CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 00:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 4 z 13 [ Příspěvků: 322 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 13.03.06 23:39    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
Taakze lidi, zkousim po dlouhy dobe vybrat z marketivy zas naky penize, napred na zkousku jen 22$...

pro ty ktery furt neverili :roll: ze marketiva vyplaci penize, tak sem udelal takovej screenovej pribeh:

(!! KLIKNETE NA OBRAZEK PRO ZVETSENI !!)

1. Withdraw - potvrzeni
Obrázek

2. Withdrawal processing
Obrázek

3. Hotovo, ted uz jen cekat az to nekdo z Marketiva teamu zpracuje
Obrázek

4. Kontrolni mail od Marketivy
Obrázek

5. Tak a je to tu (pul hodiny od vyzadani withdrawalu)
Obrázek

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.03.06 19:32    Předmět příspěvku: VYZVA

Hej lidi, prosim vsechny kteri se zajimate o marketivu aby jste napsali email na support@marketiva.com s zadosti jestli by nemohli udelat chat kanal pro nas Cechy.

Zadal sem je o to, ale odpovedeli ze sem zatim teprv prvni kterej o Czech chat channel zadal. Jestli se objevi aspon 5lidi ktery napisou email na marketiva support tak budem mit svuj vlastni chatovaci kanal.

Citace:
We open new channels if there is interest expressed by at least 5 members. So far, you are the only member who asked for the Czech Republic channel :-)

If we get more requests, we will open such a channel. Thank you for your patience.

pls kdo pisnete marketive tak to napiste sem do fora, at mam prehled jestli uz napsalo aspon tech 5 lidi ;)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.03.06 20:47    Předmět příspěvku: Re: VYZVA

Fib píše:
Hej lidi, prosim vsechny kteri se zajimate o marketivu aby jste napsali email na support@marketiva.com s zadosti jestli by nemohli udelat chat kanal pro nas Cechy.

Zadal sem je o to, ale odpovedeli ze sem zatim teprv prvni kterej o Czech chat channel zadal. Jestli se objevi aspon 5lidi ktery napisou email na marketiva support tak budem mit svuj vlastni chatovaci kanal.

Citace:
We open new channels if there is interest expressed by at least 5 members. So far, you are the only member who asked for the Czech Republic channel :-)

If we get more requests, we will open such a channel. Thank you for your patience.

pls kdo pisnete marketive tak to napiste sem do fora, at mam prehled jestli uz napsalo aspon tech 5 lidi ;)

jj pisnu tam urcite hned ted

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.03.06 21:47    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1
Neda sa to nejak obist, aby som mohol forexovat aj ked nemam 18? :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.03.06 23:21    Předmět příspěvku: Re: českej chat

a to jim mám nasat co máš v citaci?? Fibbe ??
a jestly ne tak jestly bys mi mohl napsat text co jim mám poslat.
Dík

PříspěvekNapsal: 23.03.06 23:55    Předmět příspěvku: Re: českej chat

Drake píše:
a to jim mám nasat co máš v citaci?? Fibbe ??
a jestly ne tak jestly bys mi mohl napsat text co jim mám poslat.
Dík

nee - to co mam v citaci je odpoved od jejich support teamu kdyz sem se jich poprvy ptal jestli by nemohli udelat chat channel pro nas cechy :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.03.06 00:01    Předmět příspěvku: re:

Dík chápu, hned jim pošlu zprávičku

PříspěvekNapsal: 24.03.06 21:28    Předmět příspěvku: re:

Snaha se vyplatila a Marketiva si na nás vzpomněla a již máme svou místnost :D :lol:

PříspěvekNapsal: 26.03.06 20:38    Předmět příspěvku: Re: re:

Drake píše:
Snaha se vyplatila a Marketiva si na nás vzpomněla a již máme svou místnost :D :lol:

nice,nice

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.03.06 21:12    Předmět příspěvku: Re:

Jo very nice a za vše můžeme poděkovat tobě Fibe že jsi se o tom zmínil a tudíš to vše způsobil. Takže já ti děkuji a snad se připojí ještě někdo

PříspěvekNapsal: 01.04.06 15:15    Předmět příspěvku:

A ako vas verifikovali?
Staci uploadnut obciansky+tel.ucet a je to 100% hotove? Alebo pride nejaky dopis ako NetIBA ? :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.04.06 16:56    Předmět příspěvku:

av001 píše:
A ako vas verifikovali?
Staci uploadnut obciansky+tel.ucet a je to 100% hotove? Alebo pride nejaky dopis ako NetIBA ? :)

Normalka jen to uplnes a je to :) nic nepride

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.04.06 17:36    Předmět příspěvku:

forex se mi začíná zamlouvat čím dál víc :) mnohem víc než krachující autosurfy :)))

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.04.06 10:08    Předmět příspěvku:

A mozem si tam zmenit aj meno ? :)
Lebo najprv som si myslel, ze je to ako 12DP a tak som dal meno lama :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.04.06 20:25    Předmět příspěvku:

Nazdar. Tento program se mi hodně zamlouvá. Pokud je tu někdo komu taky a chtěl by si třeba vyměňovat poznatky a pod. byl bych rád kdyby mi napsal na email odstranen

ps: z t2ch $5 jsem zatím za týden udělal jen $6, ale mám docela úspěšnost, takže snad budou mé poznatky ku prospěchu :D

// o marketive se celkem mluvi na irc. dokonce se tu nekdo pokousel udelat i vlastni chat primo na marketive, a neni dobry kvuli spamu na forech zverejnovat svuj email, mas ho v profilu a pripadne te muze nekdo kontaktovat pres PM, usetris si tka hromady prace se spamem. :wink:

PříspěvekNapsal: 24.04.06 13:49    Předmět příspěvku:

čaute,je tady někdo,kdo je schopnej vydělat 4% procenta na na forexu denně???..

PříspěvekNapsal: 24.04.06 19:47    Předmět příspěvku:

Možná, když je dobrej trend, někdy to jde, ale to jsou jen vyjimky. Stabilne se da udelat 0.5-1 % z objemu penez, ktery mas.
Jinak ja jsem spis pozicni (nemam tolik casu) :?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.04.06 22:51    Předmět příspěvku:

hanychm píše:
Možná, když je dobrej trend, někdy to jde, ale to jsou jen vyjimky. Stabilne se da udelat 0.5-1 % z objemu penez, ktery mas.

Dovolím si nesouhlasit. pokud používáš pákový efekt (marketiva má 100:1) tak se dá za den klidně i 150% ale na pohodu jde tak 10% když máš průměrnou strategii. Jinak jenom dobrým scalpováním páru dolar libra se dá těch 50 pips (50% nabrat během jednoho dne)

ale je jasné, že pokud nepoužíváš pákový efekt (důvod proč ho nepoužívat netuším) tak jsi rád za 0,5-1% to bezpochyby.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 12:58    Předmět příspěvku:

A jakou použváš strategii,nebo jaký indikátory?aspoň nějak zhruba:)jestli bys mohl,jakože těch 100procent za den mě příde fakt hodně,když jsem četl třeba na finančníkovi,tak je uspěšnost tak 30procent za měsíc..A přece i když používáš pákovej efekt,tak nemůžeš nakoupit za nejvíc co ti záloha dovolí,protože potom ti to hned zavře pozici když si třeba pár pips v mínusu,protože už nemáš margin,což se mi už několikrát stalo :roll:

PříspěvekNapsal: 25.04.06 16:37    Předmět příspěvku:

Llanowar píše:
hanychm píše:

Dovolím si nesouhlasit. pokud používáš pákový efekt (marketiva má 100:1) tak se dá za den klidně i 150% ale na pohodu jde tak 10% když máš průměrnou strategii. Jinak jenom dobrým scalpováním páru dolar libra se dá těch 50 pips (50% nabrat během jednoho dne)

ale je jasné, že pokud nepoužíváš pákový efekt (důvod proč ho nepoužívat netuším) tak jsi rád za 0,5-1% to bezpochyby.

A teď si dovolím nesouhlasit já :) (aby se to tady nezvrhlo v samy nesouhlaseni...)
Ja netvrdim, ze nelze za 1 den vygenerovat 10%(vyjimecne tech 100)
Pises skalpovanim USD/GBP 50% za den. Ovsem 50 % z ceho. Ze vsech penez, co mas na marketive? Tak to jedes solidni vabank, az o to prides, tak budes koukat :shock:
Ovšem při pouzivani solidniho MM (money managmentu) na 1 kontrakt obchodujes max. 15% objemu penez, ktere mas. I tak bys dosahoval zhruba 5% za den, tj. 1300% za rok :shock:
Nevim, ale kdyz za uspesnou strategii se povazuje 40% zhodnoceni za rok, tak jsi financni master nebo kecas :!: (Nebo si jen hrajes s virtual tradingem- mazna ze ti to 1 za tyden vyjde, ale dalsi dny ztracis...)
Jinak se omlovam za mega dlouhy prispevek...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 16:51    Předmět příspěvku:

hanychm píše:
Llanowar píše:
hanychm píše:

A teď si dovolím nesouhlasit já :) (aby se to tady nezvrhlo v samy nesouhlaseni...)
Ja netvrdim, ze nelze za 1 den vygenerovat 10%(vyjimecne tech 100)
Pises skalpovanim USD/GBP 50% za den. Ovsem 50 % z ceho. Ze vsech penez, co mas na marketive? Tak to jedes solidni vabank, az o to prides, tak budes koukat :shock:
Ovšem při pouzivani solidniho MM (money managmentu) na 1 kontrakt obchodujes max. 15% objemu penez, ktere mas. I tak bys dosahoval zhruba 5% za den, tj. 1300% za rok :shock:
Nevim, ale kdyz za uspesnou strategii se povazuje 40% zhodnoceni za rok, tak jsi financni master nebo kecas :!: (Nebo si jen hrajes s virtual tradingem- mazna ze ti to 1 za tyden vyjde, ale dalsi dny ztracis...)
Jinak se omlovam za mega dlouhy prispevek...

nemluvím z celku. počítám z investice. na doraz jede blázen (holubi a vrabci a tak :)) ) při těch pidičástkách co na marketivě mám a při používání vegasových tunelů (1H) nebo při vstupu na pozice při klíčových datech (zrovna dneska změna urokové míry kanadské centrální banky) se nebojím jít klidně s 60% porfolia protože se to vyplatí.

když mi leží peníze ladem tak je logicky nepočítám do zhodnocení investice. ale ano pokud je to myšleno 20% za měsíc z celého portfolia tak to je velmi dobrý výsledek. (takže bych si dovolil tvrdit, že spolu naprosto souhlasíme, akorát já psal o nečem jiném tak došlo k nedorozumění :))) )

Naposledy upravil Llanowar dne 25.04.06 16:56, celkově upraveno 1

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 16:53    Předmět příspěvku:

Jeste jsem chtel dodat: podle tve uspesnosti "skalpovani" mi vyslo, ze vydelavas 13000% penez na marketive, opakuji 13 tisic procent!
To znamena, 130 znasobeni vkladu za rok, potom nechapu, proc nejsou vsichni forex. obchonici uz davno nesnesitelne bohati (urcite jsou lepsi, nez ty, nebo kdokoli na tomto foru, ale jen malo je tak uspesnych :!: )

To Dzarin: navdory tomu, ze nejsem tak genialni, jako Llanowar dovolim si tady uvest sve indikatory a cast strategie:
Indikatory: 3 simple MA (18,9,4)
pravděpodobnost trendu ( stochastic , slow 15, fast 8, oboje MA exponenc.)
momentum (rychlost zmeny ceny)
william´s %R- v procentech vykoupenost/překoup.
Podle stochastic na weekly grafu urcim trend, pak pockam na potvrzeni MA,
nejaka fund. analyza. Kdyz trh protne vsechny MA- silny signal. Urcovani S-L a prodeje uz necham na tobe- je to hlavne otazka psychiky

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 17:00    Předmět příspěvku:

hanychm píše:
Jeste jsem chtel dodat: podle tve uspesnosti "skalpovani" mi vyslo, ze vydelavas 13000% penez na marketive, opakuji 13 tisic procent!
To znamena, 130 znasobeni vkladu za rok, potom nechapu, proc nejsou vsichni forex. obchonici uz davno nesnesitelne bohati (urcite jsou lepsi, nez ty, nebo kdokoli na tomto foru, ale jen malo je tak uspesnych :!: )

To Dzarin: navdory tomu, ze nejsem tak genialni, jako Llanowar dovolim si tady uvest sve indikatory a cast strategie:
Indikatory: 3 simple MA (18,9,4)
pravděpodobnost trendu ( stochastic , slow 15, fast 8, oboje MA exponenc.)
momentum (rychlost zmeny ceny)
william´s %R- v procentech vykoupenost/překoup.
Podle stochastic na weekly grafu urcim trend, pak pockam na potvrzeni MA,
nejaka fund. analyza. Kdyz trh protne vsechny MA- silny signal. Urcovani S-L a prodeje uz necham na tobe- je to hlavne otazka psychiky

já jsem neříkal, že scalpuju. hraju jinak. scalping mi kvůli časové náročnosti nevyhovuje. bych jel když už bych chtěl woodie na 30m grafech kdybych u toho měl furt sedět.

MA jsou dobré. Ještě uveď na jakém grafu jedeš to je dost podstatné.

Než začněš zase plácat nesmysly pročti si předchozí doplňující příspěvek. Vypadá, to že se stále bavíš o nečem úplně jiném než já.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 17:03    Předmět příspěvku:

Nerefreshuju stranky tak casto, takze 1 cast svyho prispevku beru zpet

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 17:07    Předmět příspěvku:

Ta diskuze ma pro me moc velkou rychlost, vis jak, nestiham...
Jedu na denim grafu, trendy hledam na weekly, obcas 4-hourly grafy pro rychlejsi zalezitosti.
20% mesicne uz beru, omlouvam se za nedorozumeni, stejne bych na jednu paritu nevsadil 60% portfolia

Naposledy upravil hanychm dne 25.04.06 17:10, celkově upraveno 1

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 322 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]