Výdělek na internetu - CZEmoney.com

Peníze, výdělek, reklama, affiliate, klikačky, PTP, MLM a další firmy
Právě je 23.05.12 21:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

[ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 PříspěvekPředmět příspěvku: Internet-marketing-strategie
Napsal: 31.07.09 21:49 
Moderátor

Toto je úvodní příspěvek

Autorkou projektu Internet-Marketing-Strategie je mlada uspesna slovenska podnikatelka Monika Jakubeczová. Znama je, nazval by som to, "osvetovou cinnostou v online podnikani". Zastava nazor, ze kazde offline podnikanie by malo mat aj svoju online verziu, alebo ak chce niekto zacat podnikat a nevie kde a ako, popripade nema zaco, ma zacat ONLINE! Momentalne sa pani Jakubeczova venuje roznym podnikatelskym projektom, zaroven sa ale zaobera poradenstvom v oblasti ONLINE podnikania. Medzi desiatky firiem, ktorym ponuka webove podaredstvo patri napriklad aj Summit Motors Slovakia, autorizovaný dovozca vozidiel Ford na Slovensku. Jej meno je v poslednom obdobi casto sklonovane v ekonomickych a podnikatelskych casopisoch a weboch, sam som na nu a jej projekt narazil v istom clanku casopisu Trend.

Projekt Internet-marketing-strategie vznikol na zaklade mnoziacich sa zaujemcov o rady v online podnikani od pani Jakubeczovej. Ta vytvorila suhrn vstekych jej rad, odporucani, tipov, balik potrieb nutny k rozbehnutiu vlastneho webu/e-shopu, podnikatel vdaka radam zvladne uvedenie svojho podnikania do ONLINE verzie, nauci sa podstatne veci o optimalizacii stranky - SEO, o aktivnom vyuzivani nakupu reklamy, spravovania webu, ako prezrazit v silnej konkurencii, ako odlisit svoj web/e-shop, sucastou balika su dalej mnohe audio a video nahravky, pracovny zosit na zapisovanie a testovanie svojich znalosti a mnoho ineho.

Dokazov solidnosti a cennosti tohoto produktu je mnoho. Pani Jakubeczova nieje len osobkou odporucajucou "zarucene rady za vyhodnu sumu" spoza ruska anonymity. Svoj produkt prezentuje otvorene! Priamo na stranke ale predovsetkym na mnohych weboch jej klientov je vidno mnohe dakovne pozdravy, pochvaly jej balika a to vsetko od realnych podnikatelov!

Projekt internet marketing strategie asi pred mesiacom spustil provizny partnersky program. Ponuka 20% kazdemu partnerovi, staci sa registrovat (nizsie), umiestnit odkaz/banner na svoj web a zacat zarabat. POZOR! Ak ste zakaznikom, teda sam ste si zakupili spominany produkt, vasa odmena za sprostredkovanie stupa na 35%! Pravdaze je mozne objednat si ho neskor, trebarz az ked si nan zarobite pomocou 20% odmenam. Zaujimave na proviznej odmene je, ze uz pri ziskani 20% z obratu ide o sumu priblizne 51,50 Eur (1 548,47 Sk), pre VIP clenov s 35% 89,95 Eur (2 709,83 Sk).
Zaujimave je dalej aj to, ze provizie su vyplacane az do 3 hlbky partnerov, za kazdeho partnera pod vami ziskavate 5% z obratu jeho zakaznikov, odmeny za nizsie triedy musim najst, casom doplnim :)

Stat sa clenom moze viac menej kazdy. Odmeny su vyplacane na poziadanie od 100€ (2 predane baliky). Vyplatenu sumu treba vyfakturovat!
Nemám živnosť, môžem byť partnerom aj ja?
Áno, môžete sa stať partnerom aj bez živnostenského oprávnenia.
Na to, aby ste sa stali partnerom Internet-Marketing-Strategie.sk, nemusíte mať právnu formu (živnosť, alebo s.r.o.), provízie sú vyplácané aj súkromným osobám.
Pri žiadosti o vyplatenie provízie to oznámte emailom v príslušnej časti Vášho partnerského účtu.

V pripade zaujmu o registraciu sa do provizneho systemu prosim pouzite nasledovny link:
http://www.internetmarketing-strategie. ... d=130b3680

V pripade zaujmu o informacie o projekte Internet-marketing-strategie, o produkte "RIM balik", o ZDARMA vyuku v online skole podnikania, pouzite nasledovny odkaz:
http://www.internetmarketing-strategie.sk?a_aid=2426423

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Internet-marketing-strategie
Napsal: 31.07.09 22:55 
Charita
Charita

Ano, podobných ebookov su na nete stovky... Väčšinou sa tieto hluposti daju zohnať na nete free.
Denne mám toho plný spam kôš ;-)

PříspěvekPředmět příspěvku: Re: Internet-marketing-strategie
Napsal: 31.07.09 23:00 
Moderátor

Preto som zacal tym dlhsim uvodom, preto sa k tomu vraciam v niekolkych odsekoch, preto som napisal vetu
"Pani Jakubeczova nieje len osobkou odporucajucou "zarucene rady za vyhodnu sumu" spoza ruska anonymity."

A predsa sa najde niekto, co to prirovna k hluposti co sa da zohnat free na nete.
Btw ak mi dokazes zohnat ZADARMO etarget ucet s 1000Sk na konte, kvalitnu domenu a hosting na 1rok a dalsich kopec veci co balik obsahuje, mozes tym spamerom podhodit aj moj mail, o take by som zaujem mal :)

Tym som nechcel povedat, ze toto su tie hodnotne veci v baliku, slo len o princip... Pochybujem, ze o spameroch, co zaplnaju tvoje maily sa pise v renomovanych biznis casopisoch, ze stali pri zrode webov firiem, ktore ovladaju iste segmenty trhu na Slovensku a podobne....

///edit/ tak ma napadlo, 08xi, uprimne priznaj, docital si ty vobec cely ten clanocek?

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina