CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 00:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 4 [ Příspěvků: 82 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 17.02.08 21:13    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Hodnocení: 1
No já zas naopak mám problém, že zájem byl přibližně na 100 000 Kč a já tolik vzít nemohl :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 17.02.08 22:43    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Trewis: Však jo, ty jedeš už nějaký čas a získal sis lidská srdíčka a duveru :)

PříspěvekNapsal: 18.02.08 08:49    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Hodnocení: 0
A navíc není anonymní. Někteří z nás ho znají i osobně.Myslím Kaspra-Trewise. :lol:

PříspěvekNapsal: 18.02.08 12:53    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

právě jde o to přetržení anonymity a vytvoření důvěry. Nezlobte se na mě, ale když půjčuji nějaké větší peníze, tak na to chci mít doklad, ať je to cizí člověk nebo třeba dobrý kamarád. Jestliže chcete svěřit do fondu 10 dolarů, tak je to jedno, ale třeba Trewis dal 100 a tam už bych o tom vážně zapřemýšlel. Já třeba uvažuji o částce nad 5.000 kč...

pokud se někdo bojí odpovědnosti a důsledků svého chování, tak ať raději žádný fond nezakládá. Chápu, že se můžou stát nepředpokládané události - někdo tu zmiňoval hacknutí účtu apodob. - ale to mě příliš nezajímá (stejně tak jako banku nezajímá, že vám ukradli peněženku a vy nemáte na splátku úvěru). Majitel fondu si ze své činnosti bere provizi - to je odměna za jeho odpovědnost a starosti, které s fondem má.

všichni jsme tu zvyklí na manýry z HYIPů, ale vzpomeňte si, kolikrát vás podvedli a kolik jste nakonec "vydělali". To co tu navrhuji nemá vést ke "splétání bičů", ale k narovnání pokřivené důvěry online byznysu a odpovědnosti.

PříspěvekNapsal: 18.02.08 14:43    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Osobně proti podepsání smlouvy nic nemám, ale úrok bych nabídl, tak max. 105 % za měsíc, přes banku, žadný e-gold nebo jiná e-currency. Pokud by tě to zajímalo, nebo kohokoli jiného, ozvěte se na ICQ - je v profilu.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.02.08 14:54    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

No já Jeremyho osobně znám. Jednou jsme se viděli a mě to pro důvěru k němu stačí, protože mě přesvědčil. Adresu a další osobní údaje po něm ale chtít nebudu. Nechci tady vytvářet nějakou klec. Samozřejmě souhlasím s názorem Onsa, že admini k tomu mají přistupovat zodpovědně a co slíbí, to mají plnit. Ale pokud mi někdo garanci nedá, já investuju a pak dojde ke krachu, na co mi budou jeho údaje? Vydírání je v rozporu morálním přesvědčením, které mám. Kdyby po mě chtěl někdo údaje, okamžitě by dostal zpátky peníze z fondu, protože tohle třeba já nemam zapotřebí.

PříspěvekNapsal: 18.02.08 16:08    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Chtěl bych investovat do tohoto projektu. Jde to ještě? Díky za info :wink:

PříspěvekNapsal: 18.02.08 18:54    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Na PM a na email se ozvalo hodně zájemců a to mě těší. Momentálně je tu prostor ještě pro 16.000 Kč nebo ekvivalent v jiné měně.

Abych reagoval na diskuzi...Trewis mi nedávno říkal, že zná osobně z Czemoney víc lidí a to je pak důvěra o něčem jiném. Já ale znám jak se vyvíjela debata o PZN, kterou jsem pročetl a je to celkem síla. Svoje údaje nikomu dávat nechci a sepisovat smlouvy taky ne, protože bych se vystavil nebezpečí a to mi za to nestojí. Nechci tady nikoho přemlouvat, takže kdo mi dá svoji důvěru, toho nezklamu, kdo požaduje moji identitu, ať to zkusí jinde.

Za podporu těch, kteří vložili nebo vložit chtějí, děkuji. Cením si toho, že své peníze svěříte někomu, kdo tu nemá ještě "jméno".

PříspěvekNapsal: 18.02.08 20:54    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

svou diskuzi jsem vedl spíš obecně a nechci rozhodně nutit Jeremyho k nějaké hromadné podpisové akci. Je tu nový a nikdo ho nezná. Rozvíření diskuze navíc přitáhne pozornost k jeho projektu a podle jeho vlastních reakcí si člověk udělá rychleji obrázek o něm samém. Rozhodně nechci nikoho šikanovat za to, že udělá chybku. Na druhou stranu bych se před větší investicí s majitelem fondu taky raději setkal osobně (podívejte se jak reagoval Trewis po osobní schůzce o pár postů zpět). Nemyslím si, že se ale vystavím nějakému nebezpečí odhalením své identity - ne veřejně, ale pro své investory (aspoň ty důležité).

takže sorry za OT (asi na tohle téma založím vlákno ;) )
a jedem dál..

chtěl bych se zeptat na ten skript - ten jsi si dělal sám a nebo jsi ho někde koupil (stáhnul)?
a taky jsi mi ještě neodpověděl na moji předchozí otázku:

Citace:
taky vážně uvažuju o vkladu.. můžu se zeptat, jaké byly tvoje dosavadní výsledky? píšeš, že máš úspěšnost 92% - zajímalo by mě tedy dlouhodobé průměrné zhodnocení. Je mi jasný, že když zveřejníš nějaké číslo, tak že ho do budoucna nejsi schopný zaručit, ale chci si udělat širší obrázek.

PříspěvekNapsal: 19.02.08 13:56    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

To Onso: Live surebetů je není týdně tolik, jako standartních. Za to mají vyšší zhodnocení, takže jich stačí udělat pár a dá se kapitál navýšit týdně o 5 i více procent. V průměru dělám zhodnocení 3% týdně, ale statistika ja od léta 2007 a poslední měsíce dělám nadprůměr. To znamená, že na začátku jsem dělal 1-2%, teď je to někde na 3-6%. Samozřejmě, nemůžu zaručit nějaký stabilní výkon, vycházím pouze z průměru za posledních 8 měsíců.

Script jsem měl koupený, ale ten byl jen na standartní surebety a nebylo to nic extra. Já mám vlastní, který dělá výpočty a zároveň s ním mohu ovládat i vklady v sázkovkách, takže se proces zrychlí.

PříspěvekNapsal: 19.02.08 14:03    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Na začátku tématu je uvedena tabulka výsledků za každý týden. Bude pravidelně aktualizováno.

PříspěvekNapsal: 19.02.08 19:13    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

jak se vlastne takovy skript naprogramuje? umi to chodit ve vice sazkovkach? nechces treba udelat nejake video jak to vypada, jak to pracuje apod? jinak omlouvam se za OT

PříspěvekNapsal: 26.02.08 01:42    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Hodnocení: 3
no spis jestli by to nechtel jeremy prodat, lidi co k tobe investuji-o ty by jsi neprisel a lidi co si sazi sami... tak by to treba i koupili za slusnou cenu, kdyby bylo video, tak za to klidne zaplatim slusne :)

PříspěvekNapsal: 26.02.08 11:24    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Jj, to já taky bych klidně zaplatil:) Radši bych si nakonec investoval (sázel) sám :wink:

PříspěvekNapsal: 26.02.08 16:22    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Je mozne poslat peenizee pres B.ú?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.02.08 15:14    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Script prodávat nechci. Už bych neuhlídal, kdo všechno by ho měl. Příklad: Měl jsem nabídku od známého 40 000 Kč za script. Viděl ho v chodu. Ale je mi celkem jasné, že další den obvolá 10 známých a každému to nabídne za 10 000 Kč a vydělá na mojí půlroční práci.
Proto dělám fond a chci postupně zatěžkávací test od nižších částek. V tuto chvíli je už prostor pro investování téměř vyčerpán. Zbývá cca 7000 Kč prostor.

PříspěvekNapsal: 28.02.08 15:19    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

jind005 píše:
Je mozne poslat peenizee pres B.ú?

Pouze MB.

PříspěvekNapsal: 28.02.08 18:35    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

mexod a ostatni co chcete script.
jestli sazite u BF tak staci googlit
http://www.bfexplorer.com/download/
slusnej program + ma mod uceni tedy nemusite se bat, ze prijdete o penize
trial verze 10 dni ???
plati se mesicne tusim 5€
udelal to Slovak, tak muzete psat cesky
nebo tady ten
http://www.gruss-software.co.uk/index_files/Page376.htm
ale nema mod uceni (alespon jsem to nenasel)
trial 30dni
a dalsi ...

PříspěvekNapsal: 28.02.08 18:46    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

jo to jsem zkousel a je to fajn por nekoho mozna, ale tenhle script co ma jeremmy jestli jsem to teda dobre pochopil, tak jede s vice sazkovkama, cili na surebety idealni, proste script ktery si najde surebety coz musi byt skvely.

nejlepsi by bylo kdyby to jeremmy treba udelal na prodej, neco jako ten soft co jsi poslal, treba mesicne 10 EUR by mu chodilo od kazdyho a neslo by to, pokud by si to nestahlo data ze serveru, cili jeremmy by mel jistotu, ze to nekdo necrackne a nebude pouzivat zadara, ale je mi jasny, ze radsi duela uspesny projekt, ktery mu vydela penize taky.

PříspěvekNapsal: 28.02.08 22:25    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

jenom script ti ale nepomuze, musis vedet na co sazet a kdy.
script ti jenom usnadni sazeni ale nezachrani te pred KO =)

PříspěvekNapsal: 28.02.08 22:41    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

jasne, ale tak surebet neni o tom vedet jestli vyhraje slavia ci sparta, samozrejme musis vedet neco o surebettingu, nejlepe mit s tim zkusenost a script ti pomuze vyrazne zvetsi zisky, zrychlit praci, ale to uz je tema mimo, en jsem se ptal na script, nejde jej koupit, tak ale nevadi, admin se rozhodl dobre, chapu jej, je fakt ze by jej nekdo koupil a pak je prodaval levneji dalsim a ti by jej prodavali zase levneji a vice lidem az by byl nekde free

PříspěvekNapsal: 03.03.08 12:53    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Jak dopadl 9.týden? :) Asi se ptám brzo, je teprve pondělí :D

PříspěvekNapsal: 07.03.08 14:43    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

9. týden dopadl celkem dobře (viz první post) :D

PříspěvekNapsal: 12.03.08 13:55    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Po delší době se mi "povedlo" udělat ztrátovou arbitráž. Moje úspěšnost ale navzdory tomuto faktu vzristla na 94%. Ztráta nezpůsobila pokles, jen došlo k malému navýšení za minulý týden - viz úvodní post.

PříspěvekNapsal: 20.03.08 13:03    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Rozšiřuji portfolio sázkovek o další, kterou jsem delší dobu jenom testoval. Prostor pro investice zvedám o 10 000 Kč. Nabídka platí do vyčerpání limitu. Vyhrazuju si právo investici do měsíce vrátit, pokud se sázkovka neosvědčí i v reálu. Samozřejmě s kompenzací :D

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 82 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]