Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 23.05.12 21:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra

Opravdu se dá na HYIPu vydělat?
http://www.czemoney.com/opravdu-se-da-vydelat-na-hyipu

[ Příspěvků: 2121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 85  Další

Jakou e-peněženku preferuješ?
Anketa končí za 27.11.10 12:37
PayPal 67%  67%  [ 68 ]
AlertPay 10%  10%  [ 10 ]
Liberty Reserve 11%  11%  [ 11 ]
Moneybookers 7%  7%  [ 7 ]
Perfect Money 3%  3%  [ 3 ]
WebMoney 2%  2%  [ 2 ]
PayPay 1%  1%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 102
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Investiční fond pro CZEmoney
Napsal: 11.02.10 20:15 
Charita
Charita

Toto je úvodní příspěvek

Obrázek

Konečně po dlouhé době máme všechno zařízené a jak jsem slíbil tak spouštíme investiční fond fóra CZEmoney . Fond máme naplánovaný prozatím na dobu neurčitou záleži dle zájmu veřejnosti ale osobně tipuji cca 5 a více let . Zhodnocování peněz probíhá na forexu, strategie které používáme dodržují striktní money management dle objemu investovaných peněz . Broker kterého jsme vybrali je Oanda viz. http://www.oanda.com . Převážně se bude jednat o intradenní skalpy a týdenní swingové obchody . Hlavní manažer fondu má více než 5 let zkušeností s reálným obchodováním nejen na devizových trzích :-) .

Aktuální link na CZEmoney fond - http://www.myfxbook.com/members/heslop/pamm/256327
Investorská aplikace - http://www.myfxmoney.com
Manažeři fondu - Ju1ce,Heslop

Oficiální začátek fondu : 15.02.2010

Registrace a odeslání peněz :

Registrace - http://myfxmoney.com/join.php . Při registraci je nutné uvést správné Jméno , Přijmení a email .
Minimální zůstatek účtu - $100
Investorská aplikace - http://myfxmoney.com/
Informace jak vložit peníze - Pro vložení přes Paypal pokračujte dle instrukcí uvedených v investorské aplikaci . Pro vklad na peněženku Liberty reserve přes merchant v aplikaci . Vklady se potvrzuji ihned následující pracovní den .
Support / Podpora - Nevíte si rady ? Kontaktujte nás přes formulář na Myfxmoney.com .
Denní zhodnocení - Denně až 5% .
Reinvestice - V nastavení můžete nastavit reinvestici v rozmezí 0 - 100% . Reinvestice se provede automaticky vždy 1. den v měsíci .
Výběry peněz : jednou měsíčně zdarma , denní za poplatek 25$ . Pro výběr zdarma musí být požadavek proveden do konce měsíce . Prvního v měsíci již probíhají výplaty a v tento den požadavek na výběr zdarma již nepřijímáme .
Affilační program - 5% z vydělaných peněz člověka kterého přivedete přes váš affilační link . Strhává se z manažerské komise .
Historie fondu - ; http://www.myfxbook.com/cz/members/hesl ... count/8965 ; http://www.myfxbook.com/members/heslop/pamm-mt4/99282 ; http://www.myfxbook.com/members/heslop/pamm/256327
Manažerská komise - standardně 50% - strhává se automaticky ze zisku .
Výběr aktivního vkladu - pokud se jedná o částečný výběr z vkladu k výdělku , zažádejte o výdělek přes aplikaci a do "poznámky" připište kolik si přejete vybrat z vkladu aktivního . Pokud se jedná o výběr všech peněžních prostředků tak v "Nastavení" vyberte zrušit účet a my zašleme jak AK + výdělky + affilační komise .
Vklad na BÚ - Postup je následující, v nastavení myfxmoney si zadáte číslo BÚ ve standardním formátu nebo IBAN, je jedno co, protože všechny údaje kontrolujeme ručně při obdržené platbě na náš účet. Dále následujte podání žádosti v aplikaci, na základě které Vám zašleme informační e-mail, kde uvedeme všechna potřebná data pro převod.

Naposledy upravil ju1ce dne 15.03.12 11:52, celkově upraveno 47

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Investiční fond pro CZEmoney
Napsal: 12.02.10 00:07 
Charita
Charita

swm píše:
"Původně jsme chtěli aby si každý založil účet u brokerské společnosti . Od tohohle kroku jsme nakonec tedy upustili protože nechceme nutit investory zbytečně zakládat účty a vyřizovat papírování které pro účty které by nakonec nevyužili."

Tohle uz je mimo hru?

ano tam nastal jeden zásek , není třeba to takhle složitě dělat . prostě né každý investor chce zakládat 2 účty u brokerské společnosti takže byla možnost buď to udělat složitě a nebo to otevřít všem a já sem pro aby se mohl zapojit každý takže jsem zvolil tuhle možnost :) .

Naposledy upravil ju1ce dne 12.02.10 00:14, celkově upraveno 1

Napsal: 12.02.10 00:09 

ju1ce píše:
lavorate píše:
Takze kdyz vlozim 100 USD a budu chtit vyplatit vsechno za mesic kolik cca dostanu?

Nejméně 110 , nejvíce 160 . Takže bych to viděl na takový zlatý střed kolem 140 - 150$ . :-) Prostě tady jde o to že je to reálné zhodnocení nevím jak poběží trh . :)

Tak pockat, to je myslene ze zo 100 dolarov je zisk 50 a teda 150 je suma sumarum zhodnoteny obnos penazi? Pretoze 120% vynos mesacne je podla mna ked sa vlozi 100 dolarov a vrati sa 220 (ako je mozne ze nejak zle pocitam kedze mam z matiky FFF) :D.

Napsal: 12.02.10 00:10 
Charita
Charita

wozu - říkám koho straší vyšší procenta tak na to mám lék :lol: . znova říkám že jde o reálné zhodnocení z toho 50% žere manažer takže více jak 60% pravděpodobně měsíčně neuvidíš :-) ,, záleží jak půjde trh :-)

edit : ano počítáš správně ale zapomínaš na nás :cry: :lol: my chceme taky dostat najíst rofl

Napsal: 12.02.10 01:47 

Vznikne nějaký záložní fond pro případ úpadku, který by vrátil část vkladu? Dejme tomu jako volitelná fičura za příplatek nebo jako odklad 10% ze zisku. Předpokládám správně, že se operuje s celkovým vkladem členů, jako jedním balíkem?

Dobrý den milé děti! Máte odvahu? Rádi riskujete, máte přebytečné peníze, o které se nebojíte přijít? Mám pro vás zajímavou nabídku: Investujte do geniálně výnosných, léty ověřených, stabilních a nevyčerpatelných fondů pomocí vylepšené diverzifikace! Až o všechno přijdete, nechoďte mi plakat na rameno, ale poděkujte Charlesovi Ponzimu za kopanec od života. :wink:
Prosím myslete hlavou před tím, než něco napíšete, čtěte pravidla a používejte ignorelist - šetříte své nervy a čas. Nikdy se nehádejte s blbcem – nezasvědcený nemusí poznat rozdíl!

Napsal: 12.02.10 01:48 

ju1ce píše:
wozu - říkám koho straší vyšší procenta tak na to mám lék :lol: . znova říkám že jde o reálné zhodnocení z toho 50% žere manažer takže více jak 60% pravděpodobně měsíčně neuvidíš :-) ,, záleží jak půjde trh :-)

edit : ano počítáš správně ale zapomínaš na nás :cry: :lol: my chceme taky dostat najíst rofl

Uz mi to aj nejak zacina davat zmysel :D, no v kazdom pripade odbornici vedia, a sry ze som na vas "zabudal" :D ale vacsina obchodnikov stanovuje vynosy uz v takych percentach ked maju zapocitane kolko si z toho zoberu, takze taky nezvyk :). Hlavne je ze viete ako na to a ja budem len rad ked to pojde tak ako je to navrhnute :).

Napsal: 12.02.10 08:04 

Taky jsem se regnul.

Napsal: 12.02.10 11:47 
Charita
Charita

HoNY píše:
Vznikne nějaký záložní fond pro případ úpadku, který by vrátil část vkladu? Dejme tomu jako volitelná fičura za příplatek nebo jako odklad 10% ze zisku. Předpokládám správně, že se operuje s celkovým vkladem členů, jako jedním balíkem?

Nevidím důvod při zhodnocení jaké nabízíme :-) . Denně budete dostávat statement s tím jak si fond vede + live equity na myfxbook takže pokud se někomu nebude něco zdát může peníze okamžitě vytáhnout :-) . A pořád se řiďte pravidlem " investuji jen to co si můžu dovolit ztratit " . Fond se nijak nebude podílet na úhradě případných ztrát . Alespoň ne ze začátku možná po roce , dvou nějaký záložní fond uděláme ale zatím ne :-) . A ano , bude to jeden velký balík společně s penězma jedné firmy + makléřské firmy pro kterou manažer obchoduje :)

Napsal: 12.02.10 12:40 

ju1ce píše:
prostě né každý investor chce zakládat 2 účty u brokerské společnosti takže byla možnost buď to udělat složitě a nebo to otevřít všem a já sem pro aby se mohl zapojit každý takže jsem zvolil tuhle možnost :) .

Proc 2 ucty? Takze jeste pro blbe (asi jenom pro mne): budete mit ucet u Alpari NZ, ale nebude PAMM a nemuzu se k vam pripojit oficialne pres Alpari?

<OT>Ptam se na to, protoze prozatim jste pro mne riskatnejsi nez HYIPy co mam v podpisu :wink: (zadne kontakty, zadna historiie, pohadkove zhodnoceni (za rok jsme vsichni milionari), nechapu obavy z BU atd.)</OT>

edit: Koukam, ze se od vcerejska zmenil broker, tak nic...

Napsal: 12.02.10 13:01 
Charita
Charita

j oanda je kvuli paypalu pač budu kažý měsíc zveřejňovat výpis že jsem ty peníze opravdu depositnul a obchodoval a ne prochlastal v hospodě :lol:

Napsal: 12.02.10 14:38 
Charita
Charita

Tak som sa zaregistrovala, po vyplate poslem 100 USD na PP. Potom sa uz nemusim o nic starat, vsak? Len vyberat prachy :lol:

OT: ju1ce snaž sa, nech konecne mozem ist na dovolenku tento rok :lol:

Napsal: 12.02.10 16:09 

Pro ty chamtivé a hladové přiklám model se 100% reinvestem.

* model nezahrnuje: tržní sentiment, třetí světovou válku, SCAM, hyperinflaci

Dobrý den milé děti! Máte odvahu? Rádi riskujete, máte přebytečné peníze, o které se nebojíte přijít? Mám pro vás zajímavou nabídku: Investujte do geniálně výnosných, léty ověřených, stabilních a nevyčerpatelných fondů pomocí vylepšené diverzifikace! Až o všechno přijdete, nechoďte mi plakat na rameno, ale poděkujte Charlesovi Ponzimu za kopanec od života. :wink:
Prosím myslete hlavou před tím, než něco napíšete, čtěte pravidla a používejte ignorelist - šetříte své nervy a čas. Nikdy se nehádejte s blbcem – nezasvědcený nemusí poznat rozdíl!

Napsal: 13.02.10 02:16 

1
ju1ce píše:
Peněz může být jak více tak méně ale měsíčně určitě zhodnocení pod 10% neklesne :-)
+
Mínusové dny ? jak se to vezme mínus se hedguje a doskalpuje ještě ten den takže - dny tězko , ber to takhle že když to moc nejde tak se udělá za den 30p a když ti jde tak 300p a ono se to za ten měsíc k těm požadovaným procentům dostane vždycky :-)
+
Hlavní manažer fondu má více než 5 let zkušeností s reálným obchodováním nejen na devizových trzích a z výdělků z forexu živí svoji početnou rodinu , barák a několik aut :lol: . Pokud jsou tedy nějaké obavy ohledně toho že může fond zkrachovat tak to není dost dobře možné manažer by tím položil nejenom sebe ale taky své blízké :-) .
=
A pořád se řiďte pravidlem " investuji jen to co si můžu dovolit ztratit " . Fond se nijak nebude podílet na úhradě případných ztrát

??????

Pokial si si isty ze zhodnotenie pod 10% mesacne neklesne
+
minusove dni ako vravis nehrozia lebo sa ako vravis doskalpuju este v ten den
+
manazer celu rodinu zivi forexom a je nepripustne pre neho skrachovat
=
preco by potom mal mat obavy sa podielat na uhrade pripadnych strát ktore su vlastne v predchadzajucich tvrdeniach jasne popierane? Odkial potom maju vzniknut tie pripadne straty pokial z vaseho obchodneho systemu nie nakolko ten ma vykazovat len zisky? Jedno vyvracia druhe...

2
ju1ce píše:
swm píše:
"Původně jsme chtěli aby si každý založil účet u brokerské společnosti . Od tohohle kroku jsme nakonec tedy upustili protože nechceme nutit investory zbytečně zakládat účty a vyřizovat papírování které pro účty které by nakonec nevyužili."

Tohle uz je mimo hru?

ano tam nastal jeden zásek , není třeba to takhle složitě dělat . prostě né každý investor chce zakládat 2 účty u brokerské společnosti takže byla možnost buď to udělat složitě a nebo to otevřít všem a já sem pro aby se mohl zapojit každý takže jsem zvolil tuhle možnost :) .

Osobne by to podpisanie papierov pre brokera ci co to treba na zalozenie toho uctu bolo to najmenej ak by to malo zarucit ze na ten kapital na tom ucte by nik iny nemohol priamo siahnut iba ja ak by som tie prostriedky chcel vybrat a ak by sa ten ucet dal kedykolvek od toho manazerskeho odpojit ak by sa mi nezdala napriklad obchodna strategia a jej vysledky (to len hypoteticky). Takto to poslat tebe na PayPal a potom cakat na poslanie vynosu spat... ach jo...idem hladat moju dovercivost :oops: (planoval som to totiz s viac ako nejakymi 100$)

3
ju1ce píše:
j oanda je kvuli paypalu pač budu kažý měsíc zveřejňovat výpis že jsem ty peníze opravdu depositnul a obchodoval a ne prochlastal v hospodě :lol:

Zmena brokera? Ehm...Oanda ma nieco take ako ten PAMM u Alpari? No snad. Ale s tym zverejnovanim vypisu o depozite... IMHO keby si kazdy zaujemca spravi tie ucty tak ako to bolo povodne planovane mal by si o dalsi problem menej (a niektori tu vacsi pokoj v dusi myslim)

4
ju1ce píše:
vsechno bylo uspesne vyreseno dokonce budete moct sledovat pozice online coz jsme puvodne nechteli ale potom nakonec teda ano

Po kliknuti na http://www.myfxbook.com/members/heslop/ ... count/8965 sa mi sice objavi ten PAMM account ale pri poziciach mi to pise: Open Trades are private. Zaregistroval som sa aj na myfxbook no stale je to private. Teda a to nie je len pri tej polozke ale aj pri inych veciach ako balance equity sizing atď. Takze ako sa dostat k tymto udajom? Ci tie otvorene pozicie online sa budu dat sledovat cez inu aplikaciu (stranku) ?
Ostry start planujete na pondelok tak by som bol rad keby sa vsetko objasnilo cez vikend,
Sory za obsiahly post, peace

Napsal: 13.02.10 09:23 

Citace:
Po kliknuti na http://www.myfxbook.com/members/heslop/ ... count/8965 sa mi sice objavi ten PAMM account ale pri poziciach mi to pise: Open Trades are private. Zaregistroval som sa aj na myfxbook no stale je to private. Teda a to nie je len pri tej polozke ale aj pri inych veciach ako balance equity sizing atď. Takze ako sa dostat k tymto udajom? Ci tie otvorene pozicie online sa budu dat sledovat cez inu aplikaciu (stranku) ?
Ostry start planujete na pondelok tak by som bol rad keby sa vsetko objasnilo cez vikend,

Keby boli obchody public, tak ju1ce-ho teoreticky ani nepotrebujeme :-)
A že je private aj balance, je tiež logické keďže tam majú aj iných investorov než ľudí z CZemoney, a tá suma je možno príliš dráždivá :-)

Napsal: 13.02.10 11:55 
Charita
Charita

loktibrad píše:
Pokial si si isty ze zhodnotenie pod 10% mesacne neklesne
+
minusove dni ako vravis nehrozia lebo sa ako vravis doskalpuju este v ten den
+
manazer celu rodinu zivi forexom a je nepripustne pre neho skrachovat
=
preco by potom mal mat obavy sa podielat na uhrade pripadnych strát ktore su vlastne v predchadzajucich tvrdeniach jasne popierane? Odkial potom maju vzniknut tie pripadne straty pokial z vaseho obchodneho systemu nie nakolko ten ma vykazovat len zisky? Jedno vyvracia druhe...

Jistý si nemůžeš být ničím, vycházíme čistě statisticky na základě vlastních dlouhodobých výsledků.
+
Nikdo nemá jen samé plusové dny, to by byl svatý grál. Trading je o jiných věcech než věštění z křišťálové koule, a to především o kontrole rizika. Doporučuji sledovat výsledky fondu z pohledu celého měsíce tak, jak se bude blížit výplatní den.
+
Ano, živím se několik let tradingem, a pokud by fond krachnul, přijdu o dost vlastních peněz.
=
Riziko ztráty si nese každý investor sám.

loktibrad píše:
Osobne by to podpisanie papierov pre brokera ci co to treba na zalozenie toho uctu bolo to najmenej ak by to malo zarucit ze na ten kapital na tom ucte by nik iny nemohol priamo siahnut iba ja ak by som tie prostriedky chcel vybrat a ak by sa ten ucet dal kedykolvek od toho manazerskeho odpojit ak by sa mi nezdala napriklad obchodna strategia a jej vysledky (to len hypoteticky). Takto to poslat tebe na PayPal a potom cakat na poslanie vynosu spat... ach jo...idem hladat moju dovercivost :oops: (planoval som to totiz s viac ako nejakymi 100$)

Souhlasím. Pro některé investory je toto řešení přijatelnější. Zabýváme se myšlenkou PAMM už přes celý rok a na základě všech kritérií jsme nakonec vybrali několik brokerů. Konkrétně u Alpari NZ jsme narazili na překážku regulačních orgánů Ruské federace.

loktibrad píše:
Zmena brokera? Ehm...Oanda ma nieco take ako ten PAMM u Alpari? No snad. Ale s tym zverejnovanim vypisu o depozite... IMHO keby si kazdy zaujemca spravi tie ucty tak ako to bolo povodne planovane mal by si o dalsi problem menej (a niektori tu vacsi pokoj v dusi myslim)

Oanda je největší forex broker na světě... Technickou část výpisů máme kvalitně vyřešenou... Nesouhlasím s tím, že každý zájemce si chce otevírat účet u brokera, spíše naopak, poměr byl 1:10.

loktibrad píše:

Odpověď už dal nick shareman: "A že je private aj balance, je tiež logické keďže tam majú aj iných investorov než ľudí z CZemoney, a tá suma je možno príliš dráždivá :-)"

Já jen dodám, že za to, aby někdo viděl víc než "pouze" zhodnocení, které je pro investora důležité a konečné, se jinak těžce platí, a to v podobě profesionálních placených signálů (know-how). Každý investor má periodický výpis statementu a jako přidanou hodnotu vidím možnost sledovat on-line equity fondu na nezávislém serveru myfxbook, kde není možné zfalšovat obchodní údaje.

Napsal: 13.02.10 16:35 

cize zatial uprednostnujete PP,no neznamena to,ze sa neda investovat aj z LR,ze?

Napsal: 13.02.10 16:37 

Odpověď už dal nick shareman: "A že je private aj balance, je tiež logické keďže tam majú aj iných investorov než ľudí z CZemoney, a tá suma je možno príliš dráždivá :-)"

Já jen dodám, že za to, aby někdo viděl víc než "pouze" zhodnocení, které je pro investora důležité a konečné, se jinak těžce platí, a to v podobě profesionálních placených signálů (know-how). Každý investor má periodický výpis statementu a jako přidanou hodnotu vidím možnost sledovat on-line equity fondu na nezávislém serveru myfxbook, kde není možné zfalšovat obchodní údaje.[/quote]

kolik takové okoukání "know-how" může stát ?? :)

Napsal: 13.02.10 17:27 
Charita
Charita

to davo2006: LR je prozatím pouze směnárenský problém. Technicky jsme schopni přijmout platbu i v LR či WMZ.
to coolenzo: Na domovském webu připravujeme spuštění služby placených signálů. Řádově taková služba stojí několik stovek dolarů měsíčně. Bližší informace mohu poskytnout až první týden v březnu, ale to už jsme OT.

Napsal: 13.02.10 21:10 

2. Samozrejme, ze vklad i vyber na stejny BU. Neuvazujete?
3. Treba Monthly analysis, ale to je jen za prvni tyden v unoru 2010. Skoda, ze neni equity graf aspon za minuly rok. Pokud se vam dari opravdu tak jak pisete, vyvratilo by to spoustu pochybnosti.

Napsal: 13.02.10 21:48 
Charita
Charita

2. Problém není u nás, ale u pravidel regulace ze strany americké National Futures Association (NFA). To znamená buďto BÚ nebo PP.
3. Pokud máte nějaké pochybnosti, doporučuji vyčkat až do doby, kdy budete přesvědčen o dobré investici sám.

Napsal: 13.02.10 22:46 

heslop:
2. Tzn.. ze platba (vklad) bude probihat primo na PayPal Oandy?

Napsal: 13.02.10 22:52 
Charita
Charita

swm píše:
heslop:
2. Tzn.. ze platba (vklad) bude probihat primo na PayPal Oandy?

ano , z našeho Paypalu to jde přímo na Paypal Oandy .

Napsal: 13.02.10 23:16 

Pokud jdou penize na VAS PayPal, tak proc se tu pletou pravidla NFA? Vy spadate jako broker pod pravidla NFA?

Napsal: 13.02.10 23:36 
Charita
Charita

swm píše:
Pokud jdou penize na VAS PayPal, tak proc se tu pletou pravidla NFA? Vy spadate jako broker pod pravidla NFA?

my nespadáme pod NFA ale musíme dostat peníze na Paypal takže poslání peněz z BU na náš BU abychom mohli peníze poslat na náš Paypal a dali je na Paypal Oandy je hroznej kocourkov / samozřejmně by se metizím ještě musela udělat směna z KČ na $ / . Prostě Paypal váš nemine tak jako tak a osobně nevidím důvod proč to takto monstrozně komplikovat ztratíš podstatnou část investice jenom na poplatcích rofl .
Kdo chce investovat přímo z BU má možnost na Paypalu pomocí karty .

A ti co nemají nebo nemužou mít Paypal tak stačí když investujete přes kartu na paypal a my budeme peníze posílat na jinou peněženku ale to je zatim blízká budoucnost .

Napsal: 14.02.10 12:34 

to ju1ce:

co vás k tomuto projektu vůbec přivedlo?

Napsal: 14.02.10 19:57 

:) měl jsem na mysli proč k tomu zvete i "veřejnost" , když jste zřejmě plně soběstačná jednotka

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 85  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina