CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 30.08.08 03:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 6 [ Příspěvků: 81 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 22.01.08 16:34    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Hodnocení: 1
Nemáš zač. Věřim tomu, že tvoje strategie bude fungovat. Je to přece jen ojedinělé a už v tom umíš chodit.

PříspěvekNapsal: 22.01.08 23:07    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Hodnocení: 0
do brezna vyclenim nejaky obnos tak pocitej se mnou...drzim palce

PříspěvekNapsal: 13.02.08 13:02    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Mám po zkouškách a jsem tedy plně funkční pro nový fond :D
Za minulý týden bylo zhodnocení 3,5%, které připíšu v plné výši na účty prozatím třech investorů.

PříspěvekNapsal: 13.02.08 15:59    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Congrat, konkurente. :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.02.08 18:12    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Přes co bereš investice a kolik je výše minim depozitu? Ať to nemusím celé číst, prosím.Už jsem si to přečetla. Přes MB by se mi to aj líbilo.

PříspěvekNapsal: 17.02.08 12:26    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

taky vážně uvažuju o vkladu.. můžu se zeptat, jaké byly tvoje dosavadní výsledky? píšeš, že máš úspěšnost 92% - zajímalo by mě tedy dlouhodobé průměrné zhodnocení. Je mi jasný, že když zveřejníš nějaké číslo, tak že ho do budoucna nejsi schopný zaručit, ale chci si udělat širší obrázek.

Jinak co se týče garancí a problémy s důvěrou tady na fóru. Všechno tohle se dá vyřešit celkem jednoduše a elegantně - smlouvou o půjčce. Starý dobrý způsob, než vynalezli počítače a komunikaci online = pero a papír. Myslím si, že by neměl být takový problém poslat si poštou dva papíry, které by Jeremy podepsal a jeden si pak u sebe ponechal a druhý poslal zpět. Ke smlouvě by si pak každý vykopíroval stvrzení o transakci peněz a je to hotovo. V případě, že Jeremy krachne nebo uteče z fóra, tak máte v ruce nástroj k legálnímu vymáhání peněz.

Vzor takové smlouvy je např. tady: http://www.vzory.cz/vzory/penize-a-dane/smlouva-o-pujcce-splatna-jednorazove/

PříspěvekNapsal: 17.02.08 12:30    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Minim. vklad :?:

PříspěvekNapsal: 17.02.08 13:13    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

No ale Jeremy nikde o garanci nepíše. Tak jako v Relativeprofit, tak i v Live surebets mam teď peníze bez garance, proto tam není podstatná část úspor.

PříspěvekNapsal: 17.02.08 14:01    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

no to by si jerremy na sebe upletl bič nějakou smlouvou, protože může to garantovat... ale pořád to jsou sázky, stát se může cokoli, riziko je i že se někdo dostane na jeho účet u sázkovky, nebo u e-peněženky či u účtu...

PříspěvekNapsal: 17.02.08 17:13    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Mno musím s uživatelem pereira souhlasit. Že vlastně i uživatel co tu má hodně dobrou reputaci má problém do nějakého fondu vybrat nějakou vetší částku.

Ale jako tak to má být, uživatele by měli bejt opatrní a nenaletej každé kravine protože je jich na netu spousta a neco na oblbnutí vymyslet neni žádnej problém, stačí mít bohatou fantazii. Věřím že když už člověk bude řídit fond nějakých těch pár kol, tak se pak investice pohrnou mnohonásobne více, ale třeba v případe meho fondu (čím mín penez, tím lépe pro me)

PříspěvekNapsal: 17.02.08 21:13    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

No já zas naopak mám problém, že zájem byl přibližně na 100 000 Kč a já tolik vzít nemohl :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 17.02.08 22:43    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Trewis: Však jo, ty jedeš už nějaký čas a získal sis lidská srdíčka a duveru :)

PříspěvekNapsal: 18.02.08 08:49    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

A navíc není anonymní. Někteří z nás ho znají i osobně.Myslím Kaspra-Trewise. :lol:

PříspěvekNapsal: 18.02.08 12:53    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

právě jde o to přetržení anonymity a vytvoření důvěry. Nezlobte se na mě, ale když půjčuji nějaké větší peníze, tak na to chci mít doklad, ať je to cizí člověk nebo třeba dobrý kamarád. Jestliže chcete svěřit do fondu 10 dolarů, tak je to jedno, ale třeba Trewis dal 100 a tam už bych o tom vážně zapřemýšlel. Já třeba uvažuji o částce nad 5.000 kč...

pokud se někdo bojí odpovědnosti a důsledků svého chování, tak ať raději žádný fond nezakládá. Chápu, že se můžou stát nepředpokládané události - někdo tu zmiňoval hacknutí účtu apodob. - ale to mě příliš nezajímá (stejně tak jako banku nezajímá, že vám ukradli peněženku a vy nemáte na splátku úvěru). Majitel fondu si ze své činnosti bere provizi - to je odměna za jeho odpovědnost a starosti, které s fondem má.

všichni jsme tu zvyklí na manýry z HYIPů, ale vzpomeňte si, kolikrát vás podvedli a kolik jste nakonec "vydělali". To co tu navrhuji nemá vést ke "splétání bičů", ale k narovnání pokřivené důvěry online byznysu a odpovědnosti.

PříspěvekNapsal: 18.02.08 14:43    Předmět příspěvku: Re: Live Surebets

Osobně proti podepsání smlouvy nic nemám, ale úrok bych nabídl, tak max. 105 % za měsíc, přes banku, žadný e-gold nebo jiná e-currency. Pokud by tě to zajímalo, nebo kohokoli jiného, ozvěte se na ICQ - je v profilu.

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]