CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 14.10.08 00:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 12 z 13 [ Příspěvků: 322 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 01.03.08 19:08    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Hodnocení: 1
akurat som sa tam regol ale je to pre mna spanielska dedina skoro vobec sa v tom nevyznam

PříspěvekNapsal: 20.03.08 10:47    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

Hodnocení: -1
Tak jak se tem co obchoduji na Marketive dari ? :) Jinak nechteli by jste taky obcas juknout do CZ chatu na Marketive ? ;) Protoze takhle jsme tam vetsinou ve slozeni 5ti lidi :-)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.03.08 10:22    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Hodnocení: 6
to je dobrej napad :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.03.08 21:00    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Hodnocení: 0
Opravte ma ked sa pletiem ale withdraw sa da len cez
Withdrawal by Wire Fee $14.00
This is a fee charged for a withdrawal transaction via bank wire transfer.
Withdrawal by E-Bullion Fee $7.00 / Once-Only
This is a fee charged for a withdrawal transaction made through E-Bullion.
Withdrawal by WebMoney Fee $7.00 / Once-Only
This is a fee charged for a withdrawal transaction made through WebMoney.
Withdrawal by Liberty Reserve Fee $7.00 / Once-Only
This is a fee charged for a withdrawal transaction made through Liberty Reserve.
Withdrawal by E-Dinar Fee $7.00 / Once-Only
This is a fee charged for a withdrawal transaction made through E-Dinar.

ale tam E-gold nieje. Tak ako to potom je?

PříspěvekNapsal: 25.03.08 21:59    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

EG uz nepodporujou, doporucuju ti LibertyReserve na vyplaty od nich

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.04.08 17:09    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Hodnocení: 13
Tak s tím virtuálním účtem mi to docela jde..za chvilku proměměno těch 10000 na 10019

na realným mám z 2,5 na 2,77 a to jsem teda nijak nestudoval, jen základní principy chápu..

PříspěvekNapsal: 16.04.08 22:09    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

chtěl jsem se zeptat.Můžu mít víc účtů?Protože jsem si nedávno udělal účet,ale pak jsem na to nějak zapoměl,tak jsem si dnska udělal další účet,ale asi mi ho hnd zrušili.Nejspíš proto,že už jeden mám.Ale k tomu prvnímu účtu neznám přihlašovací údaje.Jen username.Takže ještě druhá otázka: Můžu si říct o zrušení účtu,když znám jen přihlašovací jméno?Dík za odpověd.

PříspěvekNapsal: 17.04.08 15:39    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

Hm tak tohle bude asi tezsi , ale zkus napsat na support , pokud si pamatujes jake udaje jsi zadaval - jmeno , prijmeni , adresa , tak by nemel bejt problem . Ucet ti nezrusi , ale jen ho pozastavi a napisou ti at si udelas novy a IHNED ho verifikujes ,.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.04.08 18:45    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

Ma tady s Marketivou nekdo dlouhodobejsi zkusenosti ? Ne mesic xD ale nekdo kdo tam obchoduje alespon rok s realnyma penezma ? Je tady nekdo takovej ? :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 22.04.08 20:49    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

ju1ce píše:
Hm tak tohle bude asi tezsi , ale zkus napsat na support , pokud si pamatujes jake udaje jsi zadaval - jmeno , prijmeni , adresa , tak by nemel bejt problem . Ucet ti nezrusi , ale jen ho pozastavi a napisou ti at si udelas novy a IHNED ho verifikujes ,.

Sorrz,že píšu až ted,nějak jsem zapoměl na tenhle topic.Tady se musíš verifikovat,když chceš obchodovat?

PříspěvekNapsal: 27.04.08 15:47    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Sevio píše:
ju1ce píše:

Sorrz,že píšu až ted,nějak jsem zapoměl na tenhle topic.Tady se musíš verifikovat,když chceš obchodovat?

jj odomna pozaduju verifikaciu ...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.07.08 10:57    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Chcem sa spýtať či je nejaké vekové obmezenie... môžem tam obchodovať iba od 18 alebo od 15 rokov alebo to je jedno?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 01.07.08 12:10    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

18 .... takze kdo nema tak na otce / matku .. :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 04.07.08 14:14    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

heh me bylo pri verifikaci 15 a uznali to... sem jim poslal fakturu z e-shopu a obcanku a do 15 minut uz to bylo :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.07.08 13:38    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Prosim vas chtel bych se zeptat jak s tama muzu vybrat penize a co pro to musim udelat dekuju :)

PříspěvekNapsal: 12.07.08 15:01    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

Dejvinko píše:
Prosim vas chtel bych se zeptat jak s tama muzu vybrat penize a co pro to musim udelat dekuju :)

Account center
Withdraw Funds
Na BU musíš mít více jak 14$ protože 14 $ je poplatek
Na el. penženky musíš mít více jak 7$ protože 7$ je poplatek ( pouze jednou )
Klikneš na to co jsi vybral a zadáš údaje jaké po tobě chtějí
Klineš na Withdraw Funds

Thats all ,..

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 27.07.08 11:31    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

chcel by som vediet,ako posielate peniaze na marketiva ucet,ci pouzivate "wire transfer" a ako je to s prevodom z cz/sk meny na USD.to asi od nas nepojde,co?

PříspěvekNapsal: 27.07.08 11:43    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

dedomraz píše:
chcel by som vediet,ako posielate peniaze na marketiva ucet,ci pouzivate "wire transfer" a ako je to s prevodom z cz/sk meny na USD.to asi od nas nepojde,co?

Asi nejsnadnější a nejlevnější je postup:
1. Pomocí spolehlivé směnárny http://www.goldexchange.eu si nechat zaslat dolary např. na LibertyReserve (platíš ze svého BÚ v Kč).

2. Účet na Marketivě naplnit z LR a potom si nechat zasílat peníze stejnou cestou zpět (Marketiva - LR - BÚ). Převod Marketiva - LR stojí $7, ale pouze poprvé, potom je převod zdarma.

Pepa

PříspěvekNapsal: 27.07.08 20:49    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

ta zmenaren tam hra aku rolu?nemozem si poslat z mojho BU peniaze rovno na LR,ak moja banka podporuje prevody v USD?

PříspěvekNapsal: 27.07.08 22:09    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

dedomraz píše:
ta zmenaren tam hra aku rolu?nemozem si poslat z mojho BU peniaze rovno na LR,ak moja banka podporuje prevody v USD?

Podrobnosti a další informace najdeš například na:

https://www.libertyreserve.com/en/exchangers/
a na
http://www.goldexchange.eu/

Hlavně Ti doporučuji vybrat si pouze jeden způsob pro deposit a withdrawal a ten potom na Marketivě používat.

Pepa

PříspěvekNapsal: 28.07.08 21:01    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Ahoj :)

začinam s forexem.. a jaksi nevim co je co :D
prosím muže mi někdo poradit nějakou FREE literaturu na netu ze ktere bych se mohl naučit základy ?

moc krát děkuji :)

PříspěvekNapsal: 21.08.08 13:22    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

ja mam takovy problem, kdyz zacnu obchodovat s nejakym menovym parem treba EUR/AUD tak mi to nezobrazuje ziskane pipsy a ani samotny zisk, ale u jinych to jde...nevite co to je?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.08.08 15:10    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

jeste jsem se chtel zepatat zda je na marketive mozne obchodovat s ceskou menou?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.08.08 15:30    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

soldi3r píše:
ja mam takovy problem, kdyz zacnu obchodovat s nejakym menovym parem treba EUR/AUD tak mi to nezobrazuje ziskane pipsy a ani samotny zisk, ale u jinych to jde...nevite co to je?

broker asi ani nepočítá s tím že něco vyděláš :lol: :lol: // ne sry joke :) máš dole na panelu Positions ? Jedině tam to můžeš vidět .

---------------
a hned to druhý -> s českou ne . Na českou si zajdi na XTB :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.08.08 17:10    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

ano jsem v zalozce Positions, jenom sjem se chtel zeptat, vidim ze forexu celkem rozumis, kde ses to tak naucil? nejake prednasky, lekce nebo tak? povidej :)

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 322 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]