CZEmoney.com

Peníze na internetu - Fórum o Výdělku na internetu, vše pro webmastery a samotáře.

Blog o výdělku CZEmoney.com

Právě je 29.08.08 02:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Opravdu se dá na HYIPu vydělat?
http://www.czemoney.com/opravdu-se-da-vydelat-na-hyipu

Odpovědět na téma
 Stránka 2 z 4 [ Příspěvků: 52 ] Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 PříspěvekNapsal: 01.09.06 10:05    Předmět příspěvku:

Hodnocení: 0
dobes97 píše:
co je vlastně úkolem Hyip monitoru???
monitorovat HYIPy ci platia alebo nie, ci maju problemy atd

PříspěvekNapsal: 10.09.06 20:01    Předmět příspěvku:

Vytvořil jsem nový monitor :)
Kdyby jste něco sháněli tak se můžete juknout :) je teďko od středy spuštěný.

http://www.InvestingPatrol.com

Im Admin from this site.

Naposledy upravil Wormrider dne 11.09.06 08:18, celkově upraveno 1

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 10.09.06 23:07    Předmět příspěvku:

Wormrider píše:
Vytvořil jsem nový monitor :)
Kdyby jste něco sháněli tak se můžete juknout :) je teďko od středy spuštěný.

http://www.InvestigPatrol.com

Im Admin from this site.

ono to cem nepatri, ale nejak ti ta domena nejede :-(

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 11.09.06 08:19    Předmět příspěvku:

Sorry for that , měl jsem chybu v odkazu nějak jsem se upsal :) už jsem to spravil a vše je OK :)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.09.06 10:22    Předmět příspěvku: www.Primainfo.cz

Nový český monitor zaměřený na "konzervativní" HYIP a PRIVATE investice.

http://www.hyipmonitor.primainfo.cz/

Můj cíl: finanční svoboda v rozumném časovém horizontu, ne zbytečně ztrácet peníze pod naivní představou rychlého zbohatnutí.

Na monitoru najdete investiční příležitosti, o kterých se domnívám, že jsou dlouhodobé a seriozní - nehraju hry. Mnohé jsou uzavřené nebo nevyplácejí zprostředkovatelské odměny. Nehledejte zde Ponzi na první pohled, tj. programy nabízející víc než 5% za den ani programy, které mají min. investiční částku 1USD.

Jsem součástí webu Primainfo, který se zaměřuje na rodinné finance a rizikové investice.

http://www.primainfo.cz/

Naposledy upravil Strelec dne 26.09.06 20:55, celkově upraveno 2

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.09.06 17:43    Předmět příspěvku: Re: www.Primainfo.cz

Strelec píše:
Nový český monitor zaměřrný na "konzervativní" HYIP a PRIVATE investice.

Můj cíl: finanční svoboda v rozumném časovém horizontu, ne zbytečně ztrácet peníze pod naivní představou rychlého zbohatnutí.

Na monitoru najdete investiční příležitosti, o kterých se domnívám, že jsou dlouhodobé a seriozní - nehraju hry. Mnohé jsou uzavřené nebo nevyplácejí zprostředkovatelské odměny. Nehledejte zde Ponzi na první pohled, tj. programy nabízející víc než 5% za den ani programy, které mají min. investiční částku 1USD.

Jsem součástí webu Primainfo, který se zaměřuje na rodinné finance a rizikové investice.

Přeji Vám příjemné a výnosné investování.

Střelec

Ale jo je to dobrý, jak tam budou částé aktualizace :-)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 26.09.06 20:43    Předmět příspěvku: Re: www.Primainfo.cz

Deli píše:
Ale jo je to dobrý, jak tam budou částé aktualizace :-)

Nechci slibovat nesmysly, ale zatim se mi, vicemene, dari dodrzovat denni periodicitu.

I kdyz u vetsiny meho portfolia to nema moc velky smysl, protoze to jsou vetsinou mesicne platici fondy.

Navic chci na Primainfu jednou mesicne predstavit nejaky zajimavy fond nebo program.

Uvidime, jak to bude s casem, me priority v teto oblasti jsou jasne - club, vlastní investice, web.

Strelec

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.09.06 12:57    Předmět příspěvku:

Proč vlastně vzniká tolik hyip monitorů? Každý přece ví, že scammer vyplácí přednostně monitorům, aby si u nich udržel status: PLATÍ (možná to je důvod, proč si je v poslední době zakládá skoro každej -> získá tím větší jistotu). Může podplácet lidi (často to lidé dělají sami od sebe, aby systém ještě chvíli jel), aby dávali kladná ohodnocení a další blbci se nachytali. Já bych věřil jenom těm několika největším monitorům, které si už vybudovali určité jméno anebo těm, kteří se zaregistovali do programu anonymně. Tzn. nejsou uvedeni mezi oficiálními monitory hyipu a v nicku nemají uvedeno slovo monitor. Objektivita se zajístí tím, že se scammer nedozví o tom, že dotyčný member vlastní monitor -> nebude jej zvýhodnovat

Po špatných zkušenostech už vůbec neinvestuju do krátkodobých společností. Ve fondech a hyipech už jsem vydělal několik set dolarů. Investovat jeden dolar a čekat, zda to vyjde už mě za čas tomu věnovaný nestojí. Pokud bych vložil více, mohl bych urychlit konec hyipu. Z fondů si vybírám ty, které již jedou delší dobu a maj určitý základ. Vybudovali si již určitě jméno a lidé se donich hrnou sami, takže admini už nemají zapotřebí výše popsané techniky (podobné programy bych mohl najít ve strelcově monitoru. díky :) ) Neznamená to však, že to za čas zničehonic nezabalí.

Vlastně jedinými hyipy, kterým opravdu věřím, jsou pzn (jsem opravdu rád, že jsem se na poslední chvíli stihl zaregistrovat) a turboptc. Ondra má zajištěnou vynikající podporu a již několikrát dokázal, že umí řešit krizové situace. K těmto dvou se možná časem přidá in-fx.com
Toť jen můj názor na věc :D

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.09.06 13:08    Předmět příspěvku: Re: www.Primainfo.cz

Strelec píše:
Nový český monitor zaměřený na "konzervativní" HYIP a PRIVATE investice.

Jo,jenž mě to hází na cokoliv Invalid IP adress. :cry:

PříspěvekNapsal: 28.09.06 13:23    Předmět příspěvku:

Felix píše:
Proč vlastně vzniká tolik hyip monitorů? Každý přece ví, že scammer vyplácí přednostně monitorům, aby si u nich udržel status: PLATÍ (možná to je důvod, proč si je v poslední době zakládá skoro každej -> získá tím větší jistotu). ...

JO, i to je nazor, ale never tomu, pokud u me ma placenou reklamu, tak asi ano, ale pokud si ten program pridam sam, tak jsem norm. user ... nicmene, proc se zaklada tolik monitoru??? To je jednoduche, je to zdroj prijmu, lidi si zaplati reklamu, mam refer.prijmy atp. ale HLAVNE: je to pro lidi, muzete napsat hodnoceni pro ostatni ... atp.

Ale jak jsem rekl to co jsi napsal je tvuj nazor a muzes mit i pravdu ... puv. prispevek jsem zkratil, at to tu neni tak zaplacane ...

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.09.06 17:56    Předmět příspěvku: Re: www.Primainfo.cz

stracka píše:
Jo,jenž mě to hází na cokoliv Invalid IP adress. :cry:

Jojo, tento problem je sice vzacny, ale obcas vyskytuje (me zatim jen jednou), nejjednodussi cesta je sdelit mi tvoji IP adresu, ja ji preposlu na isol, coz je muj (naprosto perfektni provider) aby se pokusili zjistit, jestli to neni nekde blacklistovane. A pak uvidime.

Pokud mi z jakehokoli duvodu nebudes chtit sdelit svou IP. Pak se obrat primo na podporu na http://www.isol.cz s tím, ze se nemuzes dostat na Primainfo a muzes s nimi komunikovat naprimo.

Omlouvam se za komplikace, ale toto nemohu ovlivnit. A ani nevim, u koho je chyba.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 28.09.06 20:19    Předmět příspěvku: Monitor my way

Felix píše:
Proč vlastně vzniká tolik hyip monitorů? ....

Nevím, proč vzniká tolik HYIP monitorů, ale mohu Ti říci, proč vznikl Prima HYIP Monitor nebo-li

Monitor my way.

Každý z investorů, případně adminů jednotlivých monitorů má své důvody a svou taktiku, se kterou do tohoto businessu jde. Zdůrazňuji hned na začátku, že jsem investor a to, že jsem založil Prima HYIP Monitor, byla také investice do budoucna (ale o tom, někdy jindy). Navíc mám blízko k IT a internet mám rád, jako skvělé komunikační prostředí. Bože, jak já nesnáším ty platby za telefony.

Můj cíl je jasný: Vytvořit si dostatečný reziduální (pasivní) příjem, abych mohl dělat to, co mě baví a nemusel ztrácet čas vyděláváním peněz na to, abych v budoucnu mohl dělat to, co mě baví. Jednoduše, cílem je SVOBODA a člověk musí mít peníze na to, aby mohl být svobodný - svobodný časově, finančně apod. Otázkou je, kdy už jsem svobodný? Odpověď je zdánlivě jednoduchá: Tehdy, když se rozhodnu, že už nebudu chodit do práce a nijak se tím nezhorší moje životní úroveň, kterou považuji za uspokojivou. Problémem nás, zaměstnaných lidí je to, že vyměňujeme svůj čas za peníze a toho času nemáme tolik, abychom se mohli jednou stát svobodnými. Je tedy potřeba hledat jiné zdroje příjmu a tak jsem se dostal k investování.

Ale zpět k monitorům. Obvyklou strategií monitorů je být co největší a neznámější. Pak si jednotlivé programy u vás platí reklamu a lidé vám platí takzvané referraly neboli po česku zprostředkovatelskou provizi za to, že jste je uvedli do investičního programu.
Následující problémy vidím kritické v tom, aby tato strategie mohla být v čR zisková:
1/ čR je příliš malá
2/ investiční síla je nedostatečná
3/ anglicky mluvící lidé mohou preferovat silné a důvěryhodné zahraniční monitory a diskusní fóra

Monitor nebo člověka, pod kterého se registrujete, je třeba pečlivě vybírat, protože se na monitorech nejen v čR naprosto opomíjí morální povinnost následného důkladného sledování fondu a pružného informování členů o zjištěných informacích (zvláště těch negativních), které ovlivňují chod jednotlivých hyip programů. Mnozí o této důležité činnosti monitorů zatím ani nepřemýšleli a proto berou referraly jen jako peníze „za nic“ a také se tak podle toho chovají.

Záměrem mého monitoru je poskytnout přehled do čeho se dá investovat a do čeho jsem já investoval. Proto do monitoru uvádím i programy, které jsou uzavřené, privátní a programy, které referraly neplatí a je jich valná většina (určitě z pohledu investovaných peněz). Do programů z mého portfolia jsem investoval proto, že se mi zdají slibné a dlouhodobé, ne proto, že očekávám platby z referralů.

To co mě baví, je pomáhat lidem vytvářet jejich vlastní portfolia a to je důvod proč udržuji monitor, protože tito lidé vidí, že se nebavíme o nesmyslech, ale o programech, se kterými mám zkušenost. A za tuto činnost mě zase na druhou stranu potěší, když dostanu nějaký ten referralek.

Naposledy upravil Strelec dne 03.10.06 23:51, celkově upraveno 1

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.10.06 13:41    Předmět příspěvku:

http://top100hyip.com/

Celkom dobry monitor su tam aj podrobne informacie a denne aktualizacie o novych hyip-och.

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 03.10.06 13:43    Předmět příspěvku:

Monitor monitorov

http://monitorrank.com/

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 21.10.06 09:24    Předmět příspěvku:

Frosby píše:
http://monitorrank.com/

ten zname, ale rekl bych ze uz to def. zabalil - mel problemy jiz drive ... ale ted nejede uz snad mesic :-(
U me na monitoru, dole v paticce, mate vice takovych toplistu (Top Site Ranking) - vcelku zvedaji PR a navstevnost ...

Profil  ICQ  

Odpovědět na téma
 [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychlá odpověď

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]