CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 22.11.08 02:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 3 z 7 [ Příspěvků: 161 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 15.01.08 19:32    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Hodnocení: -2
Tak dnes som zmenil na mBank názor o 180° :wink:

Nieje to fakt nič zlé, ta mLinka je v celku v pohode ale ak človek nemá pevnú linku tak je to trochu problém. Ja som to vyriešil tak že som si stiahol AzetPhovn a zavolal odtial :lol: (je to niečo ako skype)

Verifikoval som si PayPal a ako som v PP klikol na verifikovať hned sa mi to v mBanke zobrazilo a teda celá verifikácia (čo niekedy trvá 2 a viac týždňov) bola dokončená asi za 2 minuty :wink:

Tento účet budem používať iba na prevody PP-BU a jej 3 výbery v mesiaci. Stále zostávam verný slsp :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.03.08 14:29    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Hodnocení: 0
Nejlepší je mít oba účty eMax a mKonto mají nejrychlejší převod mezi sebou (ihned), tzn. peníze nechat na eMax a když chcete platit převést si je na mKonto, s úrokem 3,5% eMax vede, tak není co řešit

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.03.08 23:22    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Hodnocení: 3
me se mbank libi a asi do toho i pujdu, protoze neplatit za transakce, to u me par desitek korun mesicne hodi, vedeni uctu zadarmo, to take usetrim, vyber z jakehokoli bankomatu zdarma-nejen ze usetrim, ale predevsim nemusim kvuli treba 2 stovkam hledat kde je muj bankomat, abych neplatil 50 za vyber, ale vyberu z bankomatu, ktery je nejblize, navic jeste slusny urok, kazda banka nabizi neco, nekdo ma 3%, nekdo ma zase neco jineho, tady se mi libi ze je to tak nejak vsechno v jednom :) a kartu mam predevsim na placeni v obchode, cili pro me plne dostacujici, nepotrebuji zadne lepsi karty...ale verim ze nekdo je potrebovat muze

ono vse je uspora par korun, ale kdyz vemu na cem vsem usetrim, vedeni, poplatky... a jeste uroky, tak to mesicne a predevsim rocne hodi slusnou castku, za kterou radeji neco koupim, nez abych ji daval bankam

PříspěvekNapsal: 02.04.08 22:58    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

takze aj ja som si zriadil konto, moje skusenosti su take ze:
na fore som videl ze maju ludia kopec problemov, no nedalo mi to,vyhody sa zdali lakave a myslel som ze ked zajdem osobne do mkiosku tak to bude vpoho, ucet sa zriadil hned ale na kartu uz cakam vyse 6 tyzdnov, na reklamacii mi povedali ze to preveria no akosi stale nic

a ked som si vsimol ich logo tak mi to nedalo, otvoril som skicar a tu je vysledok
Obrázek Obrázek

PříspěvekNapsal: 02.04.08 23:18    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Hodnocení: 1
Ja na zalozeni uctu (zakladal jsem si ho hned, jak to spustili) cekal dost dlouho. Ted jsem doporucil ucet tatovi a prijel za nim kuryr, hned pristi tyden...pohoda.
Koukal jsem ted (bohuzel) na mHypoteku a to je taky dost bomba. Maji bilancni ucet, kam odkladate nepotrebne penize. Urok z hypoteky pak platite jen z rozdilu mezi zustatkem dluhu a zustatkem na bilancnim uctu. Nemaji sankce za predcasne splaceni atd... Proste super.

PříspěvekNapsal: 04.04.08 12:52    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Ta mHypoteka je velmi zajimavá. Myslim, že byl nejvyšší čas, aby se takové banky začaly objevovat na českém trhu a zahýbaly s konkurenčním tlakem. Já mám Komerčku a vážně přemýšlím, že přejdu k mBank. Poplatky, které ročně ušetřím se vyšplhají k tisícům.. takže to bude rozhodně zajímavé.

PříspěvekNapsal: 05.04.08 13:04    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

ja mam u KB taky, ale poplatky jsou fakt na blití, zatím vyuzivam sporici ucet od mbank a som spokojen

PříspěvekNapsal: 05.04.08 13:25    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Hodnocení: 45
já tam mám taky účet ale je mi jen 13 tak to mám psaný na rodiče účet emax s kreditkou visa jěště jsem si ji neaktivoval pro internetový platby abych ověřil pp ale v obchodě není problém stačí jenom přes net karta aktivovat a není co řešit

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.04.08 11:23    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

mBanka je dobra banka (muj nazor) pro vetsinu z nas bohate postacuje. Je nevhodna pro ty, co chteji provadet zahranicni operace, obchodovat s cen pap. atd. Ale beznemu cloveku pro provedeni nekolika malo plateb postaci ... az pridaji v lete inkaso, nevidim duvod proc platit v jine bance za vedeni uctu a za bankovni polozky.

Uspora je tu zrejma i kdyz ne velka ale mnoho lidi pritahne.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.04.08 19:33    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

je vidiet v Cesku je mBank na uplne inej urovni, staci sa pozriet na forum, u nas je kazda druha tema o tom ze im nedorucili kartu, alebo iny problem...

PříspěvekNapsal: 08.04.08 16:49    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

uz o nich dva mesice premyslim a asi se jim brzo upisu a zrusim sporku :) Ono ten sporici ucet by mi (pokud sem blbe nepocital.))) par stovek mesicne asi udelal a kde to clovek jen tak dostane, ze?:)

//jinak este takovej dotaz, mezi uctem a emaxem se da prevadet neomezene, normalne? A bez poplatku, ze? :)

PříspěvekNapsal: 08.04.08 18:10    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Ano, presne. Je to vzdy neomezene a bez poplatku, sem a tam, jak casto a kolik potrebujes. Doporucuji si udelat vic eMaxu (jeden budes pouzivat na online platby s tou kartou na netu a vzdy si tam prevedes jen kolik na zaplaceni potrebujes a na druhem budes stabilne sporit), alespon 2. Se mrkni na jejich forum, tam je vse popsano.
Ja jsem s mBank velmi spokojen.

PříspěvekNapsal: 08.04.08 18:12    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Prevod mezi eMaxem a mKontem je zdarma a probiha okamzite.

PříspěvekNapsal: 08.04.08 19:25    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

no ja bych to mel spis ciste na sporeni :) po zkusenostech s postou a dalsima sluzbama jim podobnejm budu radsi nakupovat uz jen na dobirku protoze pak se clovek niceho nedovola... No... Musim rict ze sem nalomenej tezce :) Asi pristi tejden menim banku :))

PříspěvekNapsal: 08.04.08 21:04    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Menit nemusis...kdyz je zdarma, nic te nestoji a muzes ji proste jen mit. Kdyz casem dojdes k tomu, ze je lepsi, tak proste prejdes. 8) Me uz zbyva posledni krok a muzu ucet v GE zrusit uplne...jeste ale cca 2-3 mesice pockam...

PříspěvekNapsal: 15.04.08 18:18    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Hodnocení: 43
nevíte někdo do kolika hodin musím zadat příkaz v mBank, aby byl realizován ještě ten den, (jedná se o platbu do jiné banky)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.04.08 18:50    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Citace:
Jak rychlý je převod do/z jiné banky?

Převody jsou vždy v 7 hodin ráno odeslány do clearingového systému ČNB (do té doby je vidíte v plánovaných platbách a můžete je zrušit). Doba připsání na účet v jiné bance záleží na tom, kdy daná banka přijímá platby z ČNB a jak rychle je připisuje na účty klientů. mBank přijímá platby z clearingového systému cca v 16 hodin a připisuje je ihned po obdržení svým klientům. Speciálně zpoplatněné expresní platby mBank nenabízí. Clearingový systém ČNB pracuje pouze ve všední dny!

PříspěvekNapsal: 19.05.08 15:47    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Tak mám účet a i kreditku mbank spokojenost jak si tam pošlu prachy jd uvyzkouset

PříspěvekNapsal: 22.05.08 17:16    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

jinak jekej je prevod na ten emax spořící?A je to vyhodnejsi nechat to na emaxu a nechat aspon uroky na to nebo jak?Dik

PříspěvekNapsal: 23.05.08 22:00    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

tak mbank me tedka prijemne prekvapila v 21:20 sem posílal otázku a v 21:40 sem mel odpoved v patek vecer fakt síla :)

PříspěvekNapsal: 23.05.08 23:22    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Hodnocení: 8
no ja zadal o uver,
- v utery dodany materialy
- v patek telefona, ze sem zapomnel jeden papir, no samo doma v sufleti :roll: , ale ze scan staci.
- v nedeli posilam scan na email mBank poradce
- pondeli telefonat = hypo schvaleny

- streda... podpisu je treba :mrgreen:

- patek komerce rict zdarek :evil:

PříspěvekNapsal: 24.05.08 07:59    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

ještě malinká chyba na kráse,nemuze se paltit do zajraničí :( ale to prej koncem roku a taky zadarmo takže top bude super tadle banka snad

PříspěvekNapsal: 24.05.08 09:04    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

A jak casto platis do zahranici? Osobne povazuju placeni do zahranici pres banku za demenci. :?

PříspěvekNapsal: 24.05.08 10:44    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Hodnocení: 8
ppp píše:
A jak casto platis do zahranici? Osobne povazuju placeni do zahranici pres banku za demenci. :?

jj vidim to uplne stejne 8) :roll:

Spis mi vadi to, ze zatim nemaj SIPO, ale prej od cervence :idea:

PříspěvekNapsal: 24.05.08 10:58    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Hodnocení: 45
ppp píše:

já do zahraničí platil na ebay přes kreditku a paypal a propočítá ti to normálně kurz na dolary s veme si to z účtu a bez poplatku

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 161 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]