w3m píše:
Co máš neustále s dětskama?
Design je normálně placený od grafika (2000) a mě přišel vhodný. Mnoha lidem se líbí, mnoha ne. Proto minimálně na nový rok uděláme nový a třeba se bude líbit více, jak tento..2000 př. n. l.?
Není divné vytvářet design až poté, co službu zveřejníš? Naprosto odladěná má být už po vydání.
Ale design je vytvořený. Hodně lidem se líbí, hodně ne - každý si to představuje jinak, ten nový se bude dělat až později, hned to dělat nebudu..
A ne, nejde o letopočet, ale jde o sumu v korunách.
w3m píše:
No vidíš, a udělal to někdo starší.. Jako kdyby každý neměl nárok na chybu.Tím chceš říct, že jsi to nepsal ty?

Ne, jako že jsme češi, a ne Němci - u tebe pochybuju už kvůli
s dětskama, němčina dělá divy - Hovorově
s děckama, spisovně
s dětmi - jakože jsme češi, tak bysme se měli naučit nedělat chyby v každý větě (
a mě přišel vhodný =>
a mně přišel vhodný (komu, čemu, 3.p)) a psát jako lidi. I/Y by mělo být samozřejmostí znát, a jakože jsou od sebe kur** daleko, tak to bohužel na překlep nemůžeš svést.
Psal jsem to. každý má nárok na chybu, včetně tebe. A v jednu mě nezajímá jestli dětskama, nebo dětmi, jen jsem ti odpověděl.
w3m píše:
Ale jede to, Tohle je spíš beta verze..
Beta verze = neotestovaná verze, nikoli téměř nefunkční verze.
Než něco vydáš, má to být vyladěné. Chyba na každým rohu a my budeme rok čekat, že se to možná zlepší? Ne, raději půjdeme hostovat jinam.
Proč nefunkční? Funguje to..
w3m píše:
O mých zkušenostech v oboru fakt nic nevíš, jelikož jich mám dost dost.. 
Shrnu to jednou otázkou.... Kolik Ti je?

A proč bych ti to měl říkat?

Já se tě taky neptám

coe píše:
Nechce se mi číst o čem se tady nahoře bavíte, ale pokuď už chceš spustit nějakou službu a chceš získat "zákazníky" udělej aspoň desgin na který se bude dát dívat, určitě nejsi jediný kdo tohle nabízí. Já bych raději šel k někomu jinému než k tobě, protože tvůj konkurent vypadá profesionálněji.
Jak jsem psal výš, každému se líbí něco jiného a to je u všeho. Vytvořit design, který by se každému líbil, úplně každému nedokáže nikdo