CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 02.12.08 00:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Opravdu se dá na HYIPu vydělat?
http://www.czemoney.com/opravdu-se-da-vydelat-na-hyipu

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 3 [ Příspěvků: 57 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 28.09.06 17:56    Předmět příspěvku: Re: www.Primainfo.cz

Hodnocení: 0
stracka píše:
Jo,jenž mě to hází na cokoliv Invalid IP adress. :cry:

Jojo, tento problem je sice vzacny, ale obcas vyskytuje (me zatim jen jednou), nejjednodussi cesta je sdelit mi tvoji IP adresu, ja ji preposlu na isol, coz je muj (naprosto perfektni provider) aby se pokusili zjistit, jestli to neni nekde blacklistovane. A pak uvidime.

Pokud mi z jakehokoli duvodu nebudes chtit sdelit svou IP. Pak se obrat primo na podporu na http://www.isol.cz s tím, ze se nemuzes dostat na Primainfo a muzes s nimi komunikovat naprimo.

Omlouvam se za komplikace, ale toto nemohu ovlivnit. A ani nevim, u koho je chyba.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.09.06 20:19    Předmět příspěvku: Monitor my way

Felix píše:
Proč vlastně vzniká tolik hyip monitorů? ....

Nevím, proč vzniká tolik HYIP monitorů, ale mohu Ti říci, proč vznikl Prima HYIP Monitor nebo-li

Monitor my way.

Každý z investorů, případně adminů jednotlivých monitorů má své důvody a svou taktiku, se kterou do tohoto businessu jde. Zdůrazňuji hned na začátku, že jsem investor a to, že jsem založil Prima HYIP Monitor, byla také investice do budoucna (ale o tom, někdy jindy). Navíc mám blízko k IT a internet mám rád, jako skvělé komunikační prostředí. Bože, jak já nesnáším ty platby za telefony.

Můj cíl je jasný: Vytvořit si dostatečný reziduální (pasivní) příjem, abych mohl dělat to, co mě baví a nemusel ztrácet čas vyděláváním peněz na to, abych v budoucnu mohl dělat to, co mě baví. Jednoduše, cílem je SVOBODA a člověk musí mít peníze na to, aby mohl být svobodný - svobodný časově, finančně apod. Otázkou je, kdy už jsem svobodný? Odpověď je zdánlivě jednoduchá: Tehdy, když se rozhodnu, že už nebudu chodit do práce a nijak se tím nezhorší moje životní úroveň, kterou považuji za uspokojivou. Problémem nás, zaměstnaných lidí je to, že vyměňujeme svůj čas za peníze a toho času nemáme tolik, abychom se mohli jednou stát svobodnými. Je tedy potřeba hledat jiné zdroje příjmu a tak jsem se dostal k investování.

Ale zpět k monitorům. Obvyklou strategií monitorů je být co největší a neznámější. Pak si jednotlivé programy u vás platí reklamu a lidé vám platí takzvané referraly neboli po česku zprostředkovatelskou provizi za to, že jste je uvedli do investičního programu.
Následující problémy vidím kritické v tom, aby tato strategie mohla být v čR zisková:
1/ čR je příliš malá
2/ investiční síla je nedostatečná
3/ anglicky mluvící lidé mohou preferovat silné a důvěryhodné zahraniční monitory a diskusní fóra

Monitor nebo člověka, pod kterého se registrujete, je třeba pečlivě vybírat, protože se na monitorech nejen v čR naprosto opomíjí morální povinnost následného důkladného sledování fondu a pružného informování členů o zjištěných informacích (zvláště těch negativních), které ovlivňují chod jednotlivých hyip programů. Mnozí o této důležité činnosti monitorů zatím ani nepřemýšleli a proto berou referraly jen jako peníze „za nic“ a také se tak podle toho chovají.

Záměrem mého monitoru je poskytnout přehled do čeho se dá investovat a do čeho jsem já investoval. Proto do monitoru uvádím i programy, které jsou uzavřené, privátní a programy, které referraly neplatí a je jich valná většina (určitě z pohledu investovaných peněz). Do programů z mého portfolia jsem investoval proto, že se mi zdají slibné a dlouhodobé, ne proto, že očekávám platby z referralů.

To co mě baví, je pomáhat lidem vytvářet jejich vlastní portfolia a to je důvod proč udržuji monitor, protože tito lidé vidí, že se nebavíme o nesmyslech, ale o programech, se kterými mám zkušenost. A za tuto činnost mě zase na druhou stranu potěší, když dostanu nějaký ten referralek.

Naposledy upravil Strelec dne 03.10.06 23:51, celkově upraveno 1

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.10.06 13:41    Předmět příspěvku:

http://top100hyip.com/

Celkom dobry monitor su tam aj podrobne informacie a denne aktualizacie o novych hyip-och.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.10.06 13:43    Předmět příspěvku:

Monitor monitorov

http://monitorrank.com/

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.10.06 09:24    Předmět příspěvku:

Frosby píše:
http://monitorrank.com/

ten zname, ale rekl bych ze uz to def. zabalil - mel problemy jiz drive ... ale ted nejede uz snad mesic :-(
U me na monitoru, dole v paticce, mate vice takovych toplistu (Top Site Ranking) - vcelku zvedaji PR a navstevnost ...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.11.06 00:14    Předmět příspěvku:

Deníček ohledně HYIP programů, jen vyzkoušené a platící HYIP, monitor těchto hyipů. Doufám že se vám budou stránky líbit

PříspěvekNapsal: 11.11.06 14:44    Předmět příspěvku: Re: Monitor my way

Strelec píše:
Felix píše:
Proč vlastně vzniká tolik hyip monitorů? ....

Nevím, proč vzniká tolik HYIP monitorů, ale mohu Ti říci, proč vznikl Prima HYIP Monitor nebo-li

Monitor my way.

Každý z investorů, případně adminů jednotlivých monitorů má své důvody a svou taktiku, se kterou do tohoto businessu jde. Zdůrazňuji hned na začátku, že jsem investor a to, že jsem založil Prima HYIP Monitor, byla také investice do budoucna (ale o tom, někdy jindy). Navíc mám blízko k IT a internet mám rád, jako skvělé komunikační prostředí. Bože, jak já nesnáším ty platby za telefony.

Můj cíl je jasný: Vytvořit si dostatečný reziduální (pasivní) příjem, abych mohl dělat to, co mě baví a nemusel ztrácet čas vyděláváním peněz na to, abych v budoucnu mohl dělat to, co mě baví. Jednoduše, cílem je SVOBODA a člověk musí mít peníze na to, aby mohl být svobodný - svobodný časově, finančně apod. Otázkou je, kdy už jsem svobodný? Odpověď je zdánlivě jednoduchá: Tehdy, když se rozhodnu, že už nebudu chodit do práce a nijak se tím nezhorší moje životní úroveň, kterou považuji za uspokojivou. Problémem nás, zaměstnaných lidí je to, že vyměňujeme svůj čas za peníze a toho času nemáme tolik, abychom se mohli jednou stát svobodnými. Je tedy potřeba hledat jiné zdroje příjmu a tak jsem se dostal k investování.

Ale zpět k monitorům. Obvyklou strategií monitorů je být co největší a neznámější. Pak si jednotlivé programy u vás platí reklamu a lidé vám platí takzvané referraly neboli po česku zprostředkovatelskou provizi za to, že jste je uvedli do investičního programu.
Následující problémy vidím kritické v tom, aby tato strategie mohla být v čR zisková:
1/ čR je příliš malá
2/ investiční síla je nedostatečná
3/ anglicky mluvící lidé mohou preferovat silné a důvěryhodné zahraniční monitory a diskusní fóra

Monitor nebo člověka, pod kterého se registrujete, je třeba pečlivě vybírat, protože se na monitorech nejen v čR naprosto opomíjí morální povinnost následného důkladného sledování fondu a pružného informování členů o zjištěných informacích (zvláště těch negativních), které ovlivňují chod jednotlivých hyip programů. Mnozí o této důležité činnosti monitorů zatím ani nepřemýšleli a proto berou referraly jen jako peníze „za nic“ a také se tak podle toho chovají.

Záměrem mého monitoru je poskytnout přehled do čeho se dá investovat a do čeho jsem já investoval. Proto do monitoru uvádím i programy, které jsou uzavřené, privátní a programy, které referraly neplatí a je jich valná většina (určitě z pohledu investovaných peněz). Do programů z mého portfolia jsem investoval proto, že se mi zdají slibné a dlouhodobé, ne proto, že očekávám platby z referralů.

To co mě baví, je pomáhat lidem vytvářet jejich vlastní portfolia a to je důvod proč udržuji monitor, protože tito lidé vidí, že se nebavíme o nesmyslech, ale o programech, se kterými mám zkušenost. A za tuto činnost mě zase na druhou stranu potěší, když dostanu nějaký ten referralek.

Nadherna uvaha
:roll:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.11.06 16:16    Předmět příspěvku: hyip4you.info

Jde o nový monitor za kterým stojí pár lidí z tohoto fóra. Včetně mě.
Na rozdíl od většiny jiných monitorů v zájmu objektivity a naprosté nezávislosti provádí hodnocení hyipů zdarma. Budeme rádi, když se občas na něj podíváte a napíšete i své postřehy k jednotlivým Hyipům. Čím více hlasů, tím lépe, aspoň každý nováček hned uvidí, na čem je. Postupně budu kontaktovat i adminy jednotlivých hyipů se žádostí o důvěru,podporu a umístění baneru na náš nekomerční monitor mezi monitory na svých stránkách. Podívejte se na něj a zahlasujte si, pokuď budete mít chuť podpořit a důvěru v tento český projekt.

http://www.hyip4you.info

PříspěvekNapsal: 01.12.06 19:51    Předmět příspěvku: investor.dl.am

Takže jedná se o první profesionální monitor, který sleduje společnosti, které existují více jak 50 dní, platí, nemají problémy atd.

Zatím je tam samozřejmě málo společností, ovšem i to dokazuje kvalitu, jelikož kvalitních HYIP opravdu není zrovna mnoho.

Navštivte stránky.

http://www.investor.dl.am

PříspěvekNapsal: 21.12.06 16:53    Předmět příspěvku:

Muj monitor:
http://hyipsmon.com
kritizujte tady:
http://forum.czemoney.com/viewtopic.php?t=6126
Preju vam GL :wink:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.01.07 18:08    Předmět příspěvku: Seznam scamu

Tady je lokalizace všech SCAMů a dá se tam přidávat.Jestli jsem tomu dobře rozuměl,tak se to i vyšetřuje.To byste nevěřili,odkud bylo "vysíláno" např. "12dailypro"...My si myslíme,že Hyip sídlí v USA a on je z: INDIE,RUMUNSKA,SINGAPURU atd.
Mrkněte na to fakt zajímavý:
http://sirevelator.net.tf/ :shock: :shock: :shock:

abyste se nepo... :D

Naposledy upravil kecal dne 11.01.07 20:53, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 11.01.07 20:37    Předmět příspěvku:

Ty jo. :shock: Je tam plno českých hyipů. Dokonce i M4ster je tam se svým hyipem (teď je slavný). :lol:

PříspěvekNapsal: 04.03.07 20:39    Předmět příspěvku: e-gold

Promiňtě lidičky, že jsem dávám téma, které sem nepatří, ale já nenašel vhodnější forum. Jsem začátečník a nevím jak mám zažádat o platbu. Mohl byste mi to někdo vysvětlit? A ještě jedna otázka když si nastavím program u nějakého hyipu na 35 dní vyplatí mi pěníze po 35 dnech nebo např. každý den část peněz na e-gold? Díky za odpovědi

PříspěvekNapsal: 04.03.07 20:47    Předmět příspěvku:

Trošku jsis pomotal sekce. Měl jsi pokládat otázku přímo k určitému Hyipu. Protože to je u každého jiné. Některé vyplácejí denně a to buď instant což je automaticky po vyžádání a nebo manuálně. A pak jsou další které vyplácí až po skončení upgradu. Co je pro tebe výhoda si musíš určit sám. Jestli denně máš "jistotu" že aspoň něco dostaneš zpět a nebo vše najednou. Tak to jen tak pro začátek.

PříspěvekNapsal: 05.03.07 11:44    Předmět příspěvku:

Díky! :D

PříspěvekNapsal: 17.03.07 15:09    Předmět příspěvku:

moj hyip monitor:
http://monitor.getwave.net

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.05.07 02:37    Předmět příspěvku: Hyip monitor

Rozhodl jsem se udělat hyip monitor pro všechny dobrý čechy a slováky, kteří by se chtěli podělit o své zkušenosti. Stáhl jsem proto scripty na hyip monitor, vše přeložil a dal na web. Ale něco bych stejně potřeboval.

Takže k věci. Potřeboval bych pomoct s přeprogramováním celýcho kódu tak, aby mohl každej registrovanej člověk dělat statistiky k programům, do kterých investoval a tak se dělit o své zkušenosti. Script, který jsem přeložil však toto neumí. Pokud byste někdo měl zájem se na tomto porjektu podílet se mnou, starat se o ten web a udržovat ho, tak mi buď písněte PM, nebo na ICQ 247-472-921

Jinak zatím jsem to dal na web. Nic tam ještě není (zatím čekám, až mi příjdou peníze na účet abych mohl investovat), ale kdyžtak se tam koukněte a zkontrolujte mi pls překlat.

Doufám, že se někdo najde a bude se o to se mnou starat.

PS: Jsem sice nováček (úplnej) v hyip programech, ale chci udělat něco pro ostatní, kteří s tím chtějí začít, nebo již začali. A taky se chci podělit o své úspěchy či neůspěchy.

A prosím Vás ještě o něco. Pokud se na tom nechcete podílet a hodláte jenom kritizovat a dělat si ze mě srandu, tak si to nechte pro sebe.

Předem děkuji všem co se mi ozvou a taky všem, co se do tohoto projektu připojej a budou sdílet své úspěchy s ostatními. :wink:

PříspěvekNapsal: 18.05.07 10:10    Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 29
tohle, ale neni sekce programovani.)

sem uz patri hotovy prjekty.

jinak delat monitor seme zda uplne zbytecna prace. ale budiz.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.05.07 16:48    Předmět příspěvku:

messal píše:

Mno, omlouvám se za špatně zvolenou sekci. Jsem ještě nováček.

A co jsem koukal na čecký monitory, tak ani jeden není opravdu pořádnej. Ale to je jenom můj názor. :wink:

PříspěvekNapsal: 18.05.07 17:51    Předmět příspěvku:
Moderátor

Hodnocení: 12
pyro007 píše:
messal píše:

A co jsem koukal na čecký monitory, tak ani jeden není opravdu pořádnej. Ale to je jenom můj názor. :wink:

Tak příjde nováček rovnou všechny zkušené zkritizuje a chce dělat pořádnej hyip. To mělo jít spíš do zábavy :lol:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 18.05.07 20:14    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 1
Arnie píše:
pyro007 píše:
messal píše:

Tak příjde nováček rovnou všechny zkušené zkritizuje a chce dělat pořádnej hyip. To mělo jít spíš do zábavy :lol:

:lol: :lol: :lol: ...Arnie, bránice se dá posilovat i v sekcích mimo Zábavu.

PříspěvekNapsal: 18.05.07 21:37    Předmět příspěvku:
Admin

Hodnocení: 29
tema :!:

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 27.06.07 13:14    Předmět příspěvku:

náš projekt:)

http://www.czeg.net

PříspěvekNapsal: 12.07.07 15:06    Předmět příspěvku:

MOJ hyipmonitor - http://www.top100hyip.info[/url]