CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.10.08 01:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 11 z 13 [ Příspěvků: 322 ] Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 10.09.07 16:47    Předmět příspěvku: Re: otazka

Hodnocení: 0
asoka píše:
musim im najprv zaslat dokumenty potvdzujuce moju totoznost a az tak mozem obchodovat?

Nemusis ale oni te stejne za par tydnu sami upozorni na to abys je zadal to poznas ze mas suspendly ucet takze to zadej co nejdriv a mas klid

PříspěvekNapsal: 15.09.07 21:09    Předmět příspěvku: oanda

mam ucet u spol. oanda.com, ked chcem poslat money na svoj ucet tak v policku add funds zadam vsetko ako mam az na policko "reference" do ktoreho neviem co mam zadat, ak kliknem na otaznik pri policku zjavi sa mi "... money order,..." a ine veci, tak tam nedam nic a kliknem na submit, vzapeti mi nabehne policko kde vidim poziadavku na prevod penazi. problem je ze nikde tam nevidim ucet na ktory to mam poslat. mam hladat nejaky ich hlavny ucet?

PříspěvekNapsal: 04.10.07 00:51    Předmět příspěvku:

Je to scam alebo nie? :shock:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 31.10.07 23:21    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Zdravím!
Asi hloupý dotaz, ale když mám u Marketivy na live obchodování sumu 5.00000 a po úspěšném obchodu bude suma např. 5.00050, kolik jsem vydělal, 50 dolarů nebo centů?
Díky!

PříspěvekNapsal: 31.10.07 23:25    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Admin

Hodnocení: 24
no jestli se nepletu tak 5.00000 znamena 5dolku

takze 5.00050 je vydelek 0.05CENTU coz je asi 1halir.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.01.08 21:40    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Zdravím!
Nevíte někdo, proč mi v Marketivě nejde zavřít pozice a akorát mi to napíše " The selected order cannot be changed nor canceled because of its current status"?
Co s tím?

Díky za odpověď

PříspěvekNapsal: 03.01.08 23:18    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Hodnocení: 2
To si asi zkoušel v nějakém fofru... kdy trh byl ve značném pohybu? Cena za kterou ty chceš zavřít už trh nenabízí. To je jen velmi hrubý odhad :), o tom co marketiva dokáže a nedokáže nic nevím.

PříspěvekNapsal: 04.01.08 12:52    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Pozrel som sa na tu Marketivu. Podozive mi bolo uz len to, ze sidli na Panenskych ostrovoch a nie je absolutne nijak regulovana/kontrolovana. Este podozrivejsie mi bolo, ked som sa pokusil zainvestovat toho ich 2.5 dolara co vam vlozia na ucet. Dam konkretny priklad: na ucte mi ostavalo 2.12 dolara. Paka bola 100:1 a kurz eurodolara bol (stred) 1,4740. Kolko euro si za to podla vas mozete kupit? Im to vychadzalo tak, ze som si mohol kupit 200 euro a jeden pip mal hodnotu 4 centy. Ako na to prisli, to nechapem... Ale budiz. 4 januara o druhej rano som teda investoval teda dvesto dolarov, margin bol dva dolare a hodnota pipu bola 4 centy. Shortoval som, lebo som cakal, ze pocas dna bude dolar posilovat, vzhladom na to, ze je dnes je prvy piatok v mesiaci. O jedenastej doobeda som sa prihlasil aby som pozrel ako to ide. Kurz eurodolara bol uz len (stred) 1,4700. Predpoklad mi vychadzal, ale ako som zistil, poziciu som mal uzavretu... 7 pips v minuse... A ano, ja som ju neuzavrel... Po otazke na podporu preco, mi odpovedali, ze lebo margin call. Margin call? Po siedmych pips? Ked mi podla vas este ostava 1,98 dolara z 2,12? Reku OK. Majte sa. Uninstall. Nikdy viac Marketiva...

PS: Odkedy som si nainstaloval Marketiva platformu, nejde mi pripojit sa na Oandu. Nahoda?

PříspěvekNapsal: 04.01.08 13:49    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

vlado_l píše:
Pozrel som sa na tu Marketivu. Podozive mi bolo uz len to, ze sidli na Panenskych ostrovoch a nie je absolutne nijak regulovana/kontrolovana. Este podozrivejsie mi bolo, ked som sa pokusil zainvestovat toho ich 2.5 dolara co vam vlozia na ucet. Dam konkretny priklad: na ucte mi ostavalo 2.12 dolara. Paka bola 100:1 a kurz eurodolara bol (stred) 1,4740. Kolko euro si za to podla vas mozete kupit? Im to vychadzalo tak, ze som si mohol kupit 200 euro a jeden pip mal hodnotu 4 centy. Ako na to prisli, to nechapem... Ale budiz. 4 januara o druhej rano som teda investoval teda dvesto dolarov, margin bol dva dolare a hodnota pipu bola 4 centy. Shortoval som, lebo som cakal, ze pocas dna bude dolar posilovat, vzhladom na to, ze je dnes je prvy piatok v mesiaci. O jedenastej doobeda som sa prihlasil aby som pozrel ako to ide. Kurz eurodolara bol uz len (stred) 1,4700. Predpoklad mi vychadzal, ale ako som zistil, poziciu som mal uzavretu... 7 pips v minuse... A ano, ja som ju neuzavrel... Po otazke na podporu preco, mi odpovedali, ze lebo margin call. Margin call? Po siedmych pips? Ked mi podla vas este ostava 1,98 dolara z 2,12? Reku OK. Majte sa. Uninstall. Nikdy viac Marketiva...

PS: Odkedy som si nainstaloval Marketiva platformu, nejde mi pripojit sa na Oandu. Nahoda?

No pokud si investoval 2$ z 2,12$ tak se nediv ze ti to pri mensim pohybu uzavrelo pozici na to stacilo presne tech 7pips v pohybu do long tak se prvni podivej na graf jak se to zrovna pohybovalo.Ono zalezi na platforme Marketiva zavira hned celou pozici CMS ten ti ukrajuje a podobne.A jeste k tomu to jako investujes vzdy vse co mas naraz a nenechavas si rezervu?Tak se pak nediv ze si takdle dopadl ciste tva chyba,co sem tak cetl a i ze sve zkusenosti se investuje 25 - 30%,bezne sem byl v minusu u €/$ i 40pips to v tvem pripade by bylo 0,80$ a tys mnel k dispozici jen 8 centu to je na 4 pips ze tam byl prokluz a tys nemel SL zas tva chyba.A s tou instalaci a ze se nemuzes dostat na Oandu tak to myslim taky nema nic spolecneho Oanda tusim bezi na jawe tak chybu bych hledal spis tam.

PříspěvekNapsal: 17.01.08 17:07    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

vlado_l píše:
Shortoval som, lebo som cakal, ze pocas dna bude dolar posilovat, vzhladom na to, ze je dnes je prvy piatok v mesiaci.

Tu sa vzdy dozviem nieco nove :) Mas to backtestnute?

PříspěvekNapsal: 14.02.08 20:12    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Hodnocení: 4
jestli to ted rychle nekdo cte a pouziva marketivu, doporucuju koupit USD/CHF ale RYCHLE, za 15 minut to uz nemusi platit!!!

edit 20:15 :tak jeste je to good, sem myslel ze to pujde hned nahoru... nakupujte, obchodujte :wink:

Přílohy:
marketiva.JPG
marketiva.JPG [ 37.42 KiB | Zobrazeno 58 krát ]
 Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 14.02.08 23:29    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

Hodnocení: -1
:lol: :lol: rofl ,. podle ceho obchodujes ? :)

Btw kolik date za den pipsu ? :D

Me se dnes podarilo dat 70 :) ,. vydelal jsem 70c na life desce -.- Myslim ze to chce konecne udelat vklad lol ,.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.02.08 09:39    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

a ty pipsy se scitaj nebo to pises na jeden nakup(prodej)?
a k tomu prispevku: sem myslel ze to pude hned nahoru... no nic, chvilku pockame :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.02.08 09:41    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

to jsem secetl ,. na jeden nakup/prodej jedu max 15 pips a pak pryc :)
Ja tady obchoduju ze skoly ,. otevrel jsem pozici na 0.7868 u NZD/USD a celkem se to vyplatilo ,. zatim jen + 8 pips , ale myslim ze to poroste .
Edit2 : Jup + 11 ,.
Btw uz ani nwm kolikaty to je edit , ale obchoduje tam ted nekdo s vice jak s 5$ co tam dostanete do zacatku ? :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.02.08 11:07    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

tak jestli se to scita tak za den dam tak 50-100 pips. jednu pozici kupuju po 30-50 "kusech" a vzdycky si nastavim stop loss na tolik, abych vydelal jenom 10pips a kdyz se "nedari" a mam tej pozici -30 pips tak koupim dalsi pozici se stejnou menou a stejnou kvantitou. kdyz i tohle klesne pod -30 tak koupim dalsi atd a vzdycky u vsech tehle nastavim stop-loss stejnej jak u toho prvniho... trochu k nepochopeni ale pridam screen :)

komu se to nelibi at neurazi, komu se to libi at chvali :)

Přílohy:
marketiva.JPG
marketiva.JPG [ 29.03 KiB | Zobrazeno 98 krát ]
 Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.02.08 13:58    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

jup ,. mas to celkem zajimave vymyslene ,.. :)

Btw kupujte GBP/JPY ! :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.02.08 14:45    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

ju1ce píše:
jup ,. mas to celkem zajimave vymyslene ,.. :)

nekdy to je na dlouho a chce to zacinat s mensi kvantitou pac sem mel nedavno otevrenejch 9 pozic na stejny meny a uz sem mel v kalhotech hnedo ze mi to nepokryje margin, ale pokrylo a po 3 dnech nervu sem z toho vytezil 0,9 USD :) (pri kvantite 40)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 27.02.08 18:50    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Hodnocení: 1
po rok a pol prestavke som dnes len tak zo srandy skusil opat Marketivu... len tak zo srandy... a hned sa mi podarilo obuchat 1$ z povodnych 5$ :D
alehlavne je to, ze som chcel spytat, v com sa urcuje kvantita danej meny... napr. nakupim 200, to je 200centov, teda 2$ tej meny? alebo ako si to mam prepocitat... lebo volako neviem odhadnut kolko mam nakupovat
P.S.: odporucam EURO/USD predat, kolko s alen da... euro tu ma najvacsiu hodnotu odkedy siaha graf marketivy (1997) to je sanca na zisk...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 27.02.08 19:37    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

btw je sranda jak tady vsichni davaj tipy , ale skoro nikdy nevychazeji :lol: :x Prodavejte USD/CAD bez stop - lolu ,. trend je tam v poslednich mesicich - spis letech celkem jasny ,.. :P

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 27.02.08 21:52    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

myslim ze ta moja rada na vyhodny kurz vcelku vysla... este by som sa chcel spytat, ze ako dlho mozem mat otvoreny proces (neviem ako by som to nazval)... nieje tam nejaky limit? ze po co ja viem 2-och dnoch sa to zavrie same?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 27.02.08 22:19    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

Jako jak dlouho muzes drzet pozici ? Mno ja myslim ze dokud mas margin :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.02.08 00:40    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

Tak jak se pocita ten margin nevim, to je na me moc slozity... Vzdycky kdyz koupis nakou menu (jakoukoliv ! ) tak za kazdej "kus" ti to vezme 0.01 margin, a pak ubira nebo pricita podle toho jak jde kurz nahoru nebo dolu :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.02.08 07:27    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

hm tak 0.01$ by ti to meli pridat nebo ubrat pokud obchodujes s 1$ ( 100$ ) :) Ale pokud da clovek dohromady cca 1 500 $ tk uz to neni tak spatne protoze bude mit 10$ za 1 pips :) ( 1000$ ) - ( denne dam kolem 30 - 50 + tj 300$ - 500$ ) a to uz neni tak spatnyyy :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.02.08 09:39    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold

aha, ale dajme tomu ze ked som predal EURO/USD ked bol clekom tam navrchole... a to bolo v pomere tychto dvoch mien najvyzsi kurz minimalne od roku 1997, teda moc neverim ze to este v najblizsich dnoch vybehne tak vysoko... tak ked to pojde uz len dole, tak by mi to nemalo uzavret poziciu teoreticky nikdy... tym paodm bude len ratst moj zisk... 8)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.02.08 19:47    Předmět příspěvku: Re: Marketiva.com --Forex Market Maker podporujici E-Gold
Nebezpečí
Nebezpečí

teoreticky ano ,.. ja s tim ted taky experimentuju ,. oteviram i na cely den pozice SELL na USD/CAD protoze ta mena se riti do pekel uz od roku 2002 ... sice chci obchodovat jako daytrader , ale vsechno se ma zkusit ,... i kdyz se to nezda tak ti ro da cca 100 pips za 1 - 3 dny a vpodstate nemusis nic moc kontrolovat ,.... doporucuji :)

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 322 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]