CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 00:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 3 z 3 [ Příspěvků: 68 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 18.04.08 12:29    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

Hodnocení: 0
tak mě už to taky přišlo je to celkem dobrý. akortá my nějakterý trochupřišly rozmáčklý. ale chutově byly dobrý.

PříspěvekNapsal: 18.04.08 12:31    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

Hodnocení: 12
lukynnn píše:
tak mě už to taky přišlo je to celkem dobrý. akortá my nějakterý trochupřišly rozmáčklý. ale chutově byly dobrý.

A me neprislo porad nic :roll:

PříspěvekNapsal: 30.04.08 15:40    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

Tak ten kávový desert mi tak jak jsem předpokládal nezaslali a asi už ani nezašlou. Nejedná se mi o to, že by mi nějak hodně záleželo na tom aby mi to zaslali, ale o to, že si firma Nápojová Ambulance udělala z nás některých legraci. Možná nepředpokládali, že na ten jejích quiz odpoví mnoho lidí a to i ti kteří o produkty které nabízí nebudou mít zájem. Takto si ale takovým nesolídním jednáním neudělali příliš dobrou reklamu.

PříspěvekNapsal: 01.05.08 12:11    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

No boshe, len sa nam tu nerozplac za to ze ti neposlali jednu cokoladu :lol:

PříspěvekNapsal: 01.05.08 13:52    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

martinNR píše:
No boshe, len sa nam tu nerozplac za to ze ti neposlali jednu cokoladu :lol:
Nikdo zde kvůli tomu nepláče (alespoň ne já) tak to prosím zbytečně nedramatizuj. Já jsem pouze chtěl vyjádřit svůj názor, že firma Nápojová Ambulance si z nás některých udělala legraci a že ji kvůli tomu nepovažují za solídní firmu.

PříspěvekNapsal: 01.05.08 21:02    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

Hodnocení: 11
Takže mi do konce dubna nic nepřišlo, jak slibovali a jen mi od nich od objednání přišly asi 4 spamy, je to společnost co nedrží slovo a jenom využívá mého mailu :twisted: Za trest si nikdy nekoupím žádný jejich výrobek i kdyby to bylo sebenejlepší :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 02.05.08 12:27    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

vlazy píše:
Nikdo zde kvůli tomu nepláče (alespoň ne já) tak to prosím zbytečně nedramatizuj. Já jsem pouze chtěl vyjádřit svůj názor, že firma Nápojová Ambulance si z nás některých udělala legraci a že ji kvůli tomu nepovažují za solídní firmu.

Já si asi popláču, páč já mám čokoládu moc rád :lol:

PříspěvekNapsal: 02.05.08 13:06    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

Jezisek píše:
Já si asi popláču, páč já mám čokoládu moc rád :lol:
Já mám taky čokoládu moc rád, ale kvůli tomu, že si ze mne firma Nápojová Ambulance udělala legraci a ten kávový desert mi nezaslali plakat určitě nebudu.

PříspěvekNapsal: 08.05.08 00:11    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

a jeste rekni ze ty bys nejak tech jejich sluzeb extreme vyuzival.. kdyby ti zaslali cokoladu.. jinak ja na to taky cekal xx mesicu.. otazka podle ceho to posilaji..

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 12.05.08 17:21    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

jind005 píše:
a jeste rekni ze ty bys nejak tech jejich sluzeb extreme vyuzival.. kdyby ti zaslali cokoladu.. jinak ja na to taky cekal xx mesicu.. otazka podle ceho to posilaji..
Nevím jak ty ale já bych ty jejích služby a to co nabízí asi vůbec nevyužíl, protože o nic z toho co nabízí alespoň prozatím zájem nemám. Nyní po tom co si ze mne udělali neslušnou legraci bych tuto firmu ani nikomu nedoporučil. Podle čeho ty kávové deserty zasílali nevím. Možná, že asi nepředpokládalí, že na ty jejích quizové otázky odpoví až tolik lidí a proto se možná nakonec rozhodli, že ten kávový desert zašlou pouze některým náhodně vybraným lidém aby se jim to celé příliš hodně nepředražilo. Myslím, že ale mohli předpokládat, že ten jejích quiz je velmi jednoduchý a když za to nabízí zaslání kávového desertu tak se toho může zůčastnít i větší počet lidí a měli se na to dostatečně připravit nebo celou akci dostatečně včas ukončit. Takto si neudělali příliš dobrou reklamu.

PříspěvekNapsal: 12.05.08 18:04    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

:lol: OMG, este cely clanok do novin o tom napis. Proste sa ti neuslo, mas smolu, to je cele. Myslis ze si budu teraz buchat hlavu o stenu ze o teba prisli :D Aj keby ti poslali kilo cokolady by si si u nich nic nekupil, tak tu nehraj poskodeneho zakaznika ze ti neposlali nejaku hovadinu a este k tomu zadarmo, ved je to smiesne :D

PříspěvekNapsal: 12.05.08 21:21    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

martinNR píše:
:lol: OMG, este cely clanok do novin o tom napis. Proste sa ti neuslo, mas smolu, to je cele. Myslis ze si budu teraz buchat hlavu o stenu ze o teba prisli :D Aj keby ti poslali kilo cokolady by si si u nich nic nekupil, tak tu nehraj poskodeneho zakaznika ze ti neposlali nejaku hovadinu a este k tomu zadarmo, ved je to smiesne :D
Ano mám smůlu, ale tu smůlu asi nemám pouze jenom já. Jinak ta smůla taky něco svědčí o solídnosti te firmy. Já zde vůbec nehraji na poškozeného zákazníká a vůbec mi nevadí, že mi nic nezaslali. Ctěl jsem pouze vyjádřit můj názor na tuto nesolídní firmu. Když na svých stránkách slibovali, že za ten jejích quiz každému zašlou kávový desert a navíc ještě rozeslali e-maily, že to zašlou do konce dubna 2008 tak to měli všem zaslat bez ohledu na to zda si někdo u nich něco koupil nebo ne. Je vidět, že na nějaké solídnosti této firmy jim asi vůbec nezáleží.

PříspěvekNapsal: 12.05.08 22:46    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

Hodnocení: 12
Me taky nic nedoslo a objednaval sem snad pred 2 mesicema...co treba tohle hodit do KOSe :?: :!: :?:

PříspěvekNapsal: 08.06.08 16:19    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

nemohu si stěžovat osobně jsme dostal před vánoci. Míma ta dostala někde v unoru a v ten den obdrželo taky ještě dalších 10 lidí, který znám a doporučil jsem jim to. Jinak to bylo dobrý a přišlo to nepoškozeno.

PříspěvekNapsal: 08.06.08 19:57    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

hett píše:
nemohu si stěžovat osobně jsme dostal před vánoci. Míma ta dostala někde v unoru a v ten den obdrželo taky ještě dalších 10 lidí, který znám a doporučil jsem jim to. Jinak to bylo dobrý a přišlo to nepoškozeno.
To že ten kávový desert některým lidém zaslali ještě neznamená, že ho opravdu zaslali všem kteří na ten jejích quiz odpověděli. Já si také nestěžují, že mi to nezaslali. Chtěli si tím quizem asi udělat reklamu a vzbudit zájem o produkty které jejích firma nabízí ale tím, že se na mnohé s tím slíbovaným kávovým desertem neslušně vykašlali si spíše udělali opačnou negatívní reklamu.

PříspěvekNapsal: 08.06.08 22:35    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma
Moderátor

Hodnocení: 8
Kód:
TENTO QUIZ JE MOMENTÁLNĚ POZASTAVEN
VÍCE INFORMACÍ NAJDETE NA WWW.N-A.CZ

:(

PříspěvekNapsal: 09.06.08 13:33    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

Hodnocení: 3
vlazy píše:
hett píše:
To že ten kávový desert některým lidém zaslali ještě neznamená, že ho opravdu zaslali všem kteří na ten jejích quiz odpověděli. Já si také nestěžují, že mi to nezaslali. Chtěli si tím quizem asi udělat reklamu a vzbudit zájem o produkty které jejích firma nabízí ale tím, že se na mnohé s tím slíbovaným kávovým desertem neslušně vykašlali si spíše udělali opačnou negatívní reklamu.

treba ti to sezrala postacka :lol:

PříspěvekNapsal: 09.06.08 17:17    Předmět příspěvku: Re: Kávový desert zdarma

Hodnocení: 45
Citace:
treba ti to sezrala postacka :lol:

mě to teda přišlo, mňam
PS: no proto sou tak tlusté :D :D

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]