CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 00:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 5 z 13 [ Příspěvků: 322 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 25.04.06 17:07    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
hanychm píše:
Nerefreshuju stranky tak casto, takze 1 cast svyho prispevku beru zpet

hlavně, že se dohodnem :)))

btw: paralelně s marketivou používám zaplý VT trader od CMS s tím, že u toho prakticky ani nemusím být. aplikuju svoji metodu (vegasovy tunely 1H) přičemž mi to při tunelu "zařve" to samé při dosahování jednotlivých fibo čísel takže to zabere vcelku málo času :)

a o psychice to máš pravdu :) já se při klíčových datech opravdu nebojím jít s 60% portfolia do pozice. (počet zaměstnanců v zemědělství v USA, změny urokových sazeb a pár dalších které dost hýbou kurzem.)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 17:12    Předmět příspěvku:

hanychm píše:
Ta diskuze ma pro me moc velkou rachlost, vis jak, nestiham...
Jedu na denim grafu, trendy hledam na weekly, obcas 4-hourly grafy pro rychlejsi zalezitosti.
20% mesicne uz beru, omlouvam se za nedorozumeni, stejne bych na jednu paritu nevsadil 60% portfolia

tak já jsem hazardér :) ještě musím se donutit důsledně dodržovat strategii páč tohle když nedělám tak prodělám skoro vždy (a přitom je to pro mě zatím tak lákavé zavírat předčasně a otevírat z nudy... (nejhorší co můžu udělat :))) )

Kolik máš vstupů na jednom páru do pozice? 2-3 za měsíc? Co jedeš za páry?

Jak řešíš výstupy z pozic? pomocí williamse?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 17:24    Předmět příspěvku:

Presne, 2-3 za mesic, jedu EUR/USD, USD/CHF, GPB/USD- to je tak vsechno,
co stiham. Ale tenhle mesic jsem na doporuceni kamarada dal i neco na GBP/JPY a docela se to vyplatilo- asi 250% za tydeni trend neni spatny, ne?
Vystupy resim williamsem- byva nejdriv, ale vzdy pockam na potvrzeni- aspon MA, nebo nejaky zpravy.
Jinak jsem zacatecnik- o Forex se zajimam asi rok, ale muj otec kdysi taky obchodoval na deviz. trhu (asi pred 10 lety) takze mam i nejaky rady od neho...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 17:25    Předmět příspěvku:

Samozrejme mam jeste spoustu ztrat, takze nic moc

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 17:35    Předmět příspěvku:

hanychm píše:
Presne, 2-3 za mesic, jedu EUR/USD, USD/CHF, GPB/USD- to je tak vsechno,
co stiham. Ale tenhle mesic jsem na doporuceni kamarada dal i neco na GBP/JPY a docela se to vyplatilo- asi 250% za tydeni trend neni spatny, ne?
Vystupy resim williamsem- byva nejdriv, ale vzdy pockam na potvrzeni- aspon MA, nebo nejaky zpravy.
Jinak jsem zacatecnik- o Forex se zajimam asi rok, ale muj otec kdysi taky obchodoval na deviz. trhu (asi pred 10 lety) takze mam i nejaky rady od neho...

no já forex objevil tak 2 měsíce zpět takže jsem ještě větší ucho jak ty co se týká zkušeností :) ač informace vím dlouho když studuju ekonomku zatím se prokousávám přes ztráty (5 dolarů na začátek jsem projel asi za 3 týdny) a těď když tam mám svoje tak jsem velmi přemýšlivý. zatím se plácám kolem stejné urovně (zisky mírně nižžší než ztráty, ale je to jenom tím, že nedodržuju strategii co jsem zvolil. (předčasné výstupy nebo naopak včasné vstupy nebo taky hledisko nudy - absolutně zabíjející). Když tohle odbourám budu happy a v plusu.

jinak nepřeberný zdroj informací pro mě byl na http://www.financnik.cz (snad nedělám reklamu...) a pak oblíbená fxstreet.com.

Třeba dnešek mi absolutně zamotal hlavu. jsem asi 20 pip ve ztrátě a opět kvůli nedodržování strategie. rozum mi říkal že to je blbost aby to klesalo když fundamenty říkají že to bude stoupat tak jsem jel proti strategii a vymstilo se to. přišly nové fundamenty a už to bylo uplně naopak. a já zavíral :))) ostatně co dneska předvádí dolar a euro to je děs. euro ráno mělo skělé data a nic ani pip a dolar špatné a taky nic. až před chvílí se to rozjelo a líta to nahoru dolů takže se v tom prase vyzná. ráj pro scalpery, což nejsem :))

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 17:41    Předmět příspěvku:

jinak mám malý postřeh co se týká marketivy. v neděli večer jsem ji zapl a zapl i VT a koukám, že VT už mělo kurzy a marketiva stála (u libra yen, dolar yen, euro yen.) říkam to je divné. ve VT to má 120 pip dolů a v marketivě je to furt stejné. tak jsem zkusil koupit (virtual) a během asi 10 vteřin naskočilo +120 pip. By mě zajímalo zda se to bude příště opakovat znova pokud budou kurzy při otvírání na jiné úrovni než při zavírání a jestli marketiva bude mít zase malé zpoždění. Jestli jo tak dám určitě vědět protože na tom se dá vydělat přímo neskutečně na 100% jistotu. ale záleží jestli to bude fungovat i s live. s virtuál to šlo(live jsem neměl možnost ověřit protože jsem čekal co se stane. jsem koukal jak puk proč VT má data a marketiva ne.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 17:44    Předmět příspěvku:

Proto obchoduju pozicne, zkousel jsem i intraden., ale jakykoli vetsi vykyv me primel opustit pozici. Fundamentalni anal. je fajn, ale neda se jit proti trendu- technicka analyza nezna to, co nevidi.
Jinak ja tech 5 USD porad mam, stejne bych z nich nic nevydelal, staci zkoset na virtual tradingu. Az prazdninach si tam poslu nejaky svoje penize, zatim se to musim naucit...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 17:46    Předmět příspěvku:

Llanowar píše:
jinak mám malý postřeh co se týká marketivy. v neděli večer jsem ji zapl a zapl i VT a koukám, že VT už mělo kurzy a marketiva stála (u libra yen, dolar yen, euro yen.) říkam to je divné. ve VT to má 120 pip dolů a v marketivě je to furt stejné. tak jsem zkusil koupit (virtual) a během asi 10 vteřin naskočilo +120 pip. By mě zajímalo zda se to bude příště opakovat znova pokud budou kurzy při otvírání na jiné úrovni než při zavírání a jestli marketiva bude mít zase malé zpoždění. Jestli jo tak dám určitě vědět protože na tom se dá vydělat přímo neskutečně na 100% jistotu. ale záleží jestli to bude fungovat i s live. s virtuál to šlo(live jsem neměl možnost ověřit protože jsem čekal co se stane. jsem koukal jak puk proč VT má data a marketiva ne.

To by bylo moc jednoduchy, urcite tomu v live udelaji nejakou korekci

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.04.06 17:53    Předmět příspěvku:

hanychm píše:
Llanowar píše:

To by bylo moc jednoduchy, urcite tomu v live udelaji nejakou korekci

jj já si to taky myslím. každopádně zkusím tam dát cent co to udělá při zadání limit nebo exit napevno jestli to veme nebo jestli to neveme a hodí to novou cenu. fakt by mě to zajímalo :) však otestuju v neděli a pak povím co jsem našel případně to přístě zkusím ve větším a pak dám vědět :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 29.04.06 21:16    Předmět příspěvku: Vegasove tunely

Kto mi vysvetli co su to vegasove tunely...

PříspěvekNapsal: 29.04.06 22:16    Předmět příspěvku: Re: Vegasove tunely

sinair píše:
Kto mi vysvetli co su to vegasove tunely...

tak to by aj mna zaujmalo :shock:

PříspěvekNapsal: 30.04.06 00:36    Předmět příspěvku:

vegasovy tunely ve slovenštině návod si můžete přečíst tady.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.04.06 01:44    Předmět příspěvku:

super,dik :lol: ale teraz to citat nebudem lebo jediny tunel vedie priamo do postele :lol:

PříspěvekNapsal: 30.04.06 10:17    Předmět příspěvku:

Aj ja dakujem. Nedari sa mi s investovanim do ivestic. fondov a HYIP, tak by som to skusil nejako opatrne sam. Treba najprv ale studovat.

PříspěvekNapsal: 04.05.06 16:52    Předmět příspěvku:

používáte někdo nějaké indikátory?? jestli jo tak jeký? :?: :?: :?:

PříspěvekNapsal: 07.05.06 13:37    Předmět příspěvku:

konec píše:

MACD na 15min Grafe... a občas pri vstupe CCI na min. Ale pozor, nikdy nevstupovať proti dlhodobému vyvoju...
Ak má niekto iný tip, rád by som ho poznal... "ďakujem"

PříspěvekNapsal: 07.05.06 15:43    Předmět příspěvku:

awards píše:
konec píše:

MACD na 15min Grafe... a občas pri vstupe CCI na min. Ale pozor, nikdy nevstupovať proti dlhodobému vyvoju...
Ak má niekto iný tip, rád by som ho poznal... "ďakujem"

ten tvuj vyzkouším :) ja s indikatorama zatim nemam moc zkušeností takže se zatim nemam ani o co dělit..uvidime za čas :wink:

PříspěvekNapsal: 13.05.06 18:10    Předmět příspěvku:

čaute mám dotaz,u marketivy můžu otevřít třeba 0,001 lot,když mám j dolar tak quantify třeba jen 10,ale jak je to to třeba u CMS??..jsem koukal že na demu mi nejde otevřít míň jak 0,1 lot..což je jeden minilot a quantify 10 000...takže minimální množžství co můžu otevřít u většiny brookerů je jeden minilot???

PříspěvekNapsal: 15.05.06 00:50    Předmět příspěvku:

Dzarin píše:
čaute mám dotaz,u marketivy můžu otevřít třeba 0,001 lot,když mám j dolar tak quantify třeba jen 10,ale jak je to to třeba u CMS??..jsem koukal že na demu mi nejde otevřít míň jak 0,1 lot..což je jeden minilot a quantify 10 000...takže minimální množžství co můžu otevřít u většiny brookerů je jeden minilot???

jj je to tak. marketiva je zvláštní v tomhle. žije z prakticky jenom díky nám.

je obvyklé minimum minilot (0,1 lotu = při pákovém efektu 100 dolarů)

1 lot je 100 000 dolarů proto 0,1 lotu je 10 000 a při použití pákového efektu 100:1 je to přesně 100 dolarů :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.05.06 13:15    Předmět příspěvku: ano ale

Mas pravdu, ale existuju aj brokeri, ktory neponukaju len miniforex account, ale aj micro. Teda mini je spominanych 10000, teda 0,1 lotu, ale micro je len 1000$ teda 0,01 lotu. To sa mi uz zda ovela lepsie, pretoze pre obchodovanie vam staci menej, teda presne 10 dolarov pri pake 1:100. Takyto broker je napr. svajciarsky neuimex.com

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.05.06 17:02    Předmět příspěvku:

No jo,ale přece jen,zas jet na ostro s tak málo loty,je možná spíš ztráta času,když už chce člověk něco vydělat,a pro zkoušení je demo,mě uplně vyhovuje 0,1 lot u cmsforexu.com a minimum pro vklad je 200USD,margin pro jeden lot je 25 USD,celkem pohoda:)

PříspěvekNapsal: 15.06.06 16:34    Předmět příspěvku: Ale jak?

Přečetl jsem všechny příspěvky tady, ale sem z toho docela zmatený. Nevíto někdo kde bych našel nějakej návod v češtině na marketivu? Nainstaloval sem si ten prográmek a pak to mě baflo a teď co já s tim. Pravda je, že sem ještě nestihl přečíst celej návod na finančník.cz

Neměl byste někdo jednoduchej popis????
díkec 8)

PříspěvekNapsal: 15.06.06 21:17    Předmět příspěvku: Re: Ale jak?

mailsdavis píše:
Přečetl jsem všechny příspěvky tady, ale sem z toho docela zmatený. Nevíto někdo kde bych našel nějakej návod v češtině na marketivu? Nainstaloval sem si ten prográmek a pak to mě baflo a teď co já s tim. Pravda je, že sem ještě nestihl přečíst celej návod na finančník.cz

díkec 8)

zabudni na marketivu su to podvodnici a banditi a navyse bez licencie ...mizerne rozhranie este aj to zatvara pozicie bezdovodne a ked chces obchodovat na forexe precitaj si financnik.cz , forex.sk a zahranicne ak vies po anglicky ale na marketivu sa vykasli :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 15.06.06 22:00    Předmět příspěvku:

:shock: marketiva su podvodnici?mas nejake blizsie info?

PříspěvekNapsal: 15.06.06 22:14    Předmět příspěvku: Re: Ale jak?

Mike píše:
mailsdavis píše:

díkec 8)

zabudni na marketivu su to podvodnici a banditi a navyse bez licencie ...mizerne rozhranie este aj to zatvara pozicie bezdovodne a ked chces obchodovat na forexe precitaj si financnik.cz , forex.sk a zahranicne ak vies po anglicky ale na marketivu sa vykasli :)

lol tak to ses prvni co ma problem pozice ti zavre jen v tu dobu kdy uz nemas prachy na ucte a kdyby to kleslo uz niz tak by si sel do minusu tak tady priste nepot sracky a cti .

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 322 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]