CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 30.08.08 09:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Opravdu se dá na HYIPu vydělat?
http://www.czemoney.com/opravdu-se-da-vydelat-na-hyipu

Odpovědět na téma
 Stránka 3 z 4 [ Příspěvků: 52 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 11.11.06 00:14    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
Deníček ohledně HYIP programů, jen vyzkoušené a platící HYIP, monitor těchto hyipů. Doufám že se vám budou stránky líbit

PříspěvekNapsal: 11.11.06 14:44    Předmět příspěvku: Re: Monitor my way

Strelec píše:
Felix píše:
Proč vlastně vzniká tolik hyip monitorů? ....

Nevím, proč vzniká tolik HYIP monitorů, ale mohu Ti říci, proč vznikl Prima HYIP Monitor nebo-li

Monitor my way.

Každý z investorů, případně adminů jednotlivých monitorů má své důvody a svou taktiku, se kterou do tohoto businessu jde. Zdůrazňuji hned na začátku, že jsem investor a to, že jsem založil Prima HYIP Monitor, byla také investice do budoucna (ale o tom, někdy jindy). Navíc mám blízko k IT a internet mám rád, jako skvělé komunikační prostředí. Bože, jak já nesnáším ty platby za telefony.

Můj cíl je jasný: Vytvořit si dostatečný reziduální (pasivní) příjem, abych mohl dělat to, co mě baví a nemusel ztrácet čas vyděláváním peněz na to, abych v budoucnu mohl dělat to, co mě baví. Jednoduše, cílem je SVOBODA a člověk musí mít peníze na to, aby mohl být svobodný - svobodný časově, finančně apod. Otázkou je, kdy už jsem svobodný? Odpověď je zdánlivě jednoduchá: Tehdy, když se rozhodnu, že už nebudu chodit do práce a nijak se tím nezhorší moje životní úroveň, kterou považuji za uspokojivou. Problémem nás, zaměstnaných lidí je to, že vyměňujeme svůj čas za peníze a toho času nemáme tolik, abychom se mohli jednou stát svobodnými. Je tedy potřeba hledat jiné zdroje příjmu a tak jsem se dostal k investování.

Ale zpět k monitorům. Obvyklou strategií monitorů je být co největší a neznámější. Pak si jednotlivé programy u vás platí reklamu a lidé vám platí takzvané referraly neboli po česku zprostředkovatelskou provizi za to, že jste je uvedli do investičního programu.
Následující problémy vidím kritické v tom, aby tato strategie mohla být v čR zisková:
1/ čR je příliš malá
2/ investiční síla je nedostatečná
3/ anglicky mluvící lidé mohou preferovat silné a důvěryhodné zahraniční monitory a diskusní fóra

Monitor nebo člověka, pod kterého se registrujete, je třeba pečlivě vybírat, protože se na monitorech nejen v čR naprosto opomíjí morální povinnost následného důkladného sledování fondu a pružného informování členů o zjištěných informacích (zvláště těch negativních), které ovlivňují chod jednotlivých hyip programů. Mnozí o této důležité činnosti monitorů zatím ani nepřemýšleli a proto berou referraly jen jako peníze „za nic“ a také se tak podle toho chovají.

Záměrem mého monitoru je poskytnout přehled do čeho se dá investovat a do čeho jsem já investoval. Proto do monitoru uvádím i programy, které jsou uzavřené, privátní a programy, které referraly neplatí a je jich valná většina (určitě z pohledu investovaných peněz). Do programů z mého portfolia jsem investoval proto, že se mi zdají slibné a dlouhodobé, ne proto, že očekávám platby z referralů.

To co mě baví, je pomáhat lidem vytvářet jejich vlastní portfolia a to je důvod proč udržuji monitor, protože tito lidé vidí, že se nebavíme o nesmyslech, ale o programech, se kterými mám zkušenost. A za tuto činnost mě zase na druhou stranu potěší, když dostanu nějaký ten referralek.

Nadherna uvaha
:roll:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.11.06 16:16    Předmět příspěvku: hyip4you.info

Jde o nový monitor za kterým stojí pár lidí z tohoto fóra. Včetně mě.
Na rozdíl od většiny jiných monitorů v zájmu objektivity a naprosté nezávislosti provádí hodnocení hyipů zdarma. Budeme rádi, když se občas na něj podíváte a napíšete i své postřehy k jednotlivým Hyipům. Čím více hlasů, tím lépe, aspoň každý nováček hned uvidí, na čem je. Postupně budu kontaktovat i adminy jednotlivých hyipů se žádostí o důvěru,podporu a umístění baneru na náš nekomerční monitor mezi monitory na svých stránkách. Podívejte se na něj a zahlasujte si, pokuď budete mít chuť podpořit a důvěru v tento český projekt.

http://www.hyip4you.info

PříspěvekNapsal: 01.12.06 19:51    Předmět příspěvku: investor.dl.am

Takže jedná se o první profesionální monitor, který sleduje společnosti, které existují více jak 50 dní, platí, nemají problémy atd.

Zatím je tam samozřejmě málo společností, ovšem i to dokazuje kvalitu, jelikož kvalitních HYIP opravdu není zrovna mnoho.

Navštivte stránky.

http://www.investor.dl.am

PříspěvekNapsal: 21.12.06 16:53    Předmět příspěvku:

Muj monitor:
http://hyipsmon.com
kritizujte tady:
http://forum.czemoney.com/viewtopic.php?t=6126
Preju vam GL :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.01.07 18:08    Předmět příspěvku: Seznam scamu

Tady je lokalizace všech SCAMů a dá se tam přidávat.Jestli jsem tomu dobře rozuměl,tak se to i vyšetřuje.To byste nevěřili,odkud bylo "vysíláno" např. "12dailypro"...My si myslíme,že Hyip sídlí v USA a on je z: INDIE,RUMUNSKA,SINGAPURU atd.
Mrkněte na to fakt zajímavý:
http://sirevelator.net.tf/ :shock: :shock: :shock:

abyste se nepo... :D

Naposledy upravil kecal dne 11.01.07 20:53, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 11.01.07 20:37    Předmět příspěvku:

Ty jo. :shock: Je tam plno českých hyipů. Dokonce i M4ster je tam se svým hyipem (teď je slavný). :lol:

PříspěvekNapsal: 04.03.07 20:39    Předmět příspěvku: e-gold

Promiňtě lidičky, že jsem dávám téma, které sem nepatří, ale já nenašel vhodnější forum. Jsem začátečník a nevím jak mám zažádat o platbu. Mohl byste mi to někdo vysvětlit? A ještě jedna otázka když si nastavím program u nějakého hyipu na 35 dní vyplatí mi pěníze po 35 dnech nebo např. každý den část peněz na e-gold? Díky za odpovědi

PříspěvekNapsal: 04.03.07 20:47    Předmět příspěvku:

Trošku jsis pomotal sekce. Měl jsi pokládat otázku přímo k určitému Hyipu. Protože to je u každého jiné. Některé vyplácejí denně a to buď instant což je automaticky po vyžádání a nebo manuálně. A pak jsou další které vyplácí až po skončení upgradu. Co je pro tebe výhoda si musíš určit sám. Jestli denně máš "jistotu" že aspoň něco dostaneš zpět a nebo vše najednou. Tak to jen tak pro začátek.

PříspěvekNapsal: 05.03.07 11:44    Předmět příspěvku:

Díky! :D

PříspěvekNapsal: 17.03.07 15:09    Předmět příspěvku:

moj hyip monitor:
http://monitor.getwave.net

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.05.07 02:37    Předmět příspěvku: Hyip monitor

Rozhodl jsem se udělat hyip monitor pro všechny dobrý čechy a slováky, kteří by se chtěli podělit o své zkušenosti. Stáhl jsem proto scripty na hyip monitor, vše přeložil a dal na web. Ale něco bych stejně potřeboval.

Takže k věci. Potřeboval bych pomoct s přeprogramováním celýcho kódu tak, aby mohl každej registrovanej člověk dělat statistiky k programům, do kterých investoval a tak se dělit o své zkušenosti. Script, který jsem přeložil však toto neumí. Pokud byste někdo měl zájem se na tomto porjektu podílet se mnou, starat se o ten web a udržovat ho, tak mi buď písněte PM, nebo na ICQ 247-472-921

Jinak zatím jsem to dal na web. Nic tam ještě není (zatím čekám, až mi příjdou peníze na účet abych mohl investovat), ale kdyžtak se tam koukněte a zkontrolujte mi pls překlat.

Doufám, že se někdo najde a bude se o to se mnou starat.

PS: Jsem sice nováček (úplnej) v hyip programech, ale chci udělat něco pro ostatní, kteří s tím chtějí začít, nebo již začali. A taky se chci podělit o své úspěchy či neůspěchy.

A prosím Vás ještě o něco. Pokud se na tom nechcete podílet a hodláte jenom kritizovat a dělat si ze mě srandu, tak si to nechte pro sebe.

Předem děkuji všem co se mi ozvou a taky všem, co se do tohoto projektu připojej a budou sdílet své úspěchy s ostatními. :wink:

PříspěvekNapsal: 18.05.07 10:10    Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 21
tohle, ale neni sekce programovani.)

sem uz patri hotovy prjekty.

jinak delat monitor seme zda uplne zbytecna prace. ale budiz.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.05.07 16:48    Předmět příspěvku:

messal píše:

Mno, omlouvám se za špatně zvolenou sekci. Jsem ještě nováček.

A co jsem koukal na čecký monitory, tak ani jeden není opravdu pořádnej. Ale to je jenom můj názor. :wink:

PříspěvekNapsal: 18.05.07 17:51    Předmět příspěvku:
Moderátor

Hodnocení: 4
pyro007 píše:
messal píše:

Mno, omlouvám se za špatně zvolenou sekci. Jsem ještě nováček.

A co jsem koukal na čecký monitory, tak ani jeden není opravdu pořádnej. Ale to je jenom můj názor. :wink:

Tak příjde nováček rovnou všechny zkušené zkritizuje a chce dělat pořádnej hyip. To mělo jít spíš do zábavy :lol:

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]