CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 08.10.08 09:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 30.03.08 13:57    Předmět příspěvku: Kniha nebo spíš kurz ?

Hodnocení: 0
hojte chci se pomalu ponořit do vod forexu ale potřeboval bych o tom přečíst uplně od základu co je "pip" atd.... nějaká knížka o tom existuje nebo nějaký kurz? díky moc jo a nevíte kde se dají sehnat ty free programy na to?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 14:50    Předmět příspěvku: Re: Kniha nebo spíš kurz ?

Skorpik píše:
hojte chci se pomalu ponořit do vod forexu ale potřeboval bych o tom přečíst uplně od základu co je "pip" atd.... nějaká knížka o tom existuje nebo nějaký kurz? díky moc jo a nevíte kde se dají sehnat ty free programy na to?

kurzy jsou moc drahé a jestli nemáš základy tak bys na ně stejně koukal jako tele na vrata
:lol:

dobrou práci tady odvedl Frosby
e-books-vt10052.html
základní informace tam najdeš
Meta trader4 stáhneš u kařdého brokera (co ho používá) když si zaregistruješ demo
ale jak jsem psal už několikrát finačník.cz sekce se sidem o forexu je úplný základ
:mrgreen: :mrgreen:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 15:27    Předmět příspěvku: Re: Kniha nebo spíš kurz ?

jasně no ale na finančníkovi se mi to moc číst nechce jelikož to je na internetu ale mít tak knihu kterou bych mohl číst bez internetu by bylo super ... je tady někdo kdo začíná a třeba vydělává 2$ denně to by mi bohatě stačilo chtěl bych se učit pomaličku jenže pokud něco čtu tak většinu necpochytím ale když mi to někdo řekne pochytím hned vše a chápu to

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 30.03.08 17:08    Předmět příspěvku: Re: Kniha nebo spíš kurz ?

Hodnocení: 2
Co se týká knih, přímo o FX nic neznám, ale rozhodně jsou na finančníkovi dobré tipy na knihy co se týkají tradingu atd...

PříspěvekNapsal: 31.03.08 22:55    Předmět příspěvku: Re: Kniha nebo spíš kurz ?

$2 denne to nieje nic mozes v pohode aj 1000x tolko len musis ovladat ten obchod ja som dnes tie 2$ zarobil za 4sekundy ale potom som stratil 6$ za par minut a mohlo to ist este nizsie.

PříspěvekNapsal: 01.04.08 06:02    Předmět příspěvku: Re: Kniha nebo spíš kurz ?

jasne no já si ale prostě nekladu takové požadavky jde mi spíš o to se to nějak naučit a tím čtením mi to fakt nepujde :(

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 05.04.08 13:04    Předmět příspěvku: Re: Kniha nebo spíš kurz ?

citanie a zkuseni na hocijakem demu

PříspěvekNapsal: 06.04.08 11:29    Předmět příspěvku: Re: Kniha nebo spíš kurz ?

dneska jsem si tak procházel finančníka a našel že se takhle dá obchodovat i s komoditama a nějak to s těma komoditama chápu víc co myslíte je to taky dobrý na výdělek?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 06.04.08 14:53    Předmět příspěvku: Re: Kniha nebo spíš kurz ?

Komodity a forex je jedno a to same, kdyz to zhrnu "měna je komodita"

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 08.04.08 16:08    Předmět příspěvku: Re: Kniha nebo spíš kurz ?

forex a komodidy mají toho hodně spolešného
dají se tam dělat stená analýza trh může jenom růst nebo klesat
a měna je svým způsobem komodita ale to by se dalo říc o všem opce, waranty
ale říci že je to jedno a to samé to rozhodně není pravda

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 10 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]