CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 07.10.08 12:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 4 [ Příspěvků: 82 ] Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 07.01.08 13:09    Předmět příspěvku: Live Surebets

Hodnocení: 0
Na Czemoney jsem nedávno narazil náhodou, když jsem hledal nějaké info k arbitrážnímu sázení. Překvapilo mě, že tady funguje i fond na principu jistých sázek. Když jsem kontaktoval Trewise, zjistili jsme, že používáme každý jinou strategii. Rozhodl jsem se Trewise trochu okopírovat a vytvořit podobný fond. Ale nejprve trochu infa.

Moje arbitráže jsou založené na live sázkách, tedy sázkách v průběhu zápasu. Takových sázek je týdně maximálně pár desítek, ale dá se na nich tvořit větší zisky, protože je tam vyšší rozptyl. Live sázky se mění během několika vteřin a pro jejich sledování mám vlastní script, který dokáže během vteřiny arbitráž analyzovat.

Do fondu bych přijal jen omezenou částku, celkově maximum 1000 Eur. Fond nepojede přes script, protože je to riskantní.

Je mi jasné, že nebude jednoduché tu získat Vaši důvěru. Pročítal jsem témata CZ/SK a počet tzv. scamů. Jako věřící si nedovedu představit, že se tu lidi tolik okrádají. Nevytvářím projekt s cílem někoho okrást.

Pokud máte zájem o informace, pište sem na fórum. Rád bych věděl, jestli Vás tahle možnost zaujala či nikoliv a případné zájemce o investování bych odkázal na email jeremy.online@centrum.cz

Jeremy88

Report 2008 - zhodnocení portfolia po odečtení částky do rezervního systému
6. týden ... 3,5%
7. týden ... 0,7%
8. týden ... 2,3%
9. týden ... 2,1%
10. týden ... 0,5%
11. týden ... 3,3%
12. týden ... 2,6%
13. týden ... 0% (volno)
14. týden ... 2,6%
15. týden ...-2,1%
16. týden ...3,2%

Naposledy upravil jeremy88 dne 21.04.08 15:47, celkově upraveno 8

PříspěvekNapsal: 07.01.08 16:17    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets
Moderátor

Hodnocení: 6
njn to vis, nejde o nic mensiho nez o prachy :roll:

no ja zatim o dalsim rozsirovani vkladu neuvazuju, bo cekam jaxe vyvine financni situace po lednu 2008
a kolik nam zbyde v rodinnem rozpoctu po tech slavnech ODS "vylepsenich" :shock: :?

PříspěvekNapsal: 07.01.08 17:51    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Hodnocení: 1
Nieco o sebe? Ked napises prvy prispevok a chces aby Ti niekto zveril peniaze, tak prve co potrebujes je nadobudnut doveru... To dokazes bud dlhym posobenim na tomto fore a ludia Ta dokazu odhadnut, alebo nejakymi dokazmi cestnosti, cize real meno a podobne... ale aj tak asi to chces zatial len tak informativne si prezistit, ci by bol o to zaujem...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 07.01.08 21:14    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Jelenik píše:
Nieco o sebe? Ked napises prvy prispevok a chces aby Ti niekto zveril peniaze, tak prve co potrebujes je nadobudnut doveru... To dokazes bud dlhym posobenim na tomto fore a ludia Ta dokazu odhadnut, alebo nejakymi dokazmi cestnosti, cize real meno a podobne... ale aj tak asi to chces zatial len tak informativne si prezistit, ci by bol o to zaujem...

Nemyslim si, že k důvěře stačí jenom 1000 postů a delší dobu na fóru. Scameři byli i mezi těma, kdo tu byl delší dobu.
S Jeremym jsme to řešili už před týdnem. Něco o něm vím, protože mě jako admina fondu kontaktoval. Jsem zvědavej na ten script, to mě hodně zajímá. Byl bych rád, kdybysme se sešli a trochu o tom pokecali. Snad se Jeremy nebude zlobit když na něj prásknu, že je z Budějovic a v Plzni studuje dálkově vejšku... aspoň tyhle top secret informace mi svěřil :lol:
Live Surebets je další dimenze a mě by to osobně nenapadlo, takže snad Jeremy napíše něco víc. Otázka důvěry je složitá. Pokud ho budu znát osobně a bude se mi jeho koncept zdát přijatelnej, pak nějaké finance jako podporu vložím. Ale předčasné závěry nedělám. Bude mě muset hodně přesvědčit, že neni další stimpy nebo vlastnasrat.

PříspěvekNapsal: 07.01.08 21:55    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Ahoj.
trewisi, tak to jsi me celkem prekvapil, ze delas surebets ale nevis, ze to jde delat i live, nebo taky pred zacatkem utkani. Ty vydelky jsou vetsi jako pri normalnim sure, kde udelas tak 1-4%. Kdyz najdes neco vetsiho hrozi, ze ti to muzou na jedne strane stornovat jako chybne vypsanej kurs.
Live ma vyhodu, ze to muzes delat u jedne spolecnosti, nemusis mit mnoho uctu a porad doplnovat.
Ale zase live neni zas az tak jiste jako klasickej malinkatej 1-4%. Muzes i prodelat.
Scamerem se muze stat i ten nejpoctivejsi clovek. Kdyz udela chybu a je v tom vic penez, nema na to aby to vratil tak je tady scamer i kdyz by nikdy nerekl, ze se tak stane. Internet a anonymita tomu jenom napomaha.

PříspěvekNapsal: 07.01.08 22:00    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

No mě teď neni jasný, kdy bych mohl prodělat. Pokud se změní kurz, pak se sázka neuzavře a sázkovka se zeptá jestli chceš novej kurz ne? Ale pokud jdou třeba na live dělat arbitráže bez problému nad deset, pak bych o tom začal taky uvažovat.

PříspěvekNapsal: 07.01.08 23:23    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Trewis píše:
No mě teď neni jasný, kdy bych mohl prodělat. Pokud se změní kurz, pak se sázka neuzavře a sázkovka se zeptá jestli chceš novej kurz ne? Ale pokud jdou třeba na live dělat arbitráže bez problému nad deset, pak bych o tom začal taky uvažovat.

uplne bych nesouhlasil ze se neda prodelat ale sance je mala, vse je relativni :wink:
(mluvim o klasickych arbitrazich)
PS: Trewe nechci te jakkoli schazovat :)

PříspěvekNapsal: 07.01.08 23:41    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

no hele prodelat na tom muzes pekelne, 1 sazkovka ti to prijme a druha ne a nebo nez to druha prijme, tak padne gol a zrusi ti to a pritom v druhe ti to vzali... tohle se nestava zase tak malo, ba naopak, ale live surebet je supr, ale je tam daleko vyssi riziko nez u normalniho surebetu

u live sazek se navic silene rychle meni kurzy, a i dkyz neco odkliknes ve stejny okamzik, tak v 1 sazkovce ti to vemou a v druhe ne, protoze se zahrava primy kop ci protoze meni o desetinu kurz a jsi v pytli, protoze staci aby se menil kurz o 1 desetinu a musis znovu vse odkliknout a to je zase treba 30 sekund celkove a mezitim se muze neco stat a penize v tahu a nebo s nejakou ztratou, samozrejme dodatecne to vsadis, ale stejne budes uz treba v minusu 20%

PříspěvekNapsal: 08.01.08 00:16    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

zajimali by me jak probiha priprava na live surebet? co vsechno je treba ohlidat apod myslim ze nechat proniknout lidi se stejnym zamerem by nebylo od veci at z duvodu vzajemneho sebezdokonalovani a z po spolecnou pomoc mezi sebou

PříspěvekNapsal: 08.01.08 00:33    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

No jestli na to má Jeremy script, tak ho chci :D Údajně mu to hlídá kurzy a automaticky počítá zisky. Riskantní to bude víc než klasika, to už je mi jasné. Ale pokud by byla četnost ztrát minimální, zisky by to zvrátily na druhou stranu bez problému.

PříspěvekNapsal: 08.01.08 16:48    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

ahoj
jde o to, ze kdyz vsadis a zapas nejde tak jak jsi predpokladal tak mas ztratu. Vsadis 100€ na D v kursu 2,00 a oni prohravaji 0-1 tak kurs na neprohru H jde dolu, treba na @ 1,25. Surebet z toho uz neudelas. Muzes zkusit znizit ztratu vsazenim ale stejne tak se muze stat, ze se zapas zase otoci ve tvuj prospech ale ty uz tu ztratu stejne budes mit, protoze jsi uz dal penize na znizeni ztraty.
Samozrejme, ze muzes znova vsadit ale to uz muzes mit v tom tolik penez, protoze ty kursy jsou uz pak nevyhodne, ze na jednom zapase muzes prodelat docela dost.
Chce to disciplinu, vedet co si muzes dovolit, taky dobry odhad kdy vsadit, vybrat vhodne zapasy a samozrejme i stesti.

PříspěvekNapsal: 11.01.08 15:04    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Poslední dobou je hodně práce ve škole, takže nemam čas postovat :) Kdyžtak pište na email, vyřizuju poštu i z mobilu. Příští týden mi Trewis slíbil schůzku, potom bude víc informací. Nejdřív se chci něco přiučit ohledně vedení :D

Live surebets dělám přes půl roku a úspěšnost mám někde na úrovni 92%, zbytek jsou menší ztráty. Pokud o tom chce někdo pokecat, pište mi na ten mejl.

PříspěvekNapsal: 12.01.08 01:33    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Mělo by to vyjít s časem v pohodě, takže se už teď těšim na ten hvězdnej script :D

PříspěvekNapsal: 17.01.08 00:04    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Dneska jsme byli s Jeremym na pivku a konzultovali surebetting. Ten kluk má za ušima :D Script na live surebety vypadá zajímavě. Předem jsem slíbil Jeremymu podporu fondu a také vklad. Zatím 100 USD pro začátek.

PříspěvekNapsal: 22.01.08 15:26    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

V průběhu února začnu přijímat vklady. Pojedu na dvouměsíční cykly od března a na konci každého vždy vyplatím 75% z celkového zisku. Podle předbežných výpočtů, kde beru v potaz mé průměrné výnosy, bude za první 4 cykly (8 měsíců) vytvořena rezerva pro krytí 100% původních vkladů. Přestože mám úspěšnost cca 92% a riziko poklesu investice je téměř nulové, 100% garanci dám až v momentě, kdy bude vytvořený rezervní fond.

Prozatím mám přislíbeno cca 8500 Kč, je tedy prostor pro 21500 Kč. Vklady přijímám na e-gold a moneybookers. Bližší informace poskytnu přes email.

Děkuji Trewisovi za pomoc ohledně money-managementu.

PříspěvekNapsal: 22.01.08 16:34    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Nemáš zač. Věřim tomu, že tvoje strategie bude fungovat. Je to přece jen ojedinělé a už v tom umíš chodit.

PříspěvekNapsal: 22.01.08 23:07    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

do brezna vyclenim nejaky obnos tak pocitej se mnou...drzim palce

PříspěvekNapsal: 13.02.08 13:02    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Mám po zkouškách a jsem tedy plně funkční pro nový fond :D
Za minulý týden bylo zhodnocení 3,5%, které připíšu v plné výši na účty prozatím třech investorů.

PříspěvekNapsal: 13.02.08 15:59    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Congrat, konkurente. :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.02.08 18:12    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Přes co bereš investice a kolik je výše minim depozitu? Ať to nemusím celé číst, prosím.Už jsem si to přečetla. Přes MB by se mi to aj líbilo.

PříspěvekNapsal: 17.02.08 12:26    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

taky vážně uvažuju o vkladu.. můžu se zeptat, jaké byly tvoje dosavadní výsledky? píšeš, že máš úspěšnost 92% - zajímalo by mě tedy dlouhodobé průměrné zhodnocení. Je mi jasný, že když zveřejníš nějaké číslo, tak že ho do budoucna nejsi schopný zaručit, ale chci si udělat širší obrázek.

Jinak co se týče garancí a problémy s důvěrou tady na fóru. Všechno tohle se dá vyřešit celkem jednoduše a elegantně - smlouvou o půjčce. Starý dobrý způsob, než vynalezli počítače a komunikaci online = pero a papír. Myslím si, že by neměl být takový problém poslat si poštou dva papíry, které by Jeremy podepsal a jeden si pak u sebe ponechal a druhý poslal zpět. Ke smlouvě by si pak každý vykopíroval stvrzení o transakci peněz a je to hotovo. V případě, že Jeremy krachne nebo uteče z fóra, tak máte v ruce nástroj k legálnímu vymáhání peněz.

Vzor takové smlouvy je např. tady: http://www.vzory.cz/vzory/penize-a-dane/smlouva-o-pujcce-splatna-jednorazove/

PříspěvekNapsal: 17.02.08 12:30    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Minim. vklad :?:

PříspěvekNapsal: 17.02.08 13:13    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

No ale Jeremy nikde o garanci nepíše. Tak jako v Relativeprofit, tak i v Live surebets mam teď peníze bez garance, proto tam není podstatná část úspor.

PříspěvekNapsal: 17.02.08 14:01    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

no to by si jerremy na sebe upletl bič nějakou smlouvou, protože může to garantovat... ale pořád to jsou sázky, stát se může cokoli, riziko je i že se někdo dostane na jeho účet u sázkovky, nebo u e-peněženky či u účtu...

PříspěvekNapsal: 17.02.08 17:13    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Mno musím s uživatelem pereira souhlasit. Že vlastně i uživatel co tu má hodně dobrou reputaci má problém do nějakého fondu vybrat nějakou vetší částku.

Ale jako tak to má být, uživatele by měli bejt opatrní a nenaletej každé kravine protože je jich na netu spousta a neco na oblbnutí vymyslet neni žádnej problém, stačí mít bohatou fantazii. Věřím že když už člověk bude řídit fond nějakých těch pár kol, tak se pak investice pohrnou mnohonásobne více, ale třeba v případe meho fondu (čím mín penez, tím lépe pro me)

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 82 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]