Registrován: 14.11.07 10:21 Příspěvky: 1966 Bydliště: Rochlice, Liberec, Liberecký kraj, Česká republika, Evropa, Země, Sluneční soustava, Mléčná dráha
|
|
Tím donutím prohlížeč načíst znovu zdrojový kód stránky, ale pokud byly obrázky již načteny, tak se používají ty z cache. (Záleží asi podle prohlížeče). Nepohlo mi ani jako název obrázku dát obrazek.jpg?time=<?php echo time() ?>
Chtělo by to nějak nastavit no-cache přímo obrázku. Jediná možnost je asi generovat obrázky přes PHP, ale to se mi moc nechce.
//EDIT: Tak teda generuju obrázek přes PHP a IEčko mi nejspíš na ty hlavičky úplně kašle
//EDIT2: Tak už jsem to vyřešil. Funguje to v pohodě i v IE, akorát, že jsem se to snažil předtím nějak vyřešit javascriptem a zapomněl jsem ho smazat, takže mi to neustále přepisovalo ten nový obrázek za ten původní.
_________________ Tento příspěvek mě stál můj drahocený čas, energii a úsilí. Pokud Vám jakkoliv pomohl, doufám, že to patřičně oceníte. Můj PayPal účet je jjera(at)seznam.cz. Potřebujete něco naprogramovat v PHP? Ozvěte se mi, třeba to dokážu.Pokud potřebujete poradit s PHP, pište do sekce Programování, ne do SZ! Pravidelně tuto sekci čtu a když budu znát odpověď, rád pomohu.Nechci být opravován
|
|