CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 00:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 7 [ Příspěvků: 163 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 23.12.07 22:08    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Hodnocení: 0
ppp píše:

Jo a uz je tu prvni vec, se kterou jsem nespokojen. Cislo uctu ma predcisli, :roll: takze celkem ma 16 cislic, plus kod banky. :roll: To bude asi muj prvni ucet, jehoz cislo si nezapamtuju. :lol:

na foru sem četl od podpory, že není nutné předčíslí používat

PříspěvekNapsal: 29.12.07 20:48    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Jo, tahle banka je v CR asi nejlepsi. Je v Nemecku a ostatnich zemich. Urcite vi po te dobe, co se ma, takze bych se nebal nejakeho maleho zabezpeceni.

Konecne banka z venku, kde se jedna s lidmi, jak se ma. To ty nase banky, ktere nevi, kde jeste cloveka oskubat o penize, by se meli chytit za nos a prizpusobit se.

Ja osobne jestte pockam a uvidim, jak se zabehne. Ale do budoucna tam vidim perspektivu :)

PříspěvekNapsal: 03.01.08 22:15    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Hodnocení: 1
Dneska prisla karta, tak jsem ji aktivoval. :)

PříspěvekNapsal: 03.01.08 23:23    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Hodnocení: 8
taxme o tom dnes v praci taky tlachali :mrgreen:
co me desi je:
- ostatní služby, v sazebníku konkrétně neuvedené 300 Kč
- realizace exekučního příkazu na účtu klienta, poplatek za jednu operaci 200 Kč - to je co? ze zadam na ibankovnictvi prikaz k prevodu?
- výběr z bankomatu v ČR - mKONTO 4. a každý další výběr - 19 Kč - no snad se s 3ma vyberama za mesic vystacime :|
- výpis z účtu v papírové formě, zasílaný na korespondenční adresu klienta měsíčně 25 Kč / měsíc - nenasel sem esli se to da zrusit ci ne :shock: :?
- výpis z účtu v papírové formě, zasílaný na korespondenční adresu klienta 1x ročně (na konci roku) 25 Kč / výpis - nenasel sem esli se to da zrusit ci ne :shock: :?

Vy co uz to mate, bych se rad zeptal:
- mame cca 10 trvalych prikazu k uhrade + SIPO
- platime kartou v 99% pripadu v obchode
- vybirame hotovost z bankomatu asi 2x za mesic
tzn. cely zadara :?: :idea:

Nebo to je zadara + 12x 25,- + 25,- :?: 8)

PříspěvekNapsal: 04.01.08 19:19    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Hodnocení: 3
dnes mi volal kurier. zajtra pride. tak uvidime na kolko anonymny bude moj ucet ak nejaky dostanem :shock:
uz som prichystany 8)

PříspěvekNapsal: 05.01.08 19:00    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

tak super, vsetko OK. Vcera mi volal kurier, ze sa stavi dnes alebo zajtra a zavola mi este predtym, a dnes mi nevolal uz nikto. Som velmi spokojnym klientom mbank a prajem tejto banke vela uspechov

PříspěvekNapsal: 05.01.08 19:06    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

toz dokaze mi nekdo z jiz uzivatelu mBank odpovede na me otazky???

Kód:
co me desi je:
- realizace exekučního příkazu na účtu klienta, poplatek za jednu operaci 200 Kč - to je co? ze zadam na ibankovnictvi prikaz k prevodu?
- výběr z bankomatu v ČR - mKONTO 4. a každý další výběr - 19 Kč - no snad se s 3ma vyberama za mesic vystacime :|
- výpis z účtu v papírové formě, zasílaný na korespondenční adresu klienta měsíčně 25 Kč / měsíc - nenasel sem esli se to da zrusit ci ne :shock: :?
- výpis z účtu v papírové formě, zasílaný na korespondenční adresu klienta 1x ročně (na konci roku) 25 Kč / výpis - nenasel sem esli se to da zrusit ci ne :shock: :?

Nebo to je zadara + 12x 25,- + 25,-

PříspěvekNapsal: 05.01.08 22:19    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

djha53k zeby mBank forum?

PříspěvekNapsal: 05.01.08 22:36    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Pufo píše:
djha53k zeby mBank forum?

tam sem byl a nepomohlo :?

PříspěvekNapsal: 07.01.08 21:57    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

tak "kurier" dosiel dnes. Povodne som cital ze zasielaju cez DPD, ale pravdepodobne s mBanke nedari. Prisla stara skodovka s napisom nieco vo forme "predaj kachliciek a dlazdic" a z nej vysiel cca 20 rocny mladik so zapecatenou "obalkou" s ktorej vytiahol papiere a VSETKO poctivo kontroloval. Nedovolil mi nic podpisat. Kedze som mal neplatne len 2 udaje, co by mi bolo na ho*no platne, tak som sa ani nepokusal podplacat. Ale myslim ze by to slo :) Nakolko jemu to moze byt fakt ukradnute :wink: Kazdopadne som to len skusal, nepotrebujem anonymny ucet a kto je zlodej a potrebuje ho, ma vela dalsich moznosti(vsak politici :lol: :lol: )
inak je to mazec- nedal by som tam ani korunu do takejto "banky", mi to pripada ako moneybookers s platobnou kartou navyse a nie banka

PříspěvekNapsal: 12.01.08 22:57    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

A ktera je ta tvoje vyvolena? :) Srovname to s eBankou?

djha53k píše:

Nestandardní služby (šetření plateb, vyhledávání dokladů ) a ostatní služby v Ceníku výslovně neuvedené = 200 + skutečné výdaje

djha53k píše:

Kdyz ani nevis co to je, tak co se na to ptas? Ty nevis, co je exekuce? Opravdu te zajima, jake se plati poplatky v pripade, ze soud na tebe vyda exekucni prikaz? :roll:
djha53k píše:

Výběry platební kartou z bankomatů ostatních bank = 9,90 (tj. jeste pro 5 vyberu mesicne se rentuje mBank) Neni pak jednodussi kartou platit? :roll:
djha53k píše:

Defaultne chodi vypis emailem...o zasilani papiroveho musis pozadat.
djha53k píše:

Domnivam se, ze nikoli...nejsem si uplne jist, ale mam za to, ze zakon prikazuje, aby ti banka minimalne jednou za rok vypis v papirove forme poslala...je to pro tvou ochranu. Jednou rocne ti poslou vsechny operace, je to posledni okamzik na reklmaci. Pokud se neozves, berou to jako OK a cely rok uzavrou. Mozna se to ale da obejit pres nejaky digitalni podpis, jako ze kdyz digitalne podepises, zes to cetl, tak to papirove poslat nemusi.
djha53k píše:

Nebo to je zadara + 12x 25,- + 25,- :?: 8)

Me to vychazi na 10x0 + 0 + 2x0 = 0Kc. :P

BTW. Dneska jsem poprve vybiral mBank kartou z uctu. Pohoda, chtel jsem 6000, dostal jsem 6000, takze to neni scam. :) Taky jsem si na ucet poslal penize a poslal je i zpatky. Taky jsem prevadel mezi mKontem a eMaxem...vsechno funguje. :wink:

PříspěvekNapsal: 12.01.08 23:14    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

ppp píše:
A ktera je ta tvoje vyvolena? :) Srovname to s eBankou?

djha53k píše:

Výběry platební kartou z bankomatů ostatních bank = 9,90 (tj. jeste pro 5 vyberu mesicne se rentuje mBank) Neni pak jednodussi kartou platit? :roll:

no sak v 99% obchodu platim kartou, ale jsou jeste furt vyjimky, kde kartu neberou, napr. CzechComputer.
Coz tedy znamena, ze vyber je 9,9 bo sem jeste nikde po ceste bankomat mBank nevidel 8)

No ale furt 3 vybery za mesic je cca 30kc, dyz to srovnam se 119,- ktery u GE Money Bank platime ted, je furt dost rozdil :idea:

Zacinam nad tim dost silne uvazovat.

Jeste dyby to slo navazat na refinancovani hypo, ktery nas ceka v cervnu :idea: to by byla uplne bomba :shock: :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 13.01.08 13:27    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Tak já už jsem si jí taky pořídil uvidíme jak to bude chodit. Nevypadá to zle čekám až mi aktuvují číslo učtu, aktivaci balíčku jsem provedl. Škoda, že nemají něco pro firmy, pro malé jen živnostníky.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 13.01.08 13:39    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

djha53k píše:
no sak v 99% obchodu platim kartou, ale jsou jeste furt vyjimky, kde kartu neberou, napr. CzechComputer.
Coz tedy znamena, ze vyber je 9,9 bo sem jeste nikde po ceste bankomat mBank nevidel 8)

No ale furt 3 vybery za mesic je cca 30kc, dyz to srovnam se 119,- ktery u GE Money Bank platime ted, je furt dost rozdil :idea:

Porad tomu nerozumis...ja mluvil o eBance (tech 9,90Kc). V mBance mas 3 vybery mesicne zdarma ve VSECH bankomatech...oni svoje nejspis ani nemaji. Uz to chaps? :)
A v CechComputeru se snad plati prevodem, ne? :)

PříspěvekNapsal: 13.01.08 16:34    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

ppp píše:
Porad tomu nerozumis...ja mluvil o eBance (tech 9,90Kc). V mBance mas 3 vybery mesicne zdarma ve VSECH bankomatech...oni svoje nejspis ani nemaji. Uz to chaps? :)
A v CechComputeru se snad plati prevodem, ne? :)

aha, jo dik za upresneni

no v CC na Hajich jen prasulema :idea:

PříspěvekNapsal: 13.01.08 23:40    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Proto ti rikam, ze vsechno za 0. ;-) Vedeni, 2 vybery, deset plateb...to vsechno je za nula. Neboj, taky mam GE. Ne Genius, ale bezny ucet. Mam vedeni zdarma, ale za 30 je karta, za 39 je iban...k tomu nejaky prichozi polozky... :roll: Proste s nima koncim. Kartu mam u Citibanky (zdarma), sporici ING (zdarma) a ted beznej u mBank (zdarma)...s druhou kartou. :D
Tak si to v CC zaplat predem na netu a pak si to jen vyzvedni. To nejde?

PříspěvekNapsal: 14.01.08 11:53    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Pufo píše:
inak je to mazec- nedal by som tam ani korunu do takejto "banky", mi to pripada ako moneybookers s platobnou kartou navyse a nie banka

preco sa Ti to nepaci? ved kde mas urok 3,4% bez viazanosti? konecne mam kde dat peniaze a nebudu mi hnit na smiesnom 0.0x uroku a nemusim sa stresovat dokedy davat viazanost ked ich budem podrebovat ich pouzijem, navyse karta zdarma, takze tam rovno mozem vsetko presuvat z terazjsieho uctu a platit kartou zo zasob

PříspěvekNapsal: 14.01.08 15:41    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

0.0x uroku? To mas prosimta kde?

PříspěvekNapsal: 14.01.08 15:58    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Pufo píše:
0.0x uroku? To mas prosimta kde?

Dnes je na beznem ucte obvykly urok kolem desetiny procenta.
Jinak to s tim MoneyBookers s kartou jsem nejak nepochopil. Co mas proti MoneyBookers? A co mas proti mBank? Co ma jina banka proti mBank? Nebo jinak...co by mBank musela mit, aby pro tebe nebyla MoneyBookers s kartou?

PříspěvekNapsal: 14.01.08 16:26    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

No, úrok pod 0.1% neni nic zvláštního. Já ho mam tak nějak jak u ČSOB tak u RB.

V každym případě postup mBank neni moc standartní a řekl bych že možná i ne moc profesionální (už jen kurýrní služba - operátorka mi řekla, že až dorazí kurýr, tak že mě prozvoní aby neplýtval kredit :lol: )

Ale jinak řekl bych slušná nízkonákladová banka. Trošku jako diskont - levný, ale sem tam má nedokonalost :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 14.01.08 19:02    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

ppp píše:
Co mas proti MoneyBookers? A co mas proti mBank? Co ma jina banka proti mBank? Nebo jinak...co by mBank musela mit, aby pro tebe nebyla MoneyBookers s kartou?

Proti MB nemam vobec nic. Je to moja oblubena internetova penazenky. mBank by musela mat v prvom pripade neanonymne zriadovanie uctu dokladne overene na pobocke podpisanim zmluvy medzi 2 pracovnikmi a zriadovatelom uctu. Okrem toho vyber sluzieb ako normalne platobne karty a nie ich lacine nehybridne a dokonca s magnetickym pruzkom VISY, to fakt je len pre zlodejov vhodne ktory si sem semtam daju preposlat ukradnute peniaze a vyberu ich z bankomatu.
Uroky ma nezaujimaju, to je skor pre blbcov. Financne gramotni ludia si dokazu peniaze zurocit sami a banka je len zlodejom ich penazi. Kto je odkazany na uroky banky je u mna chudak :wink: Mne osobne je jedno ci mam 0.00 alebo 0.2 aj keby som mal na ucte 50 milionov ktore by taktiez len neschopny chudak s 50M mal na ucte :wink: Peniaze su hlavne prostriedkom ktory ma pre mna pracovat a nie lezat zavrety niekde v banke, a pracovat pre inych. Moje peniaze nech pracuju pre mna 8)

PříspěvekNapsal: 14.01.08 23:27    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Uz jsi nekdy zakladal ucet v bance? Muzu te ujistit, ze se to v nicem nelisi od podpisu u kuryra mBank. Jediny rozdil je v tom, ze ma vsechno predem pripraveny. V bance jsem tvrdnul asi hodinu, baba tiskla dalsi a dalsi stohy papiru, ktere jsem vsechny podepsal a ktere jsem stejne nemel sanci vsechny precist. To vse s jednou babou za pultikem, kontrolovala moji obcanku, to je vse. Ostatne, tohle je ABSOLUTNE irelevantni parametr. To, ze si overi me, je jen pro me, je to muj ucet a to je vse. Je mi uplne jedno, jestli si tebe nebo kohokoliv jineho neoveri, muj ucet, nebo jeho funkcionalitu to nijak nemeni. :roll:
Karta s magnetickym prouzkem...to je snad bez komentare...ja mam embosovanou kartu a dve neembosovany a jsou pro me naprosto rovnocenne. Je mi milejsi (jak rikas) "hybridni" karta zadarmo, nez supergigaultrakarta, na ktery stejne nakonec pouziju jen ten magnetickej prouzek. :P
Urok na ucte je opravdu nedulezity, to s tebou souhlasim. Je mi jedno, ze v GE mam 0,1 a tady je 0,3. Stejne jako je mi jedno, ze v ING bylo 2,5% a tady 3%...kvuli tomu banku menit nebudu. 100Kc na poplatcich uz ale duvod je...musel bych mit na ucte v GE 1,2 milionu, abych vydelal 100 korun na urocich...to je opravdu lepsi si svoje penize presunout do banky, kde poplatky nejsou a vydelat tu stovku timto zpusobem...neni to moc, ale procti si forum, co tu jsou lide ochotni pro $5 udelat.
Tvuj pristup k penezum svedci spis o tom, ze zadne nemas. Pokud bys skutecne mel napriklad 100 tisic, neverim, ze bys je vsechny ulozil do fondu, nebo za ne nakoupil akcie. Nehlede na to, ze tyhle formy penize vetsinou na dlouhou dobu zamknou. Pro me je likvidita a jistych 3% lakavejsi nabidka, nez na rok uvazat penize do nejisteho fondu s vynosem (mozna) 10%. Ale fajn, pokud skutecne tocis penize, pak je pro tebe jiste vyhodne mit (prazdny) ucet, kde si platis za vedeni a transakce. :lol:
Ale dik za odpoved...hodne lidi ucet v mBance odmita...zrejme je to nejak "in", proto me zajimaji duvody toho odmitani kazdeho jednoho. :wink: Podobne, jako mi nevadi, ze muj mobil pouzival sit Oskara a ne Eurotelu, tak me vubec nezere, ze mam penize na uctu mBanky a ne (dosadtesisemcokolivcosimyslitezejelepsi). :)

PříspěvekNapsal: 15.01.08 16:40    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

ano, ale k magnetickemu pruzku potrebujes aj poistenie a neviem ci to je v cene mbank konta(proti primitivnemu zneuzitiu)
ale zneuzitie kariet je uz ina vec...
vidim, ze mnozstvo ludi je zaslepenych blbostiami o ktorych pises. ALe investovat sa da oveal rozumnejsie, ale to je kazdeho osobna vec.
PS:uhadol si, ziadne nemam. Moj pasivny prijem z mojich "robotnikov"cini aktualne 8.000sk, nemusim ani pohnut prstom. Som nadmieru spokojny a rokmi to rastie. Vyskytuju sa nove a nove prilezitosti.. vidim ze nemas sajnu o com hovorim a ja zial nemam cas ta ucit. SKus nejaky seminar, ale nie taky, ktory robia chudobny, ale ten, ktory robia ludia ktori vedia o com tocia :wink:
sry fakt nemam cas sa rozpisovat. Zakladal som najmenej 14 uctov a mal najmenej 500 problemov ale mas pravdu, clovek co sedi doma na r*ti tomu staci aj mBank. Ako by si s nimi riesil komplite situacie je vec ina. A takychto ludi co to nepotrebuje je najviac, takze ti davam za pravdu. MAS PRAVDU :wink:

PříspěvekNapsal: 15.01.08 16:55    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK
Moderátor

Pri investovani vzdy hrozi, ze o sve penize prijdes...ja (aktivne) vydelavam castky, o ktere nehodlam prijit a proto neinvestuji. Tve argumenty beru, ikdyz s nima nesouhlasim...kazdy mame svoji pravdu. :) Ani me poplatky v jine bance nepolozi, ale rikam si, ze se kazda kacka hodi...a to si myslim, ze plati i pri toceni penez.
Tim, ze premyslis o problemech a komplikovanych situacich jen ukazuje, ze je porad v tobe nejaka averze. ;-) Muzem se bavit treba o tom, jak se resily problemy v Zivnobance, ktera mela v CR asi 3 pobocky...a nebo v eBance, ktera ze zacatku take nemela zadne pobocky. :)

PříspěvekNapsal: 15.01.08 18:02    Předmět příspěvku: Re: mBank CZ i SK

Pufo prosimta taky slovnik si nechaj pre seba, neberem Ti tvoj nazor, ale co je vela to je vela, nazyvas slusnych obcanov ktori chcu mat svoje peniaze v bezpeci a statom chranene vklady blbcami a chudakmi, mas pravdu v tom ze vela ludi nevie alebo nechce inac narabat s peniazmi ako ich drzat na uroku ktory je smiesne maly, je to ich volba a nezasluzia si take urazky, za tu financnu negramotnost moze z casti aj vzdelavanie a osveta ktora je v tomto state absolutne nedostatocna az ziadna a samozrejme pozostatky zvykov z minuleho rezimu ked sa dalo ukladat len do pancuchy.

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 163 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]