Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 23.05.12 23:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 3264 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 127, 128, 129, 130, 131
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Lockerz.com
Napsal: 12.08.09 10:38 

Toto je úvodní příspěvek

Obrázek
Základní co potřebujete vědět je, že sbíráte body, které potom přeměníte na novou elektroniku, klenoty atd, je to stránka pro mladé lidi

Za co sbíráte body? (PTZ-Pointz)
1. Přihlášení 2 Ptz - 8 Ptz
2. Dailies - jednoduché otázky každý den - 2 Ptz - 8 Ptz
3. Když si spustíte video v sekci PLAY. Za každé video dostanete body (3x) - 4 Ptz - 250 Ptz
4. Když si koupíte zboží shopu - dle výše utracených peněz
5. když pozvete přítele - 2 Ptz - 8 Ptz
6. Klikáním na tzv. Decalz - 1 Ptz - 8 Ptz
7. Nahráváním fotografií - 10 Ptz - 40 Ptz

Posílají do ČR nebo SR?
Z redeemů již ne, posílají pouze po USA, místo ceny posílají pp $ v hodnotě dané věci. Z shopu většinu věcí posílají do ČR
Co je to Z-LISTER (Z-LIST)
Řada "Vyvolených lidí", kteří se dostali do Z-LISTU. Výhody Z-LISTU jsou dvojité body. Z-LISTEREM se stanete, když pozvete do systému 20 lidí.
Jakou přepravní službu používají Lockerz?
většinou UPS
Všechno je "Fresh Out" nebo "More soon"
Lockerz obnovuje ceny jednou za čas. Ceny se při redeemu vyberou do 30ti sekund, čekat na redeem nedoporučuji
Kdy je redeem?
Nevíme! vyplatí se sledovat hallway (myLockerz stránku) a jejich facebook
Jaký je lokální čas lockerz?
http://bit.ly/b6TB1V

Pro představu co se dá za PTZ "vyhrát":
iPod touch - 1300 - 3200 PTZ
iPad - 3500 PTZ
Macbook - 4000 - 10000 PTZ
Xbox 360, PS3 Slim - 2700 - 3600 PTZ
Sluchátka,videohry,WII,PSP,DSi,další iPody,DVD,tapety,Paypal a Amazon karty,hodinky,trička,zlaté náramky..
A mnoho dalších - Minimum 60 PTZ

Pokuď chcete pozvánku tak kontaktujte někoho z fóra nebo napište sem e-mail

Důkazy lidí odsud:
ObrázekObrázek (Triček tady už dostala celá řada lidí)
Xbox 360
ObrázekObrázek

A také už odsud dostali $50,$150 na paypal,Cheesburger USB,termosky a hrnky lockerz atd.

Naposledy upravil Dawe007 dne 09.05.11 06:56, celkově upraveno 111

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Lockerz.com
Napsal: 05.08.11 16:02 

No 24/7 se brzo vrátí.Možná bude spravedlivější a cheateři budou mít smůlu a nebo zas vymyslej nějakýho bota,ale to už je jedno.24/7 byl důl na prachy,pokud teda víte jak na to ;).Určitě si počkám co přijde.

Napsal: 05.08.11 16:34 

pol225 píše:
No 24/7 se brzo vrátí.Možná bude spravedlivější a cheateři budou mít smůlu a nebo zas vymyslej nějakýho bota,ale to už je jedno.24/7 byl důl na prachy,pokud teda víte jak na to ;).Určitě si počkám co přijde.

být tebou tak ten positismus trochu krotím, tady je pár odpovědí kdy to spustí

Citace:
24/7 Auctions will be back within the next few months and will probably have PayPal money like it did before. :)

Citace:
It might be a few months, they are working very hard on it! They've been taking everyone's suggestions on this forum and they are going to make it as great as possible. :)

:lol:

Napsal: 05.08.11 17:02 

Vim,že přehánim...pár měsíců může bejt taky rok jak už to u lockerz známe...
Aukce byli fajn,ať už ze začátku kdy to bylo spravedlivější a nebo potom kdy nastala doba botů :D...
Jen aby to vůbec bylo a aby ceny stály za to.
Nadále lockerz nevěnuju pozornost,jen si asi připravim pár accountů s ptz a uvidim s čim chlapci přijdou ;).

Napsal: 09.08.11 22:22 

regional redemption nebol odvtedy co bol posledny? teda iba jeden bol ak sa nemylim

Forex Expert Advisors

Napsal: 10.09.11 16:15 

Ako si vedie táto spoločnosť? Skončilo to už?

Napsal: 10.09.11 16:29 

dalo by se říct,že se to proměnilo v soc. síť a slevomat pro USA

Napsal: 22.11.11 19:40 

hehe, zachvilku bude 2 roky, co jsem s timhle zacinal :D
Pochlubte se, vyhrali jste nekdy neco? Ja mel vzdycky zalusk na to psp za 300ptz? pomatuju si to dobre? :D
Jedine co jsem z toho dostal je tricko, ktere mam nahodou zrovna ted na sobe :D

Užitečný web o výdělku na internetu! Vydelej.eu
1€ za nového referrala TU!

Napsal: 22.11.11 19:45 

Teď tam pro nás v podstatě nic není (jen věci se slevou pro amíky, a slevy v USA jako je u nás Slevomat), pro mě to byla úspěšná firma, získal jsem od nich cca 300$ na pp, iPod nano, Sony dash, netbook v hodnotě 300$, iTunes poukaz, tričko.... :D Ale snad by měli znovu rozjet aukce... třeba příjde jejich velký comeback :wink:
P.S. taky tam jsem přes 2 roky

Napsal: 22.11.11 19:46 
Charita
Charita

v tomto týdnu mě začaly chodit maily a už mě to sere, ptž lockerz je pro mě už mrtvej :-D

Napsal: 22.11.11 20:06 

Dawe007 píše:
Teď tam pro nás v podstatě nic není (jen věci se slevou pro amíky, a slevy v USA jako je u nás Slevomat), pro mě to byla úspěšná firma, získal jsem od nich cca 300$ na pp, iPod nano, Sony dash, netbook v hodnotě 300$, iTunes poukaz, tričko.... :D Ale snad by měli znovu rozjet aukce... třeba příjde jejich velký comeback :wink:

Já získal tak 50$,triko,sluchátka v ceně 80$(ze shopu za ptz)...nějak jsem neměl na ty redemptions náladu jelikož to bylo moc pozdě a když už jsem se tam dostal tak jsem udělal chybu která mě stála čas,nebo se mi naopak podělal skript(že já si ho psal sám... :D) a nebo prostě selhal bot sám o sobě,ať už redemption devastator nebo později párkrát LRC,ale to bylo hlavně kvůli antibot opatřením.
Každopádně to byla bezva stránka.Nic podobnýho teď neni.

Jinak k těm aukcím.Prý zas tak brzo nebudou.Nějakej rusák se údajně dostal na web či kam kde to připravujou a dokonce už kutí i bota na aukce.Ale nejsem si jistej validitou těchto informací,mam to od jednoho bláznivýho amíka,ale něco na tom nejspíš bude,dost do těch aukcí dřív fušoval a leccos vyhrál.Zkusim aspoň vytáhnout kdy by to měli spustit.Nevim jestli do toho jít pak znovu,ale Rusáci na tom slušně rejžovali,tož by jsme se měli pak taky složit a zkusit ty aukce drancovat jako to oni dělávali :D.

Napsal: 22.11.11 20:24 

pol225 píše:
Dawe007 píše:

Já získal tak 50$,triko,sluchátka v ceně 80$(ze shopu za ptz)...nějak jsem neměl na ty redemptions náladu jelikož to bylo moc pozdě a když už jsem se tam dostal tak jsem udělal chybu která mě stála čas,nebo se mi naopak podělal skript(že já si ho psal sám... :D) a nebo prostě selhal bot sám o sobě,ať už redemption devastator nebo později párkrát LRC,ale to bylo hlavně kvůli antibot opatřením.
Každopádně to byla bezva stránka.Nic podobnýho teď neni.

Jinak k těm aukcím.Prý zas tak brzo nebudou.Nějakej rusák se údajně dostal na web či kam kde to připravujou a dokonce už kutí i bota na aukce.Ale nejsem si jistej validitou těchto informací,mam to od jednoho bláznivýho amíka,ale něco na tom nejspíš bude,dost do těch aukcí dřív fušoval a leccos vyhrál.Zkusim aspoň vytáhnout kdy by to měli spustit.Nevim jestli do toho jít pak znovu,ale Rusáci na tom slušně rejžovali,tož by jsme se měli pak taky složit a zkusit ty aukce drancovat jako to oni dělávali :D.

naprosto s tebou souhlasím, pro mě to v podstatě byla první zkušenost s výdělkem na netu tady na foru. Sice jsem na ně dost často nadával, protože ty redeemy byly někdy na zabití (třeba když jsem na něj čekal celej večer a noc a on pak ani nebyl :lol:) Znamenalo to pro mě dost probdělých nocí, hodiny a hodiny koukaní na jejich videa, ale když vezmu v potaz to co všechno jsem od nich dostal (a to jsem mohl získat ještě jeden netbook z shopu kdyby mi nezrušili kvůli tomu, že jsem využil shipito pro přeposlaní z USA ), tak bych čas strávený na jejich stránkách rozhodně nelituju, škoda, že se pak začali soustřeďovat na americký trh a udělali z toho spíš sociální síť.

Jinak co se týče těch aukcí, tak jsem na jejich foru četl, že připravují víc zabrzpečenou formu aukcí, a že by to mělo být do konce roku, ale kdo ví :?

Napsal: 27.12.11 09:54 

Funguje to ještě?

Napsal: 27.12.11 10:03 

DeTailes píše:
Funguje to ještě?

Je to mrtvý :D.Pro nás už nic,tušim velký slevy měli v shopu,ale nevim jak teď posílaj,stejnak se to nedá stihnout,na lockerz se cheatne všechno. :D
RIP Lockerz,fakt to stálo za to.

Napsal: 27.12.11 10:32 

Díky za odpověď :D

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3264 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 127, 128, 129, 130, 131

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina