifikoval svojí debitku a oni cht?jí, abych tam napsal p?esn? ?ástku v eurech na 2 desetinná ?ísla. Jenže mn? to p?išlo na ú?et v ?eských korunách a já si nejsem jistý podle jakého kurzu to banka p?epo?ítala, tak m?žete mi poradit jak to ?ešit? D?kuji za odpov??

PříspěvekNapsal: 17.10.07 19:09  Předmět příspěvku:
Admin

pokud tam neni prepocet z usd tak uz to poslali v CZK tzn zadejte castku v CZK.

jsou tam asi 3 pokusy pokud by to napoprve navyslo radsi dejte vedet, tahle verifikace je u vice firem (a vim ze u nektere to urcite je v CZK)

PříspěvekNapsal: 06.11.07 11:29  Předmět příspěvku: Re: MoneyBookers

Hodnocení: 49|0|0
nevíte kolik je poplatek za stažení na Bú, naposledy sem to d?lal za?átkem roku a tehdy to bylo 50 k?

PříspěvekNapsal: 06.11.07 11:35  Předmět příspěvku: Re: MoneyBookers
Admin

a ani se to nezmenilo
http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=fees

stale 1.8euro

PříspěvekNapsal: 03.12.07 12:49  Předmět příspěvku: Re: MoneyBookers

V?era ve?er jsem se p?ihlášoval do Moneybookers, ale na 1 pokus se mi to nepovedlo asi kv?li n?jaké chyb? kterou jsem možná ud?lal v hesle. Na druhý pokus jsem se tam p?ihlásil už bez problém?. P?išel mi ale e-mail od Moneybookers ve kterém mi píšou mj. toto:
Citace:
Cht?li bychom Vás informovat, že byl ud?laný neúsp?šný pokus p?ihlásit se do Vašeho Moneybookers ú?tu. Máte ješt? 6 pokus? p?ihlásit se p?edtím, než se ú?et z bezpe?nostních d?vod? zablokuje. Prosím, zapamatujte si následná pravidla o heslech v Moneybookers:

- Citlivý na velikost písma (malá a velká písmena záleží)
- Nejmén? 6 znak? dlouhý
- P?inejmenším jedno písmeno abecedy (A-Z)
- P?inejmenším jeden neabecední znak (0-9, ., +, a t.d.)
- Nem?že být stejná jako Vaše emailová adresa

Toto je nedovolený pokus o p?ihlášení, my Vám d?razn? radíme okamžit? se p?ihlásit do Vašeho Moneybookers ú?tu na http://www.moneybookers.com a zm?nit svoje heslo. Doporu?ujeme Vám pravideln? své heslo m?nit a dbát na to, aby heslo Vašeho Moneybookers ú?tu bylo oproti vašim ostatním hesl?m unikátní.

S pozdravem,
Moneybookers tým
Zajímalo by mne zda to znamená, že mohu mít ješt? 6 neúsp?šných pokus? o p?ihlášení a pak mi ú?et zablokujou? Nepo?ítá se náhodou t?ch 6 pokus? o p?ihlášení vždy znova po tom co se tam úsp?šn? p?ihlásím nebo každý den? Co kdyby mi ú?et kv?li neúsp?šným p?ihlášení zablokovali, to pak už není žádná možnost jak si to nechat odblokovat a p?išel bych o všechny peníze které tam mám? Nestává se mi to b?žn?, ale i p?es to, že si dávám pozor se mi ob?as stane, že p?i p?ihlašování se v internetu do n??eho omylem napišu n?který údaj nesprávn? a pak se p?ihlášení neprovede a musím to opakovat znova.
V souvislosti s Moneybookers mne napadlo to, že kdyby n?kdo cht?l n?koho úmysln? poškodit nebo mu ud?lat n?jký žert tak když zná jeho e-mail tak není problém mu ud?lat 6 neúsp?šných pokus? o p?ihlášení se k jeho ú?tu a tím mu ú?et zablokuje.

M?l bych si zm?nit heslo tak jak mi to napsali když vím, že ten nedovolený pokus o p?ihlášení byl z nejv?tší pravd?podobností mým vlastním pokusem? Vím, že je dobré ob?as hesla m?nit, ale já je p?íliš rád nem?ním protože t?ch r?zných hesel už mám dost hodn? a pak je problém s jejích pamatováním.

PříspěvekNapsal: 03.12.07 15:05  Předmět příspěvku: Re: MoneyBookers
Admin

je myšleno 6 neúsp?šných za sebou, jeto kv?li tomu kdyby n?kdo zkoušel uhodnout tvoje heslo, tak abys otom v?d?l.

jinak bacha ne vždy tenhle email m?že bejt od MB, takže tam neklikej na odkazy a radsi si napis web MB rucne.

PříspěvekNapsal: 03.12.07 15:31  Předmět příspěvku: Re: MoneyBookers
Vrchní Moderátor

Hodnocení: 3|0|0
vlazy píše:
V souvislosti s Moneybookers mne napadlo to, že kdyby n?kdo cht?l n?koho úmysln? poškodit nebo mu ud?lat n?jký žert tak když zná jeho e-mail tak není problém mu ud?lat 6 neúsp?šných pokus? o p?ihlášení se k jeho ú?tu a tím mu ú?et zablokuje.

Tohle urcite mozne je, na druhou stranu ty, jako majitel uctu, bys nemel s odblokovanim mit problem. Tezko rict, jak to resi, ale predpokladal bych, ze ti poslou nejake jednorazove "odblokovavaci" heslo na email, nebo budou chtit nejak jinak overit, ze jsi to ty. Jinak neuspesne pokusy se urcite loguji, takze pro ne nebude problem dohledat, kdo te tak nema rad a budou to resit s nim (ban IP, ban uctu (kdyz bude dotycny hloupy)).

vlazy píše:
M?l bych si zm?nit heslo tak jak mi to napsali když vím, že ten nedovolený pokus o p?ihlášení byl z nejv?tší pravd?podobností mým vlastním pokusem? Vím, že je dobré ob?as hesla m?nit, ale já je p?íliš rád nem?ním protože t?ch r?zných hesel už mám dost hodn? a pak je problém s jejích pamatováním.

Hesla by sis menit mel nehlede na tento incident. Je ale fakt, ze vetsina lidina to kasle kvuli tomu, ze je to opruz. Ostatne...kdyby se vsichni chovali tak, jak maji, meli by hackeri zbytecne tezkou praci, ze. :D

PříspěvekNapsal: 03.12.07 16:20  Předmět příspěvku: Re: MoneyBookers

messal píše:
je myšleno 6 neúsp?šných za sebou, jeto kv?li tomu kdyby n?kdo zkoušel uhodnout tvoje heslo, tak abys otom v?d?l.
Asi je to tak jak píšeš. Je dobré že o tom hned informují zasláním e-mailu. Kdysi o tom e-mailem neinformovali. V minulosti jsem se už vícekrát zpletl p?i p?ihlašování do Moneybookers, ale ten e-mail s informaci o neúsp?šném pokusu o p?ihlášení mi zaslali poprvé.
messal píše:
jinak bacha ne vždy tenhle email m?že bejt od MB, takže tam neklikej na odkazy a radsi si napis web MB rucne.
Ano ne vždy takové e-maily jsou skute?n? od Moneybookers. Ten e-mail který mi zaslali v?era ale vypadá, že od Moneybookers skute?n? je. Nic podez?elého co by nasv?d?ovalo, že se jedná o n?jaký podvod jsem tam nenašel.

ppp píše:
Tohle urcite mozne je, na druhou stranu ty, jako majitel uctu, bys nemel s odblokovanim mit problem. Tezko rict, jak to resi, ale predpokladal bych, ze ti poslou nejake jednorazove "odblokovavaci" heslo na email, nebo budou chtit nejak jinak overit, ze jsi to ty. Jinak neuspesne pokusy se urcite loguji, takze pro ne nebude problem dohledat, kdo te tak nema rad a budou to resit s nim (ban IP, ban uctu (kdyz bude dotycny hloupy)).
I já si myslím, že by to m?li v takových p?ípadech umožnít n?jak odblokovat. Jediný problém který bych s tím asi m?l by bylo to jak se s nimi ohledn? toho odblokování ú?tu dohodnout. Neznám angli?tinu a v ?eštin? nekomunikují.
ppp píše:
Hesla by sis menit mel nehlede na tento incident. Je ale fakt, ze vetsina lidina to kasle kvuli tomu, ze je to opruz. Ostatne...kdyby se vsichni chovali tak, jak maji, meli by hackeri zbytecne tezkou praci, ze. :D
Ano chápu, že je dobré alespo? ob?as hesla m?nit a to alespo? tam kde se jedná o n?co d?ležitého. Kdyby se n?jaký hacker dostal nap?. zde ve fóru k mým údaj?m a n?co mi tam pom?nil nebo mi zrušil registraci tak by mi to až tak hodn? nevadilo. Kdyby ale se n?kdo dostal do administrace mého ú?tu u Moneybookers a vybral mi tam pemíze nebo zrušil ú?et tak by mi to dost vadilo a byl bych z toho hodn? naštvaný.

PříspěvekNapsal: 03.12.07 16:44  Předmět příspěvku: Re: MoneyBookers
Vrchní Moderátor

Hodnocení: 3|0|0
vlazy píše:
I já si myslím, že by to m?li v takových p?ípadech umožnít n?jak odblokovat. Jediný problém který bych s tím asi m?l by bylo to jak se s nimi ohledn? toho odblokování ú?tu dohodnout. Neznám angli?tinu a v ?eštin? nekomunikují.

Tyhle veci se daji zpravidla provest automaticky. Je ovsem pravdou, ze MB jsou (pravem) trosku paranoidni a ze by mohli chtit nejakou kopii dokladu ci tak neco.

vlazy píše:
Kdyby se n?jaký hacker dostal nap?. zde ve fóru k mým údaj?m a n?co mi tam pom?nil nebo mi zrušil registraci tak by mi to až tak hodn? nevadilo. Kdyby ale se n?kdo dostal do administrace mého ú?tu u Moneybookers a vybral mi tam pemíze nebo zrušil ú?et tak by mi to dost vadilo a byl bych z toho hodn? naštvaný.

Ono je to vsechno se vsim...hodne lidi ma stejna hesla tady i na MB a nebo treba tady a na postu...staci zjistit jedno a mas vsechno...a jak se ti nekdo dostane do mailu, je panem situace...muze napriklad heslo v MB zmenit, protoze jsi to "ty". :D

PříspěvekNapsal: 03.12.07 20:17  Předmět příspěvku: Re: MoneyBookers

Hodnocení: 49|0|0
tenhle mejl mi také sem tam p?ijde, když se seknu, ale to hlavní tam není, IP adresa ???

PříspěvekNapsal: 15.12.07 20:37  Předmět příspěvku: Re: MoneyBookers

Hodnocení: 4|0|0
musim pochvalit support, na poziadanie mi odstranili nepotrebne/neplatne(nie prepadnute)karty

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 407 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina