Technická podpora fakt stojí za to

Odpovídají jak nějací roboti nabindovanýma hláškama. Pokud nějaký web hodně zatěžuje, tak ho utnou, ale pokud je tam víc domén, tak utnou jen tu jednu a zbylé nechají funkční. Jenže tam pak zůstane na FTP složka s původním webem, která má atributy 000, takže s ní nejde vůbec nic udělat a zbytečně to zabírá cenné Inodes... Několikrát jsme psal na podporu aby tu složku smazali nebo změnili atributy a bez úspěchu

Ping je cca 150ms, ftp přenos docela pomalý. Ale jinak za těch 10USD měsíčně to jde. Akorát dávejte bacha na platby. Při registraci jsem si asi všechno pořádně nečetl a nechal jsem tam zvolenou volbu automatické platby. Takže se pak na Paypalu vytvořila sama automatická platba. No a mě přišel email, že mám zaplatit za hosting, tak jsem ho zaplatil ručně a o týden později mi to strhlo z Paypalu peníze znova... Kdysi dávno se mi to tak stalo a peníze mi propadly, nechtěli mi to vrátit, pak se mi to stalo znova, to mi ty peníze vrátili, nedávno se mi to stalo po třetí a zůstaly mi tam viset peníze na účtu hostgatoru, takže jsem je sice nepozbyl, ale zbytečně mi tam půl roku hnije 60USD, než je použiju zase na prodloužení...
Jo a ještě jsem si vzpoměl, že jednou jsem tam koupil hosting, dali jsme tam s kámošem obrázkový hosting, který měl nějaký bug, kvůli kterému se cyklil a po týdnu celý účet zablokovali a peníze nevrátili...
Takže jako doporučuju to tak na velké množství obyčejných nenáročných stránek, ale nedával bych tam nic náročného, jinak to bloknou a pak se s nima těžko něco řeší...