Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 24.05.12 03:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Opravdu se dá na HYIPu vydělat?
http://www.czemoney.com/opravdu-se-da-vydelat-na-hyipu

[ Příspěvků: 518 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: macsinvest.cz - BÚ, MB, PP
Napsal: 11.07.10 21:38 

Toto je úvodní příspěvek

Mac's Invest
www.macsinvest.cz

Vklady překročily předem stanovenou hranici 250 tisíc korun a příjem nových vkladů byl pozastaven. Koncem roku zhodnotím situaci a rozhodnu se, zda budu nové vklady opět přijímat. V tuhle chvíli jsou možné pouze reinvestice s Mac's Invest účtu. Pokud jste potenciální investor, registrujte se, ale zatím nevkládejte - veškeré vklady budou zasílány zpět.

Mac's Invest je investiční program založený na obchodování s retro výpočetní technikou a konzolemi. Této činnosti se již nějaký čas věnuji a mám na ni živnostenské oprávnění (IČ: 70244821).

Nabízím zúročení 10 % měsíčně, přičemž minimální vklad je 100 Kč (5 EUR) a maximální je věcí dohody. Daňový doklad ke každému vkladu je samozřejmostí.

V tuhle chvíli přijímám platby na bankovní účet (pouze ČR), prostřednictvím elektronických peněženek Moneybookers (ČR/SR) a PayPal (ČR/SR).

Pokud máte o investici do Mac's Investu zájem, zašlete na č. ú. 670100-2205811658/6210 vámi zvolenou částku, do poznámky pro příjemce napište vaši CZE Money přezdívku a soukromou zprávou mi zdělte adresu, na kterou chcete zaslat daňový doklad. Pokud chcete můžete využít elektronickou peněženku Moneybookers "advertise@cluboftraders.com" nebo PayPal rovněž "advertise@cluboftraders.com".

Vyplácím vždy první pondělí v měsíci.

Podpora:
oficiální fórum: http://www.macsinvest.cz/forum/
kontaktní formulář: http://www.macsinvest.cz/index.php?a=support
e-mail: admin@macsinvest.cz
Tel.: 607 166 575 (O2), 733 648 301 (T-Mobile)

Kdo za Mac's Investem stojí?
Rostislav "Mac" Gawlas
IČ: 70244821
Osobní kontakt je možný v Karviné.

Všem investorům předem děkuji za důvěru.

Pokud budete s Mac's Investem spokojeni, vyjádřete to prosím pozitivním hodnocením na monitoru jednoho z uživatelů CZE Money fóra, děkuji.

http://czechmonitor.ic.cz/programs.php?m=details&id=154

www.macsinvest.cz

Naposledy upravil Mac dne 11.11.10 18:30, celkově upraveno 9

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: macsinvest.cz
Napsal: 12.07.10 08:01 

pokial bude moznost PP pre slovakov tak so mnou pocitaj :-)

//bude aj nejaka webova aplikacia pre kontrolovanie stavu uctu a pod?alebo ako to bude prebiehat?

Napsal: 12.07.10 08:11 
Charita
Charita

Asi tuhle moznost zacnu zvazovat.
// Jinak da se predpokladat spousta otazek jako tomu bylo napr. u IF Argentum. Takze jedna z mnoha: kde beres jistotu 10%/mes. a co budes delat v pripade nizsich zisku (vyplacet ze sveho?)?

Vagex Vydělávejte surfováním na YouTube, stačí mít zapnuté PC a nemusíte nic dělat a ještě získáte mou plnou podporu
ProsperityHits Manualsurf, výdělek cca 3$ denně; výplata 12$; celkem vyplaceno již více než: 170$
Investicní fond pro CZEmoney :::REGISTRACE ZDE::: (50% reffback z výdelku) pro bližší INFO pište PM (za poslední mesíc: +2.37%, celkový: +111.17%)
Internetová aukce pujcek Vydelávejte pujcováním penez. Prumerný výnos z pujcek 19 – 37% rocne
Nejvtipnější bývám dopoledne.. kolem 15. to na mě začne dopadat.. po 18. jsem už nepoužitelný.. po 20. jsem už jak starej nerudnej dědek!

Naposledy upravil Kelda dne 12.07.10 08:20, celkově upraveno 1

Napsal: 12.07.10 08:18 

a ako budes garantovat 10%? co ak obchody proste nepojdu?potom to zatiahnes zo svojho vrecka? :-)

Napsal: 12.07.10 09:20 

jakej je strop investice? je možná i papírová smlouva? kdy plánuješ "vyplatit" inverstory (tiché společníky) - jedná se mi o předpokládaný horizont investice.

Napsal: 12.07.10 10:25 

Takže jdeme na to:

davo2006:
1. zhruba do měsíce bych chtěl přijímat vklady i od Slováku a to prostřednictvím bankovního převodu, Moneybookers a PayPalu.
2. oficiální web fondu bude na adrese www.macsinvest.cz , budou tam veškeré informace o fondu + tam budu přidávat FAQ, které se nahromadí tady, případně na oficiálním fóru Mac's Investu.

Kelda:
Jak jsem psal v úvodním postu, obchodu s retro výpočetní technikou se věnuji už nějaký čas, 10 % jsem odvodil ze zkušeností, které s touto činností mám, prostě tak, aby jste z toho měli něco vy i já.

onso:
1. Strop je věc dohody, budeš-li chtít investovat 10k, vystavím ti daňový doklad na 10k, budeš chtít investovat 100k, ... atd.
2. Myslím si, že daňový doklad s razítkem a podpisem je dostačující, ale budeš-li chtít investovat větší sumu a pojistit se smlouvou, není to problém, všechno je věc dohody.
3. Vyplácet mám v plánu vždy první pondělí v měsíci a to tak dlouho, jak dlouho u mě investor ponechá investici.

Napsal: 12.07.10 10:33 
Charita
Charita

Mac píše:
Kelda: Jak jsem psal v úvodním postu, obchodu s retro výpočetní technikou se věnuji už nějaký čas, 10 % jsem odvodil ze zkušeností, které s touto činností mám, prostě tak, aby jste z toho měli něco vy i já.

V pohode... chapu. Ja jen vychazim ze zkusenosti se zdejsim IF fondem (jsem s nim spokojen) kde bylo slibovano denni 5% zhodnoceni... a praxe je trochu nekde jinde. Pokud by samozrejme byla napsana nejaka smlouva i se zhodnocenim... tak to je jina vec.

Vagex Vydělávejte surfováním na YouTube, stačí mít zapnuté PC a nemusíte nic dělat a ještě získáte mou plnou podporu
ProsperityHits Manualsurf, výdělek cca 3$ denně; výplata 12$; celkem vyplaceno již více než: 170$
Investicní fond pro CZEmoney :::REGISTRACE ZDE::: (50% reffback z výdelku) pro bližší INFO pište PM (za poslední mesíc: +2.37%, celkový: +111.17%)
Internetová aukce pujcek Vydelávejte pujcováním penez. Prumerný výnos z pujcek 19 – 37% rocne
Nejvtipnější bývám dopoledne.. kolem 15. to na mě začne dopadat.. po 18. jsem už nepoužitelný.. po 20. jsem už jak starej nerudnej dědek!

Napsal: 12.07.10 11:42 

děkuji za odpovědi.. myslím si, že se jedná o životaschopný projekt - v prodeji se dá udělat i 300% měsíčně (třeba obchod s textilem, potraviny) - jediný problém vidím ve zvoleném sektoru trhu. V malém objemu to možná bude fungovat, ale obávám se, že pokud se ti od investorů sejde třeba půl mega, tak se obávám, že sice nakoupíš spousty retro komplů, ale kde sešeneš odběratele?? já jsem sice taky ujížděl na ZXku, ale už bych ten krám doma nechtěl - raději si stáhnu z netu zdarma nějaký gamesky a přes emulátor si je pustím na svým netbooku. Možná se ale mejlím a našel jsi díru na trhu, která ti vysype zlatý vejce..

každopádně silně zvažuju zainvestit. Daňový doklad má bohužel cenu záchodového papíru, ačkoliv si velmi cením pozitivního a otevřeného přístupu. Pokud bys dokázal plnit slibovaná procenta, tak by šlo i o větší sumu na krátkodobý horizont (cca. půl roku).

Napsal: 12.07.10 12:04 

Živnost mám mimo jiné i na "Velkoobchod a maloobchod", takže by neměl být problém v budoucnu rozšířit oblast působení - nápadů je v hlavě spousta.

Jinak vidím, že jsme vyrůstali na stejném počítači, já měl jako kluk Didaktika. 8)

S tím daňovým dokladem budeš mít asi pravdu, ne každému bude stačit, hlavně asi potenciálně větším investorům. Pokusím se dát šablonu smlouvy dohromady, pak ji tu vystavím a podle požadavků upravím tak, aby vyhovovala všem.

Napsal: 12.07.10 12:18 

V průběhu úterý/středy přibude podpora Moneybookers a PayPalu, Mac's Invest se tak otevře i investorům ze Slovenska. :D

Napsal: 12.07.10 12:29 

investicia bude mozna len v KC? alebo aj €? myslim co sa tyka PP a MB

Napsal: 12.07.10 12:57 
Charita
Charita

Pokud bude smlouva tak na 99% investuju.

Bude i nějaký affiliate system ? A budou moci investovat i investoři, kteří nejsou z tohoto fóra ? Přes můj blog ti seženu přes 20 lidí do měsíce, kteří investují slušné částky.

Hlavně by mě zajímaly opravdu ty %, 10 mi přijde dost a pro mě to je samozřejmě zajímavé zhodnocení a nevím jak to v tvém byznysu chodí, ale aby tě nakonec velikost investice nesmetla.

Pro získání nebankovního úvěru využijte půjčky bez registru ihned nebo nebankovní půjčky online. Jestliže si chcete půjčit od soukromých investorů, pak navštivte půjčky na směnku. Pro investice doporučuji investice a finance.

Naposledy upravil Lighter dne 12.07.10 12:59, celkově upraveno 1

Napsal: 12.07.10 12:59 

davo2006:
Při investici od tebe odejde v eurech a mě na účet přijde v korunách.
Při výběru odemě odejde v korunách a tobě přijde v eurech.

Lighter:
Pracuji na šabloně, pak ji sem hodím a snad ji společnými silami optimalizujeme.
Na provizi se můžeme dohodnout.
Investovat může kdokoli.
Byla tu zmínka o ZX Spectru, tak uvedu příklad na něm. Jsem schopný jej koupit od 500 do 1000 Kč a prodat okolo 2000 Kč.

Napsal: 12.07.10 13:25 

Umím vystavit fakturu i daňový doklad, ale s tvorbou smlouvy mi to nějak nejde, proto bych chtěl potenciální investory poprosit o pomoc s jejím sestavením.

Nadepsal bych ji Dohoda o investici, dále bych tam dal svou adresu a IČ, zavázal bych se zúročit částku X Kč o 10 % měsíčně a dále temno. :lol: Samozřejmě nakonec datum, podpis a razítko.

Napsal: 12.07.10 13:51 

Mac: Nebude to spis Smlouva o pujcce? Na internetu najdes vzory, staci pridat odstavce jako: a) veritel se zavazuje zaplatit castku xxx (dluzna castka) do xx dne na ucet cislo xxx ode dne podpisu smlouvy, b) dluznik se zavazuje zaplatit castku xxx/10 nejpozdeji do x dne v mesici na ucet cislo xxx kazdy mesic opakovane po dobu trvani smlouvy, c) dluzna castka je splatna nepojpozdeji do xx dnu po vypovezeni smlouvy dluznikem nebo veritelem na ucet xxx... pak takove ty bezne odstavce o sankcich, penale atd. :wink:

Napsal: 12.07.10 14:00 
Charita
Charita

nejsem si úplně jistej, jestli na todle náhodou nepotřebuješ mít registraci u ČNB, heslop něco takového někde psal :).. asi bych ti tam pár tisíc dát zkusil :)

WEDOS -> nejlepší a nejlevnější hosting. - Pokud potřebujete poradit, klidně pište.
Pokud potřebujete naprogramovat něco v Javě nebo v C#, zkuste napsat a nějak se domluvíme ;-)

Napsal: 12.07.10 14:15 

swm: nestojím o vztah dlužník/věřitel, ale spíš o partnerský vztah, každopádně díky za tip

Rasp: byl jsem na živnostenském úřadě, řekl, co chci dělat, a úřednice mi doporučila rozšířit si živnost o "Poradenská a konzultační činnost"

Napsal: 12.07.10 14:51 

Mac: V partnerskem vztahu bychom se asi podileli na tvych ziscich, ztratach, meli moznost podle vyse podilu zasahovat do chodu firmy. Ale tak jak to tady nabizis ti akorat pujcime penize a ty nam z techto penez platis uroky az do odvolani. Takze si to pojmenuj jak chces, ale z meho pohledu ti ja pujcuji a ty mi dluzis :wink:

Napsal: 12.07.10 18:10 

Od této chvíle můžete ke vkládání do Mac's Investu využívat elektronickou peněženku Moneybookers "advertise@cluboftraders.com" nebo PayPal rovněž "advertise@cluboftraders.com" - do poznámky uvádějte vaši CZE Money přezdívku.

Napsal: 12.07.10 18:58 
Charita
Charita

Mac: Dobře, až bude funkční web a ještě se zapracuje na té službě a pojedou i provize, tak určitě investuji a semnou i spousta dalších návštěvníků mého blogu.

K tomu tvému zhodnocování peněz, doufám, že víš co deláš. Nechci být rejpal, ale přijde mi to docela riskantní zhodnocovat peníze na prodeji součástek. Co když tam budeš mít investováno 1 mega (což je velmi reálné když bude smlouva), tak kde prodáš já nevím kolik stovek až tisíc těchto produktů, to je potom taková poptávka ?

Klidně bych navrhnul smlouvu tak, aby tam nebylo dáno pevné číslo %. Nám investorům jde v té smlouvě (nebo alespon mě) o to, aby jsi s našemi penězi neutek a nebo je neznehodnotil. Pokud mi uděláš za měsíc 7% místo 10% tak budu furt happy, ale už by to bylo proti smlouvě, doufám že rozumíš co tím chci říct.

Jinak se mi ten projekt líbí, zatím tedy tak, jak jsi ho představil.

Pro získání nebankovního úvěru využijte půjčky bez registru ihned nebo nebankovní půjčky online. Jestliže si chcete půjčit od soukromých investorů, pak navštivte půjčky na směnku. Pro investice doporučuji investice a finance.

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: macsinvest.cz - BÚ, MB, PP
Napsal: 12.07.10 19:06 
Charita
Charita

Kdyz se divam na ten web.... delam neco spatne... nebo tam opravdu nic neni? :shock:

Napsal: 12.07.10 19:10 

Kelda píše:
Kdyz se divam na ten web.... delam neco spatne... nebo tam opravdu nic neni? :shock:

Zatim tam nic není, ale bude :wink:

„Život je záhada, ani se nesnaž ho pochopit.“

„Lidé mi říkají, že jsem flegmatik.....ale mně je to jedno“. :D

Napsal: 12.07.10 19:10 

Lighter píše:
...K tomu tvému zhodnocování peněz, doufám, že víš co deláš. Nechci být rejpal, ale přijde mi to docela riskantní zhodnocovat peníze na prodeji součástek. Co když tam budeš mít investováno 1 mega (což je velmi reálné když bude smlouva), tak kde prodáš já nevím kolik stovek až tisíc těchto produktů, to je potom taková poptávka ?...

- Mrkni o pár příspěvků výše, psal jsem tam, že můžu rozšířit oblast působení, ŽL, který mám, mi to umožňuje.

- Jinak investovat nemám v plánu do součástek, ale komletních retro počítačů a videoher - jestli pamatuješ ZX Spectra, Commodore, Atari, Nintendo, Sega, ... O tyhle retro věcičky je docela zájem.

- Uvažuju, že bych pro administraci koupil a počeštil HYIP Manager Pro.

- Provize by mohla být +/- 5 %

Napsal: 12.07.10 19:13 

kubicek7 píše:
Kelda píše:

Zatim tam nic není, ale bude :wink:

Na webu máknu zítra odpoledne.

Napsal: 12.07.10 19:15 

myslim ze ten HYIP script by bol kvoli prehladu idealny :-)

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 518 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina