CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 00:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 13 [ Příspěvků: 322 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 05.11.05 17:31    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
JaromirV píše:
Je to skvělá zábava. Forex je hodně zajímavá burza. Zatím si jen tak hraju, takže všechno je Virtual trading, ale myslim, že když bude mít člověk trošku štěstí a vychytá pohyby a kolísání kurzů může to být i zajímavý finančně. Samo, že to neni na profi obchodování, ale jako zábava s možným malým "přilepšením" je to fakt dobrý... :wink:

Dovolim si trosku nesuhlasit. Stastie urcite treba, ale podstatnejsie su vedomosti a obchodne zrucnosti. Toto su neni (ne)vyherne automaty. Je to skutocny trh so skutocnymi peniazmi. Treba sa vela vzdelavat. Pokial sa clovek spolahne na stastie a mysli si, ze kolisanie (pohyb) kurzov sa da nejako odsledovat, tak je na omyle. Financny trh nema pamat, takze sa vobec nemusia urcite pohyby zopakovat.
Ano, na "prilepsenie" osobneho rozpoctu je to tiez super vec. Ale taktiez sa z FOREXu da zit, profitovat a zbohatnut (nie kazdy obchodnik sa automaticky stane bohatym).
A k tomu "profi obchodovaniu". Urcite je to cesta k zaciatku profi obchodovaniu. Na Marketive sa neda vyuzivat "pakovy efekt". Ale to je len taka mala chybicka :-)
Nikomu vsak nebrani aby sa vypracoval na 2000$ (a viac) a zalozil si FOREX ucet u nejakej inej spolocnosti a potom vyuzival vyhody "profi obchodovania" (pakovy efekt, predpripravene analyzy, obchodovanie cez telefon, odborne skolenia a seminare, atd.).
Tot moj osobny nazor.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.11.05 17:48    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1
Presne tak :D
Vobec sa tam clovek nemoze nechat uniest pocitmy, emociamy, lebo velmi rychlo skonci.
Je to obcas nepredvidatelne. Napriklad ako teraz vo stvrtok a piatok EUR/USD padlo z 1.1995 na 1.1803, a to je poriadne vela.
Ale ak to vie viuzit, tak sa na tom da velmi pekne zarobit, ale treba to najprv vediet, a to ja neviem :(

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.11.05 20:06    Předmět příspěvku:

Veru, veru. Emocie sem vobec nepatria. Povolena je jedine obchodnicka intuicia (samozrejme s mierou).
Citace:
Ale ak to vie vyuzit, tak sa na tom da velmi pekne zarobit, ale treba to najprv vediet, a to ja neviem :(

Len cvik robi majstra. Mozes byt nabity vedomostami, statistikami a ocakavianiami, ale pokial si ustrachany, pomaly a nevies ako to dat do praxe, tak ti to nepomoze.
Urcite hlavny hnaci motor nesmie byt zisk. A urcite kazdy neuspech netreba brat ako prehru, ale zanalyzovat obchod (preco som to tak urobil, na zaklade coho som ten obchod uzavrel, v com som sa v mojich predpokladoch zmylil) a poucit sa do buducnosti, aby sa tie chyby uz neopakovali. Len pomocou prehier sa da dosiahnut vitazstvo. Nikto by sa nemal vzdavat priskoro. Prave na to je tam ten demoucet. Naostro treba ist az vtedy, ked viem co robim, ked citim istotu mojich rozhodnuti a ked su moje rozhodnutia podoprete "analyzami" zalozenymi na "hmatatelnych" a relevantnych informaciach, nie len na zaklade emocionalnych dusevnych pochodov. A ked sa nebojim!!!
Nikdy netreba zabudat, ze aj ostrielanemu obchodnikovi moze obchod nedopadnut podla jeho predstav (namiesto zisku - strata) a ze takato chvilka moze prist hocikedy.
Jednoducho robte obchody len s "cistou hlavou" a poriadne si ich premyslite (ale zase nie moc dlho, aby vam neusla sanca - xixixi).
Biznis rulezz[/quote]

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 08.11.05 00:03    Předmět příspěvku:

Chtěl bych reagovat na minulé příspěvky. Štěstí je nedílnou součástí každého obchodování a toho burzovního zvlášť. Samozřejmě, že jsou vzdělání a znalosti velmi důležité - to nemůže popřít snad nikdo. Emoce nepatří do obchodování - nedůvěra v sebe a euforie jsou stejně zhoubné. Marketiva je dobrý začátek pro obchodování, ale je to spíše takové "oťukávání". Již zmíněný pákový efekt, který zde trošku chybí je poměrně hodně důležitý v obchodování a zas taková maličkost to není... Jinak obchodování jako takové je pouze odhad příštího vývoje. Neexistuje člověk, který VÍ, jakým směrem se trh vydá. Když si myslí, že to určitě ví - bývá většinou velmi zklamán výsledkem. Trhy sice nemají paměť, ale jejich pohyb je cyklický - vše, co dnes padá, bude někdy růst (v jakém výhledu toť otázka..) a pokud ne - bylo by to stejně jedno, protože by logicky došlo k regulaci trhu a nebo jeho zhroucení...a to by Vašemu obchodu určitě neprospělo.
Měl bych osobní otázku na Seejeye - Jaké máš osobní zkušenosti s obchodování na burzách (futures, opce, měny, akcie...)?

Naposledy upravil JaromirV dne 12.11.05 16:25, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 08.11.05 16:39    Předmět příspěvku:

Odpoved pre JaromirV:
Prakticke skusenosti este nemam ziadne. V podstate teraz len zacinam. Dostal som sa k tomu len nahodou. Par rokov dozadu este neboli taketo moznosti (respektive som o nich nevedel). Asi 3 roky spat sa pisali clanky v novinach o spolocnostiach, ktore ponukaju obchodovanie na financnych trhoch online aj pre obyvatelov SR. Bohu zial par mesiacov na to nasledovali aj spravy o tom, ze ukoncili svoju cinnost. Tak som to zatial bral ako sci-fi (teda sci-fi na uzemi SR) a neovplyval som desattisicmi dolarov, ktore by som previedol na zahranicne ucty.

Je to ale oblast, ktora ma nesmierne pritahuje a zaujima. Posledne 4 roky svojho zivota som posobil v oblasti profesionalneho financneho poradenstva. Tato praca ma celkom bavila ale nenaplnala ma uplne. Stale bol vo mne ten sen - "stat na burzovom parkete". Teraz mam konecne aj moznost si ten sen splnit (aj ked fyzicky na tom parkete stat nebudem).

Zaciatkom tohto roka som musel svoje posobenie vo financnom poradenstve ukoncit zo zdravotnych dovodov. V SR sa zmenila situacia v pripojeni na internet (aDSL sa stalo pristupnejsie) a ja som presedel stovky hodin pri PC a patral som. V lete som narazil na na spolocnost Ardeus (http://www.ardeus.cz), ktora ponukala seminare z oblasti investovania na financnych a komoditnych burzach. Bohu zaial som sa nemohol tohto seminaru zucastnit. Ale odvtedy som nasiel kopec inych spolocnosti a medzi inymi aj Marketivu (vlastne tu som nasiel az tu, xixixi).

V mojej praci som sa naucil kopec veci, ktore mi teraz budu aj na prekazku. Bol som skor konzervativny a obozretny investor a ak mam pravdu povedat, nemal som chut oznacit svojich 2000$ ako rizikovy kapital a zacat s nim financne spekulacie. Prave preto mi prisla vhod Marketiva, ked mozem zacat obchodovat s $ o ktore mozem aj prijst (samozrejme to nemam v plane, ale moje spekulacie mozu teoreticky aj prakticky takto dopadnut).

Este raz nakoniec: Skusenosti teda nemam ziadne, ale do diskusii sa s chutou pustim. Uz len pre to, ze sa z nich clovek nauci kopec veci a najde si "spriaznene duse".

Dufam, ze ta moje nulove skusenosti neodradia od dalsich diskusii so mnou.

S pozdravom SeeJey

Naposledy upravil seejey dne 14.11.05 19:58, celkově upraveno 1

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 08.11.05 17:09    Předmět příspěvku:
Moderátor

Hodnocení: 3
par mych postrehu, sice mozna zcestnych ale zatim se mi to vyplaci...

Staci sledovat jeden typ meny (napr. EUR/USD a USD/JPY) Pokud si myslite ze mena USD bude posilovat nastavte si EUR/USR na sell a USD/JPY na Buy. Pokud Zacne USD posilovat u JPY projevi se to trochu i u EUR.

V pripade ze zacnete vyuzivat protisobe jdouci meny (napr. EUR/USD, USD/JPY a EUR/JPY) a vsadim na posilovani JPY tak se vyrusi vydelek EUR/USD...

Sice to neni pravidlo, ale podle logiky uvozovani a dle vysledku je to tak...

Snad mi to nekdo z odborniku na FOREX vysvetli :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.11.05 10:46    Předmět příspěvku:

Lidi, jsem suspendovanej a chci jim už poslat ty ověřovací údaje. Hodlám si ofotit cestovní pas a výpis z bankovního účtu. Co se týče toho bankovního účtu, mám ho ofotit celej? Mám tam nějaký údaje zamazat, pro jistotu? Mám s tím dělat ještě něco dalšího? Poraďte prosím.

PříspěvekNapsal: 12.11.05 12:17    Předmět příspěvku:
Moderátor

Ja jsem poslal obcanku a ustrizek od platby pres postu

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.11.05 12:27    Předmět příspěvku:

Ale já chci vědět, zda některý údaje zamazávat, bo jestli to ofotit celý apod... Prosím

PříspěvekNapsal: 12.11.05 12:36    Předmět příspěvku:
Moderátor

nemusis - mozna jen rodne cislo

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.11.05 13:44    Předmět příspěvku:

Taky je to můj sen ale trošku ve větším měřítku právě stěmi 2tis USD :) Ale todle je moc dobrá praxe..až budu mít zbytečný dolar a čas tak na to skočím :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.11.05 13:48    Předmět příspěvku:
Moderátor

ja bych zaskrtal vse co jeste nemaji z prihlasovaciho formulare a da se zneuzit. myslim ze by to proslo. A kdyz ne, pak reakce dle jejich odpovedi.

PříspěvekNapsal: 12.11.05 15:53    Předmět příspěvku:

Neboj, tvoje zkušenosti mě nemůžou odradit - já jsem na tom prakticky stejně. Začínám...a moje znalosti jsou hodně teoretický a málo praktický, ale snažím se tenhle poměr měnit. Vždy jsem se zajímal spíše o akcie, ale FOREX je taky dost dobrej. A s těma diskuzema máš naprostou pravdu - je to nejlepší učení a člověk "chytí" nové a zajímavé názory a postřehy.

Omlouvám se za rychlost odpovědi, ale byl jsem nemocen.

Jak se ti daří na Marketivě? Mě se povedlo dobře chytit nástup USD/CAD, takže teď mam +144 points, což představuje profit 1210$, takže spokojenost... Ale zatím dělám přez Virtual trading.

S pozdravem

JaromirV

PříspěvekNapsal: 13.11.05 22:07    Předmět příspěvku:

Tak jakmile mi něco na E-gold přijde zkusím to taky :-).

PříspěvekNapsal: 21.11.05 18:38    Předmět příspěvku:

Prosím vás o radu.

Sledujem iba kurz EUR/USD, neporadíte mi niekto čo tento kurz ovplyvnuje, alebo aké ukazovatele mám sledovať ?

Dík

PříspěvekNapsal: 23.11.05 22:14    Předmět příspěvku:

Hmm. mam podobnej dotaz neznate nakou dobrou stranku na ekonomisky predpovedi?? signaly nebo jak se tomu rika

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 23.11.05 23:33    Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 29
co treba financnik.cz

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.11.05 08:03    Předmět příspěvku:

Hmm. ale ja mysli neco jako je treba http://www.fxstreet.com/
akorat neco jednodussiho zda se mi to slozity teda

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.11.05 18:27    Předmět příspěvku:

Mám takový problém. Nakoupim např EUR/USD a nastavim cenu při které se to má prodat. Kurs začne hodně klesat např o 0.050 a samo se to prodá a já na tom prodělám. Nevíte náhodou někdo čím to je?

PříspěvekNapsal: 25.11.05 18:34    Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 29
tak to se mi taky stale a hned nekolikrat. tak sem se na to...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.11.05 18:48    Předmět příspěvku:
Moderátor

Hodnocení: 1
Rtx píše:
Sledujem iba kurz EUR/USD, neporadíte mi niekto čo tento kurz ovplyvnuje, alebo aké ukazovatele mám sledovať ?

Kurzy dolaru a eura ovlivnuje v podstate vsechno. ;-) Co vic k tomu rict? Musis sledovat vsechno...kam miri kterej uragan, kde se valci, jaka nemoc se siri v Asii, ci z hlubin kteryho oceanu se chysta zemetreseni, kterej terorista planuje utok v Egypte, kolik letadel spadne za 7 dni atd atd... Tvoje otazka nema odpoved...

PříspěvekNapsal: 25.11.05 20:35    Předmět příspěvku:

taky se vam zda, ze kdyz mate kladnej profit tak trva mnohem dyl nez neco vydelate nez kdyz mate minusovej profit a prodelavate hrozne rychle :shock: cim to

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.11.05 21:18    Předmět příspěvku:

Doman píše:
taky se vam zda, ze kdyz mate kladnej profit tak trva mnohem dyl nez neco vydelate nez kdyz mate minusovej profit a prodelavate hrozne rychle :shock: cim to

ze by poplatkama za obchod..

PříspěvekNapsal: 25.11.05 21:36    Předmět příspěvku:

hmm.. tak to je teda pekne debilni :x :x

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.11.05 23:32    Předmět příspěvku:

nevite nekdo kde bych mohl stahnout tenhle program??? DIKS moc
Gecko Track´n ´Trade

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 322 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Další