CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 00:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 22.07.08 07:50    Předmět příspěvku: kapusta.cz

Hodnocení: 27
Obrázek

Tak som pátral po lepšom hostingu / možno aj servery, a zemeral som sa hlavne na zahraničie. Ani neviem ako ale zablúdil som na stránku kupusta.cz. Zo zaujímavosti som to obhlidol a dosť ma zaujal ich cenník :

500Mb - 20Kč/Měs
2000Mb - 50Kč/Měs
5000Mb - 70Kč/Měs
15000Mb - 140Kč/Měs
30000Mb - 220Kč/Měs

+ momentálne maju zľavu 50% !!

Tak som si povedal že tu chce niekto predbehnuť cenamy Gigaserver. Prvé čo som si pomyslel bolo že budu 2 servery a tam nazvaných 20000 webov. Tak som pozrel do sekcie Referencie. A čo tam vidím ? Vipad + nejaké download servery...

Ten vipad ma dosť presvedčil a tam som sa rozhodol že to skusim. Píšem na support o cca 21:30 bol online, spýtal som sa že či by ich server zvládol aj nejaké zložitejšie projekty (zvlášť som sa spýtal na PTP) a bolo mi povedané ano. Tak som sa spýtal či by bolo možné nejaké slušobné obdobie pretože kupiť sa dá normálne len na rok. Chalapík bol ochotný a hned mi poslal osobné ICQ na šéfa. Ten bol bohužial offline, avšak asi o 23:30 sa pripojil, všetko sme dohodli a SLUŽBU MI SPUSTIL OKAMŽITE !! (bez toho aby som zaplatil).
Zaplatil som až na druhý deň.

Dostupnosť zatial 100%, všetko je rýchlé. S gigaservrom sa to nedá ani porovnávať. Ceny super, support aj šef tiež super. Na všetkom sme sa dohodli, žiadne strojové odpovede, všetko konkrétne, ochota 100%. Služby podla slov tiež 100% zatial to aj 100% je ale ešte uvidíme.

Obrázek

Naposledy upravil 08xi dne 26.07.08 23:01, celkově upraveno 1

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 25.07.08 21:58    Předmět příspěvku: Re: kapusta.cz (že by nová jednotka ?)

Hodnocení: 4
no daj im vediet rovno ze ta okradli o peniaze, lebo im nejde ref link, tak im napis ze vela refov si im tam doniesol a nic ty to neratalo, alebo ich zazaluj :D :D
nie trepem, je tam chyba, daj im vediet. mozno ti este aj predlzia ten zadarmo hosting.
Citace:
arning: include(./u_ref=08xi.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/www/kapusta.cz/www/kapusta.php on line 67

Warning: include(./u_ref=08xi.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/www/kapusta.cz/www/kapusta.php on line 67

Warning: include() [function.include]: Failed opening './u_ref=08xi.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/www/kapusta.cz/www/kapusta.php on line 67

PříspěvekNapsal: 25.07.08 23:51    Předmět příspěvku: Re: kapusta.cz (že by nová jednotka ?)

Hodnocení: 27
hehe :oops:

díky za upozornenie :lol: :oops:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 27.07.08 16:35    Předmět příspěvku: Re: kapusta.cz (že by nová jednotka ?)

Hodnocení: 10
No až tak růžový to zase s něma není.Já sem s něma na toto téma mluvil taky a postupně sem se dopracoval k odpovědi že denní UIP 0-20000 nebude problém,ale vícero už rozhodně jo a pak jedině přechod na vps.Ale taky mi navrhli měsíční zkušební období s tříměsíční platbou předem a pak se uvidí.
Co se týče jednání tak rozhodně si zaslouží pochvalu,co se týče vhodnosti pro umístění PTC na jejich webhosting,to ukáže až čas.
Ještě čekám na info od www.ebola.cz ,ti by taky nemuseli být marní :lol:

PříspěvekNapsal: 17.11.08 16:20    Předmět příspěvku: Re: kapusta.cz

Hodnocení: 11
da sa platit aj paypalom??

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.11.08 21:39    Předmět příspěvku: Re: kapusta.cz

Hodnocení: 5
paypalom sa mi zda ze neni mozne platit

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 27.11.08 01:27    Předmět příspěvku: Re: kapusta.cz

Hodnocení: 2
já jsem taky u kapusty 100% spokojenost, akorát mi tam nejde naistalovat CMS :( jinak jsem se s žádnými problémy zatím nesetkal ..)

PříspěvekNapsal: 28.11.08 15:19    Předmět příspěvku: Re: kapusta.cz

Hodnocení: 0
proč nejde to CMS?

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 8 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]