*

CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.09.08 18:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 4 z 6 [ Příspěvků: 81 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 28.02.08 22:41    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Hodnocení: 0
jasne, ale tak surebet neni o tom vedet jestli vyhraje slavia ci sparta, samozrejme musis vedet neco o surebettingu, nejlepe mit s tim zkusenost a script ti pomuze vyrazne zvetsi zisky, zrychlit praci, ale to uz je tema mimo, en jsem se ptal na script, nejde jej koupit, tak ale nevadi, admin se rozhodl dobre, chapu jej, je fakt ze by jej nekdo koupil a pak je prodaval levneji dalsim a ti by jej prodavali zase levneji a vice lidem az by byl nekde free

PříspěvekNapsal: 03.03.08 12:53    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Hodnocení: 1
Jak dopadl 9.týden? :) Asi se ptám brzo, je teprve pondělí :D

PříspěvekNapsal: 07.03.08 14:43    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

9. týden dopadl celkem dobře (viz první post) :D

PříspěvekNapsal: 12.03.08 13:55    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Po delší době se mi "povedlo" udělat ztrátovou arbitráž. Moje úspěšnost ale navzdory tomuto faktu vzristla na 94%. Ztráta nezpůsobila pokles, jen došlo k malému navýšení za minulý týden - viz úvodní post.

PříspěvekNapsal: 20.03.08 13:03    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Rozšiřuji portfolio sázkovek o další, kterou jsem delší dobu jenom testoval. Prostor pro investice zvedám o 10 000 Kč. Nabídka platí do vyčerpání limitu. Vyhrazuju si právo investici do měsíce vrátit, pokud se sázkovka neosvědčí i v reálu. Samozřejmě s kompenzací :D

PříspěvekNapsal: 31.03.08 13:24    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Poslední týden jsem byl v Alpách, takže zhodnocení výjimečně není žádné.

PříspěvekNapsal: 01.05.08 12:37    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

jakpak dopadl 17 týden? jsem hroznej nedočkavec ;)

PříspěvekNapsal: 15.05.08 09:44    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

nemáte někdo nějaké info o Jeremyho fondu? Přecijenom už 4 týdny neaktualizoval stav reportu a neodpověděl mi ani na mail :?

PříspěvekNapsal: 16.05.08 00:13    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Nestras.. ze by odjel na kajmany s 1tis euro? :lol: trew se snim bavil jednou osobne tak jestli nema nejak contakt?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 19.05.08 11:47    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

jind005 píše:
Nestras.. ze by odjel na kajmany s 1tis euro? :lol: trew se snim bavil jednou osobne tak jestli nema nejak contakt?

No já nechci strašit, ale už tu byli i takoví, co zmizeli i s menším obnosem.. každopádně, pokud má někdo bližší kontakt, tak budu rád za každé info. Vím, že sem moc Jeremy nechodí, ale je to už přecijenom skoro dva měsíce od posledního záznamu..

PříspěvekNapsal: 20.05.08 11:02    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Psal jsem mu mejl před měsícem, ale žádná odezva. Nevím, co si o tom mam myslet.

PříspěvekNapsal: 21.05.08 09:45    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Mno potesujici zpravy :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 24.05.08 23:27    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Any news? Nebo si mam odepsat svojí poslední investici do hyipu jako ztrátovou? :D

PříspěvekNapsal: 25.05.08 12:26    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Nechci bejt nějak zlej, ale tohle je přesně ta situace, o které jsem psal na začátku tohohle projektu a do které jsem se nechtěl dostat. Tehdy jsem se pozastavoval nad anonymitou těchto projektů a navrhoval jsem zveřejnění kontaktu. Ikdyž jsem nakonec kontakt od Jeremyho nedostal, důvěřoval jsem mu a investoval do jeho projektu. Teď nastala situace bez jakékoliv komunikace směrem ke svým věřitelům a to se mi nelíbí. Nemám žádnou možnost zjistit co se stalo - jediný mailový kontakt i tohle fórum zůstávají "hluché". Nechci nikoho kamenovat, ani si vyřizovat účty - do tohohle projektu jsem investoval 1500,- korun, které mi zase tolik chybět nebudou, ale opravdu hodně mě štve tenhle nešvar českých projektů, kdy má admin tendenci zmizet jako pára nad hrncem. Po celou dobu projekt vykazoval kladná čísla, tak nevěřím v nějaký hackerský útok, či nepřízeň systému - ikdyž i tohle se může stát. Možná je Jeremy na dětském táboře, má školní zkoušky či leží v nemocnici se zlomenou nohou - nevím, mohu se jen domnívat. Každopádně to trápí asi jen mě a Trewise, protože ostatním je to očividně šumák. Píšu svůj poslední mail Jeremymu - pokud se mi do týdne neozve, odškrtávám si tuhle investici jako úplně ztrátovou. Je smutné, že české projekty končí podobně a kazí dobré jméno tomuhle fóru..

PříspěvekNapsal: 26.05.08 00:02    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Třeba mě zná osobně většina mých investorů. Je to určitě na jednu stranu dobře, dává to víc na důvěře. Ale kdyby se něco zásadně pokazilo a já napsal, že jsou peníze fuč, možná by se našel nějakej blbec, kterej by navzdory nulové garanci po mě peníze vymáhal. Takže všechno má své pro a proti. Pokud by to bylo na dokonalé důvěře, vypadalo by to trochu jinak. Takhle buď admin je anonymní a je to riziko pro investory nebo není anonymní, ale je to riziko pro něj a trochu větší stres. Já už po zkušenostech s hyipy končím. U Maca opět ztráta, tady bude patrně ještě větší. A kdokoliv si tady začne dělat podobný projekt, budu první kdo napíše červeně NEINVESTOVAT

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]