CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 07.10.08 11:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odpovědět na téma
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 18 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 16.06.08 18:12    Předmět příspěvku: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

Hodnocení: 0
Dobrý den

Nabízím zajímavé zhodnocení v investičním horizontu jednoho roku.
Přijímám vklady pouze přes bankovní účet nebo osobně (preferuji).
Uvítám osobní schůzky k projednání investice v Českých Budějovicích(téměř kdykoliv) a zhruba jednou za dva měsíce v Hradci Králové.

Do čeho investujete?

Přimo od výrobce ze zahraničí dovážím doplňky výživy za poloviční ceny českého trhu.
Hlavním artiklem jsou suplementy zaměřené především pro kulturistické účely.

Proč investovat u nás?

Z vlastních zkušeností mohu říci, že v této době jsou suplementy velice žádaným zbožím. Čeští uživatelé často musí platit ceny mnohonásobně vyšší než je obvyklé v zahraničí. Jako kulturista se pohybuji mezi budoucími odběrateli, a proto mohu zajistit vysokou likviditu těchto produktů.

Kde zboží prodávám?

Jak už bylo řečeno, očekávám převážně soukromý odběr zboží. Postupně počítám s koupí e-shopu.

Jak a kolik investovat?

Vkládat můžete pomocí bankovního účtu nebo osobně (preferuji). Minimální výše investice je 2000Kč, maximální 15000Kč.

Jaký je očekávaný zisk? Za jakou dobu?

Doba investice je jeden rok. Pevný úrok 60% p.a. je vyplacen po uplynutí jednoho roku.

Příklad: 1.7.08 vložíte 2000Kč a 1.7.09 dostanete vyplaceno 2000Kč+1200Kč=3200Kč.
Při současném stavu předobjednávek v prvním kole nákupu a prodeje bych úroky ziskem měl překonat 2-3krát. "Kola nákupu a prodeje" (neboli protočení peněz) odhaduji na 3 za rok.

Zabezpečení investice

Na fóru, které se zabývá investicemi krátké životnosti by bylo zbytečné plýtvat marnými sliby. Sám budu vlastníkem velkého podílu a projektu budu ve svém vlastním zájmu věnovat dostatek času, abych případně mohl provést další větší kolo investic.
Víc Vám slíbit nemohu.

Kontakt

Jakékoli dotazy budou zodpovídány ve fóru nebo v osobních zprávách. Zájemce prosím výhradně o osobní zprávy.

Uzávěrka prvního kola vkladů je 1.7.2008

Naposledy upravil mineralon dne 17.06.08 19:19, celkově upraveno 1

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.06.08 18:18    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

Hodnocení: 1
vypada to zaujimavo ale mas na fore malo prispevkov na to aby ti niekto veril, zialbohu.
A okrem toho to chce aspon PP alebo MB

PříspěvekNapsal: 16.06.08 18:50    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

Nabídka je to velmi zajímavá - hlavně kvůli typu prostředku ke zhodnocení investice. Není to totiž žádný HYIP, autosurf, klikačka či fiktivní forexové konto a to se mi líbí. To, že nepodporuješ PP ani MB či jiné internetové peněženky není na škodu. Pokud by někdo opravdu chtěl investovat, tak si může sám převést svoje peníze na svůj BÚ a poté u tebe investovat. To, že tě nikdo nezná, může být velkým úskalím celého projektu. Pokud budeš pro osobní schůzku, předání kontaktu na tebe jiné osobě z fóra, pro zajištění komunikace v případě tvé delší absence na fóru, papírové potvrzení převzaného obnosu či další prostředky, tak si můžeš velmi rychle získat velkou důvěru a tím pádem i velký kapitál pro nákup zboží.

Mě by ještě zajímalo, jestli nákup-prodej jedeš na ŽL nebo jestli jedeš "na černo". Se stavbou e-shopu bych neváhal - konkurence roste rychle a dnes není problém rozjet e-shop na free skriptu - doména a hosting jsou dnes stokorunové náklady, které snad ani nestojí za řeč.

PříspěvekNapsal: 16.06.08 19:15    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

Pufo píše:
vypada to zaujimavo ale mas na fore malo prispevkov na to aby ti niekto veril, zialbohu.
A okrem toho to chce aspon PP alebo MB

Je pravda, že mám málo příspěvků. Kvalitu bych ale neměřil na počet příspěvků.

Moneybookers, E-gold apod přijímat nechci. Tahle investice nefunguje na posílání dolaru se zhodnocením 100% za den. Posílání "větších" částek bankou se mi zdá pro reálné obchody lepší. Neplánuju nic financovat z cizích peněz nešťastníků, kteří vloží pozdě!

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.06.08 19:21    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

ok uznavam. ale paypay je nevyhnutnost. Posielat ti za 500sk poplatok na cesky BU je blbost :?

PříspěvekNapsal: 16.06.08 19:30    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

onso píše:
Nabídka je to velmi zajímavá - hlavně kvůli typu prostředku ke zhodnocení investice. Není to totiž žádný HYIP, autosurf, klikačka či fiktivní forexové konto a to se mi líbí. To, že nepodporuješ PP ani MB či jiné internetové peněženky není na škodu. Pokud by někdo opravdu chtěl investovat, tak si může sám převést svoje peníze na svůj BÚ a poté u tebe investovat. To, že tě nikdo nezná, může být velkým úskalím celého projektu. Pokud budeš pro osobní schůzku, předání kontaktu na tebe jiné osobě z fóra, pro zajištění komunikace v případě tvé delší absence na fóru, papírové potvrzení převzaného obnosu či další prostředky, tak si můžeš velmi rychle získat velkou důvěru a tím pádem i velký kapitál pro nákup zboží.

Mě by ještě zajímalo, jestli nákup-prodej jedeš na ŽL nebo jestli jedeš "na černo". Se stavbou e-shopu bych neváhal - konkurence roste rychle a dnes není problém rozjet e-shop na free skriptu - doména a hosting jsou dnes stokorunové náklady, které snad ani nestojí za řeč.

Jak píšu v úvodní stránce. Jsem maximálně pro osobní kontakt.
Na netu jsem každý den. Vynechám nejvíc na dva dny a to zaskočí můj společník, který mi s projektem pomáhá(ze stejného uživatele). Pro telefon, Skype, mail, ICQ si každý musí napsat sám. Vyvěšovat do fór je nechci, ale každému osobně rád poskytnu.

Ke druhé otázce: Kdo se někdy pokoušel podnikat ten ví, že to s sebou nese nejedno úskalí -> zatím "na černo". V průběhu první vlny investice(1.rok) ani s ŽL nepočítám, dále možná.

O e-shopu samozřejmě uvažuji. S výše zmiňovaným společníkem zatím porovnáváme konkurenci a nabídky jednotlivých "tvůrců" webů. Část zboží chceme prodat také na Aukru, Odklepnuto...Základ však prozatím spočívá v osobním prodeji.

A na závěr: O papírovém potvrzení jsem přemýšlel. Varianta podepsání drobné smlouvy není problémem. Individuální vzhled smlouvy jsem ochoten domluvit (za v úvodu uvedených podmínek) nejraději osobně.

Naposledy upravil mineralon dne 16.06.08 21:42, celkově upraveno 1

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.06.08 19:36    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

Pufo píše:
ok uznavam. ale paypay je nevyhnutnost. Posielat ti za 500sk poplatok na cesky BU je blbost :?

Tak z těhle důvodů to bude asi jen pro Čechy. Slovákům, kteří přesto najdou prostředek jak peníze vložit, otevřu náruč.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 16.06.08 23:31    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

Nabízím možnost pro Slovensko. Pošlete mi peníze na MB a já je dopravim adminovi fondu na BÚ. Pro mě to problém neni, protože hodně převádim peníze. Ale PP kvůli tomu dělat nebudu :D

PříspěvekNapsal: 17.06.08 19:16    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

Trewis píše:
Nabízím možnost pro Slovensko. Pošlete mi peníze na MB a já je dopravim adminovi fondu na BÚ. Pro mě to problém neni, protože hodně převádim peníze. Ale PP kvůli tomu dělat nebudu :D

Výborně. Možnosti jsou, takže je to jen na Vašem zájmu, odvaze a ochotě zkusit něco nového.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 17.06.08 20:28    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

Tak tato příležitost vypadá velmi dobře! Jsem zvědavý, jak se ti tu podaří prorazit. Jenom je škoda, že jsi až z jižních čech..

PříspěvekNapsal: 17.06.08 22:12    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

onso píše:
Tak tato příležitost vypadá velmi dobře! Jsem zvědavý, jak se ti tu podaří prorazit. Jenom je škoda, že jsi až z jižních čech..

Do úvodu jsem doplnil místa, kde bych se se zájemci setkal nejraději. To, že jsou v seznamu zatím jen dvě města neznamená, že nejsem ochotný se setkat jinde.

Brno je sice trochu z ruky, ale za nepřekonatelnou tu vzdálenost 200-250Km nepovažuji. Pokud by se navíc sešlo víc zájemců nebo "zvědavců", problém by zmizel úplně. Závisí pouze na určení místa a termínu a sejdeme se.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.06.08 15:38    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

Abych nemluvil jen tak nekonkrétně. Kolik z Vás by zajímala osobní schůzka a případně kde?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.06.08 20:44    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

Hodnocení: 4
musim povedat aj ked uzivatel nema vela prispevkov tak ponuka vyzera slusne a vidno ze to ma premyslene... :wink:

skoda ze nie si z blizsia(ja az z dalekeho vychodneho SR) pokecali by sme si...=>musim povedat ze obchody tohto typu byvaju vynosne kedze raz som mal v tomto vrazenych 12 litrov(slo o nakup malej elektroniky v zahranici a predaj u nas cez inzeraty) sice urok bol o trochu nizsii... :?

P.S. Veci neboli kradnute !!! vraj nakupovane z velkoskladu...teda aspon tak mi tvrdili... :D

PříspěvekNapsal: 18.06.08 21:35    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

dexter78 píše:
musim povedat aj ked uzivatel nema vela prispevkov tak ponuka vyzera slusne a vidno ze to ma premyslene... :wink:

skoda ze nie si z blizsia(ja az z dalekeho vychodneho SR) pokecali by sme si...=>musim povedat ze obchody tohto typu byvaju vynosne kedze raz som mal v tomto vrazenych 12 litrov(slo o nakup malej elektroniky v zahranici a predaj u nas cez inzeraty) sice urok bol o trochu nizsii... :?

P.S. Veci neboli kradnute !!! vraj nakupovane z velkoskladu...teda aspon tak mi tvrdili... :D

Ani naše zboží samozřejmě není kradené. O elektronice jsem uvažoval také, ale protože jsem si vědom znehodnocení elektroniky časem, rozhodl jsem se raději pro tento druh sortimentu.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.06.08 12:21    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

A nevyplatí se spíš úvěr? Podle mě je to mnohem lepší financování, než pak vracet investice s 60% úrokem. :?

PříspěvekNapsal: 21.06.08 23:32    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

jjera: neumis cist?
Jede to na cerno, bez ZL, nebude platit dane, tak kdo mu da v bance uver? Vime =)
Jestli sezene odberatele, pak budou vetsinou staly, ty doplnky sezerou tak do 20-30 dnu a budou chtit dalsi.
Kulturni turiste by meli byt zarukou uspechu. Urcite vetsi sance vydelat jako HYIPy, ktere slibuji nesmyslne % za den.

PříspěvekNapsal: 22.06.08 13:33    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

8.i píše:
jjera: neumis cist?
Jede to na cerno, bez ZL, nebude platit dane, tak kdo mu da v bance uver? Vime =)
Jestli sezene odberatele, pak budou vetsinou staly, ty doplnky sezerou tak do 20-30 dnu a budou chtit dalsi.
Kulturni turiste by meli byt zarukou uspechu. Urcite vetsi sance vydelat jako HYIPy, ktere slibuji nesmyslne % za den.

Děkuji za přesné zodpovězení předešlé otázky.
Aktuálně: Objednali jsme zboží a případné investice použijeme pouze pro zefektivnění prodeje-například na netu. Rady kde koupit dobrý e-shop za rozumnou cenu uvítáme.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 22.06.08 23:28    Předmět příspěvku: Re: Investice do nového obchodu s potravinovými doplňky

vypada to zajimave, e-shop klidne udelam na miru, pokud mate zajem, tak SZ

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 18 ] 
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]