Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 23.05.12 23:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
Napsal: 30.09.10 14:10 

Toto je úvodní příspěvek

Zdravím, jaký je měsíční limit pro převod z BÚ na PayPal?
Slyšel jsem že na účet Personal je limit $500 ?

A pokud to tak je, tak nový měsíc se počítá vždy od prvního data?
Třeba 30.9 a pak 1.10 už zas můžeš poslat v limitu?

Další věc co jsem četl je že při větší přijaté částce na BÚ z PP, Vám ty peníze zablokují až do vysvětlení.
Je to normální? Aby se musela vysvětlovat každá platba ze zahraničí?
Někde sem zase četl že se to blokuje až od částky $1000.
To je moje druhá otázka.

Dík za info :wink:

Napsal: 30.09.10 14:21 

O žádném limitu nevím... týdně mi proteče z BÚ -> paypal -> BÚ s personalem 100 tisíc Kč a v pohodě.

Napsal: 30.09.10 15:35 

mexa píše:
O žádném limitu nevím... týdně mi proteče z BÚ -> paypal -> BÚ s personalem 100 tisíc Kč a v pohodě.

Ok, dík.
A odpověď na druhou otázku?
(Pokud si tedy ve své větě už nepoužil odpověď že to není pravda, zda si to tak myslel)

Napsal: 30.09.10 19:06 

Bydliště: Rochlice, Liberec, Liberecký kraj, Česká republika, Evropa, Země, Sluneční soustava, Mléčná dráha
Paypal blokuje platby jak ho napadne. Kdykoliv se jim něco nezdá, tak po tobě chtějí doklady.

Potřebujete něco naprogramovat v PHP? Ozvěte se mi, třeba to dokážu.
Pokud potřebujete poradit s PHP, pište do sekce Programování, ne do SZ! Pravidelně tuto sekci čtu a když budu znát odpověď, rád pomohu.
Nechci být opravován

Napsal: 30.09.10 20:10 

jjera píše:
Paypal blokuje platby jak ho napadne. Kdykoliv se jim něco nezdá, tak po tobě chtějí doklady.

O tom už jsem si něco přečetl.
Ale myslel jsem banky a jejich blokace až do vysvětlení té částky.
Nebo kontroly odkud se vzala ta částka.

Napsal: 01.10.10 01:42 

Citace:
Ale myslel jsem banky a jejich blokace až do vysvětlení té částky.
Nebo kontroly odkud se vzala ta částka.

V Rakousku je ta hranice 15.000 € (jednorazovy prevod - transakce), kdy to banka je povinna v kazdem pripade hlasit ministerstvu financi a ti maji az 5 dni cas na to transakci proverit a pozdrzet, (zakon o prani spinavych penez), v CR to je, nebo mozna byvalo 100.000 Kc.

Ja jsem napriklad zazil reakci me banky, kdy pote, co jsem si behem asi 3 - 4 tydnu nechal vyplatit 18.600 € z jednoho on line kasina na moje konto (bezny ucet).
Ty penize jsem vyplacel temer denne, byly to castky mezi 300 az 2.000 €.

Az ctvrty tyden mi zavolal muj banker, ze by se mnou rad mluvil.
Pri tom setkani (bylo to v utrobach banky, v nejakem salonku) ... jestli si dam kafe, a ano muzu si zapalit ... se me pratelsky zacal ptat jake mam prijmy a ze uz mam radu let u nich ucet a ze banka cas od casu aktualizuje klientovy udaje a pod. Ani slovem se ze zacatku nezminil o tech temer denodennich tocich penez z kasina na muj BU.

Az pote, co jsme se k tematu dostali, mi rekl, ze jsem sice nedostal zadny jednorazovy prevod presahujici 15.000 €, ale ze ten zakon o prani spinavych penez se vztahuje i na dlouhodobejsi pravidelne "mensi" castky napr. i z kasina. Pak to musi/by mela banka (oni tak cini podle situace a "vlastniho uvazeni") hlasit.
Ale tu se jedna spis o zakon o nelegalnosti hrani v on line kasinech krome jednoho statniho povoleneho. (Pokuta od rakouskeho fin. uradu az 7.500 €, pokud te tva banka nahlasi).

No mel jsem krasnou vyherni serii v tom jednom on line kasinu (nepovolenem), ale ten rozhovor pri kave byl pro me ponaucenim, a od te doby pouzivam proste vice mych kont (BU) na vyplaceni vyssich castek odkudkoliv.

Zkusenosti s vyplacenim vyssich castek a tudiz i s limitem u PayPal nemam, vyplacim obcas jen par penez z PP na BU.

Ale u MoneyBookers jsem nedavno dosahl limitu na transakce, v mem pripade 16.000 € za poslednich 90 dni (podle stupne verifikace) . Pak proste pockas, az se ti limit behem casu zacne opet zvysovat.

.

Napsal: 01.10.10 10:36 

Skvělé, díky, takhle jsem si představoval odpověď na druhou otázku.
Jinak právě mě k tomu vedlo to, že jsem někde na internetu (teď to nedokážu najít) četl, že si jeden člověk nechal posílat z PayPalu peníze od svého kamaráda (částka asi 22 000Kč) no a že mu ty peníze banka blokla z důvodu podezřelé platby ze zahraničí (asi do té doby než se to vysvětlilo).
A tím mu vznikly další problémy s PP, atd...
To mě právě dost zarazilo.

Napsal: 01.10.10 13:09 

Penize si muzes nechat zaslat jen na ucet se stejnym jmenem jako mas ucet u paypalu. Nelze tedy poslat penize ze sveho paypal uctu na BU ucet napr. kamose (pokud se oba nejmenujete uplne stejne a i ucet paypalu je na toto jmeno). Z toho logicky vyplyva, ze ani kamos s paypalem nemuze vyuzit napr. tvuj BU ucet pro prevod penez.
Pri techto pokusech nastanou problemy.
Jinak platby na ucty v CR jsou klasicke prevody v ramci CR, zadne zahranicni platby. Oni maji v CR otevreny klasicky BU ucet z ktereho tyto prevody realizuji. Takze platba prijde jako kazdy jiny prevod z BU. Pouzivaji banku UniCreditbank (2700). Z tohoto duvodu nikdo nezkouma velikost prevadene castky, to by museli kontrolovat veskere vnitrostatni bankovni prevody mezi bankami pusobicimi na uzemi CR s bankovni licenci. Samozrejme nevim jak to je pri prevodech v extremnich (mnohamilionovych) castkach, ale to neni asi tvuj pripad.

Mej se.

SmartBarre - dlouholety platici surfbar (15€, PayPal)
Dekuji touto formou Vam vsem, kterym stalo za to obetovat svuj cas za napsani vaseho nazoru na moji osobu na tomto foru formou hodnoceni. Velmi si toho vazim a jeste jednou dekuji Vam vsem.

Napsal: 01.10.10 14:13 

Bydliště: Rochlice, Liberec, Liberecký kraj, Česká republika, Evropa, Země, Sluneční soustava, Mléčná dráha
Banky to řeší akorát v případě, že je ta platba nějak podezřelá. Třeba dostáváš každý měsíc 10.000,- Kč výplatu a najednou Ti někdo pošle 200.000,-. Tak Tě banka může požádat o objasnění platby.

Potřebujete něco naprogramovat v PHP? Ozvěte se mi, třeba to dokážu.
Pokud potřebujete poradit s PHP, pište do sekce Programování, ne do SZ! Pravidelně tuto sekci čtu a když budu znát odpověď, rád pomohu.
Nechci být opravován

Napsal: 04.10.10 07:44 

vybíral jsem 1500liber a volali mi z Paypalu na pevnou linku kvuli ověření a čím jsem si ty peníze vydělal. Takže jak je něco podezřelé blokace a prověrky nejsou nic divnýho.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina