Byl jsem donucen se přihlásit
nabízím...

vstřícnost

udržet se nad věcí

pravidelnější návštěvy

mít chuť držet to tu na uzdě

........Požadavky messala..............
Já však nabízím něco málo navíc
-forum je můj život, nemám žádný osobní ani profesní život kromě fóra, tudíž se mu bud vždy naplno věnovat
-ovládám phpBB na střední až slušné úrovni - dokážu smazat, editovat příspěvek, případně založit nové téma !
-jsem vždy stoprocentně objektivní a spravedlivý
-mám převážně samá pozitivní hodnocení, to jedno negativní je již z hodně dlouhé doby a beztak to byl bezcharakterní ignorant
-přezdívají mi "virtuální mop" - to pro mé schopnosti cokoli vyčistit, smazat
-kdyby se stal znovu nějaký výpadek, budu neprodleně informovat o situaci a snažit se zklidnit paniku
-rád pracuji dlouho do noci, beru i přesčasy, nepožaduji příliš velkou dovolenou
-nebojím se případných jak slovních tak fyzických konfliktů s případnými potížisty, rád lidem ukážu, kdo je tady pán
-jako moderátor jsem schopen dokázat, že mám vždycky pravdu, a to všemi možnými metodami, nezáleží na věcné podstatě argumentů
-budu bránit zájmy fóra podle svého nejlepšího vědomí a svědomí
-vyhlásím válku všem flamerům, OTčkářům a spamerům - do týdne po mém nástupu do funkce tady nezbyde jediné smítko, které nesouvisí s tématem
-mohu pracovat i v utajení, tzn. nemusím oficiálně nosit cedulku "moderátor" ale jako partyzám se dokážu vetřít do společnosti bordelářů a potom je vymýtit i s kořeny
-můj podpis odpovídá pravidlům, stejně jako můj avatar
-poslouchám metal, tudíž budu moci nalézt společnou řeč s podstatnou částí uživatelů fóra
-můj nick má pouze 4 znaky a velice dobře se pamatuje - uživatelé budou hned vědět na koho se obrátit
-při psaní používám diakritiku - jsem snad patriot, ne?! tím spíše jsou moje příspěvky jednoznačné a nevzniknou dvojsmysly typu Zaprasit=Zaprášit
-moje rady jsou vždy kvalifikované, odborné a přínosné
-mám úžasnou schopnost vyjádřit myšlenku za pomocí minimálního počtu znaků - tudíž šetřím místo na serverovém úložišti !
-vyhledávám lidem alba, která potřebují !
-být moderátorem je můj sen už od šesti let
je toho samozřejmě mnohem víc, ale já jsem skromný a tak to tady nebudu vypisovat všechno, věřím, že ve mně uvidíte "toho pravého"

Pokud by to někomu snad nestačilo,mohu pár drobností ještě doplnit.Preferuji zde a veřejně a na PM nereaguji