CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 21.11.08 11:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 3 [ Příspěvků: 66 ] Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 24.02.08 16:05    Předmět příspěvku: Miamigoservices

Hodnocení: 0
Všichni Amigos získávají 10% Referral Bonus.

Referral Bonus aplikován na všechny MiAmigo služby a produkty, včetně ‘Amigo Circle’ UBIs zakoupené Vaším týmem (osobně přizvaní Amigos) a z plateb členských příspěvků. Je jedno jaké je Vaše členství, vždy si vyděláte 10% Referral Bonus, i když jste Gratis Amigo!

Zvláště pro Gratis Amigos the Referral Bonus je ‘zkratka’ k bohatšímu životu. Přiveďte stovky nových Amigos a posléze Gratis Amigo si vydělá dostatečný Referral Bonuses, umožňující upgrade na Bronze Amigo nebo dokonce Silver, Gold nebo Platinum z vydělaných provizí.

Referral Bonus je vyplacen po přijaté platbě.

MiAmigo nabízí svým členům vzrušující, vysoce výnosný a jedinečný PayPlan. Tento PayPlan byl vytvořený s úmyslem že by všichni Amigos, včetně Gratis Amigos, měli být schopni vydělat si značný (extra) příjem z podporování MiAmigo Services.

No ale, to bych psala do nekonecna.. postatné je, že přihlásit se lze zdarma na
http://www.miamigoservices.com/woldinghamuk
a mometálně beží až do 28 unora promoakce bronze členství zdarma (normálně je bronze za 15 dolarů ročně). Navíc, kdo si aktivuje amigomail (je s členstvím zadarmo) a pošle zprávu na help dostane UBIs zdarma (podle členství 5-15 UBIs).

Tudíž, umíte-li trochu anglicky, omrkněte výše uvedenou stránku a zařiďte se jak uznáte za vhodné.
Prezentace v češtině je zde: http://www.esnips.com/web/woldinghamuk-freeware
W.

P.S. na ty UBIs zadarmo, potřebujete mail, když tak mi se pak nechte soukr. zprávu.

Naposledy upravil woldinghamuk dne 25.03.08 23:16, celkově upraveno 4

PříspěvekNapsal: 24.02.08 16:10    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - Affiliate Program

Free UBI jen do 28. února!!!!!
Automatický upgrade z free na bronze také jen do 28. února!!!!
http://aceinvestor.eu/easycash

PříspěvekNapsal: 24.02.08 16:16    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - Affiliate Program

aceinvestor píše:
Free UBI jen do 28. února!!!!!
Automatický upgrade z free na bronze také jen do 28. února!!!!
http://aceinvestor.eu/easycash

diky za upozorneni .. nevsimla jsem si te podstatne chybky!

PříspěvekNapsal: 24.02.08 16:41    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - Affiliate Program

Hlavně se to rozjíždí a brzy bude potřeba nmajít manažery v ČR i na Slovensku. Jen bych upozornil, že manažerem se nikdy nestane ten kdo se regne bez sponzora!

PříspěvekNapsal: 25.02.08 20:16    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

Zdá se, že nikdo nemá zájem a já mám přitom vyděláno už 17.75 Eur...

PříspěvekNapsal: 25.02.08 21:04    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

Za těch pár hodin to nikdo ani nenašel. Svých 100 máš a to zatím stačí.

PříspěvekNapsal: 25.02.08 21:07    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora
Moderátor

Hodnocení: 1
Zajímavé. Stránka nejede :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.02.08 21:10    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

už jede :-) .. pro jistotu jsme to zkontrolovala .. jinak se maká na českém překladu

PříspěvekNapsal: 25.02.08 21:12    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora
Moderátor

Už jo, ale absolutně to nedhápu :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.02.08 21:27    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

No v podstate jde o to, že pod jedním deštníkem nabízí miamigo různé e-služby... někdo využije vše a někdo jen část..důležité je, že upsat se jde zadara a mělo by to vydělávat tím jak to bude provázané v matrici.

Nabízí e-mail (to už ldi mají ale tady jde o to, že v něm budou vložené automaticky rekĺamy na bázi google atd., což je už i teď v jiných mailech)

pak je investiční příležitost - big smile se to jmenuje, hodlají pak firmu prodat a zisk rozdělit akcionářům, kteří si pořídí tzv. UBIs (něco jako dlužní úpis)

pak je seznamka, aukce, wxire (messengerový systém, který nepropustí spam je encrypted :-) - to jsem měla možnost zkusit na pul roku a byl to mazec - ale to je na předplacené bázi spíš pro firmy)

dál si vzpomínám na blog zdarma, e-wallet (už je uznaná paypalem) a předplacenou VISA kartu - ale to mají jen ti co si platí silver a vyšší členství.. v prezentaci je toho víc a česky: http://www.esnips.com/web/woldinghamuk-freeware

ufff snad stačí - takto písemně mi to trvá věky..

PříspěvekNapsal: 25.02.08 21:36    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora
Moderátor

Stránky mě připadají moooooc těžké, vůbec se tam neorientuju. JE to snad jenom beta nebo já nevím. Nevidím nikde žádný služby o kterých jsi povídala. Mail možná jo, ale stejně mi tam nejde vejít, že prý nejsem v databázi. :shock:
Přijde mi to celý jak pro právníky a podobným lidem :x :x :x

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.02.08 21:39    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

přehled služeb je pod miamigoservices v menu vlevo a mail je přístupný až po registraci ale pokud neumíš pořádně anglicky tak ti na nic nebude.. nebo ten výčet jako takový na úvodní stránce..

me orientace problém nedělá / speakuju aj jako čj :-)

PříspěvekNapsal: 25.02.08 21:42    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

Hodnocení: 8
T.I.P píše:

Nápodobně mi dělá problém se orientovat :(

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.02.08 21:49    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

Frajerlada píše:
T.I.P píše:

Nápodobně mi dělá problém se orientovat :(

jak říkám, všechny momentálně spuštěné služby jsou přístupné až po registraci ..

PříspěvekNapsal: 25.02.08 21:52    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora
Moderátor

ANO! Registrovaný jsem a žádná funce mi není zpřístupněna :!: :roll:

//E1: Nalevo jsou sice services, ale jenom výpis, já bych s tím chtěl něco dělat. Vydělávat

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.02.08 21:58    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

no a došlo vám něco takového? (jméno je smyšlené) - musí se to potvrdit a pak by měl být přístup - ale mě to trvalo den než jsem ten mail dostala..

Drahý Josejimenez,

Zaregistroval/zaregistrovala jste se jako AMIGO na webové stránce http://www.miamigoservices.com.
Pokud jste to skuteÄ�nÄ> Vy, kdo se zaregistroval na výše uvedené stránce, potvrÄ�te Vaší emailovou adresu kliknutím na následující

Http://www.miamigoservices.com/join_val ... 3gP13K3f0b

v pÅTípadÄ>, že LINK není funkÄ�ní, zkopírujte tento do ÅTádku SUBJEKTU ve Vašem prohlížeÄ�i a podtvrÄ�te Vaší adresu tímto způsobem.

Jestliže tuto registraci jste neprovedli Vy sami osobnÄ>, prosím, kontaktujte náš SUPPORT DESK .
http:www.champsupport.com

Mi Amigo Services..... Správné místo kde se seznámit s mnoha pÅTáteli.... a vydÄ>lat si spoustu peÅ^ez....!

OddanÄ>,
Mi Amigo Services ÄOlenská Podpora.

PříspěvekNapsal: 25.02.08 22:00    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora
Moderátor

Samozřejmě. Aji druhý mail mě přišel

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.02.08 22:05    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

jo? mozna databazi predelavaji.. jake mate clenske jmeno.. napísu adminovi..

PříspěvekNapsal: 25.02.08 22:13    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora
Moderátor

:P Napsáno

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.02.08 22:26    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

dík

PříspěvekNapsal: 25.02.08 22:59    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

tak už jsme to vyřešili :-) super

PříspěvekNapsal: 25.02.08 23:53    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

T.I.P píše:
ANO! Registrovaný jsem a žádná funce mi není zpřístupněna :!: :roll:

//E1: Nalevo jsou sice services, ale jenom výpis, já bych s tím chtěl něco dělat. Vydělávat

Nic neni hned a tohle je o neco složitější než klikání na banery ale jen zpočátku. Mrkni do mailu v účtu.

PříspěvekNapsal: 26.02.08 19:53    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

Takže, kdo se regnul včera tj. TIP93 a Ju1ce ... ikdyž máte teď členství gratis, nic se neděje protože v březnu Vám ho automaticky změní na bronze. A T.I.P.e .. pokud jsi poslal ten mail z amigomailu (žádost o free UBIs) - taky v březnu by to mělo naskočit na účtu.

Ju1ce: napiš mi soukr. zprávu, pošlu ti adresu, kam si napsat o UBIs zdarma.

PříspěvekNapsal: 26.02.08 19:58    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora
Moderátor

Já nevím, asi s tím praštím, protože mi to celé přijde nějaké divné. Mail mi pořád nefunguje :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.02.08 20:09    Předmět příspěvku: Re: Miamigoservices - bronzove clenstvi zdarma do 28 unora

mě funguje.. ale zkus se logovat z : http://www.miamigomail.com

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 66 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]